Cum să însoțească un cântăreț pe pian

Indiferent dacă sunteți un pianist profesionist sau jucați pianul pentru distracție, învățarea de a însoți un cântăreț vă va lua abilitatea la nivelul următor. Învățarea de a juca pianul ca un acompanist vă poate face mai mulți bani ca muzician, îmbunătățind și tehnica dvs. Veți dori să vă spălați câteva aspecte tehnice ale jocului de pian înainte de a însoți un cântăreț. Cu o cantitate corectă de practică, veți putea să vă folosiți talentul ca pianist care să însoțească orice tip de cântăreț.

Pași

Partea 1 din 2:
Îmbunătățirea abilităților de pian
  1. Imaginea intitulată însoțește o cântăreață la pasul de pian 1.jpeg
1. Practică vederea lectură. Înainte de a începe să lucrați cu un cântăreț, veți dori să vă spălați câteva aspecte tehnice de a juca pianul. Dacă sunteți un pianist instruit profesional, aceasta nu ar trebui să fie o problemă. Dacă sunteți auto-învățat sau jucați muzică prin ureche, veți dori să petreceți ceva timp lucrați la citirea vederii.
  • Dacă aveți o cunoaștere de bază despre citirea vederii, continuați să practicați și să vă construiți pe ceea ce știți deja. Dacă nu ați învățat niciodată cum să vizitați, ați putea încerca întotdeauna să luați câteva lecții pentru a obține o fundație.
  • Imaginea intitulată însoțește o cântăreață pe Pianul Pasul 2.Jpeg
    2. Înțelegeți semnăturile cheie. Când însoțește o cântăreață, este important să recunoaștem semnăturile cheie. Multe melodii au stiluri și semnături în comun, deci mai mult practicați lectura de vedere, cu atât mai fluent veți deveni cu componente tehnice cum ar fi semnăturile cheie.
  • Înțelegerea semnăturilor cheie este cu adevărat utilă atunci când însoțiți o cântăreață. Cântăreața va folosi diferite taste în funcție de gama lor de voce. Va trebui să reglați rapid semnătura cheie pentru a armoniza mai bine cu cântăreața.
  • Memora semnături cheie comune și ia timp pentru a continua să înveți pe altele noi.
  • Imaginea intitulată însoțește o cântăreață pe Pianul Pasul 3.Jpeg
    3. Aflați cum să utilizați simbolurile Chord. Simbolurile Chord oferă o modalitate rapidă de a vă permite să știți ce să faceți cu mâna stângă. Unele muzică de tablă vor avea simboluri de coardă, în timp ce altele nu vor. În timp ce cunoașterea simbolurilor coardei nu este necesară pentru a juca pianul bine, este util atunci când însoțiți o cântăreață, deoarece semnăturile de coardă vă ajută să vă improvizați rapid.
  • Referindu-se la simbolul coardei, veți putea crea fără probleme modele interesante care evidențiază melodia cântărețului.
  • Obțineți ajutor de la un instructor dacă nu sunteți sigur cum să lucrați cu simbolurile Chord.
  • Imaginea intitulată însoțește o cântăreață pe Pianul Pasul 4.Jpeg
    4
    Utilizați un metronom Pentru a practica jocul la un ritm stabilit. Utilizați un metronom pentru a practica păstrarea ritmului. Mulți pianști iubesc să iasă și să lucreze creativ pentru a interpreta muzica. În timp ce acest lucru funcționează perfect atunci când jucați singur, veți dori să păstrați un ritm previzibil atunci când însoțiți o cântăreață.
  • Un metronom este util pentru că vă va forța să păstrați ritmul pe care l-ați setat.
  • Imaginea intitulată însoțește un cântăreț pe pasul de pian 5.jpeg
    5. Cântă la melodiile pe care le jucați. Cântând împreună când jucați piano vă va ajuta să vă împărțiți atenția între cântând și jucați. Alegerea melodiilor pe care le bucurati va face acest lucru mai distractiv.
  • Acest lucru poate fi mai dificil decât însoțirea unui cântăreț, deci este un test excelent pentru a vedea dacă sunteți gata să încercați acompaniament.
  • Partea 2 din 2:
    Însoțind o cântăreață
    1. Imaginea intitulată însoțește o cântăreață pe Pianul Pasul 6.Jpeg
    1. Joacă modele pentru a evidenția melodia cântărețului. În calitate de însoțitor, este rolul dvs. de a evidenția vocea și stilul cântărețului. Folosirea modelelor va ajuta la completarea vocii lor fără a afecta melodia.
    • Un vocabular solid al modelelor vă va face un compot mai bun, așa că încercați să memorați o mână de modele pe care le veți putea folosi cu orice melodie.
    • Arpeggio este un model comun care poate fi ușor de stăpânit. Este pur și simplu actul de a juca notele unui coardă unul câte unul, mai degrabă decât oricând.
    • Încercați să rupeți și să rulați acordurile. Dacă jucați A C, rotiți coarda jucând C, E și G. Repetați sau reveniți la comandă.
  • Imaginea intitulată însoțește o cântăreață pe Pianul Pasul 7.Jpeg
    2. Lăsați cântăreața să stabilească melodia și tempo-ul. Cântăreața va pune melodia, tempo-ul și tonul general al cântecului. Când însoțești un cântăreț, este rolul pianistului de a lua scaunul din spate și de a lăsa cântăreața să conducă spectacolul. Rezultatul final va fi o colaborare fără probleme între cântăreț și pianist, ca să nu mai vorbim de crearea de muzică frumoasă.
  • Permiteți cântărețului să se ocupe de tempo și să urmeze conducerea lor. Puteți completa melodia în timpul secțiunilor instrumentale extinse, dar asigurați-vă că acesta este ceva pe care l-ați practicat împreună.
  • Imaginea intitulată însoțește o cântăreață pe pianul pas 8.Jpeg
    3. Devin fluent cu melodiile pe care le veți efectua. Având o înțelegere completă a cântecelor pe care le veți însoți, vă va ajuta să stăpâniți muzica. Redați-le în mașină sau în timp ce curățați casa.
  • Ascultați mai multe versiuni sau interpretări ale piesei (jucate de alți interpreți) pentru a vă inspira cât mai bine să complimentați cântăreața.
  • Imaginea intitulată însoțește o cântăreață pe Pianul Pasul 9.Jpeg
    4. Construiți un raport cu cântăreața. Construirea unei relații pozitive cu cântăreața vă va îmbunătăți capacitatea de a efectua împreună. Dacă tu și cântăreața se bucură de crearea muzicii împreună, legătura dvs. comună se va traduce în spectacol și audiență. O relație bună cu cântăreața vă va ajuta, de asemenea, să deveniți mai mult în acord cu nevoile lor.
  • Afișarea în practică la timp și gata de a juca va arăta cântărețului pe care îl apreciați timpul. Respectați cererile sau sugestiile lor. Practica fiind grațioasă și bună atunci când împărtășiți și primiți critici constructive.
  • Încercați să ieșiți pentru o băutură sau o masă după practică. Stabiliți o prietenie cu cântăreața care este în afara timpului de practică. Suspendarea împreună într-un alt cadru vă poate ajuta să vă întăriți relația și să vă permiteți să le cunoașteți mai bine.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar