Cum să devii un rockstar

Dacă vă place să jucați muzică, călătoriți și lucrați din greu, atunci stilul de viață Rockstar ar putea fi pentru dvs. Deși devenind un rockstar este o muncă grea la început, odată ce se întâmplă, veți fi înfășurați în ea! Asigurați-vă că vă place muzica pe care o jucați și că rămâneți dedicați de-a lungul călătoriei dvs. spre a deveni rockstar.

Pași

Metoda 1 din 4:
Formând o bandă
  1. Imaginea intitulată devine un pas Rockstar 1
1. Aflați cum să jucați un instrument sau să luați lecții vocale. Există multe instrumente de a alege, dar cele mai frecvente sunt chitara și tobe. Learning Bass se poate dovedi fructuoase, de asemenea. Dacă intenționați să începeți o bandă alternativă de rock, puteți chiar să vă gândiți la pian sau la turntabile. Luați lecții în persoană, găsiți videoclipuri online sau învățați de la un prieten pentru a vă regla abilitățile.
  • Nu este niciodată prea târziu să înveți o nouă abilitate. Chiar dacă nu ați luat niciodată un instrument înainte, puteți începe acum!
  • Imaginea intitulată devine un pas Rockstar 2
    2. Pune împreună o bandă. Dacă nu intenționați să fiți un artist solo, veți avea nevoie de alți membri pentru a vă face cariera Rockstar. Obțineți oameni care pot cânta sau pot juca și un instrument. Acestea pot fi prietenii dvs., membrii familiei dvs. sau persoanele pe care le-ați întâlnit prin intermediul industriei muzicale.
  • Dacă nu cunoașteți pe nimeni care vrea să fie într-o trupă, încercați să puneți un anunț online sau pe media dvs. socială publicitate nevoia de muzicieni.
  • Bacsis: De asemenea, puteți încerca să vă alăturați unei trupe existente, căutând audiții pentru muzicieni din zona dvs.

  • Imaginea intitulată devine un pas Rockstar 3
    3. Discutați cu membrii trupei despre ce gen de muzică vă place. Există multe tipuri de muzică acolo pentru a alege, și în funcție de ceea ce vă place, ați putea să jucați popular aproape orice. Muzica tipică Rockstar joacă muzica rock, dar nu trebuie să vă aflați cu un gen.
  • Ai putea să joci blues, metale grele, folk, pop punk, indie rock, stâncă alternativă și multe altele!
  • De asemenea, puteți amesteca genurile pentru a crea un sunet nou, inovator.
  • Imaginea intitulată deveni un pas de rockstar 4
    4. Practică adesea cu banda ta. Singura modalitate de a obține mai bine este dacă continuați să jucați muzică cu trupa dvs. cât de des puteți. Încercați să stabiliți un program pentru practicile de bandă cel puțin o dată pe săptămână, dacă nu mai des. Lucrați la reglarea fină a sunetului dvs. și a imaginii dvs. pentru a vă mai îmbunătăți.
  • Încercați să faceți formația o prioritate în viața voastră. Dacă nu este prima ta prioritate, probabil că nu veți practica cât de des, care vă poate răni progresul.
  • Încercați să găsiți un spațiu de practică în garajul cuiva sau în subsol, astfel încât să nu vă deranjați vecinii.
  • Metoda 2 din 4:
    Scrierea și vânzarea de muzică
    1. Imaginea intitulată devine un pas Rockstar 5
    1. Scrieți melodii cu versuri care sunt semnificative pentru dvs. Deși tehnic, orice membru al trupei poate fi un rockstar, persoana care scrie muzica este de obicei persoana din față. Încercați să scrieți câteva melodii cu versuri pe care le doriți și să le prezentați la trupa.
    • Lăsați ceilalți membri ai trupei să aibă și o intrare. Dacă nu le place muzica pe care o joacă, probabil că nu vor funcționa și pe scenă.
  • Imaginea intitulată deveni un pas de rockstar 6
    2. Înregistrați-vă muzica într-un studio. Acum este timpul să vă luați muzica acolo online. Găsiți un studio de înregistrare lângă dvs. și alegeți melodiile preferate pentru a înregistra. Faceți cunoștință cu un producător pentru a vă pune împreună melodiile într-o listă de redare extinsă (EP) sau un album.
  • Odată ce ați înregistrat muzica dvs., puteți să o puneți pe Spotify, YouTube, sau să o faceți într-un CD pentru a partaja cu prietenii dvs.
  • Bacsis: Cele mai multe studiouri de înregistrare încărcate de oră. Verificați cu studioul local pentru a vedea cât de mult veți avea nevoie de buget pentru o sesiune de studio.

  • Imaginea intitulată devine un pas Rockstar 7
    3. Încărcați muzica dvs. la o platformă online pentru ascultători de flux sau cumpărare. Spotify, Bandcamp, AppleMusic, Pandora și SoundCloud toate au platforme online pentru artiști pentru a încărca și a stream muzica. Prin aceste site-uri puteți colecta redevențe sau plăți, de fiecare dată când cineva ascultă muzica dvs. Verificați aceste site-uri pentru a începe să vă încărcați muzica.
  • Fiecare site este diferit, dar, de obicei, va trebui să vă trimiteți melodiile împreună cu un acord de licențiere, astfel încât site-ul să le poată reda.
  • Imaginea intitulată deveni un pas de rockstar 8
    4. Creați CD-uri sau viniluri pentru a vinde. Odată ce ați înregistrat câteva melodii, le puteți compila pe un album. Discutați cu producătorul din studio pentru a vedea ce sunt ratele lor și cum puteți obține copii fizice. Apoi, puteți să vă promovați muzica online sau să o vindeți prietenilor și familiei dvs.
  • CD-urile sunt mai ieftine pentru a face, dar puteți vinde viniluri pentru mai mulți bani și profit.
  • Tarifele pentru înregistrarea unui întreg album și punerea acestuia pe un CD variază în mod sălbatic între studiouri.
  • Metoda 3 din 4:
    Construirea unui fanbase
    1. Imaginea intitulată devine un pas rockstar 9
    1. Jucați cât mai multe spectacole cum puteți. Scopul dvs. este de a face bani în timp ce fiți rockstar, dar când începeți mai întâi, este posibil să trebuiască să jucați gratuit. Ajungeți la cluburile locale, barurile, teatrele și concursurile din apropierea dvs. pentru a vedea dacă trupa dvs. poate juca un spectacol acolo. Niciodată nu știți cine ar putea fi în public să vă vadă performanța!
    • Invitați-vă prietenii și familia să vină să vă urmărească și să-și arate sprijinul.
  • Imaginea intitulată deveni un pas de rockstar 10
    2. Fii purtătorul de cuvânt al trupei tale. Deși fiecare membru al trupei este important, dacă vrei să fii un rockstar tipic, va trebui să fii cel mai deschis. Discutați cu oamenii după spectacolele dvs., preluați sesiunile de studio și conduceți conturile sociale pentru trupele dvs., astfel încât să puteți fi persoana pe care o gândește toată lumea când se gândesc la trupa voastră.
  • Adesea, persoana din față a trupei este vocalistul principal, dar nu trebuie să fie.
  • Imaginea intitulată devine un pas de rockstar 11
    3. Distribuiți muzica pe social media. Asigurați-vă trupa o pagină Instagram, o pagină Facebook, un Twitter și un cont YouTube. Încărcați muzica, imaginile trupei, concertele pe care le jucați și Merch că încercați să vindeți pentru a răspândi cuvântul despre muzica dvs.
  • Răspândirea muzicii dvs. online vă poate obține o imensă Următoarea care vă va ajuta să vă difuzați trupa și imaginea.
  • Imaginea intitulată deveni un pas de rockstar 12
    4. Faceți un videoclip muzical și puneți-l online. Ascultarea muzicii este frumos, dar unii oameni ca o componentă vizuală, de asemenea. Încercați să filmați un videoclip muzical pentru a merge împreună cu cel puțin una dintre melodiile dvs. Nu trebuie să fie super-înaltă calitate - poate fi chiar tu și trupa de blocare - dar încercați să forți o legătură cu publicul tău.
  • Dacă nu aveți o cameră fantezie, încercați să fotografiați videoclipul de pe telefonul smartphone. Cele mai multe dintre ele au camere foarte bune, care arată aproape profesionale.
  • Imaginea intitulată devine un pas Rockstar 13
    5. Vindem mărfuri fizice. Creați un logo pentru trupa dvs. și puneți-l pe tricouri, cani sau un poster. Puteți crea un site web pentru a-ți vinde Merch Online sau pentru ao face publicitate pe social media pentru a face niște bani în plus și pentru a-ți purta și promovarea trupei.

    Bacsis: Dacă aveți probleme cu crearea unui logo, discutați cu un designer grafic pentru a obține un profesionist făcut.

  • Metoda 4 din 4:
    Devenind un profesionist
    1. Imaginea intitulată deveni un pas de rockstar 14
    1. Găsiți un manager printr-o agenție de talente. Odată ce vă aflați în comunitatea dvs. de prieteni, puteți începe să căutați un manager pentru a vă găsi concerte și a înregistrărilor. Ajungeți la o agenție de talente din apropierea dvs. de a găsi un manager dispus să-ți iei grupul și să vă popularizeze.
    • Managerul va lua adesea o tăietură de orice bandă ca o plată.

    Bacsis: Dacă nu aveți încă o valoare mare, ar putea să nu vrea să vă ducă. Dacă se întâmplă acest lucru, încercați din nou în câteva luni când mai mulți oameni știu despre muzica dvs.

  • Imaginea intitulată deveni un pas de rockstar 15
    2. Discutați cu o companie de înregistrare despre o afacere record. O afacere record este atunci când o etichetă de înregistrare funcționează cu dvs. pentru a crea următorul album. Când aveți o afacere record, compania de înregistrări va folosi conexiunile pentru a promova și a vinde muzica, astfel încât nu trebuie să. Dacă trupa dvs. primește suficientă atenție, puteți fi abordat de o companie de înregistrare - în caz contrar, adresați-vă managerului dvs. să intre în legătură cu câteva.
  • Unele companii de înregistrări nu vă vor da o afacere record până când banda dvs. este populară.
  • Imaginea intitulată devine un pas de rockstar 16
    3. Rezervați gigi mari, cum ar fi festivalurile. Odată ce vă stabiliți în comunitatea dvs., puteți începe să căutați spectacole care beneficiază mai mult de o audiență. Ajungeți la orice festival care vin la orașul dvs. sau la trupe mari pe care le puteți deschide pentru a obține mai multă atenție.
  • Unele festivaluri sunt televizate, ceea ce vă va oferi și mai mult.
  • Imaginea intitulată devine un pas Rockstar 17
    4. Faceți interviuri online și la televizor. Există o mulțime de intervievatori care se concentrează în principal pe industria muzicală. Ajungeți la persoanele care au bloguri muzicale sau postul dvs. local pentru a vedea dacă trupa sau muzica dvs. ar putea fi prezentate în continuare.
  • De asemenea, puteți fi abordat de un intervievator dacă banda dvs. începe să primească o mulțime de atenție.
  • Nu uitați să fiți persoana principală care vorbește într-un interviu, astfel încât să fiți văzut ca persoană din față a trupei!
  • sfaturi

    Devenind un rockstar nu este ușor, și implică o mulțime de noroc. Dacă nu se întâmplă, e în regulă!
  • Probabil că nu veți face bani ca un rockstar pentru o vreme, așa că încercați să păstrați un loc de muncă obișnuit între timp.
  • Chiar dacă nu deveniți un rockstar, puteți să vă distrați și să jucați muzică cu prietenii dvs.
  • Avertizări

    Aveți grijă de dvs., chiar și atunci când vă jucați o tonă de concerte. Mănâncă bine, dormi în fiecare noapte și bea o mulțime de apă.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar