Cum să contestați obiectele pe un raport de credit

Te uiți la raportul dvs. de credit și observi un element greșit. Știți că erorile din raportul dvs. de credit vă pot deteriora scorul dvs. de credit, dar ce puteți face pentru ao repara? Toate cele 3 Birouri de Credit din SUA (Equifax, Experian și Transmonsire) vă permit să contestați articolele de credit online gratuit, ceea ce este cel mai simplu mod de a avea grijă de problemă. Dacă găsiți o eroare la un raport de credit, verificați și ceilalți. Dacă eroarea se repetă în alte rapoarte, va trebui să depuneți litigiile cu fiecare Birou separat. Nu numai că vă vom arăta cum să vă contestați obiectele din raportul dvs. de credit cu fiecare dintre cele 3 birouri de credit majore, dar și cum să vă asigurați că câștigați acel litigiu.

Pași

Metoda 1 din 4:
Equifax
  1. Imagine intitulată Elemente de dispută pe un raport de credit Pasul 1
1. Vizitați site-ul Equifax pentru a depune gratuit disputa dvs. online gratuit. Mergi la https: // Equifax.COM / PERSONAL / RAPORT-RAPORT - servicii / litigiu și faceți clic pe "trimiteți un litigiu" Pentru a începe procesul. Este o idee bună să aveți informații despre elementul Închideți la îndemână înainte de a începe, astfel încât să puteți completa mai repede formularul de dispută online.
  • De exemplu, dacă se afișează unul dintre conturile dvs. de credit "delincvent" Starea când știți că sunteți la curent cu plățile, trageți-vă istoricul de plată în cont, astfel încât să îl aveți la îndemână.
  • Imagine intitulată Elemente de dispută pe un raport de credit Pasul 2
    2. Creeaza o "Myequifax" dacă nu aveți deja una. Site-ul web vă va solicita să introduceți informațiile dvs. de conectare dacă aveți deja un cont sau pentru a crea unul nou. Furnizați informații de identificare, inclusiv data nașterii și numărul de securitate socială, apoi răspundeți la întrebări despre raportul dvs. de credit pentru a vă verifica identitatea.
  • Equifax solicită numai aceste informații o dată astfel încât raportul dvs. de credit să poată fi găsit. Chiar dacă site-ul în sine este sigur, protejați-vă informațiile prin faptul că nu vă configurați contul pe un computer public sau în timp ce utilizați Wi-Fi public.
  • Imagine intitulată Elemente de dispută pe un raport de credit Pasul 3
    3. Furnizați informații despre elementul pe care doriți să-l contestați. Detaliile specifice permit Equifax pentru a rezolva diferența mai eficient. La minimum, veți avea nevoie de următoarele informații:
  • Numele creditorului sau companiei care a raportat elementul
  • Numărul contului este listat cu elementul contestat
  • Datele asociate cu elementul contestat
  • O explicație a motivului pentru care informațiile sunt incorecte
  • Imagine intitulată Elemente de dispută privind un raport de credit Pasul 4
    4. Atașați copii digitale ale documentelor care vă susțin disputa. Documentele care dovedesc elementul din raportul dvs. sunt incorecte Ajutor Equifax rezolvarea disputei dvs. mai eficient. Documentele Equifax acceptă includ:
  • Copie a permisului de conducere sau a pașaportului, dacă aveți în vedere informațiile personale
  • Copiați cardul dvs. de securitate social valabil, dacă vă dezactivați numărul dvs. de securitate socială
  • Copie a permisului de conducere, a contractului de închiriere sau a ipotecii, dacă vă dezactivați adresa
  • Copie a declarației contului sau a scrisorilor de la creditor, dacă doriți un element de cont
  • Imagine intitulată Elemente de dispută privind un raport de credit Pasul 5
    5. Fișier-vă disputa la telefon sau prin poștă dacă nu sunteți confortabil online. Chiar dacă site-ul Equifax este sigur, nu este o idee bună să depuneți un litigiu online folosind un computer public sau printr-o rețea publică fără fir - informațiile dvs. ar putea fi furate. În schimb, apelați la Equifax la 866-349-5191. Acest număr este angajat 7 zile pe săptămână de la 8 a.M. până la miezul nopții et. De asemenea, puteți trimite un mesaj scris.
  • Dacă depuneți litigiul prin poștă, includeți o scrisoare cu informațiile dvs. personale și detaliile despre litigiul dvs. (există un formular pe care îl puteți descărca la fișiere. consumator.gov / f / documente / 092016_cfpb_ crediteReportdisputeletter.Docx). Trimiteți scrisoarea împreună cu copii ale oricăror documente justificative care utilizează corespondență certificată cu primire returnată solicitată astfel încât să știți când Equifax o primește.
  • Pentru poștă, utilizați următoarea adresă:
    Servicii de informare Equifax LLC
    P.O. Caseta 740256
    Atlanta, GA 30374-0256
  • Imagine intitulată Elemente de dispută pe un raport de credit Pasul 6
    6. Verificați starea disputei dvs. după câteva săptămâni. Dacă ați depus litigiul online, puteți verifica starea în orice moment prin contul dvs. Myequifax. Equifax indică faptul că, de obicei, atinge o decizie privind litigiile în termen de 30 de zile, dar puteți obține o rezoluție mai rapidă.
  • De exemplu, dacă aveți o dispută relativ simplă, cum ar fi faptul că numele dvs. este scris greșit sau numărul dvs. de securitate socială este incorect, Equifax poate corecta de obicei acest raport relativ rapid.
  • Litigiile care necesită contactarea unui creditor pentru mai multe informații ar putea dura mai mult timp. Equifax trimite o notificare atunci când litigiul a fost soluționat. Dar, în orice pas în proces, puteți verifica online și puteți vedea ce se întâmplă.
  • Imagine intitulată Elemente de dispută pe un raport de credit Pasul 7
    7. Contactați creditorul direct dacă nu sunteți de acord cu rezultatele. Verificați raportul dvs. pentru informațiile de contact ale creditorului care au furnizat informațiile și le trimite direct o scrisoare care descrie litigiul. Atașați orice documentație pe care ar trebui să o demonstrezi că elementul a fost raportat incorect. Mulți creditori iau litigii online dacă sunteți încă un client activ.
  • De asemenea, aveți opțiunea de a depune din nou o dispută cu Equifax. Dar dacă nu aveți informații suplimentare pe care nu le-ați avut atunci când ați depus prima dvs. dispută, este puțin probabil ca rezultatul să se schimbe.
  • Imagine intitulată Elemente de dispută pe un raport de credit Pasul 8
    8. Adăugați o declarație de consum la raportul dvs. dacă nu sunteți de acord cu decizia. Dacă Equifax nu a rezolvat disputa cu privire la preferințele dvs., puteți adăuga o declarație la raportul dvs. de credit care indică faptul că vă contestați elementul sau credeți că este incorect. Equifax cere ca declarația să fie de 100 de cuvinte sau mai puțin și direct legată de litigiu. Nu există opțiune online pentru acest lucru, deci va trebui să trimiteți prin e-mail declarația dvs. la Equifax.
  • Trimiteți-vă declarația la:
    Servicii de informare Equifax LLC
    P.O. Caseta 740256
    Atlanta, GA 30374-0256
  • În timp ce declarația nu va afecta scorul dvs. de credit, ar putea avea unele influențe asupra unui individ, cum ar fi un proprietar sau un creditor ipotecar, care se uita la raportul dvs. de credit.
  • Metoda 2 din 4:
    Experian
    1. Imagine intitulată Elemente de dispută privind un raport de credit Pasul 9
    1. Mergeți la Centrul de dispută a experiențelor online și creați un cont. Mergi la https: // Experian.com / litigii / principalele.HTML și faceți clic pe "Începeți un nou litigiu online" Pentru a crea un cont la Centrul de dispută. Pentru a vă verifica identitatea, furnizați numele, adresa stradală, numărul de securitate socială, data nașterii și numărul de telefon.
    • Dacă ați trăit la adresa dvs. curentă pentru mai puțin de 6 luni, furnizați și adresa dvs. anterioară.
    • Experianul poate pune întrebări suplimentare pentru a vă verifica identitatea folosind informații în raportul dvs. de credit.
  • Imagine intitulată Elemente de dispută pe un raport de credit Pasul 10
    2. Finalizați formularul de dispută online. Selectați elementul pe care doriți să îl contestați din raportul dvs. de credit, care va fi afișat. Apoi, alegeți motivul pentru care ați descoperit elementul din meniul derulant. Dacă sunt necesare informații suplimentare, va apărea o casetă pentru a introduce aceste informații.
  • Dacă doriți să contestați mai multe elemente, va trebui să începeți o nouă dispută pentru fiecare element.
  • Examinați cu atenție disputa dvs. înainte de ao trimite.
  • Imagine intitulată Elemente de dispută pe un raport de credit Pasul 11
    3. Încărcați orice documente legate de disputa dvs. Folosește "Încărcați un document" Link După ce ați trimis disputa dvs. pentru a trimite ceva ce vă susține motivul pentru contestarea elementului.
  • De exemplu, dacă un cont este listat ca "stabilit pentru o sumă mai mică" Când ați plătit în întregime contul, puteți include o primire de plată, un e-mail sau o scrisoare de la creditor care indică faptul că contul dvs. a fost plătit în întregime.
  • Imagine intitulată Elemente de dispută pe un raport de credit Pasul 12
    4. Mail într-o dispută scrisă dacă nu puteți utiliza Centrul de dispută online. Chiar dacă site-ul Experian în sine este sigur, este încă o idee bună să accesați raportul dvs. de credit online de la un computer public sau folosind Wi-Fi public. Dacă nu aveți acces la internet privat, descărcați formularul imprimabil la https: // Experian.COM / Bloguri / Cere-Experian / WP-Conținut / Teme / Exp / PDF / Formular de dispută.pdf.
  • Mail Formularul dvs. completat la:
    P.O. Caseta 4500
    Allen, TX 75013
  • Dacă aveți documente care vă sprijină litigiul, includeți fotocopii cu formularul dvs. Utilizați corespondența certificată cu primirea de returnare solicitată, astfel încât să știți când experianul obține formularul dvs. de dispută.
  • De asemenea, puteți depune o dispută asupra telefonului prin apelarea numărului afișat în raportul dvs. de credit experian. Dacă nu aveți raportul dvs. și doriți să vă trimiteți un trimis prin poștă, sunați la 866-200-6020.
  • Imagine intitulată Elemente de dispută pe un raport de credit Pasul 13
    5. Urmăriți starea disputei prin contul dvs. Experian. Experianul vă trimite notificări prin e-mail ori de câte ori starea disputei dvs. se schimbă. De asemenea, puteți verifica starea în "Alerte" secțiunea din contul dvs. Experian.
  • Dacă vezi "deschis," Acest lucru indică faptul că Experian a început să investigheze disputa dvs. "Actualizați" înseamnă că raportul dvs. de credit este actualizat. "Rezultatele disputelor sunt pregătite" înseamnă că experianul a emis o decizie cu privire la disputa dvs.
  • În general, este nevoie de 30 până la 45 de zile pentru ca Experian să completeze o investigație a litigiului dvs. și să emită o decizie.
  • Imagine intitulată Elemente de dispută pe un raport de credit Pasul 14
    6. Contactați creditorul direct dacă nu sunteți de acord cu decizia Experianului. Dacă experianul nu va schimba raportul dvs. de credit, este cel mai probabil deoarece creditorul le-a dovedit că informațiile pe care le-au raportat au fost corecte. Utilizați informațiile de contact pentru creditor pe raportul dvs. de credit pentru a le contacta și pentru a le spune că informațiile lor sunt greșite. Este posibil să fiți în măsură să vă schimbați raportul în acest fel.
  • De asemenea, aveți opțiunea de a începe din nou aceeași dispută cu Experianul, dar acest lucru nu face prea mult sens decât dacă aveți informații noi sau o documentație suplimentară pe care nu ați furnizat-o prima dată.
  • Imagine intitulată Elemente de dispută pe un raport de credit Pasul 15
    7. Adăugați o declarație de dispută la raportul dvs. dacă nu sunteți în continuare de acord cu decizia. În Centrul de dispută, alegeți elementul din raportul dvs. pe care l-ați contestat, apoi alegeți "Adăugați o declarație" Din meniul derulant. Introduceți instrucțiunea pe care doriți să o faceți despre element.
  • Declarația dvs. va apărea în raportul dvs. de credit de lângă elementul contestat în cauză. Oricine analizează raportul dvs. o va vedea și ar putea avea întrebări despre tine pentru tine. Păstrați documentele pe care le aveți legate de litigiul la îndemână, astfel încât să le puteți arăta oricui întreabă.
  • În timp ce adăugarea unei declarații nu va afecta scorul dvs. de credit, ar putea fi convingător pentru un creditor, în special dacă elementul contestat este singurul marcă negativă a raportului dvs.
  • Metoda 3 din 4:
    Transunion
    1. Imagine intitulată Elemente de dispută pe un raport de credit Pasul 16
    1. Creați un cont pe site-ul Transunionului pentru a depune o dispută online. Mergi la https: // Transunion.COM / Litigiile de credit / Dispute-dvs. de credit, Derulați în jos un pic și faceți clic pe "Începeți contestarea." Veți fi dus la pagina de conectare a contului, unde puteți introduce numele de utilizator și parola dacă aveți deja un cont sau creați unul nou.
    • Pentru a vă deschide contul, furnizați informații personale pentru a vă verifica identitatea. S-ar putea să fiți pus întrebări cu privire la informațiile conținute în raportul dvs. de credit transunional.
    • Dacă ați cerut anterior o dispută, îngheț sau o alertă de fraudă online de la Transunion, probabil că aveți deja un cont. Pagina de conectare vă oferă opțiuni pentru a vă recupera numele de utilizator și parola dacă le-ați uitat.
  • Imagine intitulată Elemente de dispută pe un raport de credit Pasul 17
    2. Selectați "Noua investigație" Pentru a începe disputa. Defilați prin raportul dvs. de credit pe ecran și selectați elementul pe care doriți să-l contestați. Dacă doriți să contestați mai mult de un element, le puteți face pe toate utilizând o singură formă. Doar asigurați-vă că ați selectat toate elementele.
  • Deoarece informațiile dvs. personale au fost deja validate prin contul dvs., nu aveți nevoie să adăugați nimic. De asemenea, nu aveți nevoie să faceți o declarație care să descrie motivul pentru care ați descoperit un element.
  • Imagine intitulată Elemente de dispută pe un raport de credit Pasul 18
    3. Încărcați documente care vă sprijină litigiul. Dacă aveți documente care afișează elementul este incorect, cum ar fi o declarație de cont sau o scrisoare de la creditor, le puteți încărca după selectarea elementului din raportul dvs. Furnizarea de documente permite adesea transuniunii să rezolve mai repede disputa dvs.
  • Nu puteți încărca documente dacă ați descoperit informații personale, cum ar fi numărul dvs. de securitate socială, data nașterii sau adresa curentă. Dacă aveți în vedere oricare dintre aceste informații, utilizați opțiunile de dispută de telefon sau prin poștă.
  • Imagine intitulată Elemente de dispută privind un raport de credit Pasul 19
    4. Utilizați serviciile de dispută de telefon sau de poștă electronică dacă nu puteți începe litigiul online. Dacă aveți în vedere informațiile personale sau dacă nu aveți acces la o conexiune privată la internet, sunați la 833-395-6941 de luni până vineri între 8 a.M. și 11 p.M. Et și faceți disputa prin telefon. S-ar putea să doriți să trimiteți prin poștă în documente care vă sprijină litigiul.
  • Dacă nu doriți să sunați, utilizați formularul disponibil la https: // Transunion.COM / DOCS / REV / PERSONAL / INSTITUTIGAREQUEST.pdf Pentru a vă trimite litigiul prin poștă. Faceți copii ale oricăror documente pe care le susțineți care vă sprijină litigiul și le includeți formularul.
  • Utilizați următoarea adresă pentru a trimite un mesaj sau a documentelor:
    Transunion soluții de consum
    P.O. Box 2000
    Chester, PA 19016-2000
  • Chiar dacă trimiteți disputa la telefon sau prin poștă, puteți verifica în continuare starea online dacă creați un cont.
  • Imagine intitulată Elemente de dispută privind un raport de credit Pasul 20
    5. Verificați starea litigiului dvs. prin contul dvs. Dacă disputa dvs. este destul de deschisă și închisă și ați încărcat documente care dovedesc acest lucru, transuniunea ar putea dura doar câteva zile pentru ao rezolva. Litigiile mai complicate durează mai mult. Starea litigiului dvs. este actualizată în mod constant în contul dvs. online, deci veți ști ce se întâmplă.
  • În timp ce ar putea dura până la 30 de zile pentru a rezolva disputa dvs., transferarea șterge cele mai multe dispute în câteva săptămâni.
  • Imagine intitulată Elemente de dispută pe un raport de credit Pasul 21
    6. Contactați creditorul direct dacă nu sunteți de acord cu rezultatele litigiului. Dacă transuniunea nu schimbă informațiile despre raportul dvs. de credit, dar tot credeți că este incorect, cel mai bun pariu este să mergeți la creditor care a furnizat informațiile și să le spună că informațiile lor sunt greșite. Asigurați-vă că aveți documente pentru a vă sprijini revendicările.
  • Există informații de contact pentru creditor în raportul dvs. de credit. Dacă aveți dispute informații despre un cont care este în colecții, asigurați-vă că aveți informațiile de contact potrivite pentru compania care a raportat informațiile.
  • Imagine intitulată Elemente de dispută pe un raport de credit Pasul 22
    7. Adăugați o declarație de consum pentru a explica elementul contestat. Dacă nu sunteți de acord cu rezultatele disputei dvs., conectați-vă în contul dvs. și selectați opțiunea de a începe o altă investigație. Cu toate acestea, în loc să înceapă o investigație, derulați în jos până la "Declarația consumatorului" secțiunea raportului dvs. de credit și faceți clic pe "Adăugați instrucțiuni."
  • Transunionul are câteva declarații pregătite pe care le puteți alege. Dacă niciunul dintre ele nu se potrivește cu precizie situației dvs., scrieți-vă în schimb. Trebuie doar să fie 100 de cuvinte sau mai puțin (200 de cuvinte sau mai puțin dacă locuiți în Maine).
  • Metoda 4 din 4:
    Câștigă disputa
    1. Păstrați copii ale tuturor lucrurilor pentru a dovedi fiecare acțiune pe care ați luat-o. La contestarea articolelor din raportul dvs. de credit, nimic nu este mai valoros decât o traseu de hârtie. Păstrați copii digitale sau de hârtie ale fiecărei comunicări pe care le aveți cu oricine legată de litigiu, inclusiv reprezentanții serviciului clienți pentru creditor sau Biroul de Credit.
    • Dacă efectuați apeluri telefonice legate de litigiu, scrieți data și ora apelului și numărul pe care l-ați utilizat. Apoi, obțineți numele complet și titlul de locuri de muncă al persoanei pe care ați vorbit-o. Luați note în timp ce vorbiți cu ei și repetați tot ce spun ei pentru a vă asigura că le-ați auzit corect.
    • Dacă doriți să fiți foarte precauți, ați putea scrie notele într-o scrisoare memorială memorializarea apelului și trimiteți-o companiei utilizând corespondența certificată cu primirea de returnare solicitată. De exemplu, ați putea scrie: "Această scrisoare reflectă faptul că la 20 octombrie 2020, la 2:20 p.M. Est, am sunat la numărul serviciului pentru clienți și am vorbit cu Susanna Serafina, reprezentant de service pentru clienți, care mi-a asigurat că această eroare ar fi eliminată din raportul meu de credit."
  • 2. Furnizați o dovadă clară și completă a erorii către Biroul de Credit. Îndepărtați-vă disputa în fapte individuale și furnizați documentația pentru a sprijini fiecare dintre aceste fapte. Biroul de credit este mai probabil să elimine un element dacă aveți dovezi complete că elementul este o eroare.
  • De exemplu, dacă firma de cablu a enumerat o factură din trecut, dar ați mutat și ați plătit factura în întregime când ați lăsat, puteți include o copie a contractului de închiriere, o copie a facturii finale, o copie a declarației dvs. bancare Plata finală efectuată și o copie a noului dvs. contract de leasing sau un nou contract de cablu în care locuiți acum.
  • Dacă disputa dvs. este legată de furtul de identitate, includeți toate documentele pe care le-ați referit la furtul de identitate, inclusiv raportul de poliție și copiile oricăror alte plângeri pe care le-ați făcut.
  • Birourile de credit se ocupă de mii de dispute, astfel încât de obicei nu fac o mulțime de săpat în fișierul dvs. în afară de contactarea companiei care a furnizat informațiile pentru raportul dvs. Într-un sens, trebuie să faci lucrarea pentru ca ei să demonstreze că informațiile sunt incorecte și ar trebui eliminate.
  • 3. Notificați creditorul problemei. Imprimați o copie a raportului dvs. de credit și evidențiați eroarea. Scrieți o scrisoare creditorului care descrie situația și menționează că ați contestat deja eroarea cu Biroul de Credit. Includeți copia evidențiată a raportului dvs. de credit, precum și documentele pe care le-ați trimis ca dovadă a Biroului de Credit.
  • Biroul de credit va contacta creditorul atunci când vă trimiteți litigiul. Cu toate acestea, în cazul în care creditorul nu este complet nesigur de litigiu, ei ar putea spune pur și simplu biroului de credit că informațiile pe care le-au furnizat au fost corecte. Scrisoarea dvs. pune creditorul dvs. în legătură cu faptul că există o problemă.
  • Trimiteți scrisoarea dvs. utilizând corespondența certificată cu primirea de returnare solicitată, astfel încât să aveți dovezi când a fost primită. Dacă nu auziți nimic în termen de 30 de zile, sunați la creditor și întrebați-l. Asigurați-vă că obțineți numele și titlul postului persoanei pe care le vorbiți la telefon.
  • 4. Încercați din nou dacă prima dvs. dispută este refuzată. Cum se spune, "Dacă la început nu reușiți, încercați, încercați din nou." Birourile de credit nu vă va da un motiv pentru care au decis să nu elimine articolul, ceea ce poate face dificilă a afla ce altceva trebuie să faceți. Orice dovezi suplimentare pe care le puteți găsi vă va ajuta să dovedați că elementul este greșit.
  • De exemplu, dacă firma de cablu încă se va factura pentru service după ce ați mutat deja, ați putea face un apel la proprietarul dvs. și puteți afla când noii chiriași s-au mutat în apartament. O scrisoare de la proprietarul dvs. care afirmă că nu mai trăiți acolo, precum și o copie a contractului de leasing, ar dovedi că ați făcut, de fapt, înainte ca proiectul de lege să fie postat în contul dvs.
  • 5. Escaladați disputa autorităților de stat și federale, dacă este necesar. Procurorul General al statului dvs. are o divizie de consum care se ocupă de litigiile raportului de credit. La nivel federal, puteți depune, de asemenea, o plângere la Biroul de Protecție Financiară a consumatorilor (CFPB). Când aceste autorități se implică, creditorii și birourile de credit tind să se uite mai îndeaproape la litigiile. Ca rezultat, este mai probabil să obțineți rezoluția pe care o doriți.
  • Oficiul General al avocatului dvs. de stat ar putea să vă dea sfaturi suplimentare pe care le puteți utiliza pentru a obține problema rezolvată.
  • Șablonul și scrisoarea de dispută

    Scrisoare de șablon pentru litigiu de credit

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Scopul de dispută de credite

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă vedeți informații despre cont pe un cont existent care este incomplet sau inexact, este adesea mai eficient să contactați creditorul direct despre eroare, mai degrabă decât trecerea prin Biroul de Credit.
  • Dacă disputa dvs. nu este rezolvată la satisfacția dvs., puteți depune, de asemenea, plângeri împotriva birourilor de credit sau a afacerilor care au raportat elementul Biroului de Protecție Financiară Consumator sau al procentului general al statului dvs.
  • Până în aprilie 2021, toate cele 3 birouri de credit oferă gratuit săptămânal Rapoartele de credit pentru a ajuta la greutățile financiare asociate cu pandemia COVID-19.
  • Avertizări

    Acest articol acoperă modul de contestare a articolelor privind un raport de credit din SUA. Dacă locuiți într-o altă țară, procesul ar putea fi diferit. Discutați cu cineva care lucrează la o agenție sau o organizație de protecție a consumatorilor.
  • Dacă găsiți o eroare la unul dintre rapoartele dvs. de credit, ar putea exista și pe celelalte. Obțineți copii ale tuturor celor 3 rapoarte de credit pentru a vă asigura. Va trebui să contestați în mod individual fiecare eroare.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar