Cum să solicitați o viză australiană a studenților

Dacă ați fost acceptat la un program la o universitate australiană, va trebui să solicitați o viză de studenți australiană (subclasa 500) înainte de călătoria dvs. Această viză vă permite să rămâneți în Australia pe durata programului dvs. De asemenea, vă va permite să lucrați în timp ce sunteți acolo. Obținerea vizei este un proces destul de simplu - tot ce va trebui să faceți este să strângeți câteva documente de bază și să completați formularul de cerere online.

Pași

Partea 1 din 2:
Pregătirea formularelor necesare
  1. Imagine intitulată Aplicați pentru un student australian Visa Pasul 1
1. Obțineți dovada acceptării la un program de studiu universitar australian. Programul ar trebui să fie înregistrat de Registrul Commonwealth al instituțiilor de cursuri pentru studenții de peste mări (Cricos). Va trebui să aveți o copie a unei scrisori oficiale de admitere pentru a dovedi acest lucru.
  • Imagine intitulată se aplică pentru un student australian Visa Pasul 2
    2. Scrieți declarația voastră autentică temporară (GTE). Cerința GTE este o măsură de protecție luată de guvernul australian pentru a vă asigura că solicitați viza studenților pentru un motiv legitim. Va trebui să vă transformați într-o declarație personală scrisă (în limba engleză) care recunoaște această cerință. Clarificați că solicitați această viză pentru motivul real al primului educație de calitate.
  • În declarația dvs. personală GTE, puteți explica de ce alegeți să studiați în Australia în loc de țara dvs. de origine. Descrieți de ce ați ales acest curs special și cum vă imaginați că vă va ajuta viitorul. Explicați legăturile cu țara dvs. de origine, cum ar fi membrii familiei și prietenii - acest lucru va arăta că aveți un stimulent pentru a vă întoarce în țara dvs. după studiul dvs.
  • Includeți informații despre modul în care intenționați să vă susțineți financiar în Australia și aranjamentele de viață planificate.
  • De asemenea, trebuie să utilizați declarația dvs. pentru a oferi informații despre școlarizarea dvs. anterioară, inclusiv despre orice transcrieri academice și diplome. Furnizați detalii despre ocuparea forței de muncă curente și dați detalii de contact pentru cineva care vă poate verifica angajarea.
  • Imagine intitulată se aplică pentru o viză de student australian pas 3
    3. Dovediți că aveți o asigurare adecvată pentru sănătate. Pentru a obține aprobat pentru o viză de student, trebuie să cumpărați acoperire de sănătate de peste mări (OSHC). OSHC oferă asigurări medicale și spitalicești în Australia pe durata vizei. Când aplicați, va trebui să trimiteți numele furnizorului de asigurări de sănătate și data la care începe politica dvs. începe și se termină.
  • Puteți achiziționa OSHC direct prin intermediul universității dvs. sau printr-unul dintre cei cinci furnizori autorizați: Australian Sănătate Management, Bupa Australia, Medibank Private, Ajutor Global Allianz și NIB. Costul asigurării de sănătate va depinde de furnizorul și durata programului dvs.
  • Nu veți avea nevoie de OSHC dacă sunteți un student norvegian acoperit de schema națională de asigurări norvegiene, un student suedez acoperit de Kammarkolleiet sau un student belgian care face obiectul acordului reciproc de sănătate cu Australia.
  • Imagine intitulată se aplică pentru o viză australiană a studenților pasul 4
    4. Obțineți dovada competenței dvs. în limba engleză. Oricine intră în Australia pe o viză de studenți trebuie să fie competentă în domeniul limbii engleze. Va trebui să oferiți scorurile dvs. IELTS, Cambridge Advanced și TOEFL. Dacă sunteți dintr-o țară vorbitoare de limbă engleză (Statele Unite, Marea Britanie sau Canada), puteți ignora acest pas.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru o viză de student australian pas 5
    5. Arată că aveți resursele financiare pentru a rămâne în Australia. Trebuie să aveți capacitatea financiară de a rămâne în Australia și să plătiți pentru cursurile dvs. Va trebui să dovedim că aveți fonduri pentru a acoperi călătoria în Australia, 12 luni de viață și costuri de școlarizare. Puteți face acest lucru pur și simplu oferind o declarație bancară.
  • Suma pe care trebuie să o trăiți în Australia este estimată la aproximativ 20.290 de dolari (15.330 USD) pe an. Acest lucru nu include costurile de călătorie și de școlarizare.
  • Dacă primiți o bursă de finanțare completă, va trebui doar să arătați dovada acestui lucru.
  • Imagine intitulată se aplică pentru o viză de student australian pas 6
    6. Furnizați dovada caracterului. Guvernul australian caută să vadă că sunteți de un caracter bun, ceea ce înseamnă că înregistrarea dvs. este liberă de activitate criminală. În aplicația dvs., este posibil să fie necesar să răspundeți la unele întrebări legate de caractere. Dacă aveți infracțiuni înregistrate, trebuie să le declarați într-o declarație oficială cu cererea dvs.
  • În anumite cazuri, vi se poate solicita să furnizați un certificat de poliție, cunoscut și ca un certificat de clearance. De asemenea, ați putea fi rugat să completați un formular de declarație legală de caractere. Dacă trebuie să completați aceste documente suplimentare, veți fi contactați după ce trimiteți cererea dvs. Nu este ceva ce trebuie să vă faceți griji acum.
  • Imagine intitulată se aplică pentru o viză de student australian Pasul 7
    7. Pregătiți toate documentele dvs. pentru încărcarea online. Dacă aveți documente de copiere greu, cum ar fi o diplomă de colegiu, va trebui să le scanați pe computerul dvs. desktop. Compilați toate documentele dvs. într-un singur loc, astfel încât sunteți gata să aplicați. Asigurați-vă că documentele dvs. se află într-un format de fișier acceptat, cum ar fi un document PDF sau Word.
  • Partea 2 din 2:
    Aplicarea pentru viză online
    1. Imagine intitulată se aplică pentru o viză de student australian pas 8
    1. Du-te la site-ul Australian Acasă Afaceri. Vizitați site-ul web al aplicației: https: // online.imi.Gov.UA / LUSC / LOGIN.
  • Imagine intitulată se aplică pentru o viză de student australian Pasul 9
    2. Înregistrați un cont cu imiaccount. Acesta este contul pe care îl veți utiliza pentru a finaliza și trimite cererea. Pentru înregistrarea pentru prima dată, va trebui să furnizați numele dvs. complet, numărul de telefon și adresa de e-mail.
  • Dacă aveți deja un cont, conectați-vă cu adresa dvs. de e-mail și parola.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru o viză de student australian Pasul 10
    3. Plătiți taxa de depunere a cererii prin intermediul portalului dvs. imiaccount. Trebuie să plătiți această taxă sau altfel cererea dvs. nu va fi procesată. Costă 575 USD AUD (424 USD) pentru a aplica pentru o viză studențească australiană. Acest lucru poate fi plătit prin portalul imiiaccount.
  • Plățile pot fi făcute cu ajutorul cardurilor de credit, Paypal sau BPay.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru o viză de student australian Pasul 11
    4. Completați formularul de sănătate pe imiaccount. Pentru a studia în Australia, trebuie să îndepliniți cerințele de sănătate ale Australiei. Completați o formă electronică a declarațiilor mele de sănătate, disponibilă în fila de evaluare a sănătății din imiiaccount. Pe această formă, vi se va pune întrebări diverse întrebări care evaluează sănătatea curentă. După trimiterea acestui formular, veți fi contactat fie să urmați evaluări ale sănătății, fie nu.
  • Procesul de evaluare a sănătății poate dura până la câteva săptămâni, deci este o idee bună să începeți formularul dvs. Declarațiile mele de sănătate înainte de a trimite restul cererii dvs.
  • Imagine intitulată se aplică pentru o viză de student australian Pasul 12
    5. Finalizați formularul de cerere de viză pentru studenți. Completați aplicația oficială pe ImAcCcount în fila aplicației. Aici veți atașa toate documentele dvs. și includeți toate informațiile personale necesare, cum ar fi numele, data nașterii și datele de contact. De asemenea, va trebui să furnizați un număr de pașaport.
  • În aplicație, este posibil să fie necesar să dezvăluiți istoricul academic și ocuparea forței de muncă recent.
  • La trimiterea formularului, vi se va primi un număr de referință al tranzacției (TRN), pe care îl puteți utiliza pentru a urmări și a gestiona aplicația.
  • Imagine intitulată se aplică pentru un student australian Visa Pasul 13
    6. Așteptați ca cererea dvs. să fie procesată. De obicei, durează aproximativ 4 săptămâni pentru ca cererea de viză să fie procesată. Veți fi anunțat în scris dacă vi sa acordat sau nu viza. Dacă ați fost aprobat, acum puteți intra în Australia pentru a participa la programul dvs.
  • Vi se poate solicita să furnizați informații suplimentare sau să participați la un interviu înainte ca cererea dvs. să poată fi aplicată.
  • sfaturi

    Visa studenților vă va permite să rămâneți în Australia pentru întreaga durată a studiilor dvs., plus o lună suplimentară pentru călătorie.
  • Dacă doriți să vă înscrieți într-un curs scurt (cum ar fi un program de limbă engleză), nu trebuie să aplicați pentru viză obișnuită a studenților. Puteți intra în Australia pe o viză de vizitatori.
  • Visa studenților vă permite, de asemenea, să țineți un loc de muncă cu fracțiune de normă în timp ce studiați: 20 de ore pe săptămână și ore nelimitate în timpul vacanței.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar