Cum de a construi un studio de origine pentru înregistrarea muzicii bazată pe calculator

Efectuarea și înregistrarea muzicii este o experiență distractivă și plină de satisfacții. Singurele premise pentru acest tutorial au un computer și dorința de a învăța. Nici măcar nu trebuie să știi cum să citești sau să joci un instrument, cei mai mulți producători și compozitorii de film nu cunosc nici măcar teoria muzicii.

Pași

Metoda 1 din 2:
Construirea unui studio de origine
  1. Imagine intitulată Construiți un studio de origine pentru înregistrarea muzicii bazată pe calculator Pasul 1
1. Scrieți un plan de ceea ce doriți să faceți. Doriți să construiți un studio de înregistrare? Este o cabină de cântat? Este o cabină de inginerie? Este pentru producția de muzică bazată pe calculator? Știind ceea ce doriți înainte de a începe vă poate ajuta să decideți ce echipament veți avea nevoie. Efectuarea unor cercetări extinse va ajuta în această etapă. Încercați să găsiți un specialist la PC World, sau la magazinul local Apple, luați note și apoi găsiți mai multe informații pe internet.
  • Imagine intitulată Construiți un studio de origine pentru înregistrarea muzicii bazată pe calculator Pasul 2
    2. Achiziționați echipamentul corespunzător. Aceasta va include astfel de articole ca amplificatoare, microfoane, mixere, instrumente electrice, cabluri pentru conectarea tuturor împreună. Un computer modern construit sau cumpărat în ultimii trei ani ar trebui să fie suficient.
  • Dacă este posibil, achiziționați o carte de sunet de lucru de înaltă calitate, cum ar fi un M-Audio Fast Track PRO sau DIGIDIDSIGN MBOX 2 MINI. Laboratoarele creative are o linie de muzică pro numită Emu. Un sistem PCI de 1212m este ideal dacă ați merge pe traseu.
  • Difuzoarele de monitorizare sunt utile dacă sunteți în căutarea de a rămâne cu acest lucru pentru mai mult de un hobby. M-Audio Studiophile BX8A, Krk RP-8 ROKIT lucrează bine și dacă aveți bani pentru a arde, monitoarele Studio Mackie HR824.
  • Dacă vă aflați în muzică Hip-Hop, Techno, sau Dance, va fi necesar un set de plăci de plăci pentru a vă înregistra seturile sau zgârieturile pe zbor. De asemenea, puteți utiliza software-ul DJ, cum ar fi Traktor sau Serato și un controler USB DJ pentru a vă încerca amestecurile.
  • O tastatură MIDI va fi utilă dacă doriți să utilizați software-ul MIDI (pe care îl puteți utiliza pentru a scrie linii de bas, piese de pian și bate tambur). Nimic nu este nevoie de fantezie, dar fiecare persoană va avea propria lor preferință. Există multe avantaje pentru a avea o tastatură MIDI, deoarece vă va oferi simțul tactil al unui instrument real, care poate ajuta foarte mult creativitatea.
  • Imagine intitulată Construiți un studio de origine pentru înregistrarea muzicii pe bază de calculator Pasul 3
    3. Cumpărați sau descărcați software-ul de editare a muzicii pentru PC-ul dvs.Pro unelte, cubase, motiv și fl studio sunt branduri populare pentru Windows, în timp ce logica este populară cu Macs. Mac-urile includ un program de editare muzicală construit numit Garageband.Garageband este excelentă pentru începători, dar va fi o idee bună să faceți upgrade la software mai avansat de producție muzicală, cum ar fi logica sau instrumentele profesionale pentru a face mai multă muzică de calitate profesională.
  • Imagine intitulată Construiți un studio de origine pentru înregistrarea muzicii pe bază de calculator Pasul 4
    4. Conectați totul în sus. Acesta este locul în care majoritatea geniului (și transpirația!) vine în. În general, păstrați-l cât mai simplu posibil. Pentru cea mai bună calitate de redare rulați de la placa de sunet într-un mixer sau un amplificator și apoi la difuzoarele monitorului. Pentru cea mai bună calitate a înregistrării, executați instrumente / MIC-uri într-un mixer (asigurați-vă că primiți un semnal perfect), apoi rulați de la mixer în placa de sunet.
  • Imagine intitulată Construiți un studio de origine pentru înregistrarea muzicii pe bază de calculator Pasul 5
    5. Aflați cum să înregistrați un sunet dintr-o linie de intrare și cum să organizați sunete preînregistrate. De asemenea, învățați cum să transformați un aranjament într-o .wav sau .Fișier MP3. (La urma urmei, în cele din urmă vrem să facem un CD cu toată această muzică minunată!)
  • Imagine intitulată Construiți un studio de origine pentru înregistrarea muzicii pe bază de calculator Pasul 6
    6. Selectați o cameră în casa dvs. Rezistent la sunet, dacă este posibil. Dacă nu, încercați să utilizați covor sau izolație specială care poate reduce cel puțin zgomotul extern.
  • Imagine intitulată Construiți un studio de origine pentru înregistrarea muzicii pe bază de calculator Pasul 7
    7. Începeți să scrieți piese simple. Începeți cu un tambur. Adăugați o linie de bas sau pian sau o pistă vocală. Începeți amestecarea. Explora! Este vorba despre experimentare. La început, nu trebuie să scrieți o capodoperă - concentrați-vă doar pe distracție!
  • Imagine intitulată Construiți un studio de origine pentru înregistrarea muzicii pe bază de calculator Pasul 8
    8. Dacă aveți probleme cu oricare dintre cele de mai sus, ridicați o carte de amestecare / studio. Vă va ajuta să înțelegeți conceptele subiacente necesare pentru a vă menține o viață.
  • Imagine intitulată Construiți un studio de origine pentru înregistrarea muzicii pe bază de calculator Pasul 9
    9. Odată ce ați învățat elementele de bază, începeți să o rupeți. Puneți o grămadă de piese împreună. Experimentați cu efecte prelucrate. Experimentați cu pluginuri, bucle, hardware nou și orice altceva puteți obține mâinile pe.
  • Metoda 2 din 2:
    Construirea unui studio de bază pentru înregistrarea unui buget
    1. Imagine intitulată 41587 10
    1. Obțineți un computer adecvat, de preferință un Mac. Trebuie să fie instalat în camera pe care doriți să o creați muzică.
  • Imagine intitulată 41587 11
    2. Obțineți o interfață audio, o ieșire MIC și sunet. Pentru câteva sute de dolari sau kilograme, puteți ridica Focustrite Scarlett Studio, cu o interfață 2I2, căști CM25 MIC și HP60.
  • Imagine intitulată 41587 12
    3. Baga-l in priza. Studioul Scarlett vine cu toate cablurile incluse.
  • Imagine intitulată 41587 13
    4. Porniți programul dvs. de lucru audio digital. PC-urile sunt cele mai bune cu Cubase, Macs cu garaj sau logic pro x.
  • Imagine intitulată 41587 14
    5. Obțineți o tastatură MIDI . Baga-l in priza.
  • Imagine intitulată 41587 15
    6. Aveți un studio de bază. Bucurați-vă de!
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă nu aveți banii pentru a arunca la toate acestea, începeți cu elementele de bază. În acest fel, veți fi complet familiar și confortabil cu configurarea până la momentul în care aveți toate echipamentele de care aveți nevoie.
  • Fiți răbdători, va dura ceva timp pentru a veni împreună.
  • Nu vă fie frică să utilizați YouTube pentru tutoriale video! Majoritatea oamenilor se tem întotdeauna să caute tutoriale video, deoarece unii cred că ceea ce vor să învețe nu vor fi discutate.
  • Echipamente de bună calitate, în timp ce scump, va ajuta calitatea generală a sunetului. Faceți temele și cumpărați cea mai bună calitate pe care o puteți permite.
  • Obțineți sfaturi de la specialistul dvs. local de muzică. Contactați un studio local de înregistrare și întrebați ce au și apoi încercați să reduceți costurile la ceea ce aveți nevoie.
  • Primele câteva înregistrări nu vor suna foarte profesionist. Indiferent de software-ul de înregistrare pe care îl alegeți, va trebui să jucați cu setările de calitate, precum și să învățați să vă amestecați muzica pentru a obține sunetul dorit. Cea mai bună modalitate de a face acest lucru ar fi achiziționarea de difuzoare de studio bune (care sunt numite monitoare). Va trebui să jucați muzică, filme și orice alte lucruri bazate pe ele prin ele, astfel încât să învățați monitoarele și să vă obișnuiți cu privire la modul în care lucrurile vin prin ele.
  • Utilizați DI cutii, dacă este cazul, pentru a reduce zgomotul și interferența.
  • Obțineți un hard disk suplimentar, fie intern, fie extern și nu îl utilizați pentru nimic, cu excepția înregistrărilor sonore. Fișierele de sunet digitale necomprimate au o mulțime de spațiu.
  • Amintiți-vă, sistemul dvs. este la fel de puternic ca și cea mai slabă legătură. Când căutați să faceți upgrade echipament, lucrați ce este cea mai importantă piesă de echipament pentru sistemul dvs. Este placa de sunet, micul, software-ul sau computerul în sine?
  • De asemenea, este util să aveți.Programe de editare WAV. Cele mai bune, cum ar fi Forge Sound, Audiție Adobe, Pro Tools, Cubase, Nuendo, Acid sunt scumpe, dar Audacity are majoritatea caracteristicilor pe care le-ați căuta și este gratuit. Aceste programe sunt, de asemenea, excelente pentru crearea de 2 amestecuri de traseu finale ale creației dvs., care în mod normal este bounced .MP3 pentru partajarea fișierelor Internet și a fost pentru proiecte de muzică, cum ar fi albume, scoruri de film, jingles etc.
  • Dacă utilizați instrumente cum ar fi chitara electrică cu boxul dvs. di sau conectați-l direct în placa de sunet, dar într-adevăr doriți sunetul amplificatorului dvs., vedeți dacă vă puteți obține mâinile pe un microfon. Puneți microfonul în fața amp și conectați micul în computer. Dacă zgomotul este o problemă, majoritatea amperi vă vor permite, de asemenea, să rulați o linie directă de la AMP în computer, de asemenea.
  • Avertizări

    Ca și în cazul tuturor echipamentelor electrice, exercițiul de precauție cu cabluri vii, fire și difuzoare. Descărcați electricitatea statică atunci când este necesar.
  • Asigurați-vă că porniți difuzoarele monitorului după Porniți totul. Acest lucru este de a evita apariția bruscă a zgomotului tranzitoriu cauzată de variații semnificative ale căii de semnal (cum ar fi întoarcerea pe mixer). Un astfel de zgomot este potențial dăunător pentru vorbitorii dvs., precum și urechile voastre.
  • Asigurați-vă că linia principală a mixerului nu este prea caldă! Vei sufla trecătorii tăi în afara dacă nu ești atent.
  • Asigurați-vă că dezactivați puterea fantomă înainte de a deconecta MICS. Puteți ruina micul și preampul.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Bani
    • Calculator
    • Soundcard sau interfață audio (USB / Firewire)
    • Condensator Microfon - plugin-ul direct ieftin nu vă va oferi rezultate bune
    • Difuzoare (monitoare de studio)
    • Software
    • Căști de studio (căutați răspunsuri plate)
    • Cabluri
    • Controller MIDI
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar