Ghidul începătorului pentru găsirea unui editor de muzică: cine sunt editorii majori, cât costă și mai mult

Semnarea unei înțelegeri cu un editor de muzică este o modalitate excelentă de a vă pune muzica în lumina reflectoarelor publice și de a colecta redevențe din melodiile dvs. ori de câte ori acestea sunt jucate. De exemplu, un editor de muzică ar putea să vă pună muzica și să o plasați în emisiuni TV, filme sau jocuri video, apoi colectați bani pentru utilizarea sa. Lumea publicării muzicii poate fi confuză, mai ales dacă sunteți într-un stadiu incipient al carierei dvs. de compoziție. De aceea am pus împreună acest Q și un articol pentru a vă ajuta să începeți să o înțelegeți!

Pași

Întrebarea 1 din 8:
Cum se găsesc companiile de editare muzicală de muzică?
  1. Imagine intitulată Găsiți un editor de muzică Pasul 1
1. Ei abordează compozitorii care au deja activitate pe muzica lor. Dacă sunteți un artist vocal, s-ar putea să vă apropiați de un editor odată ce primiți o mulțime de ascultări pe muzica pe care ați încărcat-o online. Sau, dacă nu sunteți artist de artist vocal, un editor vă poate aborda când înregistrarea artiștilor înregistrează deja melodiile.
  • Dacă nu sunteți un artist vocal, încercați să plasați melodii cu artiști sau să găsiți artiști pentru a scrie muzică împreună pentru a vă ajuta muzica să fie observată de editori,
  • Dacă sunteți un artist vocal, încercați să trimiteți melodiile la posturile de radio pentru a obține Airplay. Sau contactați diferite companii de producție și le puneți muzica dvs. pentru a încerca să o primească pe emisiuni TV, reclame, filme sau jocuri video.
  • Puneți muzica dvs. pe servicii de streaming, cum ar fi Spotify, YouTube și SoundCloud pentru a rack Unele ascultători pentru a impresiona editorii.
Întrebarea 2 din 8:
Pot aborda editorii de muzică?
  1. Imagine intitulată Găsiți un editor de muzică Pasul 2
1. Da, poti. Faceți unele cercetări asupra diferitelor editori de muzică și alegeți câteva care arată ca o potrivire bună pentru muzica dvs. Examinați informațiile despre site-ul fiecărui editor și încercați să stabiliți dacă există un anumit membru sau un departament care se ocupă de stilul dvs. de muzică. Apelați sau trimiteți un e-mail pentru a vă prezenta și încercați să configurați o întâlnire.
  • Asigurați-vă că aveți o anumită activitate pe muzica dvs. înainte de a vă aborda un editor. Acest lucru ar putea fi artiști care înregistrează melodiile dvs. dacă sunteți un compozitor sau fluxuri de muzică online dacă sunteți un artist vocal.
  • Dacă nu aveți deja o cantitate mare de activitate pe muzica dvs., ca sute de mii de fluxuri, apoi începeți prin abordarea editorilor independenți mai mici, mai degrabă decât oricare dintre companiile importante de editare.
Întrebarea 3 din 8:
Ce ar trebui să aduc la o întâlnire cu un editor de muzică?
  1. Imagine intitulată Găsiți un editor de muzică Pasul 3
1. Aduceți mai multe copii ale celor mai bune cărți de muzică și tipărite. De exemplu, faceți o listă de redare a cântecelor pe care le simțiți sunt cele mai puternice și aduceți-o pe 2 bastoane USB separate, în cazul în care 1 nu funcționează. Furnizați foi versuri pentru toate melodiile pe care le intenționați să jucați în cazul în care editorii doresc să citească de-a lungul.
  • Pe lângă muzica dvs., aduceți o atitudine pozitivă și încercați să vă relaxați, indiferent cât de nervos vă simțiți. Amintiți-vă că editorii sunt oameni în industria muzicală, la fel ca tine, iar scopul este de a dezvolta o relație reciproc avantajoasă.
  • Acesta poate ajuta la o impresie mai bună cu un editor dacă salvați și înregistrați-vă melodiile la un studio profesional din zona dvs.
Întrebarea 4 din 8:
Pot fi propriul meu editor de muzică?
  1. Imagine intitulată Găsiți un editor de muzică Pasul 4
1. Da, dacă vă înregistrați ca editor cu un pro. Un pro este o organizație privind drepturile de performanță, care este un organism care acționează ca intermediar între deținătorii de drepturi de autor, cum ar fi compozitoarele și partidele care doresc să folosească lucrări de drepturi de autor. Corpul există în principiu pentru a colecta redevențe atunci când se folosesc melodiile dvs.
  • ASCAP și IMC sunt cei doi profesioniști principali din Statele Unite. Pentru a vă înregistra ca editor, mergeți doar la site-ul companiei și urmați instrucțiunile de a vă alătura.
  • Trebuie să plătiți o taxă pentru a vă înregistra cu un pro. ASCAP acuză 50 de dolari pentru a se alătura ca editor, de exemplu.
  • Rețineți că trebuie să faceți o mulțime de muncă grea pe care editorii o fac în mod normal, cum ar fi promovarea muzicii dvs. și conectarea cu artiștii de înregistrare dacă nu sunteți un artist singur.
Întrebarea 5 din 8:
Cât costă să publicați o melodie?
  1. Imagine intitulată Găsiți un editor de muzică Pasul 5
1. Cincizeci la sută din redevențe cântecul câștigă. În mod obișnuit, 50% din redevențele melodiilor publicate merg la editor, iar celelalte 50% merg la compozitor sau artist. Deci, dacă utilizați un editor de muzică pentru a vă publica melodiile, vă puteți aștepta să oferiți editorului jumătate din tot ceea ce câștigați melodiile dvs. ca plată.
  • Dacă melodiile dvs. nu câștigă nicio redevență, nu trebuie să plătiți un editor nimic.
Întrebarea 6 din 8:
Ce oferte de publicare muzicală sunt disponibile?
  1. Imagine intitulată Găsiți un editor de muzică Pasul 6
1. Cea mai comună este o afacere tradițională de publicare. Într-o afacere tradițională de muzică, compozitoare și editori împărțiți Royaltys 50-50. Compozitorul încă deține melodiile lor, dar editorul are controlul creativ asupra cântecelor și a ofertelor cu licențierea, sună muzica și colectează redevențele.
  • Aceste tipuri de tranzacții acoperă adesea întregul catalog al compozitorului sau necesită un angajament anual de livrare din partea compozitorului.
  • Songwriterii primesc adesea progrese mari atunci când semnează o afacere tradițională, astfel încât acestea sunt foarte competitive.
  • 2. Un alt tip de acord de publicare este un acord de administrare. În acest tip de tranzacție, editorul administrează drepturile de autor pentru muzică și colectează redevențe pentru muzica compozitorului. Compozitorul păstrează controlul creativ asupra cântecelor lor și, de obicei, câștigă aproximativ 85-95% din redevențe, în timp ce editorul păstrează 5-15% din bani ca o taxă de administrare.
  • Aceasta este o opțiune bună dacă sunteți mai devreme în cariera dvs. ca compozitor pentru că primiți controlul complet asupra muzicii dvs. în timp ce vă construiți profilul prin intermediul unui editor al unui editor. Apoi, puteți semna o afacere tradițională de co-publică mai târziu dacă doriți.
  • Întrebarea 7 din 8:
    Cine sunt principalele companii de editare muzicală?
    1. Imagine intitulată Găsiți un editor de muzică Pasul 8
    1. Grupul Universal Music, Sony Music Group și Warner Music Group. Aceste companii sunt cunoscute ca cele trei mari și împreună au generat mai mult de 1 milion de dolari pe oră de la streaming singuri în 2019. Cu toate acestea, există mii de alți editori majori și independenți pentru compozitori și artiști de a alege.
    Întrebarea 8 din 8:
    Ce companie de publicare muzicală este cea mai bună?
    1. Imagine intitulată Găsiți un editor de muzică Pasul 9
    1. Cel mai bun editor de muzică este unul care funcționează din greu pentru dvs. Vrei un editor să lucreze la fel de greu pe cariera dvs. de compoziție așa cum ai. Editorul pe care îl alegeți nu trebuie să fie una dintre cele trei companii de edituri mari, doar una care vă va pune muzica greu și va fi plasată pentru a vă dezvolta profilul și a câștiga redevențe.
    • Dacă sunteți într-un stadiu incipient al carierei dvs. de muzică, nu vă faceți griji că ați găsit încă un editor. În schimb, faceți tot ce ar face un editor pentru dvs. pentru a vă cunoaște muzica. Apoi, când timpul este corect, sperăm că un editor vă va aborda cu o ofertă!
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar