Cum să donați pe fila pentru o cauză (extensie cromată)

Tab pentru o cauză este o extensie cromată care vă permite să donați caritate direct de la crom. Dacă sunteți un utilizator crom și ca donați la caritate, acesta este articolul pentru dvs!

Pași

  1. Imagine intitulată GoogleChrometexstend.jpg
1. Deschideți o nouă filă pe Chrome. Puteți să donați numai dacă deschideți o filă. Fabrele de deschidere vă oferă, de asemenea, inimi și puteți folosi inimile pentru a dona. Nu poți dona cu 0 inimi. Mai trebuie să deschideți o filă dacă aveți inimi, deoarece mai multe inimi = Bine, și probabil că deschideți de fapt un site web în fila pe care browserul dvs. se deschide automat și nu puteți dona fără noua pagină de fila.
  • Imagine intitulată step1butwithanarrow.jpg
    2. Faceți clic pe butonul din colțul din dreapta sus. Acest lucru aduce un meniu care are opțiuni, inclusiv opțiunea Donate. De asemenea, puteți face clic pe butonul Heart. Butonul Heart aduce un meniu cu doar lucruri legate de inimi, în timp ce butonul Normal Menu are toate setările / opțiunile.
  • Imagine intitulată Clickthedonatebutton.jpg
    3. Click pe "Donați inimile." Acest lucru va aduce un meniu cu unele, dar nu toate organizațiile de caritate. Poți să donezi nici o caritate pe care vrei să o donezi cu asta pe listă.
  • Imagine intitulată donații.jpg
    4. Faceți clic pe butonul Donate din caritatea pe care doriți să o donați. Puteți să vă dați numărul actual de inimi sau un număr specific. Dacă donați o anumită sumă, veți mai avea niște inimi rămase.
  • Imagine intitulată ClickthedoneButton.jpg
    5. Clic "Terminat." "Terminat" Butonul confirmă că ați donat și trebuie să faceți clic pe ea pentru a ieși din pop-up. După ce faceți clic pe terminat, donarea este trimisă la caritate. Loc de muncă bun! Ați donat cu succes folosind fila pentru o cauză pe crom.
  • sfaturi

    Dacă doriți să dați loturi și o mulțime de inimi, încercați să utilizați un link către fila dvs. pentru un cont de cauză. Veți primi 350 de inimi dacă persoana pe care o trimiteți link-ul primește prelungirea făcând clic pe link-ul.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar