Cum să fii cântăreață de țară

Muzica de țară este un gen despre experiențele și poveștile vieții oamenilor. Folosește subiecte familiare și melodii simple. Cu o muncă grea puteți deveni cântăreață de țară. Dacă vă perfecționați cântatul și compoziția dvs., puteți observa și deveniți următorul carrie Underwood.

Pași

Partea 1 din 3:
Obținerea unui sunet de țară
  1. Imagine intitulată Fii un cântăreț de țară Pasul 1
1. Învață să cânți. Nu poți fi un cântăreț de țară fără a fi bun la cântând. Chiar dacă vă gândiți-vă sau vi sa spus că sunteți un cântăreț bun, este important să vă asigurați că aveți abilitățile de cântare de bază necesare pentru a fi cântăreață. Găsiți gama de cântând și practicați cântând în mod regulat.
  • Dacă aveți o mulțime de îmbunătățiri care trebuie făcută sau doriți doar să obțineți vocea cea mai bună, este posibil să doriți să luați în considerare luarea de lecții de cântare. De asemenea, puteți utiliza site-uri web și aplicații de telefon pentru a învăța să cânți.
  • Imaginea intitulată Fii un cântăreț de țară Pasul 2
    2. Cântă la cântăreți de țară. Pentru a imita sunetul și a învăța stilul țării, practica prin cântând de-a lungul țărilor artiști vă place cine sunt în gama dvs. vocală.
  • Femeile pot dori să asculte Tammy Wynette, Dolly Parton, Miranda Lambert, Martina McBride, Carrie Underwood, Allison Krauss, Kelsea Ballerini și Kellie Pickler.
  • Oamenii pot dori să asculte Hank Williams, Tim McGraw, George Strity, Waylon Jennings, Kenny Chesney, Keith Urban, George Jones, Rodney Atkins și Toby Keith.
  • Image denumită să fie un cântăreț de țară Pasul 3
    3. Aflați țara Twang. Cântăreții de țară au un sunet specific vocii lor. Indiferent dacă aveți țara Twang natural sau nu este posibil să învățați să cântați cu un stil de țară la vocea voastră.
  • Încercați mai întâi să puneți țara twang în vocea voastră de vorbire. Imită țara twang de cântăreți, actori și personaje în vorbirea voastră.
  • Începeți să cântați cu Twang peste exagerarea sunetului ei. Acest lucru va obține sunetul familiar pe vocea voastră. Odată ce ați simțit-o jos, tonați-o jos.
  • Imaginea intitulată Fii un cântăreț de țară Pasul 4
    4. Învață să joci chitara. Acest lucru vă va ajuta să vă creați sunetul țării și să faceți mai ușor să scrieți melodia. Dacă într-adevăr nu puteți învăța, puteți juca pe cineva în timp ce cântați și fiți un duo, dar știind cum să jucați chitara este o parte importantă a țării.
  • Cele mai importante coarde de învățat pentru muzica de țară sunt G, C, D și a. Muzica de țară este de obicei o combinație a acestor coarde.
  • Partea 2 din 3:
    Scrierea de melodii
    1. Image denumită să fie o cântăreață de țară Pasul 5
    1. Decideți dacă doriți să scrieți melodii sau să fiți un artist de acoperire. Există o mulțime de cântăreți de țară care acoperă cântecele altor artiști. Începeți prin a învăța cum să cântați alte cântece de cântăreți de țară înainte de a vă decide dacă doriți să vă scrieți propria dvs. muzică.
    • Puneți-vă propria rotire pe o melodie pentru a vă face propria dvs. De exemplu, ați putea sparge o frază într-un început, mijloc și sfârșit, apoi decideți care dintre acei dintre ei ați putea adăuga propriul RIFF sau MELODY la. În acest fel, cântecul este încă recunoscut, dar va fi unic, de asemenea.
  • Image denumită să fie o cântăreață de țară Pasul 6
    2. Decideți-vă stilul de țară. Există diferite tipuri de muzică de țară. Există muzică tradițională de o țară occidentală, care este simplă și despre problemele vieții reale. Bluegrass este similar cu țara occidentală, cu excepția faptului că este în întregime acustică. Folosește instrumente acustice, cum ar fi fibra de bas, chitare acustice, banjos și fiddles. Există, de asemenea, un gen mai nou de muzică de țară numită Pop-țară. Care este muzica pop cu o tara simulta.
  • Imagine intitulată Fii un cântăreț de țară Pasul 7
    3. Gândiți-vă la un subiect pentru a scrie despre. Puteți scrie despre ceea ce doriți, dar muzica de țară are tendința de a urma unele dintre aceleași subiecte de bază. Muzica de țară este povestile setate la muzică. Există, de obicei, un complot și personaje, la fel ca o poveste, cu excepția lui Rhymes și are o melodie.
  • Subiecte comune pentru cântecele de țară sunt inimile sparte, trădarea, Isus, diavolul, mama, senzație de albastru, sudul (Alabama, Tennessee, Louisiana etc.), moarte, dragoste, cowboy și cuvinte de înțelepciune.
  • Imagine intitulată Fii un cântăreț de țară Pasul 8
    4. Scrie versurile. Odată ce ați decis ca subiectul să scrie despre dvs. puteți scrie versurile la cântecul țării dvs. Există o mulțime de cântece de țară tristă, dar melodiile bune sunt, de obicei, hit-urile. Muzica de țară este foarte literală, astfel păstrați versurile simple. Ei ar trebui să spună o poveste despre ceea ce se întâmplă în jurul tău sau despre ceea ce știi.
  • Spre deosebire de pop, corul este cea mai importantă parte a muzicii de țară. Utilizați o mulțime de adjective în versurile dvs. pentru a descrie ceva. Nu folosiți cuvinte de jurământ. Unele genuri folosesc sau chiar încurajează utilizarea cuvintelor de jurământ, dar nu muzica de țară.
  • Image denumită să fie o cântăreață de țară Pasul 9
    5. Scrieți melodia. Oamenii își vor aminti melodia cântecului înainte de a-și aminti versurile. Vă puteți construi melodia în jurul melodiei, dar nu lăsați melodia să vă controleze versurile.Melodia este o parte foarte importantă a unui cântec de țară. Fără o melodie nu puteți simți cântecul și nimeni nu va avea grijă de cântecul tău.
  • Cântecele de țară au melodii, armonii și chorduri foarte simple. Progresurile de bază ale coardei de a scrie melodia este de obicei G, C, D sau G, D, A sau o combinație a acestor acorduri. În mod obișnuit, nu este nevoie de progrese de chord fanteziste.
  • Imagine intitulată Fii un cântăreț de țară Pasul 10
    6. Înregistrați-vă melodia. Există multe modalități prin care vă puteți înregistra melodia în funcție de resursele și bugetul dvs.Puteți lucra cu un prieten tehnic Savvy, carte de carte cu un inginer studio profesionist sau doar înregistrați-vă melodia la domiciliu folosind un microfon și un software de calculator. Indiferent de modul în care alegeți să înregistrați melodia, având o copie a unei înregistrări audio va deschide multe uși.
  • Dacă intenționați să vă eliberați muzica comercială, este mai bine să îl înregistrați într-un studio profesional. Înregistrarea profesională poate fi puțin costisitoare, dar puteți profita din plin de ea repetând cântecul pe cont propriu. În acest fel, nu pierdeți un timp de studio valoros, încercând să obțineți notele potrivite.
  • De asemenea, puteți înregistra multe părți ale piesei pe cont propriu la domiciliu, cum ar fi vocile de fundal, chitara și basul. Apoi, puteți lucra doar la vocile de plumb și tobe în studio - acestea sunt părțile care trebuie înregistrate cu un microfon foarte bun.
  • Imagine intitulată Fii un cântăreț de țară Pasul 11
    7. Dreptul de autor muzica ta. Muzica este protectoare protectoare din momentul în care este creat, dar daca cineva fura muzica ta, nu este protejat intr-un proces daca nu o inregistrati.De îndată ce aveți o versiune finală scrisă și înregistrată, vă puteți înregistra online la U.S. Copyright Office pentru o taxă mică. Odată ce faci asta, cântecul este al tău. Nimeni nu poate folosi materialul original fără permisiunea dvs. Dacă nu faceți acest lucru, cineva poate fura versurile sau melodia și poate face o nouă înregistrare a acesteia. Ei nu vor avea nevoie de permisiunea dvs. sau trebuie să vă plătească orice redevențe.
  • Partea 3 din 3:
    Obținerea descoperită
    1. Imaginea intitulată Fii un cântăreț de țară Pasul 12
    1. Alăturați-vă unei organizații de drepturi de performanță. Exemple de pro sunt ASCAP, SESAC și IMC. Ei vor colecta orice redevențe și le vor distribui într-un mod organizat. Dacă melodia dvs. este jucată vreodată la televizor, iTunes, YouTube sau Spotify, aveți dreptul la Royalty. Unii profesioniști sunt liberi, iar alții au o taxă.
  • Imagine intitulată Fii un cântăreț de țară Pasul 13
    2. Puneți-vă muzica. Acest lucru va dura ceva timp, dar tehnologia de astăzi face acest lucru mai repede decât oricând. Puteți trimite demo-urile și mixtapes-ul pentru a încerca să fie observat.
  • Trimiteți demo-urile dvs. jurnaliștilor, promotorilor sau managementului. Includeți numele, numărul de telefon, adresa de e-mail și site-ul pe fiecare CD pe care îl trimiteți. În acest fel, oricine vă ascultă CD-ul va fi capabil să vă contacteze dacă o place, indiferent dacă au ambalajul dvs. sau nu. Păstrați-vă ambalajul simplu. O notă simplă despre cine sunteți și orice concert pe care îl aveți va fi suficient de bun.
  • Uită-te prin mâneci de album ale artiștilor țării pe care doriți să găsiți etichete și manageri pentru a trimite demo-urile dvs. Există site-uri disponibile, cum ar fi Showcase, ghidul nesemnat și directorul CMU pentru a vă ajuta să găsiți numele și adresa persoanelor pentru a trimite demo-urile dvs.
  • Imaginea intitulată Fii un cântăreț de țară Pasul 14
    3. Efectuați muzica dvs. Mulți cântăreți se descoperă când își îndeplinesc muzica live. Începeți cu prietenii, familia și cu cei care vă simțiți cel mai confortabil. Apoi, efectuați muzica dvs. în locurile mici: Open MICS, spectacole de talente și Café`s.
  • Utilizați cine știți să obțineți concerte. Chiar și a cerut prietenilor dvs. să efectueze la petreceri de naștere este un pas în direcția cea bună.
  • Utilizați concertele pe care le obțineți pentru a găsi mai multe. Dacă faceți o impresie bună, promotorii sau cineva din audiență vă pot cere să efectuați în altă parte.
  • Adresați-vă mici locații locale sau organizatorului evenimentului dacă vă puteți efectua la locul sau evenimentul. Încercați să mergeți la ei în persoană sau să sunați la telefon în loc să trimiteți un e-mail.
  • Imagine intitulată Fii un cântăreț de țară Pasul 15
    4. Creați un fanbase. Pentru a ieși afară, aveți nevoie de un fanbase. Va trebui să muncești din greu pentru a obține fanii pentru a observa munca ta, dar ca fanii vor deschide multe usi.
  • Publicați-vă melodiile online. Odată ce aveți o înregistrare clară a piesei dvs. și ați protejat-o, publicați-l. Este ușor ca oricine să-și publice melodia online. Puneți muzica pe YouTube sau pe SoundCloud, astfel încât alte persoane vă pot vedea munca.
  • Utilizați social media pentru a crea fani. Utilizați Twitter, Instagram, Facebook și alte site-uri sociale pentru a obține oamenii să vă găsească. Să fie activi pe social media și să ajungă la fani. Promovați-vă muzica pe mass-media socială.
  • Au o imagine. Fii tu însuți, dar ai ceva despre tine care te face cunoscut. Acest lucru poate purta un anumit costum, având o anumită coafură sau acționând într-un anumit mod. Taylor Swift a devenit renumit pentru buclele blonde și pentru Lady Gaga pentru costumele sale ostentative. Aceste imagini le-au ajutat să devină bine cunoscute.
  • sfaturi

    Asigurați-vă că aveți temelia unei cântări bune înainte de a încerca să deveniți cântăreață de țară.
  • Fii tu însuți și lasă-ți muzica să vină din inima ta.
  • Practicați-vă cântând și compoziția dvs. până veți obține-o perfectă.
  • Luați în considerare învățarea unui alt instrument, cum ar fi chitara pentru a vă însoți cântând.
  • Fi original și nu copiați alte persoane.
  • Ascultați muzica țării și cântați împreună.
  • Mergeți la Nashville dacă puteți încerca să vă promovați și să vedeți cum este scena muzicii țării.
  • Avertizări

    Încercați să nu vă exprimați vocea.
  • Devenind un cântăreț este foarte competitiv.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar