Cum de a trage un avocat

Relația dintre un avocat și client este destinată să fie profesională și, în cele din urmă, benefică pentru ambele părți. Întotdeauna aveți dreptul de a trage un avocat, mai ales dacă simți că el sau ea nu acționează în interesul tău cel mai bun. Cu toate acestea, înainte de a face, trebuie să luați în considerare cu atenție costurile și timpul va trebui să cheltuiți pentru a găsi un alt avocat. Pentru a afla mai multe despre cum să faceți decizia de a schimba avocații și de a trage pe cel pe care îl aveți, consultați pasul 1.

Pași

Partea 1 din 3:
Decizia de a trage un avocat
  1. Imagine intitulată Fire Un avocat Pasul 1
1. Da decizia gândită atentă. Un client este întotdeauna permis să declanșeze un avocat, dar nu este o decizie care ar trebui să fie făcută ușor. Chiar dacă nu vă place avocatul dvs. sau nu credeți că fac o treabă excelentă, ar putea fi merită să terminați munca care este în prezent în curs, deoarece arderea acestora ar putea fi perturbatoare și în detrimentul cazului dvs. Când faceți această decizie, asigurați-vă că arderea avocatului vă va oferi de fapt rezultatele pe care doriți pe termen lung.
  • Dacă avocatul dvs. a petrecut deja mult timp în cazul dvs., va fi dificil pentru un alt avocat să ridice unde a plecat. Ar putea fi greu să găsești un nou avocat care este interesat să ia cazul dvs. Acest lucru este valabil mai ales dacă cazul vine cu un lien mare atașat. Cu excepția cazului în care noul avocat nu va câștiga o mulțime de bani, el sau ea nu va avea prea multe stimulente pentru a vă duce ca un client.
  • Alți avocați pot fi, de asemenea, reticenți în a vă lua cazul dacă vă vor vedea ca a "Client cu probleme." Aceasta nu va fi o problemă dacă aveți un motiv minunat să vă aruncați avocatul, cum ar fi dacă el sau ea a scăzut complet mingea, dar ardând pe cineva pentru că pur și simplu nu vă place personalitatea lor ar putea face dificilă găsirea unui alt avocat Pentru a vă duce ca un client.
  • Un alt lucru de a ține minte este că, în funcție de cazul dvs. și de acordul pe care îl aveți cu avocatul dvs., puteți ajunge în continuare pentru a plăti o taxă de avocat scumpă. Cu cât avocatul dvs. a lucrat mai mult în cazul dvs., cu atât mai mult va trebui să plătiți. Dacă angajați un nou avocat, veți avea taxe noi pentru a plăti, de asemenea. Astfel încât avocații de comutare mijlocie poate fi destul de scumpă. Cu toate acestea, dacă aveți o lovitură bună la câștig, ar fi meritat.
  • Imagine intitulată Fire Un avocat Pasul 2
    2. Evaluați motivele pentru care doriți să schimbați avocații. Chiar dacă arderea unui avocat poate complica lucrurile, uneori este cea mai bună decizie de a face. Dacă nu credeți că avocatul dvs. se ocupă de cazul dvs. cu competență, este important să găsiți pe cineva cu care vă simțiți mai confortabil. Traducerea avocatului dvs. ar putea fi cea mai bună cale de urmat, dacă oricare dintre următoarele circumstanțe se aplică situației dvs .:
  • Avocatul dvs. a fost necinstit cu tine. Dacă aveți motive să credeți că avocatul dvs. a furat de la dvs. sau a fost altfel incompetent, trebuie să vă declanșați avocatul.
  • Avocatul dvs. a încetat să comunice cu dvs. Această situație poate fi remediată în mod obișnuit, dar dacă avocatul dvs. nu mai răspunde la apeluri și e-mailuri, va trebui să găsiți o altă reprezentare.
  • Ești îngrijorat că avocatul tău nu face o treabă bună. Ar putea fi dificil să spui dacă avocatul dvs. face munca competentă în cazul dvs. Înainte de a vă arde avocatul, merită investiga un pic pentru a vedea dacă munca pe care o fac pare a fi legitimă. Dacă nu, va trebui să trageți ștecherul.
  • Chiar nu-ți place personalitatea avocatului tău. Arderea avocatului asupra unui conflict de personalitate nu este ideal, deci este mai bine să faceți ceea ce puteți face să funcționeze. Nu trebuie neapărat să vă placă avocatul dvs. - mai ales dacă el sau ea face o treabă bună în cazul dvs. Dar dacă pur și simplu nu puteți lucra cu persoana și nu mai doriți ei în viața voastră, este mai bine să începeți să lucrați cu cineva în care puteți avea încredere.
  • Imagine intitulată Fire Un avocat Pasul 3
    3. Obțineți oa doua opinie. Dacă nu sunteți sigur dacă aruncarea avocatului dvs. este ceea ce trebuie să faceți, obțineți opinia unui alt avocat sau a unei persoane care informează despre chestiuni juridice. Efectuați cercetări pentru a afla dacă avocatul dvs. vă manipulează cazul cu profesionalism. Dacă procurorul dvs. nu pare să înțeleagă în mod adecvat cazul dvs., iar deciziile sale au fost dăunătoare în loc de ajutor, ar trebui să vă aruncați avocatul.
  • Angajarea unui avocat pentru a obține o a doua opinie, de obicei nu este atât de scumpă, deoarece necesită doar câteva ore de cel de-al doilea avocat. Ar putea fi bine merita cheltuielilor pentru a vă ajuta să decideți dacă trebuie să vă declanșați avocatul.
  • Dacă nu doriți să mergeți la necazul de a angaja un al doilea avocat, luați în considerare efectuarea propriilor cercetări juridice. Du-te la Biblioteca de Drept Local și obțineți mai familiarizați cu Ins și Outs din cazul dvs. Dacă aveți o mai bună înțelegere a situației dvs. juridice, veți fi echipat pentru a lua o decizie informată dacă avocatul dvs. face o treabă bună.
  • Imagine intitulată Fire Un avocat Pasul 4
    4. Exprimați-vă preocupările către avocatul dvs. Este în interesul avocatului dvs. pentru a vă face fericiți și, în cele din urmă, câștigați cazul dvs., așa că înainte de a vă decide să vă declanșați avocatul, încercați să vorbiți în schimb. Programați o întâlnire în persoană sau un apel telefonic și exprimați preocupările pe care le aveți despre felul în care lucrurile merg. Alternativ, ați putea scrie o scrisoare oficială care să precizeze preocupări specifice și să stabilească schimbările pe care doriți să le vedeți. S-ar putea să găsiți că nu trebuie să luați măsuri atât de drastice la toate.
  • Dacă avocatul dvs. a fost necomunicativ sau nu a cheltuit o perioadă adecvată de timp în cazul dvs., acest lucru îi dă șansa de a se ridica la ocazie. Într-o situație ideală nu ar fi trebuit să vă predați procurorul pentru a vă îmbunătăți, dar acest rezultat este în cele din urmă mai puțin perturbatoare decât să vă declanșați avocatul.
  • Ați explorat alte opțiuni pentru rezolvarea conflictelor înainte de a lua pasul de a trage avocatul dvs? Luați în considerare contactarea asociației de bare de stat pentru a solicita arbitrajul pentru litigiile dintre dvs. și avocatul dvs.
  • Dacă încă nu sunteți mulțumiți după ce vă aduceți preocupările, puteți trage avocatul.
  • Partea 2 din 3:
    Traducerea unui avocat
    1. Imagine intitulată Fire Un avocat Pasul 5
    1. Citiți acordul dvs. și avocatul dvs. semnat.Citiți cu atenție prin orice taxă pentru acordurile de servicii sau alte contracte pe care le-ați semnat cu avocatul dvs. Asigurați-vă că înțelegeți ce taxe ați putea fi obligate să plătiți și ce măsuri ați acceptat să urmați pentru a termina relația avocat-client.
    • Cele mai multe acorduri detaliază o serie de pași care ar trebui luați pentru a pune capăt relației. În plus față de plata taxei convenite, va trebui să notificați în mod oficial avocatul dvs. că relația este reziliată.
  • Imagine intitulată Fire Un avocat Pasul 6
    2. Închiriați un nou avocat. Înainte de a vă trage oficial vechiul avocat, este o idee bună să angajați unul nou - mai ales dacă cazul dvs. este încă în desfășurare. Noul avocat va avea nevoie de timp pentru a ajunge în sus pentru a asigura o tranziție lină. Având timpul de întârziere fără un avocat care lucrează la cazul dvs. ar putea fi în detrimentul.
  • Angajarea unui nou avocat înainte de a trage oficial cel vechi va fi de asemenea util dacă nu sunteți sigur cum să gestionați terminarea. Noul avocat vă poate ajuta să înfășurați lucrurile într-un mod profesionist. Acest lucru este deosebit de important dacă ajungeți să vă dați în judecată vechea avocat pentru malpraxis.
  • Imagine intitulată Fire Un avocat Pasul 7
    3. Informați-vă avocatul pe care îl terminați. Faceți acest lucru în conformitate cu pașii descriși în acordul dvs. cu avocatul dvs. Dacă acordul dvs. nu conturează un proces de terminare a relației, trimiteți o scrisoare certificată sau înregistrată la locul de activitate al avocatului, afirmând că terminați relația profesională și că el sau ea ar trebui să înceteze imediat să lucreze la oricare și toate chestiunile legate la cazul dvs. de caz.
  • Dacă preferați, puteți să vă declanșați avocatul la telefon sau într-o conversație față în față. Cu toate acestea, este mai bine să o aveți pe hârtie pentru a face oficialul de terminare.
  • Nu este nevoie să stați motive pentru care vă ardeți avocatul, dacă nu vă simțiți obligați să faceți acest lucru.
  • Dacă este cazul, solicitați o restituire a oricăror taxe plătite în avans pentru care nu a fost încă efectuată lucrările. De asemenea, solicitați o facturare detaliată a taxelor efectuate și revizuiți acest lucru pentru orice discrepanțe.
  • Imagine intitulată Fire Un avocat Pasul 8
    4. Obțineți o copie a fișierelor dvs. Aveți dreptul la o copie a fișierelor de caz. Solicitați fișierele în scrisoarea de încheiere, specificând unde trebuie trimise. Setați un termen limită pentru transfer. Dacă vă simțiți mai confortabil, luați fișierele în persoană, spuneți data și ora că veți veni să le obțineți.
  • De asemenea, puteți solicita ca toate fișierele să fie transferate noului avocat și să stabilească un termen limită prin care transferul trebuie completat.
  • Este ilegal ca avocatul să încerce să vă rețină fișierele sau să plătiți o taxă pentru a obține o copie.
  • Partea 3 din 3:
    Luând măsuri împotriva unui avocat
    1. Imagine intitulată Focul Un avocat Pasul 9
    1. Luați în considerare depunerea unei plângeri. Dacă avocatul dvs. a greșit cazul, a încetat complet să vă comunicați cu dvs. sau ați făcut o greșeală serioasă, ați putea dori să depuneți o plângere la entitatea care supraveghează practica legii în statul dvs. Depunerea unei plângeri va începe un proces în care lucrarea avocatului este revizuită de un consiliu disciplinar. Dacă plângerea este validă, avocatul poate fi necesar să apară într-o audiere. În funcție de natura plângerii, avocatul poate ajunge cu o amendă sau chiar o licență de avocat revocat.
    • Procesul de depunere a plângerii diferă de stat. Contactați asociația de bare de stat sau comisia disciplinară pentru a afla mai multe despre procesul pe care trebuie să-l luați.
    • Dacă scopul dvs. este de a primi daune, credeți că sunteți datorați ca rezultat al greșelii avocatului dvs., ar trebui să Sue pentru malpraxis În loc să depună o plângere.
  • Imagine intitulată Fire Un avocat Pasul 10
    2. Luați în considerare în judecată pentru malpraxis. Pentru a da în judecată pentru malpraxis, trebuie să puteți dovedi că 1. Avocatul tău a făcut o greșeală și 2. Dacă avocatul dvs. nu a făcut greșeala, ați fi câștigat cazul. Chiar dacă este clar că avocatul dvs. a fost încurcat, nu veți avea un caz dacă nu puteți arăta că a afectat direct rezultatul cazului dvs. și a rezultat în pierderea dvs. de bani.
  • Dacă doriți să judecați pentru malpraxis, asigurați-vă că aveți un avocat nou, de încredere pentru a vă ajuta să navigați pe proces.
  • Asigurați-vă că începeți procesul cât mai curând posibil, deoarece un argument comun făcut de avocații care sunt acționați în judecată pentru malpraxis este că clientul a așteptat prea mult pentru a începe procesul.
  • sfaturi

    Adesea, problemele care duc la arderea unui avocat sunt în primul rând probleme cu comunicarea. Înainte de a vă trage avocatul, întrebați-vă: există altă problemă că această problemă ar putea fi rezolvată care ar putea costa mai puțin timp și bani?
  • Dacă ați angajat avocatul dvs. anterior pe o bază de urgență, noul avocat va plăti vechii avocați din orice venituri achiziționate prin cazul dvs.
  • Dacă ați fost considerați incapabili să vă reprezlați propriile interese și ați avut un tutore legal, este posibil să aveți nevoie de acordul de la Guardian pentru a vă declanșa avocatul.
  • Dacă avocatul dvs. a reprezentat deja în instanță, este posibil să aveți nevoie de aprobarea judecătorului pentru a trage avocatul.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar