Cum de a aranja cauțiunea fără costuri

Oricine se poate încheia în închisoare, indiferent dacă ați comis o crimă sau nu. S-ar putea să fiți înăuntru și în afara în cel mai scurt timp, dar dacă nu, puteți aștepta procesul în timp ce vă aflați pe cauțiune. BAIL este o sumă plătită Curții pentru a se asigura că veți apărea pentru viitoarele apariții ale instanței după ce ați ieșit din închisoare. Tipurile de cauțiune pe care le puteți plăti includ obligațiuni de salvare privată și publice (inclusiv obligațiuni de semnătură), precum și obligațiuni de proprietate.

Pași

Metoda 1 din 3:
Obținerea unei legături private
  1. Imaginea intitulată mărturisește într-o depunere Pasul 1
1. Înțelegeți ce este o legătură privată. Pentru orice tip de obligațiune, inclusiv o obligațiune privată, Curtea va păstra suma de salvare și va emite un mandat de arestare dacă pierdeți o dată de instanță. Judecătorul stabilește o sumă de cauțiune pentru fiecare caz bazată pe severitatea criminalității, istoria penală și riscul de zbor. Atâta timp cât acuzatul face ca toate datele sale, suma este returnată după proces dacă a găsit vinovat sau nevinovat. Obligațiunile private sunt împrumuturi luate de la companii care vor plăti cauțiunea, dar păstrează un procent din suma (de obicei 10-15%) ca plată.
  • Imaginea intitulată mărturisește într-o depunere Pasul 11
    2. Fiți conștienți de critici de obligațiuni private. Unii oameni spun că având o companie privată supraveghează capacitatea de a plăti obligațiunea este nedreaptă față de oamenii care nu au mulți bani. Un obligatoriu privat poate alege să ia doar cazuri cu sume ridicate de salvare, asigurându-se că vor primi mai mulți bani pentru eforturile lor. Acest lucru nu ajută pe cineva cu un venit scăzut, a cărui cantitate de salvare ar putea fi mai mică, dar încă nu poate fi inversă pe mijloace limitate.
  • Imaginea intitulată deveni un avocat sportiv Pasul 9
    3. Asigurați-vă că legăturile private sunt disponibile în statul dvs. Din cauza criticii descrise mai sus, unele state au prezentat legături private. În aceste state, instanțele vor oferi obligațiuni publice.
  • Dacă locuiți în Oregon, Illinois, Kentucky, Massachusetts, Maine, Nebraska, Washington DC sau Wisconsin, nu puteți obține o legătură privată.
  • Imagine intitulată Obțineți o licență instalată în Pasul 5 din New York
    4. Strângeți informațiile pe care le va avea nevoie de obligațiuni. Înainte de a contacta o companie privată de obligațiuni, asigurați-vă că aveți toate informațiile pe care le vor cere în prima dvs. conversație. Aceasta include:
  • Unde persoana este ținută în custodie (oraș, stat și numele de închisoare)
  • Numele complet al persoanei care este ținută
  • Numărul de rezervare
  • Acuzațiile împotriva persoanei care se desfășoară
  • Suma de salvare
  • Imagine intitulată reacționează la focul de armă 6
    5. Alegeți și contactați o companie privată de obligațiuni. Probabil vor fi multe în zona dvs. dacă legăturile private sunt legale în statul dvs. Companiile de obligațiuni sunt licențiate și reglementate de stat, astfel încât taxele de obligațiuni și ratele nu ar trebui să fie exploatatoare. Puteți compara diferitele rate de obligațiuni, sunând în jur și întrebându-vă despre taxe.
  • Aproape toate companiile de obligațiuni sunt deschise 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Nu așteptați dimineața pentru a contacta un legăt.
  • Imagine intitulată acceptă o ofertă de locuri de muncă Pasul 5
    6. Oferiți o formă acceptabilă de garanție. În cazul în care acuzatul lipsește orice ofertă de instanță, compania de obligațiuni va trebui să dea instanței întreaga sumă a cauzei. Pentru a se proteja, Bondsmen vă cer să puneți garanția că ei vor păstra dacă nu primesc suma de cauțiune înapoi de la instanță.
  • Exemplele comune de garanție includ imobiliare, mașini, carduri de credit, stocuri și obligațiuni, bijuterii, credit personal și conturi bancare.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă cineva este în închisoare Pasul 2
    7. Faceți cunoștință cu obligațiunea de la închisoare pentru a posta cauțiunea. În acel moment, veți completa indiferent ce documentele sunt necesare pentru a încheia un acord cu compania de obligațiuni. După aceasta, legătura va posta cauțiunea pentru persoana din închisoare și el sau ea va fi eliberată.
  • Dacă nu locuiți în același oraș ca închisoarea în care persoana este ținută, întrebați dacă puteți completa documentele prin telefon sau online.
  • Imaginea intitulată Investește în Stocuri Pasul 7
    8. Asigurați-vă că acuzatul face ca toate datele instanței. Nu vă fie frică să rămâneți sau să rămâneți pe partea de sus a persoanei pe care ați postat-o. Dacă el sau ea lipsește orice instanță datorată sau nu reușește să întâlnească fie instanța, fie termenii de obligațiuni, veți pierde garanția pe care ați semnat-o obligatorului.
  • Metoda 2 din 3:
    Obținerea unei obligațiuni publice sau semnături
    1. Imagine intitulată Obțineți un permis de parcare cu dizabilități în Texas Pasul 1
    1. Determinați dacă sunteți un bun candidat pentru o legătură de semnătură. Dacă puteți obține o legătură de semnătură (AKA Recunoaștere Bond), trebuie doar să plătiți suma de cauțiune dacă persoana arestată nu reușește să facă o apariție a instanței. Ta "semnătură" este promisiunea dvs. față de instanță. În unele state, trebuie să plătiți 10% din suma de salvare chiar și cu semnătura dvs.
    • Să fie conștienți de faptul că Curtea are o discreție completă cu privire la acordarea unei obligațiuni de semnătură.
    • Ei iau în considerare istoria criminală acuzată. Dacă nu există o istorie penală sau un trecut doar de crime minore, aveți o șansă mai bună de a obține o legătură de semnătură. De asemenea, ajută dacă acuzatul a îndeplinit întotdeauna datele de judecată în trecut.
    • Curtea analizează, de asemenea, cât de probabilă este persoana să fugă în loc să se prezinte în instanță. Legăturile comunitare puternice, cum ar fi familia, o istorie lungă de reședință în zonă și o muncă constantă va ajuta.
  • Imagine intitulată cumpăra Banca deținute deținute Pasul 4
    2. Cereți avocatului să solicite obligațiunea de semnătură. Un avocat va fi mai familiarizat cu acest proces și va fi mai bine pregătit pentru a face un argument în favoarea unei legături de semnătură. Instanțele au mai multe șanse de a permite obligațiuni de semnături pentru persoanele care au avocați de renume, demn de încredere.
  • Imaginea intitulată Obține o separare legală în California Pasul 12
    3. Solicitați obligați-vă semnarea dacă nu aveți un avocat. Dacă nu aveți un avocat, puteți solicita instanței pentru o legătură de semnătură. Acesta poate ajuta dacă puteți găsi prieteni sau rude ale acuzatului de a se conecta cu dvs. Acest lucru demonstrează legăturile comunității și ar putea convinge instanța că persoana din închisoare va îndeplini promisiunea de a-și face curțile.
  • Amintiți-vă că prietenii sau rudele vor fi pe cârlig pentru cantitatea de cauțiune dacă acuzatul nu reușește să îndeplinească condițiile Curții sau să omoare o dată de instanță.
  • Rețineți că toată lumea are dreptul la un apărător public dacă nu își pot permite să angajeze un avocat. Fundașul Public ar fi capabil să solicite o legătură de semnătură în numele dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un avocat sportiv Pasul 5
    4. Plătiți întreaga sumă de salvare ca o legătură publică. Dacă puteți acoperi întreaga cantitate de cauțiune, puteți plăti singura suma. Du-te la închisoarea în care persoana este ținută cu un cec, verificarea casieriei sau ordinea banilor în cantitatea de cauțiune.Este posibil să plătiți o taxă administrativă nerambursabilă. Odată ce procesează plata dvs., persoana din închisoare va fi liberă să plece.
  • La fel ca în cazul unei obligațiuni private, instanța va returna banii la sfârșitul procesului atâta timp cât acuzatul face ca toate datele instanțelor.
  • Dacă el sau ea lipsește apariția instanței, veți pierde întreaga sumă plătită pentru eliberare. Statul va folosi banii pentru a plăti restituirea în alte cazuri și pentru a ajuta la acoperirea costurilor contribuabilului.
  • Metoda 3 din 3:
    Obținerea unei legături de proprietate
    1. Imaginea intitulată deveni un avocat sportiv Pasul 6
    1. Înțelegeți ce este o legătură de proprietate. Acest tip de obligați vă permite să semnați cu privire la o proprietate în schimbul eliberării cuiva din închisoare. Proprietatea este organizată ca asigurare în cazul în care persoana nu face apariția instanței lor. Această opțiune este disponibilă numai persoanelor care dețin o casă sau altă proprietate.
    • Rețineți că nu toate statele oferă obligațiuni de proprietate, deci fiți conștienți de faptul că puteți obține unul în zona dvs.
    • Instanțele federale din toate statele pot oferi obligațiuni de proprietate la discreția judecătorului.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor de școală Pasul 5
    2. Adunați-vă materialele. Când solicitați o obligație de proprietate de la Curte, vă vor cere mai multe documente. Asigurați-vă că aveți următoarele cu dvs.:
  • Fapta la proprietate
  • O evaluare a evaluării sau a impozitelor pentru a-și dovedi valoarea instanței
  • O declarație din partea societății ipotecare care arată cât de mult este încă datorată, dacă este cazul. Curtea va scădea orice sumă încă datorată din valoarea evaluată a proprietății.
  • Rețineți că, dacă mai mult de o persoană se află pe fapta, fiecare persoană trebuie să fie prezentă în instanță pentru a semna legătura.
  • Imagine intitulată Divorțul de fișier în Georgia Pasul 3
    3. Solicitați o obligație de proprietate de la Curte. Contactați instanța pentru a afla cine ar trebui să vorbiți despre evaluarea valorii proprietății dvs. Amintiți-vă că ofițerul Curții ar putea decide să nege cererea dvs., caz în care persoana acuzată trebuie să rămână în închisoare.
  • Avertizări

    Cerințe pentru obligațiunile de semnătură variază de la stat la stat.
  • Ignoranța legii nu este o scuză, așa că cunoașterea legii este cea mai bună apărare!
  • Garanții dvs. de obligațiuni au pus încredere în tine - dacă spargeți această încredere, ei vor pierde o mulțime de bani. Stați să aveți un ofițer de aplicare a cauții după tine. Și veți fi înstrăinat orice posibilități viitoare de obligațiuni de semnare.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar