Cum se solicită o viză din noua zeelandă

Noua Zeelandă este o insulă mare, frumoasă de pe coasta de sud-est a Australiei. Indiferent dacă vizitați Noua Zeelandă ca turist sau planificați să lucrați sau să studiați acolo, veți descoperi că procesul de aplicare a vizelor poate fi rapid, ușor și accesibil. Utilizați site-ul de imigrare din Noua Zeelandă pentru a găsi viza potrivită pentru dvs., apoi adunați dovada identității, sănătății și finanțelor. Puteți aplica online sau puteți trimite o aplicație de hârtie printr-un centru de aplicații de viză.

Pași

Partea 1 din 3:
Alegerea unei vize
  1. Imaginea intitulată Aplicați pentru o nouă Zeelandă Visa Pasul 1
1. Verificați dacă locuiți într-o țară de renunțare la viză. Unii călători nu au nevoie de vize pentru a intra în Noua Zeelandă, pe baza țării lor de cetățenie. Țările de renunțare la viză includ Regatul Unit, Canada, Mexic și Brazilia și multe altele.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru o nouă Zeelandă Visa Pasul 2
    2. Utilizați site-ul de imigrare din Noua Zeelandă pentru a răsfoi opțiunile. Veți găsi un ghid foarte cuprinzător pentru toate vizele disponibile și informații despre care unul este potrivit pentru planurile dvs. De asemenea, puteți afla ce documente sunt necesare pentru vizele pe care le alegeți, precum și cât timp vă permite să rămâneți în țară.
  • Aflați mai multe despre tipul de viză pe care doriți https: // imigrare.Govt.NZ / NEW-Zealand-Visas / Apply-for-A-Visa.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru o nouă Zeelandă Visa Pasul 3
    3. Aplicați pentru vizita Visa dacă intenționați să stați mai puțin de 9 luni. O viză de vizitatori este una dintre cele mai frecvente tipuri de vize și este alegerea potrivită pentru majoritatea călătorilor care nu vin în Noua Zeelandă să lucreze sau să studieze. În unele cazuri, este posibil să puteți aplica pentru a extinde această viză pentru încă 3 luni.
  • De asemenea, puteți include partenerul dvs. și orice dependenți sub 19 în această aplicație dacă vor călători cu dvs.
  • Această viză vă permite, de asemenea, să studiați în Noua Zeelandă timp de până la 3 luni.
  • Imagine intitulată se aplică pentru o nouă Zeelandă Visa Pasul 4
    4. Aplicați pentru o viză de studenți dacă veți studia în străinătate. Dacă ați fost acceptat într-un program de schimb, vă puteți califica pentru o viză de studenți. În funcție de tipul de studiu, această viză vă poate permite să rămâneți timp de până la 4 ani.
  • Este posibil să puteți lucra până la 20 de ore pe săptămână în timpul școlii și cu normă întreagă în timpul sărbătorilor.
  • Imagine intitulată se aplică pentru o viză nouă Zeelandă Pasul 5
    5. Uită-te la vizele de lucru de lucru dacă aveți între 18 și 30 de ani. În funcție de țara dvs. de cetățenie, vă puteți califica pentru o viză de vacanță de lucru, care vă permite să rămâneți între 6 și 12 luni și să studiați timp de până la 6 luni. Limita de vârstă pentru această viză este de obicei 18-30, dar poate fi 18-35 în unele țări.
  • Noua Zeelandă are cote pentru vizele de vacanță de lucru emise cetățenilor din diferite țări. Dacă și-a îndeplinit cota pentru cetățeni din țara dvs. pentru anul, cererile de acest tip de viză pot fi închise.
  • Vizele de vacanță de lucru pot fi emise o singură dată, astfel încât să nu vă puteți reînnoi vizele sau să vă aplicați pentru altul dacă ați primit unul în trecut.
  • Această viză nu vă permite să luați dependenți cu dvs.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru o nouă Zeelandă Visa Pasul 6
    6. Aplicați pentru o viză de lucru dacă vi sa oferit un loc de muncă în Noua Zeelandă. Dacă intenționați să lucrați în Noua Zeelandă, veți avea nevoie de o ofertă oficială de muncă înainte de a solicita o viză de lucru. În mod ideal, acest lucru ar trebui să fie de la o companie acreditată de angajare.
  • Cât timp veți putea să rămâneți poate depinde de tipul de angajare și de faptul că este considerat scăzut, mediu sau de înaltă calificare.
  • De obicei, angajații plătiți sub 20 USD (14 USD.50) Pe oră sunt considerate abilități scăzute, iar cele plătite peste 36 USD ($ 26 USD) pe oră sunt considerate de înaltă calificare.
  • Partea 2 din 3:
    Colectarea documentelor necesare
    1. Imaginea intitulată se aplică pentru o nouă Zeelandă Visa Pasul 7
    1. Obțineți sau reînnoiți pașaportul dacă este necesar. Dacă nu aveți un pașaport sau dacă pașaportul dvs. actual va expira mai puțin de 3 luni după ce intenționați să părăsiți Noua Zeelandă, va trebui să solicitați un pașaport curent. Planificați să începeți aplicația sau procesul de reînnoire cu cel puțin câteva luni înainte de a intenționa să vizitați Noua Zeelandă.
    • În U.S., Timpul de procesare pentru un pașaport nou sau reînnoit este de obicei de aproximativ 4-6 săptămâni.
    • Dați-vă încă 2-4 săptămâni pentru a aduna documentele necesare.
    • Copiii și oricine altcineva care călătorește cu dvs. vor avea nevoie și de pașapoarte.
  • Imaginea intitulată Aplicați pentru o nouă Zeelandă Visa Pasul 8
    2. Obțineți o fotografie profesională luată care îndeplinește cerințele privind imigrația. Când aplicați pentru o viză din Noua Zeelandă, va trebui să trimiteți o fotografie a dvs. care să îndeplinească cerințe foarte specifice pentru identificare. În timp ce puteți lua fotografia, este mai bine să o faceți de către un profesionist.
  • Fotografia trebuie să fie de 900-1200 pixeli largi și 2250-3000 pixeli ridicați într-un raport de aspect 3: 4.
  • Trebuie să aibă mai puțin de 6 luni în momentul în care trimiteți cererea dvs. de viză.
  • Găsiți o listă completă de cerințe de fotografie aici: https: // imigrare.Govt.NZ / NEW-Zealand-Visas / Apply-for-A-Visa / Instrumente-și-Informații / Fotografii acceptabile.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru o nouă Zeelandă Visa Pasul 9
    3. Obțineți un certificat medical dacă veți rămâne în Noua Zeelandă mai mult de 1 an. Noua Zeelandă cere ca călătorii să prezinte un certificat de sănătate după examinarea medicală dacă intenționează să rămână peste 12 luni. Puteți aranja un examen medical general sau fizic, cu medicul dumneavoastră și cereți-le să trimită rezultatele în Imigrația Noua Zeelandă printr-un program numit Emedical.
  • În unele cazuri, este posibil să fie necesar să furnizați un certificat medical chiar dacă rămâneți mai puțin de un an sau este posibil să fie necesar să trimiteți și o raze X toracice.
  • Găsiți o listă completă de orientări aici: https: // imigrare.Govt.NZ / New-Zealand-Visas / Apply-for-A-Visa / Instrumente-și-Informații / Informații medicale / Dovezi-You-In-Good-Health.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru o nouă Zeelandă Visa Pasul 10
    4. Obțineți un certificat de poliție sau verificarea rezumatului istoriei identității. Una dintre condițiile de intrare în Noua Zeelandă este dovada unui caracter bun. Cererea dvs. de viză poate solicita un certificat de poliție, care se numește verificarea rezumatului istoricului identității în U.S. Aceasta este, în esență, o verificare a fondurilor criminale și poate fi solicitată direct de la FBI prin intermediul site-ului lor.
  • Pentru a face o cerere, du-te la https: // Edo.CJIS.Gov / # /.
  • Va trebui să plătiți o taxă și să trimiteți un set de amprente digitale pentru a obține verificarea rezumatului istoricului identității dvs.
  • Dacă ați petrecut mai mult de 5 ani într-o altă țară de când ați fost 17, este posibil să fie necesar să solicitați un certificat de poliție din acea țară, precum și țara dvs. de origine.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru o nouă Zeelandă Visa Pasul 11
    5. Planificați să aveți NZD $ 1.000 (USD $ 725) pentru fiecare lună de călătorie. Va trebui să arătați că aveți suficiente economii pentru a vă sprijini în timpul timpului din Noua Zeelandă. U.S. Cetățenii trebuie să aibă cel puțin 1.000 de dolari stabilite de o parte pentru fiecare lună, ei vor fi în Noua Zeelandă, sau nzd 400 $ (290 USD) pe lună dacă locurile dvs. sunt deja plătite.
  • Este posibil să puteți obține această cerință dacă vă puteți dovedi sponsorizarea financiară de către un cetățean din Noua Zeelandă. De exemplu, un prieten sau un membru al familiei pe care îl veți viziona poate fi de acord să fie sponsorul dvs.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru o nouă Zeelandă Visa Pasul 12
    6. Cumpărați un bilet de întoarcere sau salvați destui bani pentru a cumpăra unul. Pentru a dovedi că aveți mijloacele de a părăsi Noua Zeelandă înainte de expirarea vizelor, va trebui fie să aveți deja un bilet de întoarcere, fie să puteți dovedi că vă puteți permite unul. Prețurile biletelor pot varia, deci dacă veți cumpăra biletul de returnare după intrarea în Noua Zeelandă, asigurați-vă că aveți suficient pentru a ține cont de unele fluctuații.
  • Dacă nu aveți un bilet de întoarcere, este posibil să fie necesar să trimiteți declarații bancare și alte documente financiare pentru a dovedi că vă puteți permite unul.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru o nouă Zeelandă Visa Pasul 13
    7. Obțineți o asigurare de sănătate de călătorie dacă doriți să evitați facturile medicale înalte. Cele mai multe planuri de asigurări de sănătate obișnuite nu vă acoperă atunci când sunteți în afara țării, deci este o idee bună să cumpărați asigurare de călătorie în cazul în care aveți nevoie de asistență medicală în timp ce sunteți în străinătate. Este recomandat de Administrația de imigrație din Noua Zeelandă și va face ca cererea dvs. de viză să arate mai bine dacă vă puteți dovedi că sunteți pregătiți să plătiți cheltuieli medicale.
  • Ca parte a procesului de aplicare, este posibil să fie de acord în mod oficial că veți plăti pentru orice îngrijire medicală de care ați putea avea nevoie în Noua Zeelandă.
  • Imagine intitulată se aplică pentru o nouă Zeelandă Visa Pasul 14
    8. Adresați-vă școlii sau angajatorului să furnizeze documentele necesare. Dacă solicitați o viză de muncă sau școală, pot exista formulare și aplicații pe care școala sau angajatorul dvs. trebuie să le supună pentru a finaliza cererea dvs. de viză. De asemenea, ar trebui să discutați cu ei pentru a vă asigura că solicitați tipul de muncă sau viza școlară corectă.
  • Documentele școlare sau angajator trebuie să fie supuse ar trebui să fie listate în cererea dvs. de viză.
  • Partea 3 din 3:
    Finalizarea aplicației dvs
    1. Aplicați online pentru a economisi timp și bani. Cele mai multe vize pot fi aplicate online prin intermediul site-ului de imigrare din Noua Zeelandă. Va trebui să aveți toate documentele disponibile în format electronic. De obicei, nu există nici o taxă pentru aplicarea online și este de obicei procesată în termen de 20 de zile lucrătoare.
    • Pentru a aplica online, du-te la https: // imigrare.Govt.NZ / NEW-Zealand-Visas / Apply-for-A-Visa.
    • Dacă unele dintre documentele dvs. nu sunt în formă electronică, puteți utiliza un scaner pentru a le încărca pe computer. Dacă documentele dvs. sunt în culori, ar trebui să le scanați în culoare.
    • Dacă nu aveți propriul scaner, este posibil să puteți utiliza unul la un magazin de imprimare sau o bibliotecă.
    • Este posibil să trebuiască să trimiteți prin poștă în pașaportul fizic sau în o copie certificată a pașaportului dvs., chiar dacă aplicați online.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru o viză nouă din Noua Zeelandă
    2. Trimiteți o aplicație de hârtie dacă aplicați cu un grup sau o familie. În unele cazuri, cum ar fi aplicarea cu un partener sau o familie, este posibil să nu puteți trimite o aplicație de viză online. Puteți descărca formularele de care aveți nevoie și le puteți imprima și le trimiteți împreună cu documentele necesare prin intermediul celui mai apropiat centru de aplicații Visa (VAC).
  • Va trebui să plătiți o taxă de serviciu VAC de 36 USD (26 USD). Cererea trebuie procesată în termen de 25 de zile lucrătoare.
  • Găsiți formularele de care aveți nevoie aici: https: // imigrare.Govt.NZ / NEW-ZEALAND-VISAS / Apply-for-A-Visa / Instrumente-și-Informații / Formulare-Guides-and-Check.
  • Găsiți cel mai apropiat Vac aici: https: // imigrare.Govt.nz / contact / birouri.
  • Imagine intitulată se aplică pentru o nouă Zeelandă Visa Pasul 17
    3. Verificați dublu că ați inclus toate documentele necesare. Dacă nu includeți tot ce aveți nevoie cu aplicația dvs., acesta poate încetini procesul în jos. Asigurați-vă că studiați îndeaproape lista de documente necesare și verificați dublu că aveți tot ce aveți nevoie atunci când trimiteți cererea dvs.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru o nouă Zeelandă Visa Pasul 18
    4. Așteptați un răspuns de la biroul de imigrare. Ar trebui să auziți din nou de la imigrație în termen de 20 de zile lucrătoare pentru o trimitere online și 25 de zile lucrătoare pentru o prezentare a hârtiei, dacă toate documentele dvs. au fost în ordine. Cu toate acestea, dacă cererea dvs. lipsea documentele necesare, este posibil să fiți contactat mai devreme cu o solicitare de informații suplimentare.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru o viză nouă din Noua Zeelandă Pasul 19
    5. Furnizați documente suplimentare dacă vi se solicită. Ocazional, biroul de imigrare vă poate cere informații suplimentare, cum ar fi înregistrările medicale, juridice sau financiare. Trimiteți aceste documente cât mai curând posibil pentru a primi viză în timp util.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar