Cum să sărbătorim luna națională de hobby

Hobby-ul național se întâmplă în fiecare ianuarie, la fel ca Anul Nou începe. Toată lumea are un hobby sau un interes sau ceva ce se bucură să facă în timpul lor liber. Deschideți Anul Nou cu această sărbătoare a lunii naționale și vedeți dacă există altceva în lume care ar putea să vă intereseze.

Pași

  1. Imagine intitulată Celebrează Hobby Național Luna Pasul 1
1. Aflați ce vă aflați Hobby curente este. Luați A studiu Pentru a determina cele mai bune hobby-uri pentru personalitatea dvs. Întrebați-vă ce vă place să faceți, într-un mediu non-muncă, angajat sau educație sau educație. Îți place să faci poze cu lucrurile? Îți place să colectarea Articole aleatorii?
  • Imagine intitulată Celebrează Hobby Național Luna Pasul 2
    2. Elaborați o listă de activități conexe la hobby-ul dvs. Dacă vă place fotografierea, Afișați subiecte diferite de lucruri pe care le-ați putea interesa, de exemplu, persoane care urmăresc față de modul în care animalele, cum ar fi păsările, acționează în public. Dacă vă place să tricotat, Vedeți dacă există proiecte pe care nu le-ați făcut înainte.
  • Imagine intitulată Celebrează Hobby Național Luna Pasul 3
    3. Faceți o căutare online a ideilor. Pinterest este un loc excelent pentru a începe, așa cum este umplut cu categorii de imagini împărtășite de alții. HOBSESS este, de asemenea, un loc minunat pentru a merge. De asemenea, puteți face o căutare YouTube pentru videoclipuri Tutorial, cum ar fi unghii Art sau cum să finalizați un anumit nivel într-un joc video.
  • Imagine intitulată Celebrează Hobby Național Luna Pasul 4
    4. Intreaba in jur. Încercați să vedeți ce hobbies familia și prietenii dvs. au. Oamenii din fiecare unghi are diferite plăceri și bucurie și ați putea întâlni ceva care ar fi de interes pentru dvs.
  • Imagine intitulată Celebrează Hobby Național Luna Pasul 5
    5. Să se angajeze în noul dvs. hobby. Există multe discuții între rezoluțiile de Anul Nou și modul în care oamenii nu sunt întotdeauna "a pastra" pentru ei, dar faceți acest nou hobby ceva pentru dvs. Totul începe cu creativitatea și încurajarea de sine.
  • Imagine intitulată Celebrează Hobby Național Luna Pasul 6
    6. Găsiți pe cineva care se bucură de același hobby, astfel încât să vă lipiți de fapt. Hobbybuddy.com este un site bun pentru a vă conecta cu alții care le place ceea ce vă place.
  • Imagine intitulată Celebrează Hobby Național Luna Pasul 7
    7. Prelua o clasă. Multe locuri publice, inclusiv magazine artizanale și alte întreprinderi, oferă clase, de preferință în timpul weekend-urilor sau seriilor. Clasele sunt cea mai bună interacțiune pentru că sunteți cu alte persoane cu aceleași interese ca tine.
  • Imagine intitulată Celebrează Hobby Național Luna Pasul 8
    8. Evaluați după ceva timp dacă vă bucurați sau sunteți mulțumiți de hobby-ul dvs. Este nevoie de ceva timp să se obișnuiască cu ceva nou, dar dacă este ceva legat de vechiul dvs. hobby, veți realiza în curând că există mai multe posibilități acolo și să vă puteți bucura mai degrabă decât să încercați să vă potriviți cu un interes diferit.
  • Imagine intitulată Celebrează Hobby Național Luna Pasul 9
    9. Încercați să faceți niște bani din hobby-ul dvs. Angajații angajați sunt cunoscuți să rack bani prin crearea propriilor lucruri și vânzând produsele completate altora. Luați o imagine a lucrurilor dvs. și puneți-o pe site-uri cum ar fi eBay sau etsy.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar