Cum să vă apropiați de pasiune

Vorbind cu pasiunea ta poate fi o experiență nervoasă. Aveți o sută de gânduri care se grăbesc prin capul dvs. imediat - cum mă uit? Am mâncare în dinți? Dacă el sau ea râde la mine? Uneori doar ideea de a distruge că primul cuvânt de salut este suficient pentru a aduce un val de anxietate. Dar lucrau curajul de a spune Hi nu trebuie să fie atât de copleșitor. Tot ce este nevoie este o mică pregătire și atitudinea corectă.

Pași

Metoda 1 din 3:
Făcându-vă mișcarea
  1. Imagine intitulată Abordarea pasiunii dvs. Pasul 1
1. Dă-ți o discuție. Înainte de mers chiar ca un pachet de nervi, luați o clipă pentru a vă colecta. Respirați încet și adânc la numărul de zece pentru a vă ajuta să vă relaxați. Amintiți-vă de cele mai bune calități și faceți cele pe care le afișați la zdrobirea voastră. Care este cel mai rău care s-ar putea întâmpla? Dacă nu vorbiți cu el sau cu ea, o veți regreta, și că prima scânteie ar putea fi doar începutul unui lucru fantastic.
  • Care dintre caracteristicile tale ești cel mai mândru de? Poți să te înțelegi cu cineva? Ești atletic? Aveți un bun simț al umorului? Păstrați aceste trăsături în minte atunci când vă lucrați la nervi pentru a vorbi cu zdrobirea dvs. și dați-le șansa de a cunoaște lucrurile bune despre dvs.
  • Este posibil să vă simțiți intimidați de pasiunea dvs. dacă sunt extrem de atractivi sau populari, dar pentru tot ce știți că pot simți același lucru despre tine.
  • Imagine intitulată Abordarea pasiunii dvs. Pasul 2
    2. Așteptați până la momentul potrivit. Văzând zdrobirea dvs. înconjurată de prietenii săi ar putea să vă facă mai nervoasă. Încercați să găsiți un timp când sunt singuri și în apropiere atunci când puteți începe o conversație fără a fi nevoie să vă faceți griji că sunteți întreruptă sau întâlniți cu alți ochi judecați.
  • Căutați zdrobirea dvs. între clase sau altă dată când sunt mai puțin probabil să fie cu un grup mare.
  • Imagine intitulată Abordarea pasiunii dvs. Pasul 3
    3. Acționați natural. Creați un scenariu care vă va oferi o oportunitate de a face introducerea. Dacă zdrobirea dvs. scade ceva, îl puteți returna, de exemplu, sau dacă îl vedeți că vorbește cu un prieten reciproc, ați putea folosi conexiunea ca un Icebreaker. Profitând de mici deschideri vă va împiedica să apariți disperați sau să vă plimbați și să începeți să vorbiți din albastru.
  • Fii entuziast, dar ține-ți răcoarea. Nu vă lăsați să pară prea încântați.
  • Dacă aveți o clasă cu pasiunea dvs., cereți-i să clarifice detaliile unei alocări de teme ca modalitate de deschidere a comunicării.
  • Imagine intitulată Abordarea pasiunii dvs. Pasul 4
    4. Doar fă-o. Șansele sunt, că sentimentul anxios pe care îl aveți înainte de a vorbi cu pasiunea dvs. nu va dispărea niciodată în întregime, așa că la un moment dat va trebui să respirați adânc și să mergeți la el. Vă confruntați cu deschiderea când se prezintă. Începeți prin introducerea dvs. dacă nu v-ați întâlnit sau puneți o întrebare pentru a le angaja angajați dacă sunteți deja familiarizați. Obținerea conversației a început este de obicei cea mai înspăimântătoare parte, deci odată ce nu puteți continua interacțiunea la ușurință.
  • Îndrăzneala se plătește adesea. Nu veți ști dacă persoana cu care aveți o pasiune este, de asemenea, interesată de dvs. dacă nu vorbiți cu ei.
  • Face pace cu ideea de respingere. Crush-ul tău va fi probabil fericit să vorbească cu tine odată ce ai primit mingea de rulare, dar în cazul în care lucrurile nu merg așa cum ai sperat, doar ridică din umeri. Este întotdeauna mai bine să încerci să lovești decât să trăiești cu nu știi niciodată cu ceea ce s-ar fi întâmplat.
  • Metoda 2 din 3:
    Păstrarea conversației
    1. Imagine intitulată Abordarea pasiunii dvs. Pasul 5
    1. Faceți niște pregătire mentală. Gândiți-vă la ceea ce ar trebui să vă spuneți pasiunii voastre înainte de a le face să vorbească. Au un anumit subiect în minte că doriți să discutați și să fiți pregătiți să răspundeți la orice întrebare pe care o ar putea întreba despre dvs. În acest fel, veți fi pregătiți și gata să faceți o impresie bună în timpul primei dvs. interacțiuni și veți avea mai puține șanse să fiți prinși de gardă.
    • Fiți gata pentru orice transformă prima întâlnire pe care o poate lua prima întâlnire.Pasiunea ta ar putea fi obosită, ocupată, distrasă sau nervoasă, iar aceste stări pot afecta modul în care el sau ea vine.
  • Imagine intitulată Abordarea pasiunii dvs. Pasul 6
    2. Vorbi despre ei. O tactică Surefire pentru păstrarea cuiva despre care vorbești pentru prima dată interesată se concentrează pe conversația pe ele. De obicei, este mai ușor ca oamenii să vorbească despre ei înșiși pentru că știu deja ce să spună. Arată un interes în zdrobirea voastră și lăsați-i să vorbească despre ei înșiși, legați de ei când puteți. Acest lucru vă va oferi, de asemenea, o șansă de a cunoaște ceva mai mult despre ei. Dacă știți multe despre ele, ați ști ce este interesat. Poate chiar da-le cadouri. Astfel încât să spunem că sunt în mașini - poate obține o capac de volan sau o cămașă cu tipul lor preferat de mașină pe ea. De asemenea, asigurați-vă că nu sunteți niciodată nepoliticos / mijlocul pentru ei. Vrei să știi că ești o persoană drăguță.Fii tu însuți!
  • Întreabă întrebări. Va face ca zdrobirea ta să simtă că ai un interes real în ele și poate, de asemenea, să ia o parte din presiunea de a gândi la lucruri de spus despre tine.
  • Ar trebui să vorbești despre tine, desigur, dar nu fură în întregime podeaua. Încercați să păstrați chiar și să vă lăsați și să-i preia și să ghideze conversația.
  • Imagine intitulată Abordarea pasiunii dvs. Pasul 7
    3. Evidențiați-vă interesele comune. Ascultați când zdrobirea vorbește despre hobby-urile, interesele și preferințele sale și văd unde se suprapun cu propria voastră. Cu cât mai multe lucruri pe care le descoperiți în comun, cu atât mai mulți dintre voi vor trebui să vorbiți. Găsirea unui teren comun ar putea ajuta chiar să creeze o oportunitate pentru o dată sau mai mult hangout mai casual mai târziu.
  • Unele subiecte bune pentru a afla ce aveți în comun sunt clipurile pe care le luați, filme, muzică, sport, familie și planurile dvs. pentru weekend.
  • Imagine intitulată Abordarea pasiunii dvs. Pasul 8
    4. Știu când să se desprindă. Urmăriți cât timp ați vorbit cu pasiunea dvs. pentru a vă asigura că nu le țineți și acordați atenție atunci când par să piardă interesul. Doar dacă nu l-ați lăsat cu adevărat, primele dintre interacțiunile dvs. ar putea să nu dureze prea mult și este mai bine dacă vă puteți împrumuta un sentiment de mistică și lăsați-i să-i dorească mai mult. Scuzați-vă cu o frază cum ar fi "Vorbiți cu dvs. mai târziu" sau "trimiteți-mi o dată cândva" (veți dori să vă asigurați că au numărul dvs. mai întâi) pentru a lăsa zdrobirea dvs. să știe că doriți să vorbiți cu ei din nou.
  • Obțineți un sentiment pentru culme naturale în dialog și căutați o oportunitate de a face o ieșire lină când lucrurile încep să încetinească, la fel cum ați făcut o intrare netedă.
  • Nu te juca și nu. Ultimul lucru pe care doriți să-l faceți este să vă purtați interesul de dragoste.
  • Metoda 3 din 3:
    Pune-ți cel mai bun sine acolo
    1. Imagine intitulată Abordarea pasiunii dvs. Pasul 9
    1. Fii încrezător. Nu veți ajunge nicăieri dacă nu aveți încredere în voi înșivă. Stați înalt. Lăsați-vă zdrobirea să vadă lucrurile care vă fac interesante și unice. Ar trebui să vă pregătiți să vă apropiați de atitudinea pe care o veți iubi și vă veți respecta, indiferent de rezultatul. Încrederea este contagioasă - pasiunea ta va ridica pe modul dvs. de auto-asigurat și știți că sunteți cineva care merită să fie în jur.
    • Uneori trebuie doar să o falsionezi până când o faci. Dacă întâmpinați să vă gândiți la gauza de a merge în sus și să vă salut, spuneți-vă că ați făcut acest lucru de o mie de ori. Poate că vă poate face puțin mai răcitor sub presiune.
    • Există o diferență între a fi încrezător și arogant. Stick cu primul. Încercați să nu vă lăudați sau să acționați ca și cum ați avea o părere excesivă cu dvs. Acest lucru poate fi la fel de îndepărtat ca fiind timid, dacă nu mai mult.
  • Imagine intitulată Abordarea pasiunii dvs. Pasul 10
    2. Zâmbet. Nu uitați să zâmbiți, chiar dacă sunteți o epavă nervoasă. Zâmbind vă poate ajuta să vă ușurați și să vă faceți mai confortabil, iar o față prietenoasă vă va face mai accesibilă altora. Ținând minte că pasiunea ta poate fi la fel de îngrijorătoare de a vorbi cu tine, așa cum vorbești cu ei, așa că salut-le cu un zâmbet va sparge imediat tensiunea.
  • Zâmbind poate fi dificil când ești mai ales nervos. Încercați o lumină smirk cu ochii deschiși ușor mai largi decât normal pentru a semnala entuziasm, și rânjet mai mare pentru a arăta un pic de dinți dacă zdrobirea ta face ceva drăguț sau amuzant.
  • Imagine intitulată Abordarea pasiunii dvs. Pasul 11
    3. Improspata. În afară de comportamentul tău, apariția va fi, de asemenea, una dintre primele lucruri anunțuri de zdrobire. Din acest motiv, este o idee bună să vă asigurați că sunteți prezenți înainte de a vă face mișcarea. Respirația urâtă, părul dezgustător și hainele murdare pot fi toate despărțitoare dacă doriți să faceți o impresie bună. Dați-vă o privire în oglindă înainte de a intra în spațiul personal al lui Crush.
  • Bifați o scurtă listă de verificare mentală pentru a vă asigura că dinții sunt periat, purtați deodorant și hainele și părul dvs. sunt curate și bine îngrijite.
  • Imagine intitulată Abordarea pasiunii dvs. Pasul 12
    4. Păstrați o atitudine pozitivă. Cel mai important lucru de a vă aminti despre abordarea zdrobirii dvs. este că este efortul care numără cel mai mult, nu rezultatul. Respingerea este un fapt al unei vieți, ceea ce toată lumea trebuie să se ocupe la un moment dat sau altul. Entuziasmul și satisfacția de a vorbi în cele din urmă cu acea persoană specială ar trebui să fie mai mare decât teama de a fi refuzat.
  • Nu este sfârșitul lumii dacă tipul sau fetița pe care ți-ai privit nu-ți returnează interesul. Se poate lovi puțin la început, dar nu vă lăsați să vă descurajați.
  • Chiar dacă vă întoarceți în timp ce încercați să obțineți o conversație cu pasiunea dvs., puteți ajunge în continuare la o descoperire în construirea încrederii de care aveți nevoie pentru a încerca din nou data viitoare.
  • sfaturi

    Rămâi calm și păstrați o atitudine pozitivă. Va face ca întreaga experiență să meargă mai fină și veți ajunge la o impresie mai bună decât dacă sunteți nervos sau supraexpodat. Vorbești doar cu o fată / băiat!
  • Rochie pentru a impresiona - purtați haine care arată bine și vă fac confortabil.
  • Fi întotdeauna singur. Arată-ți zdrobirea prietenoasă și interesantă a personalității tale, mai degrabă decât să acționezi ca pe cineva pe care nu-l faci.
  • Dacă sunteți prea nervos să vă apropiați de pasiunea dvs. pentru prima dată, spunând ocazional că el sau ei în timp ce mergeți cu un prieten.
  • Avertizări

    Aveți grijă să eliminați orice respirație proastă neplăcută sau miros de corp. Bad igiena ar putea să-ți arunce împușcat înainte de a obține primele cuvinte.
  • Dacă zdrobirea ta nu este interesată să vorbească cu tine, nu-i pe ele. Cel puțin ați dat-o cea mai bună lovitură.
  • Ar putea fi mai bine să nu veniți prea puternică dacă zdrobirea voastră vede deja pe cineva. Nu doriți să provocați nici o dramă inutilă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar