Cum să faci bine la școală fără a fi recunoscuți ca un tocilar

Majoritatea oamenilor cred că, dacă se descurcă bine la școală, oamenii îi vor recunoaște ca tocilari. Este cu siguranță posibil să faceți bine la școală și să nu credeți că sunteți un ratat complet.

Pași

  1. Imaginea intitulată face bine la școală fără a fi recunoscută ca un pas 1
1. Fi absolut încrezător în tine. În loc să vă gândiți că sunteți un tocilar, gândiți-vă pozitiv la notele dvs. Amintiți-vă, cei care fac bine la școală vor face mai bine mai târziu în viață.
  • Imaginea intitulată face bine la școală fără a fi recunoscută ca un pas 2
    2. Face o mulțime de prieteni. Arătând că sunteți social va păstra cu siguranță oamenii să se gândească că sunteți un tocilar.
  • Imaginea intitulată face bine la școală fără a fi recunoscută ca un pas 3
    3. Nu arata ca un tocan pentru unul. Este bine să petreceți câteodată un pic de bani, dar cheltuiți-l pe lucrurile potrivite. Arătând că aveți un stil frumos, va arăta oamenilor că știți cum să vă îmbrăcați și nu sunteți un tocilar. Ochelari imens sunt o clipă. Dacă aveți nevoie de ochelari, obțineți cele care au lentile mai mici și un cadru frumos. Chiar mai bine, treceți la contacte. Ochelarii negri sunt în regulă dacă sunt mici.
  • Imaginea intitulată face bine la școală fără a fi recunoscută ca un pas 4
    4. Doar amintiți-vă să nu exagerați, sau altfel vă va face să arătați ca un poser.
  • Imaginea intitulată face bine la școală fără a fi recunoscută ca un Pasul 5
    5. Nu vă petreceți doar cu colegii de clasă, faceți și alți prieteni. Dacă sunteți într-un program talentat, vă veți găsi înconjurate de o mulțime de tocilari.
  • Imaginea intitulată face bine la școală fără a fi recunoscută ca un pas 6
    6. Încercați să nu faceți publicitate claselor. Dacă îi spui tuturor că ai făcut un când nimeni altcineva nu a făcut-o, atunci oamenii te vor vedea ca un tocilar sau o suge. Dacă aveți un grad înalt pe un test, spuneți oamenilor că ați făcut-o, "Bine". Niciodată nu minți despre notele dvs. sau nu faceți mai slab pe un test pentru a apărea medie. (Acest lucru este dificil cu unii oameni, deoarece ar putea fi supărați de tine pentru a scăpa de un grad mai înalt decât au primit).
  • Imaginea intitulată face bine la școală fără a fi recunoscută ca un pas 7
    7. Încercați să nu suge de către profesorii dvs. Ei nu-i plac cu adevărat și alți oameni urăsc.
  • Imaginea intitulată face bine la școală fără a fi recunoscută ca un pas 8
    8. Nu utilizați expresii cum ar fi OMG, total, cum ar fi etc. Acestea fac ca arata ca si cum ai ascunde ceva. Nu este nimic în neregulă cu a putea folosi limba engleză.
  • Imaginea intitulată face bine la școală fără a fi recunoscută ca un pas 9
    9. Niciodată nu încercați niciodată să vă schimbați sinele de bază. (Nu vă schimbați obiectivele / persoana interioară) Fii cine sunteți și fiți mândri de asta.
  • Imaginea intitulată face bine la școală fără a fi recunoscută ca un pas 10
    10. Nu încercați prea greu să vă răcoriți. Oamenii vă vor vedea ca disperați și vă vor ignorați sau mai rău, faceți distracție.
  • Imaginea intitulată face bine la școală fără a fi recunoscută ca un pas al NERD 11
    11. Dacă nu vorbiți ca toți ceilalți, încercați să sunați mai mult ca ei. Utilizați unele dintre aceleași modele de limbi, dar spuneți că nu mai vorbim ca și cum ați vorbi așa de tot timpul.
  • Imaginea intitulată face bine la școală fără a fi recunoscută ca un Pasul 12
    12. Nu încercați prea tare. La orice altceva. Este minunat să fii pasionat, dar există o linie frumoasă între cele două. Încercând prea tare este obsesiv de a face bine, fiind plăcut, etc. Fiind pasionat se implică, ajutându-vă și concentrarea.
  • Imaginea intitulată face bine la școală fără a fi recunoscută ca un pas al NERD 13
    13. Practica un sport. Nu trebuie să fii minunat la asta - face ceva ușor ca volei sau ciclism. Călărie (* suspin * adevărata mea pasiune...) este minunat, distractiv, iar oricine poate fi bun la el. (Nu toată lumea este minunată la ea, dar puteți fi totuși bun. Cheia: echilibru.)
  • Imaginea intitulată face bine la școală fără a fi recunoscută ca un Pasul 14
    14. Rămâi fizic potrivit. Nu aruncați, sub mâncați, sau fumați să fiți slabi (sau răciți). Jogging, umblați câinele (câinele) sau alte popoare "sau pur și simplu mergeți.
  • Imaginea intitulată face bine la școală fără a fi recunoscută ca un pas al NERD 15
    15. Mănâncă corect. Dacă aveți o problemă cu mâncarea impulsului, discutați cu medicul dumneavoastră. Până atunci, păstrați bucătăria stocată cu gustări sănătoase, ușoare. În loc de înghețată, încercați iaurt înghețat. Foame pentru bomboane tare? Mâncați niște cashews sau migdale nesalterate.
  • Imaginea intitulată face bine la școală fără a fi recunoscută ca un pas 16
    16. Nu obseda cu privire la curățare. Și dacă cineva acceptă invitația dvs. la casa dvs., faceți-le o gustare yummy (cookie-uri, s`mores, etc.). Nu le arătați toate colecțiile dvs., dacă le aveți. (Sau clasele / documentele pe care le-ați salvat.) În schimb, introduceți-le la animalul dvs. de companie (dacă aveți vreun) sau artă preferată / cărți. Dacă vă invitați pe cineva, faceți-o o persoană care împărtășește aceleași interese. Poate o persoană din drama sau de carte de carte.
  • sfaturi

    Mergi mandru. Dacă zâmbești foarte mult, trageți-vă corpul și țineți-vă capul înalt, nu numai că veți arăta mai puțin Nerdy, veți simți și vă veți simți mai fierbinte.
  • Încercați să nu vorbiți atât de mult despre subiectele școlare, notele sau subiectele enciclopedice la colegii de clasă. Vorbește despre hobby-uri, ce faci după școală, etc.
  • Încercați să nu discutați cu profesorii în mod inutil - acest lucru vă face să arătați rău.
  • Nu exagerați să lucrați la școală, cu excepția cazului în care trebuie să se facă acolo.
  • Dacă purtați ochelari, purtați lentile de contact pentru a evita să fiți stereotipici.
  • Dacă oamenii credeți deja că sunteți o mainstream, ar putea să nu funcționeze.Dacă este deloc acceptabil din punct de vedere social, deveniți un rocker / goth / punk / stoner / gangsta etc. Ai fi surprins de Howeasily Câteva centimetri de păr poate schimba pe cineva de la Nerd / Lick la cineva care nu-i pasă. Nu încercați să vă schimbați rapid (*** dacă sunteți chiar confortabil cu schimbarea ***) - ar fi prea evident. Și nu fi emo. Serios? Tăierea dvs. nu vă face să vă răcoriți. Dressing-ul Emo și Emo coafura sunt cool, dar este bine să vă arătați sentimentele și să fiți fericiți.
  • Data. Utilizați WikiHow sau alte site-uri pentru a afla despre Dating.Dacă nu sunteți tipul până în prezent, încercați să arătați ca și cum vă place fetele împreună cu Smarts, pentru că unele fete cum ar fi inteligența.
  • Aflați cum să utilizați termeni populari de slang cu colegii dvs. de clasă. Acest lucru duce la o comunicare mai bună.Dicționarul urban este un loc bun pentru a găsi slang. Doar nu sună intenționat stupid.
  • Avertizări

    Dacă vă spun încă un tocilar, nu vă descurajați. Amintiți-vă doar cine sunteți și cum oamenii care contează de fapt pe termen lung sunt cu adevărat mândri de tine.
  • Dacă cineva vă va numi un tocilar, amintiți-vă că în anii seniori, toată lumea va încerca să vă prindă și nu veți mai fi considerați un tocilar.
  • Nu sună vreodată supratentusiastic sau obsedat de un subiect în clasă. Faceți contribuții, dar spuneți-le în tonuri indiferente. Amintiți-vă, trebuie să stați departe de tipul Nerd cât mai mult posibil, dar obțineți profesorul să pună un A pe hârtiile dvs. în același timp.
  • Dacă aveți nevoie să discutați cu profesorii pentru a vă asigura că sunteți pe drumul cel bun, faceți acest lucru discret.Găsiți-le la prânz sau după clasă, sau mai bine, trimiteți-le prin e-mail.
  • Nu uitați-vă: nu trebuie să sacrificați gradele și să faceți bine să arătați ca toți ceilalți.Acceptarea este un lucru, popularitatea este alta.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar