Cum să lumineze o casă de închiriere

Proprietățile de închiriere pot fi frustrante, deoarece nu aveți permisiunea de a face renovări majore. Dacă proprietatea dvs. este dim, totuși, există Tweaks pe care îl puteți face pentru ao străluci. Îmbunătățiți iluminarea cu schimbări mici, cum ar fi adăugarea lămpilor. Decoreaza cu obiecte colorate luminoase, cum ar fi covoarele luminoase si tapetul temporar. Utilizați mobilierul în avantajul dvs. Pictați mobilierul plictisitor în nuanțe luminoase și păstrați canapelele și scaunele departe de ferestre.

Pași

Metoda 1 din 3:
Îmbunătățirea iluminării
  1. Imagine intitulată Decorează o bucătărie Pasul 15
1. Spațiu lumini. Dacă aveți lămpi suplimentare pentru a adăuga proprietatea dvs. de închiriere sau dacă proprietatea a apărut parțial, distanța de iluminare poate merge mult spre strălucirea locului. Dacă aveți toate iluminarea dvs. concentrată într-o singură cameră, acest lucru poate face ca restul casei să se diminueze.
  • Păstrați lămpile pe laturile opuse ale camerei, astfel încât totul este luminat.
  • Evitați păstrarea tuturor lămpilor într-o singură cameră. Asigurați-vă că există lămpi în camera de zi, bucătărie și holuri.
  • Imagine intitulată Instalați iluminatul de joasă tensiune Pasul 8
    2. Schimbați bebelușurile. De multe ori, lightbulbul în loc într-o închiriere nu sunt atât de luminoase. Pur și simplu, oprirea tuturor bulbelor pot face minuni pentru a vă menține spațiul de locuit luminos. Opriți-vă de un departament local sau magazin alimentar și cumpărați bulbii cu o putere mai mare. Înlocuiți toate bebelușurile din unitatea de închiriere cu cele mai luminoase când ajungeți acasă. Veți vedea o diferență vizibilă în luminozitate.
  • Pentru cele mai strălucite becuri, du-te pentru becuri LED. Ele tind să fie cele mai strălucitoare și mai lungi becuri de durată. Acestea variază în putere, deci optați pentru o putere mai mare pe o putere mai mică.
  • Nu există nicio putere precisă care este recomandată și depinde de preferința personală, dar, în general, o putere mai mare va produce o lumină mai strălucitoare. Lightbulbsul variază în general de la 15 la 150 de wați.
  • Imaginea intitulată Decorează un dormitor pasul 4
    Imaginea intitulată Decorează un dormitor pasul 4
    3. Îmbunătățiți lumina naturală cu draperii potrivite. Draperii pot bloca lumina naturală. Drapele de culoare închisă pot face, de asemenea, camerele să arate mai întunecate. Schimbarea draperiilor întunecate pentru cele culori strălucitoare pot face o mare diferență în luminozitatea casei dvs.
  • Puteți obține jaluzele ieftine, la un magazin ca IKEA.
  • Utilizați aceste blind-uri pentru a acoperi blind-urile plictisitoare sau alb-negru.
  • De asemenea, puteți cere proprietarului dvs. dacă puteți dezinstala temporar blind-urile din unitatea dvs. În acest fel, puteți înlocui blind-urile plictisitoare cu totul.
  • Imagine intitulată Instalați o lumină a senzorului de mișcare în aer liber
    4. Utilizați luminile operate de baterii. Puteți instala lămpi mici sau lumini pe care le puteți atașa pe pereți. Aceste lumini sunt de obicei acționate de baterii, iar unele vin cu adezivi care vă permit să le atașați pur și simplu la perete.
  • Puteți adăuga aceste lămpi în colțuri care se întunecă ușor. Ei lucrează excelent în bucătării, așa cum le puteți pune în apropierea aragazului sau în cămară.
  • De asemenea, puteți plasa luminile operate de baterii pe pereți, astfel încât să puteți avea o lumină atârnată într-o cameră întunecată.
  • Imaginea intitulată Decorează un dormitor Pasul 10
    5. Adăugați lămpi. Lămpile sunt o mare adăugare la un apartament mai întunecat. Puteți cumpăra lămpi destul de ieftine dacă mergeți la un magazin ca IKEA sau căutați lămpi într-un magazin de clift. Puteți cumpăra lămpi în picioare, sau lămpi pe care le puteți plasa pe contoare și standuri de noapte.
  • O lampă aprinsă, spuneți, o noptieră în dormitor sau o masă de capăt pe canapea poate face ca un spațiu mare de lectură.
  • Imagine intitulată Decorează un dormitor Pasul 12
    6. Utilizați iluminarea șirului. Dacă doriți cât mai mult spațiu posibil, cumpărați iluminarea șirului. Luminile de Crăciun pot fi strânse pe pereți, permițându-vă să vă lumineze casa fără a adăuga o aglomerație suplimentară.
  • Poate fi deosebit de ieftin să căutați iluminatul de șir imediat după sezonul de vacanță.
  • Metoda 2 din 3:
    Decorarea efectivă
    1. Imagine intitulată Decorează un dormitor pas 3
    1. Adăugați covoare. Multe case de închiriere au covoare sau podele plictisitoare. Acest lucru poate face ca întreaga cameră să arate mai întunecată. Câteva covoare colorate pot acoperi o podea plictisitoare, strălucind în cameră.
    • Unele covoare de podea pot fi destul de scumpe. Cu toate acestea, există modalități de reducere a costurilor.
    • Magazin la magazinele secundare sau la magazinele cu discount. De asemenea, este posibil să puteți găsi covoare destul de ieftine la magazinele cu amănuntul mai mari.
  • Imagine intitulată Decorează o bucătărie Pasul 11
    2. Adăugați decor funcțional. Dacă sunteți într-un spațiu mai mic de închiriere, adăugarea de decor suplimentar poate adăuga dezordine. De asemenea, este posibil să nu doriți să cheltuiți o mulțime de bani cumpărați decorațiuni colorate luminos pentru a ușura o cameră. Cu toate acestea, obiectele colorate pe care le utilizați în mod regulat pot fi afișate decorativ când nu sunt utilizate.
  • Dacă aveți mâncăruri colorate, letați-le într-un dulap în bucătărie. Acest lucru poate lumina bucătăria și, atunci când este necesar, puteți să luați pur și simplu un vas din dulapul de utilizat.
  • Articole de toaletă care vin în containere fantezie, cum ar fi un parfum frumos, pot fi prezentate în baie pentru decorare.
  • Dacă aveți vaze, puneți-le când sunt goale. O vază albă frumoasă poate lumina camera și, în cazul în care trebuie să o utilizați, va fi deja stau.
  • Imagine intitulată Decorează o bucătărie 3
    3. Adăugați flori și plante proaspete. Puteți cumpăra flori și plante la o seră locală. Atâta timp cât apa și grija pentru ei, plantele vă pot lumina casa pentru o vreme. Unele flori colorate luminos sau plante verzi frumoase, așezate în jurul casei dvs. pot face ca totul să pară puțin mai strălucitor.
  • Dacă spațiul este o problemă, puteți să închideți plantele din tavan, mai degrabă decât să luați spațiul de podea.
  • Plantele care produc viță de vie, cum ar fi Filodendron și HeverleAf, nu necesită o mulțime de lumină să prospere.
  • Palmici de salon, blănuri de boston, plante de porumb și plante de rugăciune necesită, de asemenea, lumină mică.
  • Imagine intitulată Design O cameră de zi Pasul 8
    4. Oglinzile de poziție strategic pentru a crește iluminarea. Oglinzile pot face mari decorațiuni. Când setați în locul potrivit, ele reflectă iluminarea și crește luminozitatea în camera dvs. Opriți-vă de un magazin local de mobilier, supermarket sau spectacol de vânzare cu amănuntul și cumpărați câteva oglinzi atractive pentru casa dvs.
  • Așezați oglinzile în fața luminilor. Ele pot reflecta luminile înapoi în cameră, dublând efectul.
  • Oglinzile sunt o idee minunată dacă nu aveți o mulțime de spațiu pentru lămpi suplimentare.
  • Imagine intitulată Design O cameră de zi Pasul 10
    5. Puneți opere de artă și fotografii pe afișaj. Lucrările de artă colorate și fotografiile pot lumina cu ușurință un perete alb murdar sau bej. Dacă nu aveți nicio lucrare de artă, căutați în magazine secundare și spectacole de artă locală. Cumpărați câteva picturi colorate sau alte piese de artă și fixați-le pe perete.
  • Dacă o mulțime de fotografii sunt încă pe telefon sau cameră, multe magazine de droguri lanț au posturi foto unde puteți imprima imagini.
  • Dacă vă aflați la perete la perete, asigurați-vă că contractul de închiriere vă permite să faceți găuri inyur uscate.
  • Imagine intitulată face tapet pasul 19
    6. Încearcă tapet detașabil. De obicei, nu puteți picta peste pereți, sau puneți-l pe tapet. Cu toate acestea, puteți comanda tapet detașabil online sau puteți cumpăra unele la un magazin de artizanat local. Puteți plasa cu ușurință benzi de tapet detașabil pe pereți albi sau bej plictisitori. Acest lucru va lumina apartamentul dvs. fără a rupe contractul de închiriere. Când sunteți gata să vă mutați, imaginea de fundal este ușor de îndepărtat.
  • Metoda 3 din 3:
    Strălucind cu mobilier
    1. Imagine intitulată Refinish Mobilier antic Pasul 9
    1. Paint mobilier vechi în nuanțe mai luminoase. Dacă aveți bucăți mai vechi de mobilier, cum ar fi mobilierul pe care l-ați primit la un magazin local, încercați să o pictați. Un scaun de lemn plictisitor poate fi pictat o culoare strălucitoare și pastelată pentru a vă lumina apartamentul. Picioarele negre pe o canapea colorată poate fi, de asemenea, vopsită în culori strălucitoare.
    • Dacă doriți cu adevărat să obțineți creativi, încercați să adăugați desene la mobilier. Puteți aplica un șablon la un scaun sau scaun, de exemplu.
  • Imagine intitulată Aranjați mobilierul camerei de zi Pasul 14
    2. Du-te pentru mobilier din sticlă. Dacă puteți găsi mobilier din sticlă accesibil, acest lucru poate străluci într-adevăr o cameră colorată. O masă de cafea din sticlă, masă de capăt sau o masă de bucătărie poate adăuga într-adevăr o lumină în spațiul dvs. În plus, veți putea vedea podeaua de sticlă. Acest lucru poate face ca spațiul dvs. să arate mai puțin aglomerat.
  • Imagine intitulată Decorează o bucătărie Pasul 8
    3. Acoperă blaturile urâte. În bucătării de închiriere, contoarele dvs. pot fi culori mai întunecate. Acest lucru poate face ca bucătăria dvs. să pară plictisitoare. Plasați plăci de decorare sau tăvi pe blaturi. De asemenea, puteți încerca o placă de tăiere atractivă din lemn de culoare deschisă.
  • Imagine intitulată Alegeți culorile camerei de zi Pasul 5
    4. Mobilierul de poziție într-un mod care nu blochează lumina. Aveți grijă când aranjați un spațiu de închiriere. Unde puneți mobilierul dvs. poate avea un impact enorm asupra iluminării. Încercați să păstrați scaunele, canapele și alte elemente de mobilier departe de Windows.
  • Experimentați un pic pe măsură ce ați stabilit mobilierul. Tweak Set de câteva ori până când veți obține aspectul potrivit.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar