Cum să faci un eveniment de caritate

Organizarea unui eveniment de caritate este un efort nobil, dar este rar la fel de simplu ca și punerea unui semn, colectarea de numerar și spunând o mulțime de mulțumiri.Pentru a asigura succesul, evenimentele de caritate chiar mai mici necesită o planificare atentă, dedicare și o investiție substanțială de timp și bani.Nu vă sperie de la a face un eveniment de caritate, cu toate acestea - recompensele unui eveniment de succes (pentru dvs. și pentru cauză) merită efortul.

Pași

Partea 1 din 2:
Organizarea evenimentului
  1. Imagine intitulată Creșterea pasului de bani 21
1. Definiți un scop clar.În timp ce strângeți bani pentru o cauză bună este o componentă centrală a oricărui eveniment de caritate, nu este întotdeauna singurul (sau chiar uneori primar) scop.Odată ce ați determinat cauza pe care doriți să o susțineți, luați timp pentru a defini în mod clar ce poate face evenimentul dvs. pentru a oferi cea mai mare asistență.
  • În general, există trei tipuri de evenimente de caritate: strângerea de fonduri directe, care sunt într-adevăr concentrate în mod specific asupra creșterii monetare / ridicarea profilului, care vizează atragerea atenției și / sau voluntari la cauza și recunoștințele de sprijin, care sunt în esență publice Mulțumesc față de susținători.
  • Fiecare cauză caritabilă are nevoie de bani, dar ar putea cauza dvs. aleasă să beneficieze cel puțin la fel de mult de la o mai mare conștientizare și sprijin public?Adaptați evenimentul propus pentru a servi cel mai bine nevoile cauzei dvs.
  • Imagine intitulată Creșterea pasului de bani 26
    2. Obțineți permisiunea de a strânge fonduri sau conștientizare.Din motive legale și practice, este important să se obțină permisiunea înainte de a efectua un eveniment pentru a sprijini o organizație caritabilă.Ultimul lucru pe care doriți să-l faceți este să trageți IRE-ul grupului pe care încercați să-l ajutați sau să le luați în "apă fierbinte" prin intențiile voastre bune.
  • Chiar dacă ridicați fonduri pentru o persoană sau o familie - de exemplu, deținând o cină de spaghete pentru a beneficia de o familie care și-a pierdut casa într-un incendiu - este o bună practică de a solicita și obține permisiunea mai întâi.Majoritatea oamenilor apreciază caritatea atunci când este nevoie, dar merită dreptul de a fi implicați și aprobați procesul.
  • Imagine intitulată Bugetul dvs. Pasul 11
    3. Stabiliți un buget și un obiectiv de strângere de fonduri.Este nevoie de bani pentru a face bani în lumea afacerilor, și același lucru este valabil și pentru creșterea banilor pentru caritate.Trebuie să stabiliți un buget aprofundat înainte de eveniment, astfel încât să puteți stabili o țintă realistă de strângere de fonduri.
  • La stabilirea bugetului dvs., aveți grijă să contabilizați totul, inclusiv locul de desfășurare, configurarea, alimentarea, divertismentul, siguranța / securitatea și diverse alte costuri incidentale bazate pe natura evenimentului dvs.S-ar putea ajuta să vă vizualizați ca pe un oaspete care vizitează evenimentul - ce ați vedea, să faceți și să vă așteptați și sunt acele lucruri acoperite de bugetul dvs?
  • Încercați să stabiliți un scop specific de strângere de fonduri, nu doar "cât mai mulți bani posibil."Având un obiectiv realist, clar vă va ajuta să vă comportați evenimentul ideal și vă poate ajuta să motivați voluntarii și donatorii să ajute la atingerea acestui obiectiv.Dacă organizați un eveniment de caritate pentru o organizație stabilită, solicitați asistența lor în determinarea unui obiectiv rezonabil.
  • Imagine intitulată Fotografii de titlu Pasul 11
    4. Identificați publicul țintă.Dacă rulează un eveniment de caritate începe să sune un pic ca și cum ar fi o afacere mică, există un motiv pentru asta.Multe dintre aceleași principii pentru bugetare, marketing, logistică și pregătire pentru cei neplanificați sunt adevărați dacă trageți bani pentru caritate sau pentru a plăti facturile.
  • Luați în considerare natura cauzei pe care o susțineți și la baza potențialului donator cel mai potrivit pentru a ieși să o susțină.Dacă ridicați fonduri pentru orchestra simfonică locală, de exemplu, o licitație tăcută și o cină la un club de țară pot fi în ordine.Sau, dacă doriți să înlocuiți echipamentul la locul de joacă la parc local, un carnaval de stradă prietenos de familie poate fi cel mai bun pariu.
  • Nu fi prea presumptuos, desigur.Faceți evenimentul dvs. să vă salutăm pentru oricine dorește să sprijine cauza.Pur și simplu asigurați-vă că este servit publicul țintă cel mai probabil.
  • Imagine intitulată Teach Guitar Pasul 9
    5. Stabiliți o temă, un design sau o concentrare.Odată ce ați determinat obiectivele, bugetul, baza donatorului și tipul evenimentului, puteți lucra la detaliile de a-și realiza evenimentul pentru a reprezenta în mod ideal acești factori.
  • Din nou, ca o afacere mică, doriți să creați o "branding" consecventă pentru a reprezenta materialul dvs. de marketing și setarea efectivă și prezentarea evenimentului.Conectați-l la cauza pe care o susțineți.De exemplu, o temă super-eroie poate fi o alegere bună pentru un fond de strângere de fonduri care beneficiază de spitalul de copii.
  • Fii creativ, dar prietenos cu bugetul, desigur.Amintiți-vă scopul evenimentului este de a strânge bani și / sau conștientizarea pentru o cauză bună.
  • Imagine intitulată Creșterea pasului de bani 22
    6. Atrage sponsori.În mod ideal, scopul dvs. ar trebui să fie acela de a avea întregul cost de găzduire a evenimentului acoperit de sponsorizări și donații, astfel încât 100% din banii ridicați la eveniment pot merge la cauza caritabilă.Pentru a face acest lucru, trebuie să vă apropiați agresiv, dar să se apropie de potențialii sponsori cu o persuasivă "pas" Pentru evenimentul dvs. și sprijinul acestora.
  • Afacerea obține multe cereri de sponsorizări și donații pentru cauzele caritabile, deci trebuie să vă faceți efortul dvs. să vă îmbunătățiți șansele de succes.Nu vă bazați doar pe bunătatea cauzei dvs. - faceți un caz persuasiv de ce va beneficia cauza și afacerea de susținere.
  • Prezentați o propunere scrisă și detaliată care descrie articole precum: Media de înaltă calitate / atenția publică / on-line Evenimentul dvs. va atrage echipa de gestionare a evenimentelor de înaltă calitate și bugetul sensibil pe care l-ați asamblat - natura specifică a recunoașterii companiei va primi, în jos la detalii cum ar fi dimensiunea bannerului și incluziunile de logo în program.
  • Faceți unele cercetări în prealabil pe companiile pe care le alegeți să se apropie.Câte evenimente caritabile au sponsorizat / susținut recent și la ce nivel?Există modele pentru tipurile de evenimente sau organizații de caritate care au tendința de a sprijini?Ce fel de recunoaștere pare să le apeleze la acestea?Veniți la întâlnirea dvs. cât mai pregătită posibil.S-ar putea să fii voluntar, dar acționează ca un profesionist.
  • Partea 2 din 2:
    Prezentând evenimentul
    1. Imagine intitulată Creșterea pasului de bani 23
    1. Imprastie vestea.Există mai multe opțiuni acum decât oricând înainte de publicitatea unui eveniment, de la predarea pliantelor la angajarea într-un blitz social media.Utilizați fiecare bulevard la dispoziția dvs. pentru a răspândi gradul de conștientizare pe scară largă, în timp ce, în același timp, acordând o atenție deosebită strategiilor de marketing care ar putea ajunge la baza dvs. de donator țintă.
    • Nu puteți începe cu adevărat publicitatea prea devreme.Începeți să răspândiți cuvântul de îndată ce aveți elementele de bază (când, unde, de ce), atunci rafinați strategia de marketing pe măsură ce completați detaliile.
    • Chiar și în lumea digitală de astăzi, plasarea posterelor în fereastra frontală a afacerilor locale va contribui la creșterea gradului de conștientizare a evenimentului dvs.Nu vă fie frică să cereți ajutor din surse locale în publicitatea dvs. de strângere de fonduri.Același lucru este valabil și pentru utilizarea social media - acceptați ajutor ori de câte ori și oriunde puteți.
  • Imaginea intitulată se căsătorește în Georgia Pasul 12
    2. Nu sorți logistica.Când vă ocupați de un eveniment de caritate, responsabilitățile dvs. pot varia de la comanda tabelelor pentru a rezerva divertisment pentru a selecta un meniu la navigarea Bandă roșie a guvernului.După cum sa menționat de la începutul acestui articol, planificarea corectă va face treaba de a obține ceea ce aveți nevoie (și doriți) când și unde aveți nevoie de ea mult mai ușor.Abilitățile de negociere bune se vor dovedi foarte utile.
  • Multe companii sunt dispuse să ofere articole sau reduceri donate pentru evenimente caritabile, dar ei pot obține, de asemenea, solicitări tot timpul și pot fi atenți la susținerea încă un altul.Fi gata cu un bun "pitch" pentru importanța cauzei dvs. și asistența pe care o pot oferi și, de asemenea, să fie gata să negocieze cea mai bună afacere.Oferiți mai multe semnale mai proeminente mulțumindu-le pentru echipamentul donat, de exemplu, sau pur și simplu abordați mai mulți furnizori pentru a lucra cel mai bun preț.
  • Nevoia de permise sau licențe guvernamentale va varia pe scară largă pe baza locației dvs. și a naturii evenimentului dvs.Dacă oferiți o tombolă sau jocuri de șansă, vânzarea de alcool sau folosirea proprietății publice (un parc sau o stradă închisă, de exemplu), șansele dvs. de a solicita clearance-ul guvernului vor crește.Contactați-vă guvernul local la începutul procesului pentru a determina dacă orice permisare și licențe pe care le veți solicita.
  • Imagine intitulată Creșterea pasului de bani 17
    3. Asamblați cea mai bună echipă.Obținerea voluntarilor potriviți pentru un eveniment este la fel de importantă ca obținerea angajaților potriviți pentru o afacere.Nu puteți să o faceți pe voi înșivă și abilitățile lor de a face lucrurile făcute vor merge mult la determinarea succesului evenimentului dvs.
  • Nu este posibil să aveți luxul de a fi choosy despre cine sunt voluntarii voștri, dar puteți fi atenți la ce roluri să le plasați.Efectuați interviuri informale pentru a determina care voluntari sunt mai potriviți pentru rolurile din față și care sunt mai bune pentru munca în spatele scenei.Fii clar pentru ei (și tu) că fiecare rol este esențial pentru succesul evenimentului.
  • În funcție de natura evenimentului dvs., puteți utiliza, de asemenea, un "comitet gazdă", care este de obicei un grup de donatori mari și / sau celebrități locale care sunt în primul rând acolo pentru a adăuga un anumit prestigiu la evenimentul dvs.Utilizați orice sfat pe care îl pot oferi în mod judicios, dar, de asemenea, amintiți-vă că sunt doar lideri simbolici pentru eveniment, în timp ce sunteți cel care trebuie să fie responsabil.
  • Imagine intitulată Creați un kit de prim ajutor de acasă Pasul 5
    4. Asteapta-te la neasteptat.Nici un eveniment, caritabil sau altfel, nu se stinge fără nici un cârlig.Vremea rea, un sistem de sunet defect sau chiar o urgență medicală poate interveni în evenimentul dvs. perfect planificat.Puteți beneficia de problemele și soluțiile posibile pentru ele, dar trebuie, de asemenea, să fiți suficient de flexibili pentru a "rula cu pumnii", după cum se întâmplă evenimentul.
  • Au un plan de siguranță pentru situații de urgență și să ia în considerare dacă ar trebui să oferiți securitate, mai ales dacă evenimentul este deschis publicului și o mulțime mare este de așteptat.În timp ce probabil că nu este cerută de lege, poate doriți să luați în considerare o versiune a "Asigurării de răspundere civilă" ca protecție împotriva perturbărilor majore și neprevăzute.
  • Imagine intitulată Creșterea pasului de bani 24
    5. Urmăriți după evenimentul dvs.Multumesc de modă, de mână, poate continua să meargă mult în a face un donator sau un voluntar să se simtă special și mai dispus să ajute din nou.Niciodată să scapi să vă arătați aprecierea față de nimeni și pe toți cei care au ajutat la eveniment o realitate.
  • În scopuri fiscale și juridice, păstrați o înregistrare scrisă detaliată a fiecărei donații pe care o primiți.De asemenea, puteți utiliza aceste înregistrări ca o listă de contacte pentru a informa oamenii despre și implicați în cauză și evenimente viitoare.
  • Petreceți întotdeauna ceva timp după ce evenimentul trece prin ceea ce a funcționat și ce nu a făcut-o.Gândiți-vă la ceea ce puteți învăța de la acest eveniment pentru a face următoarea mai bună.Căutați opiniile voluntarilor și donatorilor / suporterilor de încredere.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar