Cum să deveniți un cântăreț celebru prin internet

O mulțime de cântăreți celebri ați putea asculta acum și-au început să cânte pe Internet. Pentru a deveni un cântăreț celebru pe Internet, începeți prin a vă pregăti vocea de cântat. Figurați ce tip de voce aveți, practicați melodiile și studiați alți cântăreți. Când sunteți gata să vă înregistrați muzica, să decideți acompaniamentul dvs. și dacă veți face un fișier audio sau video. În cele din urmă, odată ce sunteți mulțumit de fișierele dvs., încărcați-le la Internet și promovați-le!

Pași

Partea 1 din 3:
Obținerea vocii de cântat
  1. Imaginea intitulată Deveniți un cântăreț faimos prin intermediul internetului Pasul 1
1. Joacă pianul pentru a testa vocea dacă poți. Una dintre cheile de a deveni cântăreață cântă cântece - și note - care nu vă exprimă vocea și că puteți ajunge relativ ușor. Ce tip de voce sunteți depinde de ce domeniu de note sunteți cel mai confortabil cântând. Dacă jucați piano, puteți juca notele scalei și puteți cânta împreună.
  • Puteți găsi diagrame de note de pian pe internet care vă pot ajuta să găsiți notele de cântărire de care aveți nevoie.
  • Mijlocul c poate fi găsit prin privirea la cheile negre de pe un pian. Începând cu partea stângă a tastaturii, numărați fiecare set de trei chei negre care sunt împreună. Cheia albă din partea stângă a primei cheie negre din al cincilea set este mijlocul C.
  • Sopranii pot cânta notele B3 (o notă de sub mijlocul c) la C6 (High C) în scara Clef Trable. S-ar putea să puteți cânta note mai mici sau puțin mai mari, dar dacă sunteți cel mai confortabil în acest domeniu, sunteți un soprană.
  • Mezzo-sopranos poate cânta de la G3 (două note sub mijlocul c) la A5 (două note sub c). Ca și în cazul sopranilor, ați putea să cântați note mai mari sau ușor mai mici, dar dacă sunteți un mezzo, acesta este cel mai confortabil gama ta.
  • Altos poate cânta de la E3 la F5.
  • Tenors cântă de la C3 la B4 în scala clefului basului.
  • Baritones sunt cele mai confortabile între G2 și G4 pe scala clef bas care acoperă mai mult de o octavă.
  • Cântăreții de bas pot cânta scara dintre D2 și E4 pe scara clef bas.
  • Imaginea intitulată Deveniți un cântăreț celebru prin intermediul internetului Pasul 2
    2. Ascultați scale pe YouTube pentru a vă testa vocea. Dacă nu puteți juca pian, puteți căuta videoclipuri YouTube cu scale pe care le puteți cânta. Dacă simțiți căștile vocale se străduiesc să atingă orice note sau dacă puteți spune că nu cântați aceleași note care sunt jucate, probabil că nu sunteți tipul de voce care ar trebui să cânte la scară.
  • Imaginea intitulată deveniți un cântăreț faimos prin intermediul internetului Pasul 3
    3. Îndepărtați vocea. Se încălzește timp de 10 până la 15 minute, cu câteva cântece și unele dintre melodiile simple preferate (gândiți-vă la Lullabies). Încălzirea literalmente încălzește acordurile vocale, ceea ce vă ușurează să ajungeți la note mai dificile.
  • De asemenea, puteți găsi melodii de încălzire bune pe site-uri precum resursele totale ale corului. Sunt scurte, cântece simple care sunt ușor de învățat și sunt bune pentru toate tipurile de voci.
  • Imaginea intitulată deveni un cântăreț faimos prin intermediul internetului Pasul 4
    4. Practicați-vă melodiile. Odată ce sunteți frumos și încălzit, rupeți cântecul pe care îl practicați în secțiuni. Puteți practica fiecare verset și corus la un moment dat sau fiecare secțiune a melodiei.Odată ce ați trecut prin fiecare parte de câteva ori, cântați întreaga melodie împreună.
  • Evitați să cântați cântecul până la sfârșitul sesiunii de practică. În caz contrar, s-ar putea să mergeți la autopilot și să nu acordați cu adevărat atenție la ceea ce faceți.
  • Acordați atenție tuturor lucrurilor despre fiecare secțiune pe care o practicați. Aflați mai bine melodia, dar gândiți-vă și la versuri. Asigurați-vă că aveți cu adevărat propria înțelegere a ceea ce cântați.
  • Imaginea intitulată Deveniți un cântăreț celebru prin intermediul internetului Pasul 5
    5. Întindeți gama vocală. În timp ce încălzi fiecare sesiune de practică, adăugați o nouă notă la scalele dvs. Acest lucru poate fi fie la capătul inferior al intervalului, fie la capătul superior. Nu trebuie să țineți nota, să vă concentrați doar la lovirea clar, fără ca vocea dvs. să se rupă.
  • Imaginea intitulată deveni un cântăreț faimos prin intermediul internetului Pasul 6
    6. Utilizați tehnică adecvată. Poziția corpului tău, Larynx și limba ta afectează cum cânți. Se ridică drept, cu umerii înapoi. Să vă odihniți limba pe partea de sus a dinților și să vă relaxați laringele astfel încât gâtul să se simtă relaxat. Asigură-te că Respirați din diafragma. Când practicați noi note sau cântece noi, înlocuiți vocalele rotunjite, deschise ca un "oo" sau "ee" pentru versurile dvs. până când aveți notele în jos.
  • Imaginea intitulată deveni un cântăreț faimos prin intermediul internetului Pasul 7
    7. Studiați alți cântăreți. Odată ce știți ce tip de voce aveți, căutați cântăreți cu același tip. Studiați muzica lor. Ce fac ei în cântecele lor, ceea ce le face să sune atât de bine? Cum interpretează versurile? Când folosesc note mari și când se țin înapoi? Studierea altor cântăreți vă poate ajuta să deveniți un cântăreț mai bun.
  • O modalitate excelentă de a studia alți cântăreți este cântând împreună cu ei. Vă poate ajuta să vă îmbunătățiți tonul și tehnica.
  • Partea 2 din 3:
    Obținerea melodiilor
    1. Imaginea intitulată deveni un cântăreț faimos prin intermediul internetului Pasul 8
    1. Alegeți acompaniamentul dvs. Înainte de a înregistra o melodie, va trebui să decideți unde va veni acompaniamentul muzical. Dacă jucați un instrument ca chitara sau pian, vă puteți însoți. În caz contrar, va trebui să găsiți piese numai pentru instrumente. YouTube este o mare resursă pentru acele tipuri de piese. Doar introduceți numele cântecului pe care doriți să îl cântați, urmat de "Karaoke Track."
    • Dacă vă place un stil particular al cântărețului, puteți introduce numele cântecului, urmat de "Karaoke, în stilul" și apoi numele artistului.
  • Imaginea intitulată Deveniți un cântăreț faimos prin intermediul internetului Pasul 9
    2. Înregistrați un fișier audio dacă sunteți nervos despre oamenii care vă văd. Dacă preferați să lăsați publicul dvs. să vă audă vocea în timp ce cântați, înregistrați un fișier audio de cântat. Utilizarea unui fișier audio poate ajuta, de asemenea, o nouă audiență să se concentreze asupra vocii dvs., mai degrabă decât pe aspectul dvs. Puteți utiliza software-ul care vine deja pe computer pentru a înregistra fișierul.
  • Aproape toate computerele vin cu jucător QuickTime, indiferent dacă aveți un Mac sau PC. Deschideți QuickTime și alegeți "Înregistrare audio nouă" din meniul "Fișier" din partea de sus a ecranului. Va apărea un ecran pop-up, cu un punct roșu mare în mijloc. Când sunteți gata să înregistrați, apăsați pe punctul.
  • Dacă utilizați YouTube pentru voce de fundal, începeți înregistrarea prin QuickTime și apoi deschideți ecranul pentru YouTube și începeți videoclipul pe care doriți să îl utilizați.
  • Imaginea intitulată Deveniți un cântăreț faimos prin intermediul internetului Pasul 10
    3. Înregistrați-vă un videoclip cu dvs. cântând dacă sunteți gata să scoateți pachetul complet. Dacă sunteți gata să începeți să efectuați în public, postați fișiere video ale dvs. cântând. Audiența dvs. va putea vedea că aveți o prezență în scenă și vă puteți conecta cu ei. Cele mai multe computere sunt preîncărcate cu software de înregistrare video.
  • Alegeți "Înregistrare video nouă" din meniul "Fișier" QuickTime din partea de sus a ecranului. Un ecran care vă arată fața va apărea și puteți începe înregistrarea.
  • Dacă utilizați YouTube pentru voce de fundal, începeți înregistrarea QuickTime și începeți videoclipul YouTube pe care doriți să îl utilizați.
  • Depinde de dvs. cum doriți ca videoclipul să se uite. Ar trebui să faceți cel puțin efortul de a arăta frumos - faceți părul, purtați machiajul dacă doriți și purtați un costum frumos.
  • Imaginea intitulată devin un cântăreț faimos prin intermediul internetului Pasul 11
    4. Ascultați sau urmăriți fișierele. Odată ce ați terminat înregistrarea vocalului, dați-i un ceas sau o ascultă! Lucru frumos despre încărcarea muzicii tale este că trebuie doar să încărcați lucrurile cu care sunteți foarte mulțumiți. Luați note despre ceea ce funcționează în videoclip și despre ce doriți să vă schimbați.
  • Imaginea intitulată deveni un cântăreț faimos prin intermediul internetului Pasul 12
    5. Înregistrează fișierele dvs. după cum este necesar. Dacă sunteți nemulțumit de fișierul în orice fel, este bine! Căutați lucruri precum notele greșite, locurile în care poate că nu vă conectați cu versurile sau unde arătați și distrați distragerea. Nu va trebui să renunțați în mod necesar întregul lucru. Dacă aveți software de editare pe computer, puteți renunța doar la piesele cu care vă aflați nemulțumiți.
  • Partea 3 din 3:
    Promovarea muzicii dvs
    1. Imaginea intitulată Deveniți un cântăreț faimos prin intermediul internetului Pasul 13
    1. Porniți conturile sociale profesionale sociale. Dacă doriți să fiți luați în serios ca cântăreț, începeți o prezență profesională socială online. Facebook, Instagram și YouTube sunt toate locurile în care vă puteți încărca clipurile și începeți un urme. Asigurați-vă că singurele lucruri pe care le postați sunt legate de cariera dvs. de muzică.
    • Utilizați numele pe care doriți să-l cunoașteți în cariera dvs. Acest lucru ar putea fi doar primul dvs. nume, sau primul tău și de mijloc. Orice doriți să fiți cunoscuți, este bine.
    • Alegeți o fotografie bună. Vrei ca fotografia ta să demonstreze persona pe care vrei să o ai ca cântăreață, dar să nu fii prea în partea de sus. Puteți să optați întotdeauna pentru o fotografie a dvs. (dacă aveți unul) sau un headshot simplu.
  • Imaginea intitulată Deveniți un cântăreț faimos prin intermediul internetului Pasul 14
    2. Construiește o Website. Dacă doriți să luați lucrurile un pas mai departe, vă puteți construi un site profesional. Acest lucru poate fi util în special dacă intenționați să permiteți în cele din urmă rezervări sau solicitări media. Puteți construi un site web gratuit folosind o platformă gazdă, cum ar fi apăsarea cuvântului.
  • Asigurați-vă că includeți informații de contact. S-ar putea dori să configurați o adresă de e-mail separată pentru a fi contactați despre cântând.
  • De asemenea, trebuie să creați o pagină pentru a încărca clipurile de cântări.
  • Imaginea intitulată Deveniți un cântăreț faimos prin intermediul internetului Pasul 15
    3. Încărcați clipurile dvs. la Facebook pentru a partaja cu familia și prietenii. Odată ce ați pregătit fișierele, începeți să le împărtășiți. Deschideți pagina dvs. Facebook la principalul newsfeed. Sub caseta de text care apare, veți vedea o mică pictogramă verde care spune "fotografie / video" de lângă ea. Faceți clic pe acest lucru pentru a aduce o cutie care vă permite să alegeți un fișier de pe computer. Alegeți fișierul, apoi faceți clic pe "Post."
  • Pentru a obține mai mulți oameni pentru a vedea postul dvs. Facebook, etichetați-vă prietenii și familia în ea! Nu numai că o vor vedea, dar prietenii lor o vor vedea și ei.
  • Când scrieți postul, spuneți ceva "buna tuturor! Sunt serios despre prezența mea muzicală online! Luați o ascultare a fișierului meu video / audio și spuneți-mi ce credeți. Dacă vă place, nu ezitați să o împărtășiți!"
  • Imaginea intitulată deveni un cântăreț faimos prin intermediul internetului Pasul 16
    4. Încărcați fișierele la Instagram pentru a ajunge la publicul larg. Pentru a încărca la Instagram, va trebui să adăugați un pas sau două. Nu puteți încărca fotografii sau videoclipuri direct de pe computer. În schimb, trimiteți-vă prin e-mail clipul la dvs., apoi deschideți e-mailul de pe telefon. Salvați videoclipul pe telefon și apoi deschideți aplicația Instagram, apăsați pictograma camerei și alegeți videoclipul din biblioteca telefonului dvs.
  • Utilizați hashtags atunci când postați la Instagram pentru a obține oamenii să vadă postarea dvs. atunci când caută. Utilizați hashtags "#cântăreaţă" "#muzică nouă" "#newartist" precum și hashtags cu titlurile cântecului.
  • Imaginea intitulată Deveniți un cântăreț faimos prin intermediul internetului Pasul 17
    5. Încărcați videoclipurile pe YouTube. Conectați-vă în contul dvs. YouTube. Apoi alegeți pictograma săgeții care indică, lângă imaginea contului dvs. Apoi, puteți să vă trageți fișierul pe ecran sau să faceți clic pe ecran pentru a deschide un ecran de navigare pentru a alege un fișier de pe computer.
  • Puteți să partajați link-ul la videoclipul dvs. YouTube pe toate platformele dvs. de social media. Copiați linkul din browser și partajați-l ca o actualizare de stare pe Facebook, un Tweet pe Twitter sau o postare pe Instagram.
  • Imaginea intitulată Deveniți un cântăreț faimos prin intermediul internetului Pasul 18
    6. Distribuiți postările pe Twitter. Din păcate, nu puteți încărca direct fișiere audio sau video la Twitter. Dar îl puteți folosi pentru a vă conecta pe urmașii dvs. în cazul în care ați împărtășit fișierele dvs. pe alte conturi de social media. Copiați adresa URL pentru postările originale de pe celelalte platforme media sociale și lipiți-le într-un tweet.
  • De asemenea, puteți utiliza contul dvs. Twitter pentru a vă distribui muzică dorită, link-ul la concertele care vă interesează și, în general, împărtășiți informații legate de muzică.
  • sfaturi

    Puteți încărca videoclipuri la site-urile media sociale, altele decât YouTube, dar ar putea fi cel mai bine să vă încărcați videoclipurile acolo și apoi să utilizați celelalte conturi media sociale pentru a vă direcționa publicul la videoclipuri.

    Avertizări

    Nu uitați că vor exista și o mulțime de oameni cu comentarii negative. Încercați să le ignorați.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar