Cum să donați o caritate alimentară

Mulți oameni din întreaga lume se foame în fiecare zi. Donarea unei caritate alimente este o modalitate excelentă de a ajuta la atenuarea foametei, fie în comunitatea dvs. sau într-o țară străină. Caritățile de caritate sunt întotdeauna fericite pentru contribuții, iar orice sumă pe care o puteți da va ajuta cu siguranță să facă o diferență.

Pași

Metoda 1 din 3:
Donarea alimentelor ca individ
  1. Imagine intitulată Donați la o caritate alimentară Pasul 1
1. Localizați banca locală de alimente. Băncile alimentare oferă alimente gratuite persoanelor care au nevoie. Cele mai multe orașe au cel puțin una. Prin donarea printr-o bancă alimentară, puteți fi siguri că mâncarea dvs. va intra în mâinile potrivite.
  • Unele bănci alimentare funcționează independent. Alții sunt rulați din organizațiile religioase sau magazinele de tip.
  • Imagine intitulată Donați la o caritate de caritate alimentară Pasul 2
    2. Întrebați ce alimente sunt deosebit de utile. Băncile alimentare ar putea avea o mulțime de alimente pe rafturile lor, dar probabil că o mare parte din acest aliment nu este cea mai nutritivă sau utilă celor care au nevoie. Înainte de a vă împacheta donația, sunați la ce articole care are nevoie de banca alimentară.
  • În timpul sărbătorilor, băncile alimentare sunt de obicei în nevoie de articole sezoniere. Cu toate acestea, s-ar putea să nu fie dispuși să ia perisabile.
  • Este întotdeauna un pariu sigur pentru a aduce proteine ​​non-perisabile, cum ar fi carne de conserve și fasole.
  • Bunurile care necesită alte ingrediente (cum ar fi mixul de tort) nu sunt foarte utile, deoarece ar fi nevoie de oameni să cumpere ingrediente.
  • Condimentele și condimentele ar putea să nu par a fi utile, dar sunt întotdeauna în mare cerere.
  • Imagine intitulată Donați la o caritate alimentară Pasul 3
    3. Strângeți mâncarea pe care intenționați să o dați. Puneți mâncarea împreună într-o cutie sau o pungă. Verificați fiecare element pentru a vă asigura că este încă bun și nu a expirat sau a crescut mucegaiul. Evitați orice cu ambalaj deteriorat.
  • Unele bănci alimentare vor accepta lucruri care sunt ușor de trecut "cele mai bune, dacă sunt utilizate de".
  • Nu puteți dona mâncăruri de casă, cum ar fi mese calde, gemuri sau produse de coacere.
  • Produsele nealimentare, cum ar fi hârtia igienică, pasta de dinți și scutecele, de obicei, pot fi donate. Acestea sunt donații excelente, deoarece nu pot fi cumpărate cu ștampile alimentare.
  • Imagine intitulată Donați la o caritate alimentară Pasul 4
    4. Colectați alimente de la alții. Băncile alimentare se luptă întotdeauna să păstreze alimentele pe rafturi, deci cu atât mai mare donarea dvs., cu atât mai bine. Înainte de a vă oferi donarea, adresați-vă prietenilor sau vecinilor să contribuie. Majoritatea oamenilor au cel puțin o cutie de mâncare la domiciliu pe care ar fi fericiți să o împărtășească.
  • Dacă vă simțiți foarte ambițioși, vă puteți organiza propria dvs drive-ul alimentar.
  • Colectarea alimentelor de la alții poate ajuta la inspirarea lor să doneze pe cont propriu în viitor!
  • Imaginea intitulată Donați la o caritate de caritate alimentară Pasul 5
    5. Livrați mâncarea la banca alimentară. Asigurați-vă că știți când banca alimentară este deschisă pentru a primi donații. Livrați mâncarea într-o cutie sau o pungă robustă. Asigurați-vă că păstrați ceva care nu este alimente (cum ar fi produsele de curățare sau produsele de igienă personală) separat.
  • Metoda 2 din 3:
    Donarea din interiorul industriei alimentare
    1. Imagine intitulată Donați la o caritate de caritate alimentară Pasul 6
    1. Contactați caritatea locală a alimentelor. Aceasta ar putea fi o bancă alimentară sau ar putea fi o organizație mai mare. Orașele mai mari au adesea o caritate hrană centralizată care distribuie alimente la o serie de organizații mai mici.
    • Dacă donarea industriei dvs. este mică, puteți merge cu o caritate mai mică.
    • Dacă veți avea multe de donat în mod regulat, contactați cea mai mare caritate locală pe care o puteți. Ei vor fi cel mai probabil să fie capabili să vă adapteze donarea fără a fi deșeuri.
  • Imaginea intitulată Donați la o caritate de caritate alimentară Pasul 7
    2. Explicați ce aveți de oferit. Să fie clar și specific cu privire la ceea ce încercați să donați. Nu exagerați sau subestimați. De exemplu, dacă veți avea 100 de (95.000 ml) de muștar de muștar pentru a dona în fiecare săptămână, spuneți așa. S-ar putea să vă fie frică că caritatea nu va fi interesată, dar trebuie să fii adevărat despre donație. În caz contrar, ele pot fi blocate cu ceva ce nu pot da departe.
  • Este întotdeauna bine să întrebați despre ce poate folosi o caritate. S-ar putea să fiți surprinși de tipurile de lucruri pe care le caută.
  • Imagine intitulată Donați la o caritate alimentară Pasul 8
    3. Aranjați un sistem de preluare sau livrare. Dacă donarea dvs. este suficient de mare, caritatea poate fi dispusă să vină să aleagă donarea în sus. Dacă pot, asigurați-vă că totul este curat și organizat atunci când sosesc. Dacă procesul este un hassle pentru ei, acesta îi poate descuraja să ridice alimente în viitor.
  • Dacă livrați mâncarea carității, asigurați-vă că este livrat într-o formă ușor de gestionat. De exemplu, o bancă alimentară cu un personal mic nu poate să se ocupe de zece paleți de 50lb. pungi de cartofi înainte de a merge rău.
  • Imaginea intitulată Donează la o caritate de caritate alimentară Pasul 9
    4. Obțineți o chitanță pentru donarea dvs. deductibilă fiscală. Organizațiile de caritate vă vor scrie aproape întotdeauna o chitanță fără să o cereți. Cu toate acestea, nu uitați să luați una și să o salvați. Dacă caritatea este recunoscută federal ca o organizație non-profit, donarea dvs. poate fi dedusă din impozitele dvs. de afaceri pentru anul.
  • Metoda 3 din 3:
    Donarea de bani
    1. Imagine intitulată Donați la o caritate alimentară Pasul 10
    1. Alegeți o metodă de donare. Există multe modalități pe care le puteți alege să donați bani. Puteți face pur și simplu un cadou unic sau puteți alege să donați automat din contul dvs. bancar lunar.
    • De asemenea, este posibil să donați bani în memoria sau onoarea altcuiva. Acesta poate fi un cadou minunat sau o modalitate de a păstra memoria cuiva.
  • Imagine intitulată Donați la o caritate alimentară Pasul 11
    2. Ridicați bani în plus, dacă doriți. Poate doriți să stabiliți un scop de cât de mulți bani doriți să donați. Puteți pune prietenii sau familia pentru a se potrivi cu suma pe care o dați sau pentru a contribui pur și simplu dacă sunt mutați la.
  • Puteți să vă întrebați caritatea locală dacă au ceva specific pe care îl caută finanțare. De exemplu, dacă au nevoie de 500 de dolari pentru a-și finanța programul de prânz de vară pentru copii, ați putea stabili un obiectiv personal de a crește 500 de dolari.
  • Imaginea intitulată Donează la o caritate de caritate alimentară Pasul 12
    3. Alegeți o caritate pentru a dona la. Spre deosebire de donarea alimentelor, banii pot fi donați la nivel mondial. Poate doriți să donați o caritate locală sau la una care oferă alimente într-o țară străină.
  • Faceți unele cercetări înainte de a alege o caritate. Uneori oamenii sunt dezmembrați să afle că cei 50 de dolari pe care i-au donat nu au transformat în valoare de 50 de dolari, ci mai degrabă să ajute la salariul unui salariu al unui membru al personalului. Dacă este important pentru dvs., donați o organizație de voluntariat, verificați dacă înainte de donare.
  • Dacă există ceva specific pe care doriți să-l dați banii, întrebați pe cineva la caritate dacă este posibil.
  • Imagine intitulată Donați la o caritate alimentară Pasul 13
    4. Donați în persoană sau online. Dacă donați o caritate locală de alimente, vă puteți opri probabil în timpul programului de lucru și puteți scrie un cec. Cu toate acestea, cele mai multe organizații de caritate sunt configurate pentru a primi donații monetare online.
  • Imagine intitulată Donează la o caritate de caritate alimentară Pasul 14
    5. Salvați chitanța pentru o deducere fiscală. Dacă caritatea este înregistrată ca o organizație non-profit, donarea dvs. este deductibilă. Salvați chitanța pentru a putea scrie această donație la sfârșitul anului când vă faceți impozitele dvs.
  • sfaturi

    Întreabă întrebări. Oamenii de la Banca Alimentară vă pot spune ce fel de articole sunt necesare și care de obicei au exces.
  • Nu donați niciodată alcool. Ar putea părea un gestat frumos, mai ales în timpul sărbătorilor, dar organizațiile de caritate alimente nu o acceptă, în general,.
  • Dacă nu aveți destui bani sau alimente pentru a vă dona, puteți să vă dați întotdeauna timpul prin voluntariat la banca dvs. de alimente locale.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar