Cum să donați persoanelor care au nevoie

Există oameni în fiecare oraș care are nevoie. Ei nu pot să-și permită alimente, haine sau alte necesități de bază. Poate doriți să vă ajutați, dar nu sunteți sigur cum să mergeți. Veți dori să vă asigurați că donarea dvs. merge la un destinatar demn. Este, de asemenea, o idee bună să donați printr-o organizație de renume. Există mai mulți pași pe care îi puteți lua pentru a dona persoanelor aflate în nevoie, iar acest articol vă va arăta cum.

Pași

Metoda 1 din 3:
Hotărând unde să doneze
  1. Imagine intitulată Ajutor Typhoon Haiyan victime Pasul 1
1. Adună informații. Dacă știți deja la care organizare doriți să donați, pur și simplu trebuie să vă telefonați biroul și să le întrebați despre procedura de donație. Cu toate acestea, dacă sunteți ca mulți oameni, este posibil să nu fiți sigur că organizația doriți să vă oferiți resursele. Primul dvs. pas este să începeți să colectați informații despre mai multe opțiuni.
  • În primul rând, petreceți ceva timp învățând despre diferite tipuri de donații. De exemplu, doriți să dați bani? Sau ați prefera să donați materiale, cum ar fi mâncarea sau îmbrăcămintea?
  • Odată ce ați decis cu privire la ce tip de donație doriți să faceți, puteți începe să căutați locul potrivit pentru a dona.
  • Ia notă de împrejurimile dvs. Multe organizații caritabile fac publicitate în locuri publice. Acordați atenție anunțurilor de la stația de autobuz sau la bordul de anunțuri de la magazinul dvs. local de cafea.
  • Căutați informații specifice. De exemplu, dacă doriți să donați jucării, încercați să solicitați o școală locală pentru informații despre organizațiile de caritate. O biserică locală poate oferi, de obicei, aceste informații.
  • Imaginea intitulată deveni o persoană mai puternică prin intermediul pasului 1
    2. Gândiți-vă la prioritățile dvs. Există multe cauze valoroase. Din moment ce nu este posibil să ajutați fiecare grup, petreceți ceva timp gândindu-vă la ceea ce contează cel mai mult pentru dvs. Există o cauză care este personală pentru dvs? De exemplu, aveți un membru al familiei care a suferit de cancer? Luați în considerare donarea resurselor la cercetarea împotriva cancerului sau jucăriile către un spital de copii.
  • Poate că vă simțiți puternic că donarea alimentelor nevoiașe este cea mai importantă utilizare a resurselor dvs. Încercați să ajungeți la băncile de alimente locale să le întrebe despre nevoile lor.
  • Gândiți-vă la locul în care ați dori cel mai mult să vă vedeți resursele la locul de muncă. De exemplu, ați văzut oameni care suferă în frigul amar? Luați în considerare găsirea unei organizații care acceptă haine de iarnă, mănuși, pălării etc.
  • Imagine intitulată Alegeți un model de rol Pasul 11
    3. Luați în considerare opțiunile dvs. Odată ce ați decis ce tip de donație doriți să faceți, este timpul să vă gândiți dacă doriți să donați la nivel local sau la nivel global. Dacă doriți să donați jucării la o școală locală, de exemplu, veți dori să donați la nivel local. Dar dacă doriți să dați bani unei cauze mai mari, cum ar fi cercetarea ecologică, poate doriți să căutați o organizație globală.
  • Oferirea la nivel local este o alegere logică. Este instinctul tău să-i ajuți pe alții în jurul tău, așa că nu-ți fie frică să faci acea alegere.
  • Fiți conștienți de faptul că oferirea la nivel global este, de asemenea, o opțiune bună. Oamenii din țările în curs de dezvoltare trăiesc cu mult mai puțini bani pe zi, astfel încât donarea dvs. poate fi întinsă mult mai departe.
  • Când intenționați să dați o organizație, nu ezitați să le cereți să furnizeze câteva informații de bază. De exemplu, întrebați ce procent din donațiile monetare merg la persoane în nevoie și ce procent este utilizat pentru costurile administrative.
  • Imagine intitulată Găsiți un număr de identificare fiscală federală Pasul 20
    4. Asigurați-vă că organizația este reputațională. Doriți să vă asigurați că banii sau materialele dvs. sunt de fapt date persoanelor care au nevoie. Caritate Navigator, Alianța BBB înțelept, și ceasul de caritate sunt resurse excelente pentru evaluarea eficacității organizațiilor de caritate. De asemenea, puteți vizita site-ul interne al serviciilor de venit pentru a vedea dacă caritatea este eligibilă pentru a primi donații deductibile fiscale.
  • În plus, faceți o căutare de bază pe Internet pentru a vă asigura că caritatea nu a fost raportată pentru înșelători.
  • Dacă cineva telefoane pe care le cereți o donație, cereți mai multe informații. Apoi, telefonați caritatea pentru a vă asigura că sunt conștienți că cineva solicită fonduri în numele lor.
  • Nu trimiteți donații în numerar. Din motive de securitate și fiscale, este mai sigur să donați prin scrierea unui cec.
  • Imaginea intitulată Ajutor victimele focului Pasul 12
    5. Cere un sfat. Oriunde vă decideți să donați, doriți să vă asigurați că alegeți o organizație de renume. Asta înseamnă că banii vor ajuta cei care au nevoie. Adresați-vă prietenilor și familiei dacă au o caritate pe care o susțin.
  • Dacă aparțineți unei biserici, vă puteți întreba dacă există organizații aprobate de biserică pe care le puteți da.
  • Vecinii sunt, de asemenea, o resursă excelentă. Postați o notificare în clădirea dvs. de apartamente, întrebându-vă dacă cineva știe despre o organizație locală utilă.
  • Metoda 2 din 3:
    Făcând o donație
    1. Imaginea intitulată trăiește într-un pas bugetar 13
    1. Luați în considerare resursele proprii. Odată ce ați ales o organizație, este timpul să decideți cât de mult puteți dona. Ia ceva timp să vă gândiți la ceea ce vă puteți permite să dați. Dacă faceți o donație monetară, aruncați o privire la bugetul dvs. Asigurați-vă că vă puteți permite suma pe care o alegeți să o dați.
    • Același principiu se aplică dacă donați bunuri materiale. Este minunat să donați îmbrăcăminte, jucării și bunuri de uz casnic ușor. Doar asigurați-vă că membrii familiei dvs. sunt făcute care au nevoie de acele elemente.
  • Imagine intitulată Deplasați-vă din statul 2
    2. Adunați-vă materialele. Odată ce ați decis ceea ce vă puteți permite să oferiți, să petreceți ceva timp organizând materialele dvs. de donație. De exemplu, dacă ați decis să dați alimente, luați câteva minute pentru a trece prin cămară și căutați conserve sau produse uscate care au o durată lungă de valabilitate. Asigurați-vă că elementele nu au expirat.
  • Contactați banca locală de alimente pentru a solicita orientări specifice. De exemplu, băncile alimentare, în general, nu cu excepția bunurilor de casă sau obiecte din recipientele din sticlă.
  • Dacă dați un adăpost, asigurați-vă că păstrați articolele de îngrijire personală separate de alimente. Puteți colecta elemente cum ar fi săpun, pastă de dinți și hârtie igienică.
  • Imaginea intitulată deveni o persoană mai puternică prin intermediul pasului 8
    3. Donați-vă timpul. Poate că nu sunteți în măsură să donați bani sau materiale. Încă poți ajuta oamenii care au nevoie. Luați în considerare să deveniți un voluntar și să vă donați timpul.
  • Utilizați același proces pentru a decide care organizație să vă dea timpul. Luați în considerare prioritățile dvs. și ce tipuri de resurse trebuie să le oferiți.
  • De exemplu, dacă vă place să lucrați cu copii, ați putea lua în considerare voluntariatul pentru un program de mentorat, cum ar fi cluburile de băieți și fete din America.
  • Imaginea intitulată deveni un pas cu pasul 5
    4. Contactați organizația. Odată ce ați adunat toate resursele dvs., sunați sau trimiteți prin e-mail organizația pe care doriți să o dați. Biroul de afaceri vă va putea spune procedura de a face o donație. De exemplu, multe camioane alimentare acceptă doar donații în anumite zile și la anumite momente.
  • Multe organizații oferă un serviciu de preluare. Cereți mai multe informații despre acest lucru, în special dacă dați mai multe elemente sau un articol mare, cum ar fi o bucată de mobilier.
  • Dacă doriți să deveniți voluntar, întrebați dacă există o sesiune de orientare sau un program de instruire pe care trebuie să-l completați.
  • Metoda 3 din 3:
    Urmărind cu organizația
    1. Imaginea intitulată Scrieți o scrisoare de intenție Pasul 7
    1. Cereți actualizări. Când faceți o donație, ați putea dori să urmați și să vă asigurați că banii sau materialele dvs. au fost puse în uz. Multe organizații pot furniza date despre modul în care acestea dispersează fonduri și ajutor. Acest lucru este valabil deosebit de adevărat al organizațiilor internaționale și naționale.
    • Site-uri precum Justgive.Org vă poate ajuta să găsiți organizații de renume. Organizațiile bine stabilite și finanțate pot fi mai probabil să vă poată spune cum va fi utilizată donarea dvs.
    • Abonați-vă la lista organizației - serviți astfel încât primiți actualizări de e-mail. De asemenea, puteți primi materiale precum buletinele de știri lunare.
  • Imagine intitulată Ajutor Reducerea rasismului Pasul 6
    2. Urmați știrile. Păstrarea unui ochi asupra evenimentelor curente vă poate ajuta să urmăriți că organizațiile îi ajută pe cei care au nevoie. De exemplu, când există un dezastru natural, veți vedea adesea rapoarte de știri despre Crucea Roșie Americană și despre eforturile lor.
  • Când există un dezastru local, știrile vor raporta adesea despre ce materiale sunt necesare și cum să le doneze.
  • Imagine intitulată Fișier înapoi Impozite Pasul 6
    3. Face o deducere. Când faceți o donație caritabilă, puteți face adesea o deducere asupra declarației dvs. fiscale. Va trebui să vă prezentați donațiile în secțiunea A din formularul de impozitare 1040. Urmăriți toate elementele pe care le dați.
  • Adresați-vă contabilului dvs. să vă asigurați că primiți creditul potrivit pentru toată dăruirea caritabilă.
  • sfaturi

    Faceți cercetarea înainte de a face o donație. Există multe cauze valoroase și doriți să vă asigurați că veți găsi o reputație.
  • Alegeți o cauză care contează pentru dvs.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar