Cum să deveniți un autor popular pe quotev

Deci, sunteți pe Quotev și veți vedea acei scriitori uimitori cu încărcături de adepți și fani. Crezi "De ce nu pot fi așa?" Puteți fi, urmați doar acești pași.

Pași

Partea 1 din 3:
Deschiderea unui cont
  1. Imaginea intitulată deveni un autor popular pe Quotev Pasul 1
1. Creați un cont dacă nu aveți deja unul. Asigurați-vă că parola dvs. este dificilă pentru a ghici, dar ușor să vă amintiți. Trebuie să fie peste opt caractere, dar o face mai mult pentru a fi în siguranță.
  • Veniți cu un nume de utilizator pentru a crea. Ar putea fi un cântec lyric, numele tău, ceva ce îți place, o citat sau orice altceva. Amintiți-vă politica de utilizator. Există câteva reguli simple: nici un limbaj profan / șocant sau material sexual. Numele dvs. de utilizator este ceea ce apare pe povestirile dvs. și lângă posturile dvs. de forum, asigurându-vă că sună bine și vă convine.
  • Imaginea intitulată Deveniți un autor popular pe Quotev Pasul 2
    2. Alegeți o adresă URL. Aceleași reguli se aplică, dar nu puteți stiliza pe adresa URL. Aceasta va fi linkul către pagina dvs. de utilizator.
  • Partea 2 din 3:
    Urmând și învățați de la alții
    1. Imaginea intitulată Deveniți un autor popular pe Quotev Pasul 3
    1. Mergeți la un sindru următor. Urmați aproximativ 25-30 de utilizatori, dar nu cereți un cont să vă urmeze înapoi, va părea nepoliticos și imatur. Majoritatea oamenilor cu ceva similar cu "urmărire înapoi" în profilul lor va face acest lucru fără a îndemna. Nu există nicio garanție că au urmat conturile în mod aleatoriu chiar vor dori să vă citească poveștile sau să vă urmeze, totuși, nu lăsați să vă îndepărteze.
  • Imaginea intitulată Deveniți un autor popular pe Quotev Pasul 4
    2. Găsiți alți autori populari și vedeți ce aspecte le face populare. În acest fel, veți ști ce să faceți pentru a vă populariza pe Quotev. Încercați să le emândiți, dar nu copiați ceea ce fac - doriți să fiți singuri, nu o copie a unei persoane populare.
  • Partea 3 din 3:
    Scris și partajare
    1. Imaginea intitulată Deveniți un autor popular pe Quotev Pasul 5
    1. Începeți să scrieți materialul. Puteți scrie tot ce vă puneți inima pentru a exclude povestirile sexuale, deoarece acestea sunt împotriva regulilor site-ului și ar putea chiar să vă interzică contul dacă continuați să le scrieți.
    • Scrieți ceea ce vă place să scrieți. Dacă scrieți despre ceva care tu Bucurați-vă, publicul dvs. va vedea că și veți avea șanse mai bune de oameni care vă plac scrierile.
    • Faceți scrierea dvs. să se angajeze cititorilor. Asigurați-vă că știți că ceea ce scrieți este real, începeți cu o statistică care șocuri și faceți revizuiri și editări la scrisul dvs. A face aceste lucruri va apuca atenția cititorului.
    • Încercați să întrebați alte persoane pentru sfaturi despre cum vă puteți îmbunătăți scrierile. Acest lucru vă va ajuta să deveniți un scriitor mai bun.
  • Imaginea intitulată Deveniți un autor popular pe Quotev Pasul 6
    2. Postați unele amuzante / inspirate r.La fel de. Postați unul care spune că sunteți nou ca "Bună, utilizatorii Quotev! Eu sunt (numele tău) și îmi place să scriu! Verificați povestea mea!"
  • Imaginea intitulată Deveniți un autor popular pe Quotev Pasul 7
    3. Nu scrieți clișee. Acest lucru va pune în special povestea dvs. în jos pe lista inferioară, deoarece toată lumea le face. Dacă doriți să deveniți un scriitor popular, veniți cu ceva original.
  • Evitați cliseul ca "sunt însărcinată." sau "te-am înșelat." Sau chiar "Mi-au răpit și m-au bătut, dar sunt îndrăgostit de ei." Toată lumea urăște citirea povestirilor așa pentru că au fost făcute de atâtea ori. Pur și simplu devine plictisitor, deci veniți cu o poveste despre personalitatea voastră și faceți-o originală. Sincer, totuși, Quotev se dezvoltă în povestirile clișete. Puteți fi original, sau ați putea să scurgeți aceeași poveste la fiecare doisprezece ani pe site-ul a fost folosit. Din păcate, acesta din urmă va câștiga mai mulți fani, deci se află într-adevăr în ceea ce sunt prioritățile dvs. - doriți cititori sau să scrieți povestiri despre care vă pasă în timp ce riscul de a fi neobservate?
  • Imaginea intitulată Deveniți un autor popular pe Quotev Pasul 8
    4. Distribuiți-vă scrierile pe alte site-uri, cum ar fi Facebook, Twitter și Forumuri online.Împărtășirea scrierilor în afara lui Quotev este o modalitate bună de a atrage mai mulți cititori și astfel vă va stimula popularitatea ca autor de curios.Furnizați o legătură cu scrierile dvs., astfel încât alții să le poată citi.
  • Imaginea intitulată Deveniți un autor popular pe Quotev Pasul 9
    5. Fi un updater activ. Continuați să actualizați chiar dacă nu aveți mulți cititori. Faceți posturi frecvent și răspundeți la comentarii rapide. Mulțumesc cititorilor dvs. de multe ori. Cu siguranță nu ar trebui să lăsați cititorii dvs. să controleze programul dvs. Scrisul dvs. ar trebui să fie un hobby distractiv, nu o altă sarcină. Amintește-i ferm că faceți, de fapt, aveți o viață în afara muncii pentru ei.
  • Nu poți să dispari doar timp de trei săptămâni când ai lăsat o cliffhanger. Acest lucru nu înseamnă că nu puteți dispărea. Cititorii dvs. primesc că aveți o viață personală. Doar că trebuie să le pregătiți mai întâi.
  • Imaginea intitulată Deveniți un autor popular pe Quotev Pasul 10
    6. Distribuiți povestirile dvs. în "Împărtășiți-vă povestea" secțiune în grupuri.
  • sfaturi

    Fii amuzant și interacționați cu adepții tăi.
  • Încercați să scrieți ceva diferit de ceea ce este deja acolo.
  • Fii dragut tot timpul. Ce sunt tipărite tipărite.
  • Puteți utiliza contul dvs. Quotev Life un Facebook. Postați Ra ca și cum ați vorbi cu cel mai bun prieten al tău. Vă ajută să faceți prieteni.
  • Ai putea scrie despre ceva ce se poate referi la fiecare adolescent.
  • Răbdarea este o componentă majoră. Nu vă puteți aștepta să vă publicați povestea într-o zi și aveți 1.000 de adepți lângă următorul.
  • Fii social, și comentează frumos despre povestea unui autor pentru a face o primă impresie bună - vă face interes pentru alți utilizatori Quotev!
  • Asigurați-vă că gramatica dvs. este perfectă, precum și ortografia dvs. Aveți nevoie de paragrafe pentru a face capitolul organizat și nu confuz.
  • Dacă aveți nevoie de inspirație pentru Fanfiction, uitați-vă la imagini sau chiar YouTube Comentarii despre videoclipul unei persoane. Ceva de genul ăsta poate fi filetat și transformat într-o poveste lungă.
  • Încercați să scrieți o schiță a povestii dvs. înainte de procesul de scriere. În acest fel, sunteți mai puțin probabil să ieșiți din idei sau să pierdeți punctul central al povestii dvs.
  • Adăugarea etichetelor la povestea dvs. ar putea ajuta oamenii să o găsească atunci când îl caută în index. Adăugați numai etichete care sunt relevante pentru povestea dvs., cu toate acestea, ca clasificând povestea dvs. incorect, ar putea duce la eliminarea din indexul site-ului
  • Dă-ți povestea o copertă. Nu numai că acest lucru încurajează mai mulți oameni să facă clic pe ea, dar povești fără capace sunt ascunse de indicele site-ului!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar