Cum de a strânge fonduri

Nu există nicio îndoială că organizațiile de caritate, nonprofituri, PTA-uri, cluburi și multe alte grupuri trebuie să strângă fonduri.Întrebarea este, cum să o faceți în mod eficient.Acest articol introduce mai multe moduri în care grupul dvs. poate strânge fonduri pentru proiectele sale.

Pași

Metoda 1 din 4:
Pregătirea la strângerea de fonduri
  1. Imagine intitulată Fundraise Pasul 1
1. Definiți-vă nevoile.Acesta este cel mai important pas în fonduri de strângere de fonduri.Pentru a strânge în mod eficient bani, trebuie să știți ceea ce sunteți în primul rând în primul rând.Să ia timp pentru a-și da seama de nevoile și bugetul grupului dvs. pentru a le satisface.
  • Imagine intitulată Fundraise Pasul 2
    2. Dezvoltați limba.Acum că ați identificat nevoile dvs., trebuie să le articulați.Dezvoltați o anumită limbă care descrie ceea ce aveți nevoie, de ce aveți nevoie de el, cum va ajuta comunitatea pe care o serviți și cât de mult va costa.Este posibil să nu aveți nevoie de toate aceste limbi scrise pentru fiecare efort de strângere de fonduri, dar veți aprecia că aveți la îndemână atunci când este necesar.
  • Imagine intitulată Fundraise Pasul 3
    3. Dezvoltați o metodă de urmărire a donațiilor și a informațiilor donatorilor.Pentru scopuri juridice, contabile și de urmărire internă, veți avea nevoie de capacitatea de a înregistra și de a urmări donațiile și informațiile donatorilor.Metoda dvs. poate fi o foaie de calcul simplă sau o bază de date complexă, personalizată, dar trebuie să aveți un instrument util.
  • Imagine intitulată Fundraise Pasul 4
    4. Obțineți personalul sau voluntarii pentru a face munca.Strângerea de fonduri este de lucru, fără îndoială despre asta.Veți avea nevoie de oameni capabili și de încredere pentru a gestiona înregistrările, evenimentele de personal, plicurile, solicitarea donațiilor, scrieți e-mailuri, actualizați site-urile și multe altele.Consiliul dvs. ar trebui să fie cu siguranță implicat în strângerea de fonduri.De asemenea, puteți recruta voluntari din circumscripția dvs., de la organizații locale de servicii, colegii și universități sau de la serviciile online cum ar fi meciul de voluntariat.
  • Metoda 2 din 4:
    Probleme legale

    Problemele juridice complicate care înconjoară fondurile de strângere de fonduri sunt reglementate de Codul IRS și legile individuale ale statului.Iată o prezentare generală a celor mai critice probleme.

    1. Imagine intitulată Fundraise Pasul 5
    1. Înțelege deductibilitatea fiscală.Multe donații pentru caritate sunt deductibile fiscale, dar nu toate sunt.Pentru a face acest lucru trebuie să fiți un 501 C 3 sau să aveți dreptul să utilizați un alt grup de 501 C 3 pentru a procesa donațiile.
  • Imagine intitulată Fundraise Pasul 6
    2. Dezvăluie dacă bunurile sau serviciile au fost furnizate în schimbul donării.Dacă organizația dvs. a oferit ceva în schimbul donării, trebuie să spuneți că în scrisoarea dvs. de confirmare.Aceasta se numește o contribuție Quid Pro Quo.Un exemplu de contribuție Quid Pro Quo ar fi dacă ați făcut o donație de 100 de dolari și ați primit o carte de bucate de valoare de 30 de dolari în schimb.Doar 70 de dolari din această contribuție este deductibilă.
  • De obicei, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la elementele foarte mici, cum ar fi un magnet de frigider sau un stilou.
  • Pentru contribuțiile Quid Pro Quo, trebuie să furnizați o confirmare dacă donarea în numerar este de 75 USD sau mai mare, chiar dacă partea deductibilă este mai mică de 75 USD.
  • Imagine intitulată Fundraise Pasul 7
    3. Furnizați scrisori de confirmare.Scrisorile de recunoaștere sunt importante din câteva motive.Ele sunt ceea ce trebuie să facă, desigur, dar ei oferă donatorului o evidență a donării lor în scopuri fiscale.IRS cere ca o scrisoare de confirmare să fie furnizată pentru orice cadou de 250 de dolari sau mai mult.
  • Trebuie să fie scrise confirmările, dar pot fi electronice sau tipărite.
  • Deși pragul este de 250 de dolari, este o bună practică de a recunoaște fiecare dar pe care îl primiți, chiar dacă este de 5 USD.
  • Imagine intitulată Fundraise Pasul 8
    4. Înregistrați-vă caritatea (opțional).40 de state în u.S. solicită organizațiilor de caritate să se înregistreze la o agenție de stat pentru a solicita donații de la rezidenții acestor state.Solicitarea poate include orice tip de solicitare, fie prin poștă, online sau prin telefon.Verificați online pentru a vedea dacă vi se solicită să vă înregistrați.
  • Imagine intitulată Fundraise Pasul 9
    5. Vorbiți cu un profesionist.Cea mai bună modalitate de a înțelege problemele juridice în strângerea de fonduri este de a obține sfaturi profesionale.Consultați-vă personalul financiar, un avocat sau un contabil care este specializat în finanțarea nonprofit dacă aveți întrebări despre lege.
  • Metoda 3 din 4:
    Evenimente de strângere de fonduri
    1. Imagine intitulată Fundraise Pasul 10
    1. Înțelege metoda.Un eveniment de strângere de fonduri este o parte sau o adunare menită să strângă bani pentru o organizație, variind de la oficială ONG-urile la cluburi informale.În mod obișnuit, veniturile vin prin vânzările de bilete și, în unele cazuri, sponsorizări corporative.Deși evenimentele sunt notorii că sunt scumpe, consumatoare de timp și nu sunt extrem de eficiente din punct de vedere al costurilor, nu trebuie să fie așa.Iată câteva idei pentru evenimente simple de strângere de fonduri care nu necesită o mulțime de bani sau energie.
  • Imagine intitulată Fundraise Pasul 11
    2. Țineți o petrecere de casă.Partidele de casă sunt o metodă încercată și adevărată de strângere de fonduri.O partid de casă este un eveniment mic găzduit la casa unei persoane apropiate de organizația dvs.Gazdă invită prieteni și contacte pe care el sau ea crede că ar putea fi interesat să doneze programului dvs.După amestecare și băuturi răcoritoare, președintele sau directorul organizației dvs. face o scurtă prezentare despre grupul dvs.Oaspeții au ocazia să pună întrebări, atunci, gazda îi invită să facă o donație.Unele sfaturi despre petrecerile casei:
  • O partid de casă nu trebuie să fie fantezie.Poate fi o petrecere de cină sau o petrecere de cocktail.Poate avea 20 de invitați sau 6.Băuturile răcoritoare pot fi adaptate sau la fel de simple ca și cafeaua și tortul.
  • Asigurați-vă că gazda partidului îi întreabă direct oaspeții să doneze.
  • Au personal și membrii consiliului de administrație la Mingle și răspund la întrebări.
  • Dacă este cazul, luați în considerare solicitarea unui participant la program să participe.Poate fi foarte puternic și convingător ca donatorii să se întâlnească și să vorbească cu cineva care a primit serviciile organizației dvs.
  • Imagine intitulată Fundraise Pasul 12
    3. Faceți o cabină. Dacă mergeți la managerul unui magazin, cum ar fi Walmart, puteți cere să faceți o cabină în fața magazinului. Acest lucru poate fi foarte reușit.
  • Imagine intitulată Fundraise Pasul 13
    4. Țineți un Fundraiser de restaurant.Multe restaurante au stabilit programe de strângere de fonduri prin care nonprofiturile pot primi un procent de vânzări într-o zi desemnată.Aceste programe sunt foarte frecvente între restaurantele cu lanț mari, dar și unitățile mai mici le oferă și ele.Căutați online pentru a afla ce restaurante din zona dvs. oferă acest instrument de strângere de fonduri.Odată ce ați identificat un restaurant, urmați aceste sfaturi.
  • Înțelegeți termenii. Restaurantele au diferite orientări și reguli pentru fonduri de fonduri.Unii donează un procent din întreaga factură - unele exclud vânzările de alcool.Unii solicită ca clienții să prezinte un cupon sau alt document pentru ca grupul dvs. să primească o donație, alții nu.Asigurați-vă că sunteți clar despre ceea ce este așteptat, astfel încât să puteți profita din plin de eveniment.
  • Scoateți cuvântul. Asigurați-vă că constituenții dvs. și toată lumea din grupul dvs. știe despre evenimentul dvs.Încurajați-i să-și invite prietenii și ei.
  • Furnizați materiale.Stabiliți broșuri, cărți poștale sau alte elemente pentru a lăsa meserii să știe că achizițiile lor vă sprijină organizația.
  • Imagine intitulată Fundraise Pasul 14
    5. Țineți o petrecere de desert.O petrecere de desert este un eveniment distractiv, simplu și ieftin.Țineți petrecerea la domiciliu a unui membru al consiliului sau a altui prieten al organizației dvs.Cereți voluntarilor să facă deserturi în dimensiuni singulare de servire.Furnizați cafea, ceai și băuturi răcoritoare.Vindem bilete la un preț modest.Bucurați-vă de dulciuri!
  • Imagine intitulată Fundraise Pasul 15
    6. Țineți un târg de artizanat.Un târg de artizanat este un eveniment ușor și foarte ieftin de strângere de fonduri.Organizația dvs. închiriază spațiul de masă către furnizorii de a afișa și de a-și vinde produsele.Dacă doriți, puteți solicita, de asemenea, furnizorilor să doneze un procent din vânzările lor către grupul dvs.Dacă aveți o instalație pe care doriți să o arătați, un târg de artizanat este o modalitate excelentă de a vizita comunitatea.
  • Adăugați la distracția și interesul evenimentului prin programarea performanțelor, a difuzoarelor sau a altor divertismente pe parcursul zilei.
  • Asigurați-vă că există oportunități pentru clienți și vizitatori să afle despre și să faceți o donație organizației dvs. în timpul evenimentului.
  • Luați în considerare faptul că a deține o tombolă ca o modalitate suplimentară de a genera venituri la târgul de artizanat.
  • Imagine intitulată Fundraise Pasul 16
    7. Vinde-ți pasiunea.Dacă doriți un fond de fond distractiv și pasionat, care nu ia o mulțime de planificare, ia în considerare utilizarea LoveMyHeart.Org. Este simplu, distractiv, și toată lumea iubește dragostea mea cămășile pe care le vindeți! Să nu mai vorbim că nu există costuri de buzunar ca celelalte evenimente listate aici!
  • Metoda 4 din 4:
    Fonduri online
    1. Imagine intitulată Fundraise Pasul 17
    1. Înțelege metoda.În unele moduri, strângerea de fonduri online nu este mult diferită de strângerea de fonduri în lumea fizică.Încă mai trebuie să vă puteți comunica în mod eficient nevoile, să spuneți povestirilor care ilustrează munca dvs. și să motiveze oamenii să facă o donație pentru cauza dvs.Diferența este că, în timpul lumii fizice, puteți avea timp să construiți o relație cu un potențial donator, care nu este întotdeauna cazul online.Ei pot veni doar pe site-ul dvs. Web odată, astfel încât să aveți doar o singură lovitură la convingerea lor să dea.Prin urmare, este și mai important să vă comunicați mesajul într-un mod convingător.Iată câteva modalități de a face acest lucru.
  • Imagine intitulată Fundraise Pasul 18
    2. Configurați o pagină web.Cea mai importantă modalitate de a strânge fonduri online este de a crea o pagină web pentru donații, apoi să lase oamenii să știe să meargă la acea pagină pentru a face o contribuție.Includeți legătura în comunicațiile scrise și electronice pe care le trimiteți membrilor sau constituenților dvs. Asigurați-vă că este accesibil din pagina dvs. de pornire și alte pagini ale site-ului dvs. web.Păstrați aceste sfaturi în minte.
  • Cele mai multe donații făcute online se fac prin tranzacția cu carduri de credit.Dacă nu sunteți deja configurați să acceptați carduri de credit, există o serie de companii care oferă servicii de prelucrare a donării cărților de credit pentru o taxă.
  • Oferiți opțiunea de donații recurente.Donațiile recurente pot beneficia de organizația dvs. în câteva moduri.Mulți donatori consideră că este mai ușor să facă o donație mai mare dacă s-au împărțit în plăți trimestriale sau lunare - unii donatori foarte angajați pot dori să facă o donație anuală.Faceți acest lucru cât mai ușor posibil prin stabilirea plăților recurente.Adresați-vă serviciului dvs. de prelucrare a donării online Cum să oferiți acest lucru donatorilor dvs.
  • Unele organizații optează să accepte donații online prin PayPal.Vizitați site-ul Paypal pentru a afla mai multe.
  • Imagine intitulată Fundraise Pasul 19
    3. Înscrieți-vă cu un program de afiliere.Strângerea de fonduri cu un program de afiliere este foarte mult ca comisiile de vânzare.Un comerciant online sau un portal de cumpărături oferă caritate cu o legătură unică de afiliere.Cumpărătorii utilizează linkul pentru a accesa comerciantul, a face achiziții, iar caritatea primește un procent din vânzări.Iată câteva sfaturi pentru strângerea de fonduri de afiliere.
  • Există zeci de comercianți și portaluri care oferă acest instrument de strângere de fonduri.Puteți să vă înscrieți mai mult de unul pentru a vă maximiza potențialelele donații.
  • Luați în considerare constituenții dvs.Când selectați un comerciant, luați în considerare locul în care este posibil ca constituenții dvs. să cumpere online.Ar putea fi o idee bună să faceți un sondaj sau să întrebați câțiva jucători cheie pentru a vă asigura că alegeți bine.
  • Scoateți cuvântul.Cele mai multe programe de afiliere oferă widget-uri sau bannere care sunt ușor de scăpat în site-ul dvs.Includeți aceste pe site-ul dvs. web și în comunicații electronice pentru a permite susținătorilor dvs. să știe cum pot ajuta.
  • Imagine intitulată Fundraise Pasul 20
    4. Luați în considerare Crowdfunding.Crowdfunding combină strângerea de fonduri online cu mass-media sociale pentru a ajuta persoanele și organizațiile să strângă fonduri. Este o modalitate pentru mulți indivizi să-și pună resursele și donațiile pentru a obține proiecte finanțate.Donatorii pot contribui de obicei cât mai puțin de 1 dolar.00, ceea ce face ca o mulțime de oameni să participe. Există mai multe site-uri web înființate pentru Crowdfunding.Solicitanții de fonduri creează o pagină de campanie care să descrie proiectul sau organizarea lor și să explice cum vor fi utilizate fondurile și ce, dacă există, donatorii de beneficii vor primi pentru participare. Iată câteva sfaturi despre strângerea de fonduri folosind Crowdfunding.
  • Crowdfunding este deosebit de potrivit pentru finanțarea proiectelor discrete.Mai degrabă decât lansa o campanie care solicită toți banii de care aveți nevoie pentru a opera un program, luați în considerare modul în care vă puteți rupe un pic.De exemplu, un program de muzică școlară ar putea lansa o campanie de achiziționare a 10 instrumente pentru studenții cu venituri mici.
  • Articulați în mod clar nevoile dvs. și proiectul dvs.Cei mai clară poți fi despre de ce ai nevoie de bani și cum o vei folosi, cu atât mai bine.
  • Obțineți creativi.Adăugați suporturi media pe pagina dvs. de campanie pentru a crește interesul cititorilor.Videoclipurile, imaginile și poveștile de succes sunt minunate pentru a vă spune povestea, astfel încât să le folosiți în avantajul dvs.
  • E-mailurile de eșantionare solicită donații

    Exemplu de e-mail de donare a școlii

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Exemplu de e-mail de donare de afaceri

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Exemplu de e-mail de donitate de caritate

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Există multe modalități de a strânge fonduri, dar unele moduri sunt mult mai bune decât altele. Dacă doriți un fond de strângere rapidă, care nu ia o mulțime de planificare, opțiunile dvs. sunt limitate.
  • Puteți găzdui un meci sport între două echipe și puteți percepe o taxă de intrare. Astfel puteți cere donații de la oaspeți.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar