Cum să deveniți un cântăreț celebru

Dacă ați fost înzestrat cu o voce uimitoare, ați putea să vă gândiți să vă folosiți talentul pentru a vă face faimos. Acesta este un obiectiv minunat! Înainte de a sări, știți că este un cântăreț faimos, durează mai mult decât o voce bună - trebuie să aveți o prezență bună și să fiți un bun interpret. Acest lucru este posibil cu practica și experiența. Deși nu există nicio garanție pentru nivelul de faimă pe care îl veți ajunge, știți că există o mulțime de pași pe care îi puteți lua pentru a deveni cunoscuți și recunoscuți și chiar plătiți pentru talentul dvs.

Pași

Partea 1 din 4:
Dezvoltarea talentului tău
  1. Imaginea intitulată deveni un faimos cântăreț Pasul 1
1. Practică, practică, practică. Cântă tot timpul Exercitați-vă vocea și păstrați-o puternică. Practicați cântând o varietate de melodii cu tonuri și intervale diferite. Scopul este de a obține cât mai multe practici în cât mai multe domenii diferite.
  • Cântați în camera dvs., în duș, în mașină, cu prietenii.
  • Imaginea intitulată deveni un faimos cântăreț Pasul 2
    2. Luați lecții de cântări online sau în particular pentru a vă îmbunătăți abilitățile vocale. Găsirea unui antrenor vocal bun este, probabil, unul dintre cele mai importante lucruri pe care le puteți face pentru a continua cariera muzicală. Chiar și oamenii care au în mod natural o voce uimitoare de cântare pot beneficia de lecții profesionale. Lecții de cântând vă învață mai mult decât cum să sunați bine, vă ajută și la:
  • Utilizați tehnici adecvate de respirație
  • Stați în cheie în timp ce sub presiune
  • În mod clar enunțarea și articularea cuvintelor dvs
  • Accesați o gamă mai largă de voce fără efort
  • Construiți-vă încrederea
  • Imaginea intitulată deveni un faimos cântăreț Pasul 3
    3. Găsiți ceva unic despre dvs. și să vă dezvoltați propriul stil. Scopul aici este de a descoperi ceea ce vă face să ieșiți din ceilalți. Este posibil să trebuiască să experimentați Găsiți-vă vocea proprie și ce vă îndepărtează de toți ceilalți.
  • Dacă aveți capacitatea de a alterna între Alto și Soprano, utilizați această abilitate pentru a arăta cum talentul dvs. se întinde pe o gamă largă de voce.
  • Poate aveți o voce raspy și un stil vocal gritty care funcționează excelent pentru muzica sufletului.
  • Redarea unui instrument ca chitara sau pianul poate, de asemenea, vă va despărți și vă ajuta să ieșiți.
  • Imaginea intitulată devin un cântăreț faimos Pasul 4
    4. Cântați pe o etapă pentru a vă familiariza cu performanțele în fața oamenilor. Odată ce vă simțiți încrezători în puterea vocii voastre, luați următorul pas pentru ao arăta la străini. Este de obicei mult mai ușor să cânți la tine sau în fața prietenilor și familiei care îi pasă de tine. Cântând în fața unui grup de străini, durează mult mai mult curaj!
  • Cântă karaoke la un loc local sau să se alăture unei școli sau un cor biseric. În timp ce aceste tipuri de spectacole sunt "sigure" pentru că sunt făcute pentru distracție sau cu un grup pentru o cauză bună, ele sunt încă un bun punct de plecare pentru a vă pune acolo.
  • Imaginea intitulată deveni un faimos cântăreț Pasul 5
    5. Efectuați în locuri care vă scoate din zona dvs. de confort. După ce ați acoperit spectacole de scenă, ramificați-vă și încercați ceva nou. Încercați să fiți un cântăreț de oaspeți cu o bandă locală sau cântând pe terasă la un restaurant. Cântând la orice fel de locație care este nouă sau diferită pentru dvs. vă va ajuta.
  • Este posibil să nu vă plătiți când începeți mai întâi, dar probabil că veți putea să stați un borcan de vârf. Dacă sunteți plătit pentru efectuarea, luați în considerare un bonus!
  • Nu 2 locații, spectacole sau chiar melodii vor fi exact la fel. Oferiți-vă oportunități de a experimenta cât mai mulți factori diferiți. Toate aceste experiențe vor lucra pentru a vă pregăti pentru a putea oferi o performanță de succes indiferent de circumstanțe.
  • Nu poți fi timid. Puneți-vă acolo și introduceți-vă la oamenii cu care doriți să lucrați. Dacă există o bandă specială cu care doriți să jucați, întrebați dacă puteți veni la una dintre practici. Folosirea cunoștințelor reciproce poate fi de asemenea utilă în găsirea locurilor de a efectua la și / sau persoanele de a cânta.
  • Aceste experiențe vă pot ajuta, de asemenea, să vă dea un sentiment de tipul de spectacole pe care doriți să le faceți. Puteți descoperi că ați cânta mai degrabă cu un grup sau o bandă în loc de solo.
  • Imaginea intitulată devin un cântăreț faimos Pasul 6
    6. Au un melodie de lucru pe care îl uni de fiecare dată. Fiți întotdeauna pregătiți. Dacă vi se cere să vă ridicați și să cântați în mod neașteptat, sau muzica de instrumente sau de fundal nu funcționează în timpul unei audiții, trebuie să aveți ceva de revenit. Alegeți o melodie pe care o puteți cânta perfect, de fiecare dată.
  • Cântecul tău ar trebui să fie familiar pentru majoritatea audiențelor, bine-a plăcut și în intervalul tău vocal natural.
  • Pe măsură ce deveniți mai experimentați, această listă va deveni mai lungă și veți avea mai multe melodii pe care le puteți cânta perfect indiferent de ce.
  • Imaginea intitulată devin un cântăreț faimos Pasul 7
    7. Practicați cântând o varietate de cântece de acoperire.O mulțime de cântăreți nu-și scriu propriile melodii și asta e ok.În special atunci când începeți mai întâi, doriți ca oamenii să acorde mai multă atenție calității vocii dvs. decât calitatea scrierii dvs. Construiți A "SET LISTA" de 10 până la 15 melodii de acoperire știți că puteți bate într-adevăr din parc, și practica de a obține mai bine la ei.
  • Alegeți un amestec bun de melodii curente și clasice.
  • O modalitate bună de a obține o copertă observată este să modifice drastic tonul, tempo-ul sau instrumentarea unui cântec popular. Comparați mai multe versiuni diferite ale "Hallelujah," Sau ascultați acoperirea războiului civil al lui Michael Jackson "Billie Jean" pentru idei.
  • Nu vă faceți griji cu privire la redevențele pentru efectuarea cântecelor de acoperire vii. Problemele privind drepturile de autor și licențiere vin doar în joc dacă înregistrați și distribuiți acele melodii.
  • Partea 2 din 4:
    Extinderea oportunităților
    1. Imaginea intitulată deveni un faimos cântăreț Pasul 8
    1. Setați o mulțime de obiective mici și realizabile pentru dvs. Alegeți un obiectiv care este specific și realizabil, și apoi dă-vă un interval de timp pentru ao realiza. Nu spuneți doar: "Vreau să fiu o cântăreț faimos într-o zi."Încercați ceva de genul" Vreau să cânt într-un loc în aer liber în această vară."Apoi luați pașii pentru a ajunge acolo.
  • Imaginea intitulată deveni un cântăreț faimos Pasul 9
    2. Găsiți un concert de cântări care plătește. Este posibil să nu plătească foarte mult, dar plătit pentru a cânta vă va ajuta să vă validați potențialul ca cântăreț. Este posibil să trebuiască să faceți câteva concerte inițiale gratuite, dar odată ce vă veți scoate acolo, va deveni mai ușor de găsit o muncă plătitoare.
  • Căutați concerte cântând la un restaurant sau un salon, pentru nunți sau petreceri, ca cântăreț de rezervă pentru un alt grup, într-o producție de teatru sau chiar o competiție de talente.
  • Imaginea intitulată deveni un faimos cântăreț Pasul 10
    3. Începeți să lucrați pe propria dvs. muzică pentru a vă mări credibilitatea. Scrierea propriilor melodii ar fi un impuls imens pentru credibilitatea voastră. Dar nu vă simțiți rău dacă scrierea nu este chestia ta - o mulțime de cântăreți se bazează pe alții pentru a-și scrie melodiile pentru ei. Scopul aici este de a scoate o nouă muzică nouă în loc să se bazeze exclusiv pe cântece de acoperire.
  • Dacă optați să vă scrieți pe cineva să vă scrieți melodiile, trebuie să decideți dacă doriți să le acordați credit sau să le contractați ca un scriitor fantomă. În general, fanii apreciază onestitatea.
  • Imaginea intitulată devin un cântăreț faimos Pasul 11
    4. Conectează-te cu alți profesioniști de muzică pentru a vă extinde oportunitățile. Reţea în persoană și online pentru a cunoaște mai multe persoane din domeniul muzicii. Alți cântăreți și profesioniști au fost o dată în poziția dvs. și pot avea experiențe și sfaturi pe care ar dori să le împărtășească cu dvs. Doar intreaba.
  • Cu cât știți mai mulți oameni, cu atât mai multe oportunități pe care le creați pentru dvs. Prin întâlnirea cu o singură persoană, aveți potențialul de a vă conecta și cu alte conexiuni.
  • Dacă există cineva pe care doriți să-l cunoașteți, încercați să le luați. Spune ceva de genul: "Sunteți un interpret uimitor. Întotdeauna arăți atât de calm și la ușurință pe scenă. Cum o faci?"
  • Imaginea intitulată devenind un cântăreț faimos Pasul 12
    5. Implicați-vă în scena muzicii locale. Petreceți cât de mult timp puteți să vă petreceți în locuri unde se întâlnesc muzicieni / producători de succes. Du-te la cluburi și săli de dans și să acționeze ca și cum ai face parte din industrie, chiar dacă nu știu cine ești.
  • Când vă planificați o vacanță, încercați să mergeți la un oraș cunoscut pentru muzică. Călătoriți în locuri precum Nashville, Memphis, NYC, LA, New Orleans, Austin sau Las Vegas și amestecați-l cu muzicienii locali.
  • Imaginea intitulată deveni un faimos cântăreț Pasul 13
    6. Ia-ți un manager dacă ai nevoie de ajutor pentru manipularea volumului de muncă. Pe măsură ce obțineți mai mult în cariera dvs. de muzică - mai ales dacă echilibrați alte responsabilități cum ar fi locul de muncă, școala sau familia - puteți găsi dificil să țineți pasul cu totul. Un manager vă poate ajuta să rămâneți organizat și vă va ajuta să vă promovați și să vă avansați cariera.
  • Utilizați managerul dvs. pentru a vă ajuta să găsiți concerte, să planificați evenimente, să gestionați bani și să faceți planuri pe termen lung.
  • Plata standard pentru manageri este o comisie de 15%. Cu toate acestea, este posibil să puteți economisi niște bani în stadiile incipiente ale carierei dvs. prin atragerea ajutorului unui prieten de susținere și de afaceri sau a unui membru al familiei.
  • Cel mai important lucru despre Găsirea unui manager, este găsirea una care vă se potrivește. Asigurați-vă că sunt de încredere, personalizați și au abilitățile necesare pentru a vă ajuta să reușiți.
  • Partea 3 din 4:
    Promovarea ta
    1. Imaginea intitulată deveni un cântăreț faimos Pasul 14
    1. Stabiliți o prezență puternică pe social media. Cele mai multe platforme pe care le folosiți, cu atât mai multă expunere veți obține și mai multe conexiuni pe care le veți face. Configurați conturile pe Facebook, Instagram, Twitter și Snapchat.
    • Este posibil să aveți deja conturi personale, dar luați în considerare efectuarea conturilor separate - cum ar fi o pagină de fan pe Facebook - în special pentru profilul dvs. de artiști.
    • Dacă vă place să scrieți, luați în considerare Blogging. Este o modalitate excelentă pentru fanii dvs. pentru a obține o privire mai profundă a călătoriei voastre.
  • Imaginea intitulată deveniți un cântăreț faimos Pasul 15
    2. Faceți propriul canal YouTube și postați-l în mod regulat. Cu peste 1 miliard de vizite la fața locului pe lună, având propriul canal YouTube este o modalitate ușoară de a vă obține mai multă expunere prin atingerea unui public global.
  • Odată ce creați canalul dvs., împărtășiți-l cu familia și prietenii dvs. și cu conturile dvs. de social media. Cereți tuturor că știți că vă sprijiniți și prin împărtășirea link-ului.
  • Imaginea intitulată devin un cântăreț faimos Pasul 16
    3. Faceți un demo pentru a vă promova local. Vizitați un studio de înregistrare profesional sau faceți propria dvs Home Studio Pentru a înregistra câteva dintre cele mai bune cântece. Puteți pune demo-ul pe CD-uri, unități flash sau o listă de redare online.
  • Dă-ți demo-ul la Club DJ, posturi de radio locale și studiouri și etichete de înregistrare.
  • Imaginea intitulată deveni un faimos cântăreț Pasul 17
    4. Distribuiți muzica pe o platformă de distribuție muzică online. Împărtășirea muzicii dvs. digital va oferi oamenilor din întreaga lume accesul la flux, descărcare și cumpărare muzica dvs. Puteți chiar să obțineți redevențe plătite pentru aceasta!
  • Landr, CD Baby, Muzica Ditto, Uniunea Record, Reverbless și Imuuzician sunt câțiva distribuitori pe care îi puteți privi.
  • Fiecare companie are Termeni de serviciu și taxe diferite, deci este important să vă educați despre ce serviciu va fi cel mai bun pentru dvs.
  • Imaginea intitulată devin un cântăreț faimos Pasul 18
    5. Creați-vă propriile cărți de vizită pentru a renunța când este necesar. Predarea cuiva o carte de vizită are un simt diferit decât să-ți dai numărul de telefon. În plus, odată ce cineva îți pune numărul în telefonul lor, cine să spună că își vor aminti cine sunteți după aceea? O carte de vizită bună va avea informațiile dvs. de contact, precum și ceea ce faceți și vă va face să ieșiți în evidență ca un profesionist pregătit.
  • Puteți proiecta și face propriile cărți de vizită la domiciliu sau printr-o companie de imprimare locală sau online.
  • Partea 4 din 4:
    Care se ocupă de eșecuri
    1. Imaginea intitulată deveni un cântăreț faimos Pasul 19
    1. Aflați cum să vă spălați criticile negative pentru a vă concentra atenția. Dacă cineva spune ceva care este rău, pur și simplu ignorați-l. Nu vă petreceți timpul să locuiți pe nimic care nu vă aduce beneficii sau să vă ajutați să vă atingeți obiectivele. Este o lecție grea pentru unii oameni, dar trebuie să învățați să fiți în regulă cu oamenii care nu vă plac, făcând comentarii negative și chiar acționând.
    • Amintiți-vă că există unii oameni care nu-i place Justin Bieber și Taylor Swift. Acest lucru nu-i place să nu ia faptele că sunt celebre și de succes.
  • Imaginea intitulată devin un cântăreț faimos Pasul 20
    2. Acceptați critici constructive pentru a face îmbunătățiri. Puteți recunoaște critica constructivă prin balanța de feedback pozitiv și negativ. Cineva vă poate spune despre o zonă pe care trebuie să o îmbunătățiți în timp ce vă lăsați, de asemenea, să știți ceva ce ați făcut bine.
  • Feedback-ul pe care îl puteți folosi de fapt va veni de obicei de la alte cântăreți, antrenorul vocal și profesioniștii din industria muzicală.
  • Fiți conștienți că uneori prietenii și familia pot fi prea drăguți. Ei pot crede că sunteți perfect așa cum sunteți și este posibil să nu vă puteți oferi sfaturi reale și utile și / sau sugestii pentru îmbunătățire.
  • Imaginea intitulată devin un cântăreț faimos Pasul 21
    3. Continuați să vă deplasați înainte dacă vă respingeți. Fiind respinse este probabil unul dintre cele mai dificile obstacole pe care le veți confrunta în călătoria dvs. Industria muzicală este extrem de competitivă și, ca atare, unii artiști trebuie să fie respinși - este natura afacerii. Nu lăsați-o să te ducă jos. Continuați să practici răbdarea și perseverența.
  • Dacă sunteți respins pentru un spectacol sau în timpul unei audiții, cereți motivul pentru care. Este posibil ca să nu aibă nimic de-a face cu talentul sau capacitatea dvs., ci mai degrabă aspectul pe care îl urmărește în spectacolul lor etc.
  • Image denumită devenind un faimos cântăreț Pasul 22
    4. Implementați feedbackul pe care îl primiți pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți. Înțelegerea de ce ați fost refuzat este doar o parte a procesului. Următorul lucru pe care trebuie să-l faceți este să reflectați pe feedback și apoi să luați măsuri pentru ao implementa. Acest lucru vă va face mai bine.
  • Dacă vi sa spus că nu ați fost suficient de tare - cântați mai tare în timpul practicilor și sesiunilor de instruire pentru a vă ajuta să vă întăriți vocea. Dacă vi sa spus că nu aveți o prezență bună de prezență pe expresiile dvs. faciale și gândiți-vă să încorporați mai multă mișcare sau adăugați un instrument în timp ce cântați.
  • sfaturi

    Fiind în industria muzicală este o afacere dură și veți avea întotdeauna UPS și Downs. Dar asigurați-vă că vă păstrați capul în sus! Aveți șansa de a ajunge la un nivel de succes atâta timp cât continuați să lucrați din greu, să vă promovați și să nu renunțați niciodată.
  • Încercați să fiți unici.
  • Practicați între concerte / spectacole. Cu cât practici mai mult, cu atât mai bine vei ajunge la cântând!
  • Nu vă faceți griji cu privire la haters. S-ar putea să fie oameni care ar putea să-i ignore și de când vor fi întotdeauna oameni care vă pun în jos, cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să încercați cel mai bun!
  • Dacă nu credeți că sunteți destul sau popular, dacă faceți-o în industria muzicală care ar putea schimba. Doar împingeți gândurile negative, du-te doar pentru el și încercați cel mai greu.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar