Cum să accesați biblioteca muzicală youtube

Dacă doriți să utilizați Royalty Free Music și efecte sonore în videoclipurile dvs. YouTube, veți dori să verificați biblioteca audio YouTube. ThiseWill vă arată cum să accesați biblioteca audio YouTube folosind studioul YouTube într-un browser web. Nu puteți face acest lucru pe un telefon mobil sau un comprimat. Dacă, cu toate acestea, căutați biblioteca în muzica YouTube, deschideți aplicația pe telefonul mobil sau tabletă sau accesați site-ul web (https: // muzică.YouTube.COM /) și atingeți pictograma bibliotecii din colțul din dreapta jos al ecranului (MOBILE) sau faceți clic pe Bibliotecă În partea de sus a ecranului (site).

Pași

  1. Imagine intitulată Access YouTube Muzica Biblioteca Pasul 1
1. Mergi la https: // studio.YouTube.COM / Într-un browser web. Puteți utiliza orice browser web pentru a accesa biblioteca muzicală a YouTube.
  • Imagine intitulată Access YouTube Biblioteca de muzică Pasul 2
    2. Conectați-vă (dacă vi se solicită). Dacă sunteți logat automat, puteți sări peste acest pas. În caz contrar, introduceți informațiile despre contul dvs. YouTube pentru a vă conecta.
  • Imagine intitulată Access Biblioteca muzicală YouTube Pasul 3
    3. Clic Biblioteca audio. Veți vedea acest lucru în partea de jos a meniului vertical din partea stângă a paginii de lângă o pictogramă a unei note muzicale.
  • Imagine intitulată Access Biblioteca muzicală YouTube Pasul 4
    4. Faceți clic pe fila Muzică gratuită (dacă nu este deja selectată). În mod implicit, această filă este activă, astfel încât să puteți sări peste acest pas. Puteți face clic pe Efecte sonore pentru a obține efecte de sunet liber.
  • Imagine intitulată Access YouTube Biblioteca muzicală Pasul 5
    5. Plasați mouse-ul peste pista dorită și faceți clic pe Descarca. A "Descarca" Butonul va înlocui textul în coloana din extrema dreaptă "Adăugat." După ce faceți clic pe Descarca, O fereastră de manager de fișiere se va deschide pentru a alege un nume de fișier și locație pentru piesa muzicală descărcată.
  • Faceți clic pe "Căutați sau biblioteci de filtrare" Caseta pentru a introduce cuvinte cheie de căutare sau pentru a filtra rezultatele (cum ar fi genul).
  • Faceți clic pe butonul de redare de lângă piesa pe care doriți să o descărcați, astfel încât să puteți previzualiza mai întâi.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar