Cum de a deveni un cântăreț bun r & b

Dacă doriți să fiți un cântăreț bun R & B, va lua unele lucrări. Va trebui să începeți să ascultați cântăreții de clasă R & B. Practicați cântând în fiecare zi și începeți să adăugați propriile îmbrăcăminte la cântece. Dacă este posibil, căutați îndrumări profesionale. Lecții de voce și un producător de calitate vă pot ajuta să vă dezvoltați abilitățile.

Pași

Partea 1 din 3:
Pornirea cântând
  1. Imaginea intitulată Deveniți un cântăreț bun R & B Pasul 1
1. Ascultați legendele. Dacă doriți să aveți succes în orice artizanat, trebuie să învățați de la maeștri. Cântarea R & B nu este diferită. Dacă doriți să fiți un cântăreț R & B, ascultați câteva înregistrări de către artiștii iconici din domeniu.
  • Little Richard, Sam Cooke, Ray Charles, și James Brown sunt toți cântăreții de R & B legendar.
  • Dacă vrei să asculți ceva puțin mai modern, încercați cheile Alicia, Mariah Carey sau John Legend.
  • Imaginea intitulată deveni un cântăreț bun R & B Pasul 2
    2. Practică în fiecare zi. Nu există într-adevăr nici un secret de a deveni de succes în orice artă. Pur și simplu ia o mulțime de practici. Dacă doriți să deveniți un cântăreț bun R & B, trebuie să faceți timp în fiecare zi pentru a practica.
  • Găsiți o bucată de timp când puteți lucra în practică. Gândiți-vă la un moment al zilei în care nu sunteți de obicei ocupați. Vă găsiți frecvent aveți timp liber după cină? Dacă da, ați putea lăsa deoparte o oră de practică atunci.
  • Când începeți mai întâi, încercați să atingeți notele potrivite și să vă amintiți versurile dvs. Pe măsură ce continuați să practicați, puteți încerca lucruri cum ar fi adăugarea de variație la cântece, punând emoție în vocea voastră și încorporarea riffs.
  • Imaginea intitulată deveni un bun cântăreț R & B Pasul 3
    3. Cântă cu emoție. Majoritatea artiștilor R & B sunt capabili să transmită emoția în vocea lor. Dacă doriți să fiți un cântăreț bun R & B, lucrați la a vă face să cântăm emoțional să rezoneze emoțional.
  • Gândiți-vă la emoția din spatele cântecului pe care îl cântați. Este cântecul fericit? Este trist? Melancolie? Nerăbdător? Încercați să transmiteți această emoție cu vocea voastră.
  • Poate fi greu să dai seama cum să cânte cu emoție, mai ales dacă nu ai încercat niciodată înainte. Un truc simplu este să vă schimbați expresia când cântați. Dacă adoptați, spuneți, un aspect trist, vocea dvs. poate să sune în mod natural mai trist. Dimpotrivă, puteți zâmbi pentru a face un sunet de cântec mai trist.
  • De asemenea, încercați să gândiți gândurile care produc emoția pe care o simțiți. De exemplu, dacă cântați un cântec trist, încercați să vă amintiți momentele din viața voastră când ați simțit trist.
  • Imaginea intitulată Deveniți un cântăreț bun R & B Pasul 4
    4. Începeți prin învățarea unor balade clasice. Master câțiva clasici înainte de a trece la materiale originale sau mai noi. Învățarea de a cânta câteva standarde vă va ajuta să vă învățați elementele de bază ale Cântei de R & B.
  • Încercați să învățați câteva clasice simple de jazz. Cântă cântece ca "Dumnezeu să binecuvânteze acest copil" de către Billie Holiday, "Summertime" de Ella Fitzgerald, și "Misty" de Errol Garner.
  • Puteți încerca, de asemenea, mai multe melodii contemporane ale R & B. De exemplu, încercați "Într-o zi frumoasă" de Mariah Carey, "Fallin" prin chei Alicia și "Repară-mi inima" de Toni Braxton.
  • Partea 2 din 3:
    Adăugarea propriului stil
    1. Imaginea intitulată deveni un cântăreț bun R & B Pasul 5
    1. Obțineți o înțelegere a versurilor. Veți face o slujbă mai bună cântând o melodie care vă vorbește personal. Ar trebui să înțelegeți versurile unei varietăți de standarde R & B. Selectați melodii pentru repertoriul dvs. pe care îl puteți referi la. Acest lucru vă poate face mai semnificative predarea.
    • Puteți citi versurile la melodii R & B online. Citiți o linie la un moment dat și pauză să ia în considerare ceea ce înseamnă artistul. Sunt cântând despre inimă, pierdere, dragoste, triumf?
    • Alegeți o melodie pe care o puteți referi la. Dacă tocmai ați trecut prin Heartbreak, puteți alege o melodie despre pierderea iubirii. Dacă ați depășit o dificultate în viața voastră, alegeți o melodie despre triumfări față de adversitate.
    • Țineți minte, puteți încerca să vă scrieți propriile versuri și să le puneți la muzică. Începeți scriind o poezie emoțională care vă vorbește personal. De acolo, încercați să găsiți o bătaie și ritm pentru a merge cu poemul dvs.
  • Imaginea intitulată Deveniți un cântăreț bun R & B Pasul 6
    2. Încorporați Riffs. Rifurile vocale sunt adaugate de un cântăreț în timpul unei melodii. Acestea sunt note melice suplimentare destinate să îmbunătățească un anumit moment sau o linie într-o melodie. Mulți cântăreți R & B se adaugă riff-uri la melodiile lor, astfel încât să ar trebui să vă adăugați propriul dvs. pe măsură ce cântați.
  • Ascultați Riffs când jucați înregistrări R & B. Încercați să vă dați seama când și unde sunt cele mai eficiente. S-ar putea să observați că mulți cântăreți de R & B folosesc aceleași riff-uri din nou și din nou. De obicei, aveți nevoie doar de câteva riff-uri bune, pe care le puteți încorpora într-o varietate de melodii.
  • Puteți încerca să adăugați riff-uri într-un moment într-o melodie pe care doriți să o subliniați. De exemplu, puteți adăuga câteva riff-uri în timpul evidențierii emoționale a cântecului sau în momentul în care găsiți deosebit de poignant.
  • Asigurați-vă că nu-l exagerați cu riffs. Dacă ați avut mai multe riff-uri lungi într-o melodie sau adăugați riff prea des, vă puteți suna ca și cum ați parodhezi muzica R & B.
  • Imaginea intitulată deveni un cântăreț bun R & B Pasul 7
    3. Înfrumusețând atunci când este cazul. Mulți cântăreți de r & b modifică versurile de cântece pe măsură ce cântă. Cântăreții pot chiar să înflorească sau să schimbe versurile în propriile lor cântece. Intremurarea vă poate ajuta să vă perfecționați stilul ca cântăreț R & B. Cu toate acestea, trebuie să știți când este vorba de înfrumusețare și nu este adecvată.
  • Nu ar trebui să înfrumuseți niciodată primele câteva versuri ale unei melodii pe care doriți să le asigurați că publicul dvs. recunoaște cântecul, astfel încât să cânte primele versuri, deoarece au fost inițial scrise.
  • Puteți începe să înfrumusețe când ați lovit al doilea verset. Poate doriți să modificați ușor versurile pentru a vă potrivi starea de spirit. De asemenea, puteți schimba ușor melodia. De exemplu, ați putea cânta o notă tradițională de mare un pic mai mică.
  • Imaginea intitulată deveni un bun cântăreț R & B Pasul 8
    4. Înregistrați-vă cântând. Acest lucru este important să aibă succes în orice fel de cântare. Cântarea R & B nu este o excepție. Înregistrați-vă cântând cântecul dvs. și apoi jucați-l înapoi la dvs. Vedeți unde vă puteți îmbunătăți.
  • Nu aveți nevoie de echipamente de înregistrare fantezie. Cele mai multe telefoane mobile vor fi eficiente. Țineți-vă fața de aproximativ 5 inci de la telefon când înregistrați. Înregistrați într-un mediu liniștit.
  • Fi un critic dur. Aflați ce note aveți nevoie pentru a lovi mai bine. Gândiți-vă dacă cântatul dvs. este rezonat emoțional suficient. Luați în considerare dacă trebuie să vă amintiți mai bine versurile.
  • Partea 3 din 3:
    Căutarea unui ajutor profesional
    1. Imaginea intitulată deveni un bun cântăreț R & B Pasul 9
    1. Încercați să luați lecții vocale. Dacă nu ați cântat niciodată, lecțiile vocale profesionale pot ajuta. Poate fi dificil să vă evaluați vocea proprie, deoarece sunetul pe care îl auziți este puțin diferit de ceea ce aud alții. Un profesor de voce vă poate oferi feedback mai obiectiv.
    • Puteți găsi un profesor de voce online. De asemenea, puteți să vă uitați în paginile dvs. galbene locale sau puteți solicita altor semnatori pe care îi cunoașteți.
    • Dacă nu vă puteți permite lecții de voce, este posibil să găsiți lecții ieftine sau gratuite online.
  • Imaginea intitulată deveni un bun cântăreț R & B Pasul 10
    2. Luați în considerare găsirea unui producător. Dacă doriți să vă înregistrați melodiile în serios, vedeți dacă puteți găsi un producător care dispus să lucreze cu dvs. Este posibil să plătiți o taxă, dar un producător bun este vital pentru un cântăreț de succes R & B.
  • Nu trebuie să spargeți banca găsind un producător. Du-te pe YouTube și SoundCloud și ascultați artiști independenți. Contactați producătorul și întrebați dacă el sau ea ar lucra cu dvs. Dacă aveți înregistrări ale dvs., le puteți trimite aceste.
  • S-ar putea să fiți în stare să obțineți distanțe lungi. Dacă trimiteți producătorii dvs. înregistrările dvs., acestea pot să le modifice pentru a vă îmbunătăți sunetul.
  • Imaginea intitulată deveni un bun cântăreț R & B Pasul 11
    3. Căutați concerte cântând. Doriți să vă construiți abilitățile prin efectuarea în fața unui public. Căutați oportunități de a cânta în zona dvs. Înscrieți-vă pentru spectacolele de talente locale. Cântați în noaptea karaoke. Cântă la o caritate, târg sau festival local. Orice șansă pe care trebuie să vedeți cum răspund alții la cântarea dvs. este o modalitate excelentă de a vă îmbunătăți vocea și performanța.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar