Cum de a îmbrăca geek chic (bărbați)

Doriți ghidul definitiv pentru îmbrăcarea chicului geek? Apoi nu căutați mai departe! Acest ghid va explica cum să scoateți aspectul. Geek Chic este un stil retro care arată unic, plus este popular cu o mulțime de celebrități. Acest ghid va explica cum să se îmbrace, să meci și să-ți alegi îmbrăcămintea.

Pași

  1. Imagine intitulată Rochie Geek Chic (bărbați) Pasul 1
1. Purtați tricoul potrivit. Orice culoare, de preferință, cu o imprimare relevantă pentru cultura Geek / Nerd. Caractere și simboluri de carte de benzi desenate, știință și glume de calculator / referințe, science fiction & fantezie desene animate, filme, serii de televiziune și jocuri, anime / manga, jocuri video. Tricourile simple sunt bune pentru stratificare. Încercați o culoare îndrăzneață, cum ar fi violet peste un tricou cu mâneci lungi și alb, dacă preferați să purtați aceste sub cămăși de îmbrăcăminte.
  • Un principiu încercat și adevărat este un echilibru între casual și formal în ceea ce purta. Deci, luați tricoul preferat și găsiți modalități inteligente de ao îmbrăca puțin pentru ao face mai interesant.
  • Imagine intitulată Rochie Geek Chic (bărbați) Pasul 2
    2. Ieșiți-vă pahare elegante... simplu ca buna ziua! Ochelarii supradimensionați vor fi mai buni, dar asigurați-vă că se potrivesc!
  • Imagine intitulată Rochie Geek Chic (bărbați) Pasul 3
    3. Cu mâneci lungi și ¾ tricourile cu mâneci sunt bune pe cont propriu sau pentru stratificarea sub un tricou cu mâneci scurte. Acestea pot fi o varietate de culori, folosind un model de bandă este o alegere bună. Încercați să nu gândiți prea mult despre coordonarea culorilor cu un tricou, deoarece scopul acestui aspect este de a vă nepotrivi hainele.
  • Tricourile polo vor trece peste un tricou cu mâneci lungi sau sub un cardigan. Din nou, du-te pentru modelele dungi. Este esențial să vă asigurați că aceste topuri se potrivesc bine, așa că uitați-vă la opțiunile moderne amenajate. Un Polo Baggy Polo va arăta geek, nu geek chic.
  • Tricouri cu butoane. Merită să obțineți o cantitate mică de tricouri de gât de baseball la stratul sub un cardigan, deoarece acest lucru va adăuga mai multă varietate și va adăuga o margine la modă. În caz contrar, cumpărați tricouri V-gât în ​​modele de benzi pentru un aspect maper.Imagine intitulată Rochie Geek Chic (bărbați) Pasul 3Bullet2
  • Imagine intitulată Rochie Geek Chic (bărbați) Pasul 4
    4. Adăugați cămăși cu mâneci lungi. Pentru cămăși cu mâneci lungi, obțineți o varietate de culori curajoase. Roșu, galben, turcoaz, etc. De asemenea, puteți obține câteva dungi sau neobișnuite modelate. Aruncați o privire în jurul valorii de magazine de vintage și clift. Pentru cămăși cu mâneci scurte puteți fi mai creativi. Există o mulțime de modele diferite de a privi, verificați fiind cea mai evidentă alegere pentru Geek Chic. Uită-te la alții, cum ar fi desenele Paisley sau imagini repetate. Acestea sunt o alegere bună, pentru că sunt lumină, funcționează bine cu tot felul de strat (o cheie pentru Geek Chic) și va fi instantaneu recunoscut ca un semn geeky.
  • Imagine intitulată Rochie Geek Chic (bărbați) Pasul 5
    5. Pulovere cu glugă zip-up ar trebui să fie o capsoare pentru foarte casual geek chic. Orice culoare este bună, du-te pentru cele cu modele, geometrice, dungi, o varietate este bună. Acestea sunt o alegere back-to-elemente de bază pentru stratificarea peste un tricou ești frigul. Utilizați jumperi și cardigani pentru purtarea pe o cămașă cu toate acestea. Merită să obțineți niște hoodies de tracțiune tonată, precum și pentru vreme mai rece.
  • Imagine intitulată Rochie Geek Chic (bărbați) Pasul 6
    6. Jumpers sunt o alegere tipică pentru acest stil. Obțineți destul de puțini astfel încât să aveți o mulțime de opțiuni de potrivire. Utilizați pulovere simple V-gât pentru a fi utilizate peste cămăși verificați și veste de pulover pentru cămăși cu mâneci lungi și cu mâneci scurte. Argyle și Stripes sunt cele mai bune alegeri pentru pulover-veste. Jumperiile de transpirație pot fi folosite în cantități mici, dar cele dungi sunt o alegere foarte bună. Dungi alb-negru, negru și roșu, albastru și verde etc. Argyle pulovere asociate cu blugi slabi colorate va prezenta un aspect clasic Geek. Practic, puloverele de tot felul sunt partea de sus pentru acest aspect, deci obțineți multe cu o mulțime de varietăți.
  • Imagine intitulată Rochie Geek Chic (bărbați) Pasul 7
    7. Cardiganii sunt o opțiune modernă, la modă. Nu atât de mult în moda mai mult și au dat recenzii rele de multe femei, sunt minunate pentru geek chic! Amintiți-vă, aspectul este conceput să arate brack, dar drăguț și de modă edgy. Cea mai bună alegere sunt cardigane simple, montate, simple. Obțineți o varietate de culori. Ele sunt minunate pentru stratificare peste orice, dar opțiunile bune le împerechează cu cămăși îndrăznețe, tricouri Polo și Baseball.
  • Imagine intitulată Rochie Geek Chic (bărbați) Pasul 8
    8. Jeans-blugi sunt o capse pentru majoritatea stilurilor, iar Geek Chic nu este o excepție. Când purtați cu geek chic, se potrivește slab și subțire sunt cele mai bune. Realizarea unei siluete inferioare subțire este o piatră de colț a aspectului. Pentru blugi regulați, du-te pentru nuanțe de maro și gri, precum și albastru de bază și negru. Blugi roșii subțire sunt o alegere de bază. Pentru blugi slabi, puteți obține subțire sau întindere regulată. Purtătorii mai mari ar trebui să rămână cu subțire regulată. Black Black Skinny vor arăta măgulitor pe oricine nu este masiv supraponderal (dacă sunteți, apoi stați departe de blugi slabi cu totul, dar obținerea blugi subțire în dimensiunea ta de talie corespunzătoare va arăta foarte bine). În afară de negru, du-te pentru culori. Strălucitor albastru, roșu, violet, etc. Aruncati o privire in jurul magazinelor retro (online si offline) Există o mulțime de opțiuni alternative curat, cum ar fi violet verificat, burgundy, turcoaz. Neobișnuit de culori Jean de orice tăietură sunt bune pentru acest aspect.
  • Imagine intitulată Rochie Geek Chic (bărbați) Pasul 9
    9. Alte funduri - Dacă doriți să mergeți pentru un aspect mai evident Geeky, luați în considerare opțiunile disponibile în locul blugiilor. Pantalonii Corduroy au fost mult timp un stereotip și ar trebui să fie încorporați în aspectul dvs. Get Green, Olive, Khaki, Gri, dar au o privire la magazinele la modă de înaltă stradă care vinde perechi slabe și montate. Uită-te la pantalonii chino și casual, în Browns sau culori închise, cum ar fi Burgundia și Indigo. În afară de pantaloni obișnuiți obișnuiți, ar trebui să vă uitați la design-uri verificate / plaid pentru opțiunea Ultimate Geek Pantalor.
  • Imagine intitulată Rochie Geek Chic (bărbați) Pasul 10
    10. Formatorii conversi sunt o alegere cheie. Există o mulțime de opțiuni și se duc cu haine casual și inteligente. Pentru o alegere mai inteligentă, mergeți cu Broguri în Brown sau Tan. În afară de acestea, camioanele sunt o marcă de pantofi excelenți pentru a căuta. Există alunecare pe perechi în modelele verificate sunt o alegere strălucită, deoarece vin în o mulțime de combinații de culori. Altele decât alunecările se uită la pantofii și formatorii lor de skate. Purtarea unei perechi de plimoane maro moderne cu pantaloni casual și tricouri stratificate sunt un aspect minunat.
  • Imagine intitulată Dress Geek Chic (bărbați) Pasul 11
    11. Există o mulțime de soiuri pentru a merge cu acest aspect. Verificați jachetele de bombardiere, atât din piele, cât și regulate. Jachete de lână cu glugă și capace grele, jachete de baseball din Nylon, MACS / Coat. Puteți alege orice culoare dorită, dar încercați să le potriviți cu cămășile dvs. O opțiune bună sunt jachete de urmărire zip-up. Ele sunt slăbite, vin într-o varietate de culori, iar lipsa capotei înseamnă că pot arăta bine cu cămăși. În afară de toate acestea, jachetele de bombardiere în stil militar sunt cea mai bună opțiune. Lumina, arata bine si du-te mare cu tricouri si hoodies, ar trebui sa te uiti la acestea. Maro, nisip, prune, o mulțime de culori și alegeri, astfel încât să alegeți unul care vă place.
  • Imagine intitulată rochie Geek Chic (bărbați) Pasul 12
    12. Accesorii sunt o șansă de a fi creativi și individuali. Cel mai evident este, desigur, ochelari. Dacă nu aveți nevoie de ele, puteți obține 0 lentile de rezistență. Stați departe de ramele de sârmă rotunjite, în schimb, du-te pentru brad negru, corn și brațe groase colorate. Uită-te la opțiunile moderne și alegeți o pereche atractivă. Pentru curele, bunul său pentru a obține negru și maro pentru opțiunile conservatoare, dar obțineți cele care sunt catarame, astfel încât să puteți obține niște catarame interesante, geeky (embleme super-erou, icoane de jocuri video etc.) a purta. Curelele groase de alb sunt bune pentru a se împerechea cu un aspect "Poindexter". Uită-te la centurile tipărite, Pac-Man, Mario, steaguri naționale, soiurile sunt aproape nelimitate. Cumpărați un ceas! Toți geekii au ceasuri deoarece timpul este foarte important. Când cumpărați o pungă, mergeți la o pungă de mesagerie cu curele de umăr. Maro sau verde, sau încercați unul cu o imagine imprimată pe ea. Vrei ceva mai neobișnuit? Încercați să obțineți un rucsac în formă de caracter. Nimic nu strigă Geek Chic decât un rucsac în formă de Yoda.
  • Imagine intitulată Rochie Geek Chic (bărbați) Pasul 13
    13. În cele din urmă, obțineți niște insigne geeky cu anime / manga, desene animate, ecuații matematice etc. Pingeți-o pe cardiganul dvs. și curele de sac.
  • Imagine intitulată Rochie Geek Chic (bărbați) Pasul 14
    14. Unde ar fi geek chic fără costume? Costumele fixate în blues și maro-uri sunt cele mai bune, mai ales cu formatori converse (așa că medicul). În esență, maro este culoarea alegerii. Un costum brun de trei piese, cu o cravată colorată slabă, este bună, dar încercați și haine sportive. Purtați un strat de "sandwich" între strat și cămașă, cum ar fi veste de pulover, jumperi, cardigan, veste / veste. Pentru pantofi, purtați converse, dar dacă este necesară o adevărată formalitate, purtați Broguri, loafers și cizme Chelsea.
  • sfaturi

    Obțineți o tunsoare decentă. O tunsoare proastă va ruina aspectul, acesta este ultimul pas de la Geek la Geek Chic. Părul scurt nu funcționează prea bine, du-te pentru o opțiune indie modernă, cum ar fi fringe-ul îndreptat ocazional la partea laterală. Fii curat, barba și mustața vor arăta prea mult în partea câmpului simplu (cu toate acestea, purtătorii mai întunecați ar trebui să ia în considerare creșterea unei mustaci și arsuri ca Earl din numele meu este Earl, acest lucru va arăta foarte chic cu cămașa / vesta de pulover combo).
  • Există trei pietre de temelie la aspectul chic geek. Stratificare, siluetă subțire, accesorii. Pentru stratificare, purtați cel puțin două straturi și aveți o treime (de obicei, un fel de jachetă) pregătită. Pentru silueta subțire, pur și simplu evitați pantalonii baggici. Du-te pentru pantaloni subțiri, slabi și montați cu picioare mai înguste. Și accesorii, purtați catarame, insigne, pungi de mesagerie, legături ciudate ciudate, orice cu o temă geeky și nerdy.
  • Exemplu arată:
  • Tricou tipărit, Hoody Bright Modelate, Jachetă de bomboane neutre, Jeans Brown Slim, Black Converse, sac de mesager verde, ochelari încadrați negri
  • Pink Paisley cămașă, vesta de pulover de culoare brună, montatoare de măsline Corduroy Pantaloni, camioane verificate alunecare, centură albă, sac de yoda
  • Purple & Black dungat T-shirt, cardigan negru, blugi purpuriu slabi, centura verificată cu suprimă logo cataramă, violet & negru camionete, Nintendo Messenger sac
  • Tricou cu mâneci cu mâneci lungi, tricou Batgirl, pantaloni casual plaid, plimoluri maro, sac maro messenger
  • Roșu și alb, cămașă verificată (cu mânecă scurtă), Burgundia Skinny Chino`s, Skinny Roșu Polka Dot cravată, pulover roșu V-gât, bronz bronz, centură de bronz.
  • Scopul general este de a arăta drăguț și dulce, nu este un aspect macho, deci dacă asta vrei, nu merge cu el. Fetele adoră băieți dulci, astfel încât purtați acest aspect cu încredere, modernizarea obiceiurilor de îngrijire, păstrați-vă corpul în formă și încercați întotdeauna să vă uitați cel mai bine. Grijă de ceea ce arăți, și acest stil vă va potrivi. Este vorba despre a fi creativi, există atât de mult pentru cultura lui Nerd / Geek, puteți inventa o mulțime de opțiuni, deci distrați-vă.
  • Arata elegant, dar in acelasi timp un pic cam ciudat, in acelasi timp, nimic pentru mult, dar cel mai important lucru absolut este întotdeauna purta o clip pe cravată ca fiind cele obișnuite sunt prea inteligente.
  • Avertizări

    Nu contează ce gândesc ceilalți oameni. S-ar putea să fiți insultați pentru a avea acest aspect, dar arătați încrezător și nu veți avea probleme
  • Unele moda (haine, coafuri, ECT) nu vor arăta bine pe tine din cauza construirii, etnicității, vârstei sau a altor elemente pe care nu le aveți control direct. Este bine și bine să pierzi greutatea excesivă sau de antrenament pentru a construi un corp scârbos, dar trebuie să accepți în cele din urmă acele lucruri pe care nu le puteți schimba despre aspectul dvs., scurt de chirurgie plastică. Alegeți moda care arată bine pe corpul pe care îl aveți, nu corpul pe care doriți să-l aveți. De asemenea, purtați ceea ce se potrivește personalității voastre, nu altcineva, chiar dacă cineva este mai bun, mai elegant și de debonair decât sunteți. Amintiți-vă, nu ar trebui să vizați "Macho" sau "bărbătesc". Dacă asta vrei, atunci nu vrei Geek-Chic.
  • Nu intrați în capcana de a căuta Dorky atunci când purtați costumul mai inteligent. Faceți acest lucru asigurându-vă că hainele se potrivesc bine, arata elegante chiar și cu Overtone Geeky și amestecând o piesă standard cu ne-norma.
  • Deoarece acest mod este asociat cu adolescenți și studenți, Geek Chic nu este recomandat dacă aveți peste vârsta de 23 de ani. Chiar dacă arăți tineri pentru vârsta ta, odată ce ai trecut de ani de student, este timpul să fii luat în serios. În caz contrar, riscați să căutați fie ca "Cartea de benzi desenate" de la Simpsons sau un adult imatur. Chiar și David Tennant este acum foarte bine de vârsta în care l-a făcut odată să pară fierbinte.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar