Cum să devii un producător de muzică

Un producător muzical modern poate fi responsabil pentru o varietate de sarcini, inclusiv compunerea muzicii, gestionarea unui artist, angajarea muzicienilor, amestecarea și stăpânirea cântecului și orice altă componentă care se transformă în muzică. Dacă doriți să deveniți un producător de muzică, puteți! Veți dori să înțelegeți ce este nevoie și să aveți cunoștințele muzicale pentru a putea fi un producător de succes. De asemenea, va trebui să știți cum să creați muzică bună. În plus, muzica în sine este o industrie, astfel încât învățarea afacerii muzicii este o parte critică de a face acest producător. Dar cu munca grea, dedicarea, cunoștințele și conexiunile potrivite, puteți să o faceți!

Pași

Metoda 1 din 3:
Crearea de muzică
  1. Imaginea intitulată deveni un producător de muzică Pasul 1
1. Configurați o stație de lucru audio digitală pentru a vă crea muzica. O stație de lucru audio digitală sau Daw, este un program de configurare a computerului și un program software pe care îl utilizați pentru a vă face muzica. Chiar dacă intenționați să înregistrați numai instrumentele în loc să creați muzică digital, încă mai trebuie să știți cum să utilizați un program care vă va permite să înregistrați, să vă modificați și să amestecați sunetele, astfel încât să sune bine.
  • Descărcați un program pe computer pentru a începe să vă construiți stația de lucru.
  • Daws popular pe care îl puteți achiziționa includ FL Studio, Bitwig și Pro Tools.
  • Multe daune includ tutoriale care vă vor învăța cum să le folosiți.
  • Imaginea intitulată deveni un producător de muzică Pasul 2
    2. Creați un spațiu studio, astfel încât să puteți înregistra. Mediul de studio drept vă poate ajuta atât pe dvs. cât și pe oricare dintre producători, muzicieni sau artiști care colaborează cu muzică nouă și interesantă. Creați un studio care are toate echipamentele și instrumentele pe care le veți avea nevoie. Faceți spațiul de studio confortabil, atât dvs., cât și cu oamenii cu care lucrați cu savurați acolo.
  • Realizați izolarea fonică a spațiului de înregistrare, astfel încât înregistrările dvs. să fie de înaltă calitate.
  • Au scaune și canapele confortabile, astfel încât să vă puteți relaxa în timp ce lucrați.
  • Imaginea intitulată deveni un producător de muzică Pasul 3
    3. Veniți cu un ritm și un cârlig. Un cârlig este un scurt riff sau un sunet muzical care face o melodie atrăgătoare și bună. Indiferent dacă jucați un instrument sau faceți o bate pentru a utiliza un program digital, începeți să scrieți o melodie venind cu un cârlig sau un ritm pe care îl puteți utiliza pentru a ghida restul creării melodiilor.
  • Redați-vă cu sunete diferite până când veți găsi ceva ce vă place.
  • Ascultați alte muzică pentru a veni cu combinații interesante.
  • Remix un cântec clasic în ceva nou nou. De exemplu, ați putea realiza voce de la un cor biseric și să le adăugați la un bătăi electronice de dans electronic.
  • Imaginea intitulată deveni un producător de muzică Pasul 4
    4. Adăugați o secțiune de tambur la pistă pentru a da o bătaie la cântec. Puteți utiliza un program de înregistrare pentru a adăuga mostre de tambur și bucle sau puteți înregistra un baterist jucând pe un tambur. Adăugați stratul de percuție pe calea dvs. pentru a da o cadență și tempo la ritmul și cârligul.
  • Asigurați-vă că bataia are sens cu ritmul. De exemplu, dacă aveți un Riff de chitară de rock Punk Rock ca un cârlig, veți dori o lovitură rapidă și o lovitură pentru a merge împreună cu ea.
  • Imaginea intitulată deveni un producător de muzică Pasul 5
    5. Scrieți versuri care se potrivesc cu starea de spirit a muzicii. Veniți cu versuri care se potrivesc ritmului cântecului dvs. și se potrivesc cu starea de spirit a melodiei. De exemplu, dacă cântecul este scăzut și trist, versurile ar trebui să se potrivească cu sentimentul transportat de muzică.
  • Încercați să cântați cuvintele sau să le folosiți pe cântăreț pentru a vedea cum sună cu voce tare.
  • Au un prieten care scrie poezie sau versuri încearcă să vină cu unele pentru melodiile tale.
  • Imaginea intitulată deveni un producător de muzică Pasul 6
    6. Colaborați cu alți muzicieni pentru a face muzică nouă. Aduceți alți cântăreți și muzicieni pentru a adăuga straturi în melodiile dvs. Lucrul împreună cu alți oameni pe o melodie vor aduce diferite gusturi, stiluri și talente care pot produce sunete noi și unice.
  • Ajungeți la prietenii sau cunoștințele muzicale pentru a vedea dacă sunt interesați să lucreze la un proiect cu dvs.
  • Dacă aveți nevoie de un muzician specific, ca un baterist sau chitară, puteți plăti unul pentru a veni la studioul dvs. și lucrați cu dvs. Uită-te online sau contactați alte studiouri pentru informații despre angajarea unui muzician.
  • Imaginea intitulată deveni un producător de muzică Pasul 7
    7. Utilizați Internetul pentru a vă transmite muzica în lume. În lumea de astăzi, nu aveți nevoie neapărat de sprijinul sau susținerea unei etichete de înregistrare mare pentru a vă auzi muzica. Internetul vă permite să încărcați și să vă răspândiți muzica, astfel încât să poată fi auzit de milioane de oameni din întreaga lume. Dacă încercați să vă adresați-vă și muzicii dvs., utilizați Internetul pentru a pune totul acolo.
  • Utilizați site-uri precum Bandcamp, SoundCloud și YouTube pentru a încărca melodiile astfel încât să le puteți împărtăși cu alte persoane.
  • Creați pagini media sociale pentru muzica dvs. și puneți-vă melodiile acolo, astfel încât acestea să poată fi auzite și împărtășite de ascultători.
  • Bacsis: Faceți un site web pentru dvs. sau pentru trupa dvs., astfel încât să puteți posta actualizări, date turistice, muzică și mărfuri. Puteți utiliza un site de găzduire sau faceți un site web folosind un serviciu, cum ar fi Google site-uri.

    Metoda 2 din 3:
    Înțelegerea producției de muzică
    1. Imaginea intitulată deveni un producător de muzică Pasul 8
    1. Redați instrumente multiple pentru a înțelege cum funcționează. Nu aveți nevoie să fiți un jucător de chitară sau un baterist, dar știind cum să jucați câteva instrumente vă va îmbunătăți urechea muzicală și vă va ajuta să înțelegeți ce este necesar pentru a face un sunet instrument bun. Luați lecții sau învățați pe cont propriu cum să jucați mai multe instrumente.
    • Aflați cum să jucați tobe, astfel încât să puteți dezvolta o înțelegere a modului în care acest ritm și bătăi.
    • Cunoașterea elementelor de bază ale unui instrument, cum ar fi o chitară, vă va permite să colaborați mai bine cu jucători de chitară profesioniști, deoarece puteți face sugestii și obțineți o performanță mai bună de la ei.

    Bacsis: Tastatura sau pianul poate fi un instrument deosebit de util pentru a învăța ca producător deoarece puteți crea o varietate de sunete cu o tastatură digitală.

  • Imaginea intitulată deveni un producător de muzică Pasul 9
    2. Luați un curs de teorie muzicală, astfel încât să puteți înțelege mai bine muzica. Teoria muzicală se referă la studiul compoziției, ritmului, armoniei și tuturor celorlalte componente care alcătuiesc muzică. Câștigați o diplomă în teoria muzicală sau luați o clasă, astfel încât să puteți înțelege cum să compuneți muzica, să se refere la inginerii de sunet și să comunice cu artiștii în propria lor limbă muzicală.
  • Căutați un curs de teorie muzicală pe care îl puteți lua la școlile locale sau la școli de educație muzicală.
  • Căutați un curs de teorie muzicală online pe care îl puteți înscrie.
  • Studiați cărți despre teoria muzicală Aflați despre el pe cont propriu.
  • Imaginea intitulată deveni un producător de muzică Pasul 10
    3. Ascultați muzica în mod constant pentru a veni cu idei noi. Ca producător, trebuie să fiți familiarizați cu toate tendințele actuale ale muzicii, precum și să vă gândiți la compoziții noi și originale. Ascultarea diferitelor genuri și stiluri de muzică vă poate distinge mintea creativă și vă oferă idei unice pentru propriile dvs. cântece. Au muzică care joacă toate șansele pe care le primești!
  • Căutați artiști și genuri pe care nu le-ați ascultat niciodată înainte să vă inspirați propria muncă și să rămâneți curenți.
  • Dacă intenționați să fiți un producător într-un anumit gen, cum ar fi Hip-Hop sau Pop-Punk, asigurați-vă că ascultați noi artiști în genul dvs., astfel încât să vă aflați la curent cu noile dezvoltări muzicale din domeniul dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un producător de muzică Pasul 11
    4. Petreceți timp în studiourile de înregistrare profesionale pentru a afla cum funcționează. Obțineți un loc de muncă sau un stagiu la un studio de înregistrare din zona dvs., astfel încât să puteți viziona producătorii profesioniști. De asemenea, puteți vizita sau plăti pentru timpul de înregistrare într-un studio, astfel încât să puteți vedea ce arată studioul profesional și cum funcționează.
  • Unele studiouri de înregistrare vă pot lăsa să vă petreceți dacă le întrebați.
  • Puteți face excursii de studiouri de înregistrare mai mare pentru a vedea cele mai bune dintre cele mai bune setări.
  • Imaginea intitulată deveni un producător de muzică Pasul 12
    5. Aflați cum să utilizați un mixer audio. Un mixer audio sau un tablă de sunet este un dispozitiv care vă permite să controlați mai multe canale audio, modificând volumul și efectele sunetelor individuale pentru a crea o compoziție coezivă. Puteți lua lecții de la un profesor de muzică sau utilizați tutoriale video pentru a afla cum să utilizați unul, astfel încât să puteți învăța cum să echilibrați în mod corespunzător straturile de sunete care alcătuiesc o melodie.
  • Căutare online pentru tutoriale cu privire la modul de utilizare a unui mixer audio.
  • Unele mixere audio pot veni cu videoclipuri instructive sau broșuri atunci când le achiziționați.
  • Cumpărați o carte despre cum să utilizați un mixer pe care îl puteți menține la îndemână ca o referință.
  • Metoda 3 din 3:
    Lucrul în industria muzicală
    1. Imaginea intitulată deveni un producător de muzică Pasul 13
    1. Câștigați o diplomă în producția de muzică pentru a obține cunoștințele de care aveți nevoie. Studierea producției de muzică vă va învăța cum să utilizați tehnologia pentru a crea muzică. Veți întâlni, de asemenea, mulți alți oameni care vor ajunge să lucreze în industria muzicală, deci veți face legături și prieteni pe care le puteți colabora în viitor. Înscrieți-vă într-o școală care oferă o diplomă de producție muzicală.
    • Căutați universități care au programe de producție muzicală pe care le puteți înscrie.
    • Luați un curs de producție muzicală online, astfel încât să puteți câștiga o certificare și să aflați instrumentele comerțului.
  • Imaginea intitulată deveni un producător de muzică Pasul 14
    2. Aplicați pentru un stagiu la o etichetă de înregistrare pentru a afla afacerea. Etichetele de înregistrare sunt companii care fac, vinde și promovează muzică. Puteți afla tot ce trebuie să știți despre industria muzicală și cum să fiți un producător de succes prin lucrul la o etichetă de înregistrare. Căutați o etichetă de înregistrare online și aflați dacă au vreun stagiu pe care îl puteți solicita.
  • Scrieți o scrisoare de intenție care vorbește despre ce doriți să fiți un producător, astfel încât să puteți include-o în aplicația dvs.
  • Cercetați eticheta de înregistrare pe care doriți să o aplicați, așa că sunteți familiarizați cu muzica lor și puteți răspunde la orice întrebări pe care le au dacă vă veți intervieva pentru stagiu.
  • Adresați-vă unui profesor sau unui profesor dacă vă pot ajuta să obțineți un stagiu la o companie de etichetă sau de producție muzicală.
  • Imaginea intitulată deveni un producător de muzică Pasul 15
    3. Promovați-vă ca producător cât de des puteți. Ori de câte ori cineva vă întreabă ceea ce faceți sau oricând cineva aduce muzică, asigurați-vă că menționați că sunteți un producător. Postați-vă muzica pe site-urile dvs. sociale personale pentru a permite oamenilor să vă audă munca. Nu știți niciodată cine vă poate face referire la cineva care lucrează la un proiect muzical.
  • Evitați să vă loviți de a fi un producător, astfel încât să nu întoarceți oamenii.
  • De exemplu, ați putea spune ceva de genul "Oh, vă place muzica R & B? Și eu! Sunt de fapt producător, deci dacă știi că cineva caută să colaboreze, dați-mi voie să știu!"
  • Imaginea intitulată deveni un producător de muzică Pasul 16
    4. Rețea cu alți muzicieni și producători cât de des puteți. La concerte, petreceri, sesiuni de înregistrare sau chiar pe social media, încercați să întâlniți cât mai mulți oameni din industrie, după cum puteți. Puteți utiliza contactele dvs. pentru a găsi persoane pentru a colabora cu concerte, promovarea muzicii dvs. și multe alte beneficii.
  • Uită-te online pentru evenimente de rețea pe care le puteți participa.
  • Discutați cu alți muzicieni pe care îi întâlniți la evenimente și cunoașteți-le.
  • Bacsis: Imprimați cărți de vizită și să le păstrați pe voi, astfel încât să le puteți predați oamenilor pe care îi întâlniți.

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar