Cum să calmezi un nou-născut

Gazul poate fi o experiență atât de dificilă atât pentru dvs. cât și pentru copilul dumneavoastră. Gazul poate face ca bebelușul să se simtă inconfortabil și suferința copilului dumneavoastră este supărătoare pentru tine ca părinte. Dacă v-ați asigurat că bebelușul dvs. se mișcă din cauza gazului (nu pentru că sunt foame, obosiți sau au nevoie de un scutec curat), există mai multe lucruri pe care le puteți face pentru a ajuta la ameliorarea durerii de gaz abdominal în copilul tău.

Pași

Metoda 1 din 5:
Liniștitor bebelușul tău prin burping
  1. Imagine intitulată Calm Un nou-născut al lui Gassy Pasul 1
1. Biroul copilului de multe ori. Barping bebelușul înseamnă că ar trebui să-ți ții bebelușul și să-i pui ușor și în mod repetat pe spate pentru a ajuta la evadarea aerului prin gura bebelușului tău. Acest lucru ar putea duce la o scuipă accidentală, totuși, astfel încât să doriți să plasați un prosop sub bărbia bebelușului pentru a vă ajuta să faceți o mizerie.
  • Ar trebui să-ți bâzi copilul la fiecare 2-3 uncii sau când comutați sânii. Dacă bebelușul dvs. devine foarte gasi, este posibil să trebuiască să aruncați mai des.
  • Imagine intitulată Calm Un Pasul Nou-născut din Gassy Pasul 2
    2. Blocați-vă copilul împotriva pieptului. Țineți copilul împotriva pieptului în timp ce vă aflați într-o poziție în poziție verticală. Această poziție va face ca bărbia copilului să se odihnească pe umăr și puteți să vă sprijiniți corpul bebelușului cu o singură mână în timp ce vă întoarceți cu cealaltă.
  • Imagine intitulată Calm Un nou-născut al lui Gassy Pasul 3
    3. Blocați-vă copilul în poală. Țineți copilul într-o poziție de ședere în poala ta. Ar trebui să plasați o mână peste pieptul copilului pentru a vă ajuta să vă sprijiniți corpul și să vă țineți bărbia copilului cu degetele acelei mâini. Utilizați cealaltă mână pentru a vă întoarce ușor bebelușul.
  • Imagine intitulată Calm Un nou-născut nou-născut Pasul 4
    4. Blocați-vă copilul pe burtă. Așezați-vă copilul pe burtă cu fața în jos peste poală. Asigurați-vă că sprijiniți capul bebelușului cu o mână și țineți capul mai înalt decât pieptul, în timp ce bătuți spatele cu cealaltă mână.
  • Metoda 2 din 5:
    Liniștitor un copil gazos cu activitate fizică sau atingere
    1. Imagine intitulată Calm Un nou-născut al lui Gassy Pasul 5
    1. Bicicleta picioarele copilului. Așezați-vă copilul pe spate și pompați picioarele înainte și înapoi, ca și cum copilul dvs. călăria o bicicletă invizibilă. Repetați această mișcare timp de câteva minute pentru a da gazului ceva timp pentru a-și ieși calea de la burta copilului.
    • De asemenea, puteți încerca să oferiți bebelușului dvs. timp pentru a ajuta la atenuarea disconfortului de gaz.
  • Imagine intitulată Calm Un nou-născut al lui Gassy Pasul 6
    2. Masați burta copilului. Așezați-vă copilul pe spate în poală și masați ușor burta bebelușului cu o singură mână. Asigurați-vă că susțineți capul bebelușului cu cealaltă mână. Faceți cercuri mici, blânde cu degetele, dar aveți grijă să nu apăsați prea tare.
  • Încercați să masați într-o direcție cu ceasul când vă uitați la copilul dvs. Acest lucru ajută la mutarea gazului de-a lungul colonului și de jos.
  • Imagine intitulată Calm O Pasul Nou nou-născut al Gassiei 7
    3. Masați spatele bebelușului. Pentru acest tratament, ar trebui să vă așezați bebelușul pe burtă în jurul turului și să începeți masarea spatelui copilului. Acest lucru poate ajuta la ameliorarea excesului de presiune din gaz prin ruperea bulelor de gaz și ajutând gazul să-și găsească calea de ieșire din bebelușul copilului.
  • Metoda 3 din 5:
    Folosind alte metode pentru a calma un copil gazos
    1. Imagine intitulată Calmul unei nou-născuți de gaze 8
    1. Dă-ți copilul o baie caldă. Apa caldă vă va liniști adesea copilul și vă va ajuta să atenționați unele dintre disconfort. O baie caldă frumoasă poate chiar să vă ajute să desființați unele bule de gaze și să eliberați gazul, mai ales dacă îl combinați cu niște masaje de burtă pentru copilul dumneavoastră.
    • Dacă doriți, puteți face o baie cu copilul dvs., astfel încât este mai ușor să monitorizați comportamentul lor și să-și masați burta.
    • Notă: Nu lăsați niciodată un copil singur în timpul băii.
  • Imagine intitulată Calm Un nou-născut al lui Gassy Pasul 9
    2. Obțineți picături de gaz. Dacă ați încercat toate celelalte metode și nimic nu pare să funcționeze pentru bebelușul dvs. Gassy, ​​ar putea fi timpul să încercați niște picături de gaz simethicone. Puteți achiziționa aceste supra-the-contor și sunt considerate suficient de sigure pentru a vă oferi copilului de câteva ori pe zi, după cum este necesar.
  • O marcă populară de picături de gaz pentru sugari este mylicon.
  • Imagine intitulată Calm Un nou-născut al lui Gassy Pasul 10
    3. Țineți copilul într-o poziție cu fața în jos. Ținând copilul în siguranță pe unul dintre brațele dvs., în timp ce se confruntă cu descendenți poate ajuta la ameliorarea durerilor de gaz. Această poziție este adesea numită "HOLD HOLD" sau "Colic Hold" și a fost dovedită pentru a ajuta la calmarea unui copil care suferă de gaz incomod.
  • Metoda 4 din 5:
    Prevenirea gazului în copilul dumneavoastră
    1. Imagine intitulată Calm un nou-născut nou-născut Pasul 11
    1. Hrăniți-vă copilul înainte să plângă. Când copilul tău plânge de foame, asta este modul lor de a vă spune că nu mai pot aștepta să mănânce. Dacă lăsați copilul să ajungă la acest punct, ei vor mânca mai rapid odată ce începeți să le hrăniți și acest lucru va duce la o creștere a aportului de aer.
    • Un copil plâns sau foame va trage mai mult aer în timp ce se hrănesc, provocând mai mult gaz în copilul dumneavoastră.
  • Imagine intitulată Calm Un nou-născut nou-născut Pasul 12
    2. Verificați sticla. Dacă un copil ingeră prea mult sau prea puțin lapte sau o formulă la un moment dat, acest lucru poate determina, de asemenea, să înghită mai mult aer decât în ​​timpul hrănirii. Ar trebui să verificați niplul sticlei pentru a vă asigura că deschiderea nu este prea mare sau prea mică.
  • În plus, veți dori să obțineți dreptul de unghi pentru hrănire (fie alimentarea cu sticle sau alăptarea). Cu o sticlă, veți dori să înclinați sticla astfel încât întregul mameliu să se umple cu lapte. Asigurați-vă întotdeauna că capul bebelușului este mai mare decât stomacul lor.
  • Puteți încerca, de asemenea, diferite tipuri de sticle pentru a vedea dacă cineva funcționează mai bine. Sticlele care sunt înclinate, pliabile sau au o pungă în interior reduc adesea aerul suplimentar și gazul.
  • Imagine intitulată Calm Un nou-născut nou-născut Pasul 13
    3. Ajustați dieta dacă alăptați. Unele alimente sunt notorii pentru a provoca gaze. Dacă mâncați aceste produse alimentare în timp ce alăptați, atunci bebelușul îi ingerău și pe ei. Încercați să reduceți alimentele care sunt greu de digerat și sunt cunoscute pentru a provoca gaze sau, cel puțin să încercați să le spălați în timpul zilei. Unele alimente să limiteze dacă aveți probleme cu gazul includ:
  • Brocoli
  • Conopidă
  • Varză
  • varza de Bruxelles
  • Ceapă
  • Fasole
  • Metoda 5 din 5:
    Recunoscând semnele unui copil gazos
    1. Imagine intitulată Calm Un Pasul nou-născut de gaze 14
    1. Observați dacă copilul dvs. ars. Dacă bebelușul tău arde pe cont propriu, aceasta înseamnă că există aer prinși în interiorul corpului lor și poate că trebuie să luați măsuri pentru a ajuta la ameliorarea oricărui disconfort potențial. Încercați să vă aruncați copilul sau să vă masați burta.
    • FARTING este, de asemenea, un semn de poveste de gheață în bebeluși.
  • Imagine intitulată Calm un nou-născut al lui Gassy Pasul 15
    2. Vedeți dacă bebelușul dvs. este agresiv. Bebelușii plâng de obicei pentru un motiv - este una dintre modalitățile pe care le comunică cu dvs. Un copil plâns are nevoie de atenție pentru a afla ce au nevoie și prins aerul / gazul ar putea fi motivul pentru care copilul tău acționează agitat, mai ales dacă copilul tău nu acționează de obicei foarte des.
  • Dacă copilul tău plânge și poți determina motivul - le-ai hrănit, le-ai schimbat și le-ai dat un pui de somn - atunci copilul tău ar putea avea gaz.
  • Imagine intitulată Calm Un nou-născut nou-născut Pasul 16
    3. Verificați dacă bebelușul dvs. este umflat. Dacă bebelușul pare să fie umflat, cu o burtă ușor împrăștiată, acest lucru se datorează probabil excesului de gaz în abdomenul lor. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la acest lucru dacă copilul dvs. acționează ca el este incomod.
  • Un copil gazos ar putea avea, de asemenea, o burtă tare. Cu toate acestea, dacă balonarea sau duritatea se înrăutățește sau nu plecați, discutați cu medicul dumneavoastră.
  • sfaturi

    O mamă de alăptare ar trebui să ia în considerare mestecarea unor semințe de carom. Acesta va scuti colicul la bebeluși și ajutor în digestie.
  • Medicul dvs. poate recomanda rareori schimbarea formulelor dacă copilul dvs. continuă să fie foarte gasi.
  • Evitați să utilizați formula pudră dacă puteți, deoarece aceasta poate duce la mai mult gaz.
  • Puneți copilul într-o baie caldă și masați spatele copilului pentru puțin timp până când se calmează.
  • Avertizări

    Discutați cu medicul dumneavoastră dacă bebelușul dvs. continuă să fie Gassy, ​​în ciuda încercării acestor măsuri, mai ales dacă nu mănâncă, de asemenea, sunt foarte agitabile, sau sunt vărsături.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar