Cum să găsiți membrii familiei pierdute

Având un membru de familie pierdut, se poate simți ca și cum ai o gaură în viața ta. Poate că aveți un părinte înstrăinat pe care nu l-ați întâlnit niciodată. Sau poate că tocmai ați aflat că aveți o sora pe care nu ați știut-o niciodată. Oricare ar fi cazul, ați putea dori să vă găsiți relațiile și să stabiliți o legătură cu ei. Acest lucru poate necesita timp și poate fi un proces foarte emoțional. Uneori, nu are succes. Dar există mai mulți pași pe care îi puteți lua pentru a face ca procesul să meargă mai ușor.

Pași

Metoda 1 din 3:
Găsirea unei relative lipsă
  1. Imagine intitulată Găsiți membrii familiei pierdute Pasul 1
1. Găsiți un refugiat. Metodele pe care le utilizați pentru a găsi un membru al familiei pierdute vor depinde în mare măsură de motivul pentru care ați fost separat de acea persoană. Primul pas este să vă asigurați că vă gândiți la starea persoanei dispărute. De exemplu, poate că ruda ta este un refugiat. Dacă ați fost separați din cauza unui eveniment cum ar fi războiul sau un dezastru natural, există agenții speciale care vă pot ajuta să vă reuniți.
  • Contactați Crucea Roșie. Crucea Roșie este o organizație internațională - una dintre funcțiile sale este de a ajuta la localizarea membrilor familiei lipsă. Încercați să contactați Crucea Roșie din țara în care vă aflați și, de asemenea, biroul din țara în care a fost ultimul membru al familiei.
  • Fiți pregătiți să furnizați cât mai multe informații posibil. Persoana alocată pentru cazul dvs. va fi mai capabilă să vă ajute dacă puteți oferi o mulțime de detalii despre ultima locație, descriere a relațiilor dvs. etc. Faceți note despre aceste detalii pentru a vă ajuta să vă amintiți punctele cheie.
  • Utilizați serviciul de mesaje Cross Roșu. Această organizație are un sistem special pentru a ajuta la obținerea de mesaje personale refugiaților care sunt departe de membrii familiei lor.
  • Crucea Roșie nu funcționează doar la localizarea persoanei recent deplasate. 7% din sarcina lor de caz încă implică localizarea persoanelor pierdute în timpul celui de-al doilea război mondial. Contactați biroul local pentru a începe procesul de căutare.
  • Imagine intitulată Găsiți membrii familiei pierdute Pasul 2
    2. Localizați un adult dispărut. Există multe alte motive pentru care membrul familiei dvs. ar putea fi pierdut. Există numeroși adulți care s-au separat de familiile lor. Uneori aceasta este o alegere conștientă și, uneori, se datorează complicațiilor cauzate de o boală psihică. Există câteva lucruri specifice pe care le puteți face pentru a găsi o rudă a adulților pierdută.
  • Contactați Namus. U.S. Departamentul de Justiție supraveghează sistemul național dispărut și neidentificat. Această bază de date este utilizată de agențiile de aplicare a legii, profesioniștii din domeniul medical și publicul larg pentru a localiza și a raporta persoanele dispărute.
  • Namus oferă multe resurse, cum ar fi furnizarea de postere lipsă pentru imprimarea și accesul la rapoartele medicale de examinare medicală și la Coroner.
  • Namus vă poate ajuta să determinați dacă cineva este de fapt relativa dvs. lipsă. Agenția oferă teste DNA gratuite și alte resurse de identificare.
  • Imagine intitulată Găsiți membrii familiei pierdute Pasul 3
    3. Căutați un copil dispărut. Dacă membrul dvs. de familie lipsă este un copil, există resurse desemnate pentru a vă ajuta să le localizați. Veți dori cu siguranță să depuneți un raport de persoană dispărută cu autoritățile locale. Ele vă pot ajuta să începeți procesul de a aduce copilul în siguranță acasă.
  • Contactați Centrul Național pentru copii dispăruți și exploatați. NCMEC este una dintre cele mai mari baze de date ale copiilor dispăruți din Statele Unite. Ei lucrează cu multe alte agenții pentru a ajuta la localizarea copiilor lipsă.
  • Dacă căutați un adolescent, puteți încerca, de asemenea, să contactați Runa National Safeline. Această organizație vă poate ajuta să găsiți resurse locale care vor fi utile pentru a aduce o întoarcere acasă.
  • Imagine intitulată Găsiți membrii familiei pierdute Pasul 4
    4. Utilizați social media. Social media nu este doar pentru distracție. Poate fi incredibil de util în localizarea unui membru al familiei lipsă. Rapoartele indică faptul că agențiile de aplicare a legii utilizează mass-media sociale pentru a ajuta la răspândirea cuvântului despre persoanele dispărute. Puteți utiliza și aceste instrumente pentru a încerca să vă descoperiți relativul.
  • Postați pe Facebook. Facebook este folosit de oameni de toate vârstele din întreaga lume. Faceți o postare despre membrul dvs. de familie lipsă și cereți oamenilor să împărtășească. Cu atât mai mult "îi place" veți obține, cu atât mai bine șansele dvs. de a ajunge la cineva care văzuse.
  • Încercați Twitter. Twitter este, de asemenea, o modalitate excelentă de a se conecta cu un număr mare de oameni. Tweet despre membrul dvs. de familie lipsă și asigurați-vă că includeți o imagine și o locație cunoscută.
  • Imagine intitulată Găsiți membrii familiei pierdute Pasul 5
    5. Faceți noi contacte. Când efectuați o căutare unui membru al familiei pierdute, este posibil să trebuiască să recrutați o mulțime de ajutor. În plus față de a vă întreba prietenii și familia pentru ajutor, veți dori să ajungeți la mai multe organizații. Încercați să faceți contacte în orașul dvs., orașul în care a trăit relativa dvs. și în orice oraș în care ar putea fi. Armata de salvare este o organizație non-profit care are multe ramuri. Acestea ar trebui să fie pe lista dvs. de contacte pentru a face.
  • Persoana dvs. de contact la Armata Salvării vă poate ajuta să ajungeți la agențiile de aplicare a legii, agențiilor de servicii sociale și la birourile guvernamentale. Ajungeți la sucursala locală pentru a începe procesul de căutare.
  • Încercați să contactați o mare varietate de persoane la agenții, cum ar fi armata de salvare în diferite orașe. Cu cât mai mulți oameni pe care îi contactați, cu atât mai mare probabilitatea de a vă găsi ruda.
  • Metoda 2 din 3:
    Extinderea copacului de familie
    1. Imagine intitulată Găsiți membrii familiei pierdute Pasul 6
    1. Căutați un membru de familie pe care nu îl cunoașteți. Poate că ați învățat recent despre o rudă pe care nu ați știut că ați avut-o. Sau poate că vă căutați părinții biologici sau un copil pe care l-ați plasat pentru adopție. Există organizații pe care le puteți contacta specializa în a ajuta la conectarea familiilor care nu au fost împreună.
    • De exemplu, dacă sunteți adoptat, ați fi decis că doriți să găsiți părinții biologici. Puteți încerca să contactați centrul de adopție independent, care este o agenție non-profit care are multe resurse.
    • Există multe probleme juridice implicate în adopție. Este o idee bună să contactați un expert juridic pentru a vă ajuta să vă îndrumați prin procesul de accesare a înregistrărilor și găsirea membrului familiei.
  • Imagine intitulată Găsiți membrii familiei pierdute Pasul 7
    2. Încercați un test ADN. ADN-ul dvs. este o resursă puternică care poate fi folosită pentru a vă ajuta să aflați mai multe despre dvs. și despre rudele voastre. Multe companii oferă teste ADN pe care le puteți utiliza pentru a găsi membrii familiei. ADN-ul dvs. poate dezvălui cine sunteți legați. S-ar putea să găsiți mai mulți veri pe care nu ați știut niciodată că ați avut.
  • Unele dintre aceste companii vă pot ajuta, de asemenea, să vă conectați la meciurile care se întorc de la rezultate. Veți primi ajutor de la experți pe linii.
  • Imagine intitulată Găsiți membrii familiei pierdute Pasul 8
    3. Găsiți o rudă de lungă durată. Poate că tocmai ați aflat că aveți un membru al familiei pe care nu ați știut niciodată că ați existat. Aceasta poate fi o veste foarte interesantă și are sens că doriți să luați măsuri pentru a localiza această persoană. Fie că este vorba de o mătușă de lungă durată sau un al treilea văr, există lucruri pe care le puteți face pentru a vă ajuta să vă localizați ruda.
  • Începeți prin a reveni la o generație. Certificatele de deces sunt adesea cele mai utile documente pe care le puteți avea în căutarea dvs., astfel încât să localizați unul de la o rudă cunoscută care a murit. Puteți utiliza informațiile din acel document pentru a vă ajuta să căutați.
  • Încercați să utilizați un site de genealogie. Aceste site-uri au mai multe resurse care vă pot ajuta să găsiți rude pe care nici măcar nu le-ați fi știut.
  • Imagine intitulată Găsiți membrii familiei pierdute Pasul 9
    4. Cereți membrilor familiei pentru amintiri. În plus față de agențiile de contact, puteți utiliza și multe resurse personale pentru a vă ajuta să căutați. Când încercați să localizați o rudă lipsă, una dintre cele mai mari resurse ar putea fi membrii dvs. de familie. Puteți solicita rudelor dvs. să împărtășească amintiri, povestiri și informații despre persoana pe care o căutați. Cu cât mai multe informații aveți, cu atât mai bine pregătiți veți fi să efectuați o căutare eficientă.
  • Adresați-vă membrilor familiei să furnizeze informații biografice de bază despre persoana pe care o căutați. Gândiți-vă la detalii precum locul de naștere, educația, căsătoriile etc.
  • Să le împărtășească povesti personale. De exemplu, poate că bunica voastră vă va aminti că unchiul dvs. a vrut întotdeauna să locuiască în California. Următorul pas ar fi contactarea agențiilor persoane dispărute din California și întrebați dacă cineva care îndeplinește descrierea unchiului dvs. este în baza lor de date.
  • Luați în considerare înregistrarea acestor interviuri. În acest fel, veți putea accesa aceste amintiri mai târziu și veți folosi pe tot parcursul căutării.
  • Metoda 3 din 3:
    Pregătiți-vă emoțional
    1. Imagine intitulată Găsiți membrii familiei pierdute Pasul 10
    1. Obțineți un sistem de asistență. Când aveți un membru al familiei care lipsește, este o experiență foarte înspăimântătoare și emoțională. Asigurați-vă că aveți grijă de dvs. și obțineți sprijinul emoțional de care aveți nevoie. Este posibil să trebuiați să vă explicați prietenilor că veți trece printr-un timp greu și aveți nevoie de un sprijin suplimentar.
    • Luați în considerare consilierea. Veți avea de-a face cu multe emoții, cum ar fi anxietatea și teama. S-ar putea să-i considerați util să discutați cu un profesionist de sănătate mintală despre situația dvs.
  • Imagine intitulată Găsiți membrii familiei pierdute Pasul 11
    2. Fiți conștienți de toate rezultatele posibile. Evident, doriți să localizați membrul familiei pierdute. Dar este important să vă pregătiți pentru posibilitatea ca ruda dvs. să nu vrea să fie reunită. De asemenea, trebuie să fiți conștienți de faptul că multe cazuri dispărute nu sunt niciodată rezolvate. Încercați să păstrați o atitudine pozitivă, dar vă pregătiți emoțional pentru orice eventualitate.
  • Mulți adulți dispăruți sunt găsiți trăind o viață fără adăpost. Adesea, acesta este rezultatul unei boli mintale netratate sau a unui abuz de substanțe. În timp ce multe reuniuni sunt fericite, fiți conștienți de faptul că membrul dvs. de familie lipsă s-ar fi schimbat de când ați văzut-o ultima dată. Încercați să aveți așteptări realiste pentru reuniunile dvs.
  • Veți avea nevoie de sistemul dvs. de sprijin în jurul dvs. chiar și după ce sunteți reunit cu membrul familiei dvs.
  • Imagine intitulată Găsiți membrii familiei pierdute Pasul 12
    3. Fii răbdător. Poate dura ceva timp pentru a vă găsi dorința iubită. Încercați să vă amintiți că luați măsuri și faceți tot ce puteți. Acest proces nu se întâmplă în mod obișnuit peste noapte. Fiți răbdători și continuați să utilizați toate resursele disponibile pentru dvs.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar