Cum se adaugă spațiu de stocare în garaj

Adăugarea spațiului de stocare într-un garaj este o modalitate excelentă de a Organizați-vă garajul și gratuit câteva camere. Înainte de a începe să adăugați ceva nou în garaj, veți avea mai întâi nevoie să o organizați prin sortarea lucrurilor și redactarea unui plan de podea. Odată ce garajul dvs. este organizat, puteți construi niște rafturi și instalați alte sisteme de organizare verticală. De asemenea, puteți elibera un spațiu prin agățarea lucrurilor de pe tavan sau prin punerea lor în dulapuri și cutii de plastic.

Pași

Metoda 1 din 3:
Organizarea garajului dumneavoastră
  1. Imagine intitulată Adăugați spațiu de stocare la garajul dvs. Pasul 1
1. Sortați-vă lucrurile. Treceți prin lucrurile din garaj și organizați-le în funcție de funcția sau utilitatea. Pe măsură ce sortați, ar trebui să creați și alte trei grămezi pentru lucrurile pe care doriți să le reciclați, aruncați sau donați. Odată ce ați sortat totul și ați eliminat lucrurile pe care doriți să le scapi, ar trebui să aveți o idee mai bună despre ceea ce trebuie să fie.
  • Asigurați-vă că aruncați în mod responsabil orice substanțe chimice sau alte substanțe chimice periculoase din garaj. Nu le aruncați pur și simplu în coșul de gunoi sau nu-i turnați scurgerea. Contactați site-ul dvs. de deșeuri periculoase locale despre eliminarea excesului de substanțe chimice.
  • Imagine intitulată Adăugați spațiu de stocare în garajul dvs. Pasul 2
    2. Grupați lucruri similare împreună. Când sortați lucrurile în garajul dvs., determinați ce elemente vor fi stocate împreună. Păstrarea lucrurilor similare împreună vă vor face mai ușor să le găsiți mai târziu. De asemenea, vă va ajuta să determinați ce fel de sistem de stocare pentru a investi.
  • De exemplu, puneți toate consumabilele dvs. de grădinărit într-un singur grup și uneltele dvs. de sport în altul.
  • Sfat de experți
    Taya Wright, Napo, RESA

    Taya Wright, Napo, RESA

    Professional Home Stager & OrganizeRtaya Wright este un profesionist Home Stager & Organizator și fondatorul tocmai organizat de Taya, o companie de styling acreditată de acasă BBB cu sediul în Houston, Texas. Taya are peste opt ani de experiență de staționare și de decorare acasă. Ea este membră a Asociației Naționale a Organizatorilor Profesioniști (NAPO) și a unui membru al Asociației de Investiții Imobiliare (RESA). În cadrul RESA, ea este actualul președinte al CAPITOLULUI RESA HOUSTON. Ea este absolvent al programului de afaceri Diva® Stading Diva®.
    Taya Wright, Napo, RESA
    Taya Wright, Napo, RESA
    Professional Home Stager & Organizator

    Expert truc: Când stocați decorațiuni de vacanță, păstrați-le în containere clare. În acest fel, puteți vedea cu ușurință ceea ce este înăuntru fără a trebui să le luați în jos și să treceți prin ele. Cu toate acestea, dacă nu vă place aspectul containerelor clare, puteți utiliza un bin netransparent și puneți etichete pe partea din față și pe lateral.

  • Imagine intitulată Adăugați spațiu de stocare în garaj Pasul 3
    3. Elaborarea unui plan de podea. Odată ce sortează totul, faceți un plan de podea de garaj. Cu o măsură de bandă, notați măsurătorile garajului, acordând o atenție deosebită ferestrelor, ușilor și tuturor utilităților. De asemenea, ar trebui să vă dați seama cât de mult spațiu veți avea nevoie pentru mașina dvs. După ce vă efectuați măsurătorile, acționați dimensiunile garajului dvs. pe hârtie de rețea și evidențiați zonele în care puteți stoca lucrurile.
  • Imagine intitulată Adăugați spațiu de stocare în garajul dvs. Pasul 4
    4. Determinați unde doriți să plasați lucrurile. Folosind planul dvs. de podea, luați în considerare tipurile de spațiu de stocare pe care doriți să le adăugați și cerințele de spațiu ale fiecărui element. Unele rafturi și sisteme de spațiu de stocare verticale vă vor permite să vă maximizați spațiul de perete fără a renunța la o cameră foarte mare. Lucruri precum recipientele de plastic și dulapurile vor avea mai mult spațiu, dar sunt utile pentru stocarea lucrurilor pe termen lung.
  • Amintiți-vă să păstrați uneltele de grădină, biciclete și alte unelte în aer liber utilizate în apropierea ușii de garaj.
  • Asigurați-vă că gunoiul și reciclarea sunt ușor accesibile de la ușă la casă.
  • Păstrați obiectele sezoniere în cele mai grele pentru a ajunge la locuri, cum ar fi partea de sus a unui raft.
  • Metoda 2 din 3:
    Construirea spațiului de stocare vertical
    1. Imagine intitulată Adăugați spațiu de stocare în garajul dvs. Pasul 5
    1
    Construi rafturi. O modalitate simplă de a maximiza spațiul din garajul dvs. este făcând niște rafturi. Puteți construi niște plutitoare Rafturi plutitoare pe pereții dvs. sau instalați rafturi premate. Rafturile sunt o alegere bună deoarece sunt ieftini, mai ușor de accesat și vă permit să faceți stocul articolelor dvs.
    • Dacă cumpărați rafturi gata făcute, asigurați-vă că sunt ridicate astfel încât să puteți curăța cu ușurință sub ele.
    • Dacă doriți să fiți thrifty, luați în considerare instalarea dulapurilor de bucătărie second-hand în garaj.
    • Dacă aveți spațiu, luați în considerare instalarea unor cârlige pe partea inferioară a rafturilor pentru a atârna articole mai ușoare de la.
  • Imagine intitulată Adăugați spațiu de stocare în garajul dvs. Pasul 6
    2. Cumpărați o bordură. O pantă este ușor de instalat și relativ ieftină. Piesa plană de particulă cu găuri uniform distanțate poate fi atașată la majoritatea pereților. De asemenea, puteți să-l pictați indiferent de culoarea dorită și să o modificați pentru a se potrivi unui spațiu de perete de orice dimensiune. O pantă este perfectă pentru stocarea unor lucruri ușoare cum ar fi uneltele de mână sau echipamentele sportive.
  • Ar trebui să puteți găsi pegord și cârlige la magazinul dvs. de hardware local.
  • Imagine intitulată Adăugați spațiu de stocare în garajul dvs. Pasul 7
    3. Instalați un sistem de organizare verticală pe bază de panouri. Acest sistem high-end vă permite să maximizați spațiul de perete. Fiecare perete din garajul dvs. este finisat cu panouri plastice cu flotte care dețin și se blochează cârlige, rafturi și dulapuri. Cu toate acestea, sistemul este scump și majoritatea trebuie să fie instalate de profesioniști.
  • Acest sistem este o opțiune excelentă pentru cei care doresc să profite la maximum de fiecare centimetru de spațiu de perete în garajul lor. Se poate ocupa de elementele ușoare și grele.
  • Puteți merge online pentru a găsi profesioniști locali pentru a instala panourile în garaj.
  • Imagine intitulată Adăugați spațiu de stocare în garajul dvs. Pasul 8
    4. Puneți împreună un sistem de organizare verticală pe bază de cale. În acest sistem, rafturi, cârlige, dulapuri și alți organizatori atârnă de piese care sunt aplicate pe pereții garajului cu știfturi. Acest sistem este relativ ieftin, extrem de versatil și capabil să manipuleze încărcături mari și grele. Cu toate acestea, poate fi dificil de instalat. Va trebui să vă asigurați că fiecare pistă este la un nivel cu cele de lângă el, astfel încât raftul să stea drept.
  • Puteți găsi piese și rafturi la cele mai multe magazine hardware.
  • Dacă garajul dvs. nu este plumb, este posibil să aveți un timp dificil de a obține piesele și rafturile. Folosind un nivel, ar trebui să verificați nivelul garajului înainte de a instala piesele.
  • Metoda 3 din 3:
    Utilizarea dispozitivelor de economisire a spațiului
    1. Imagine intitulată Adăugați spațiu de stocare în garajul dvs. Pasul 9
    1. Obțineți niște recipiente de plastic stackable. Bins din plastic vă va ajuta să stocați articole libere care altfel ar lua o mulțime de spațiu. Acestea sunt ideale pentru lucruri ușoare cum ar fi decorațiile de vacanță sau de sport și uneltele în aer liber. Tuburile oferă o protecție împotriva elementelor și pot fi stivuite pe partea de sus a altora pentru spațiul suplimentar.
    • Luați în considerare utilizarea unor bobine clare, astfel încât conținutul să fie vizibil. De asemenea, puteți să etichetați recipientele sau codul de culoare pentru a vă ajuta să urmăriți conținutul.
    • Puteți găsi aceste cadă la cele mai importante magazine de vânzare cu amănuntul.
  • Imagine intitulată Adăugați spațiu de stocare în garajul dvs. Pasul 10
    2. Găsiți un cabinet de blocat. Dacă aveți materiale periculoase sau obiecte periculoase, un dulap încuiat va ajuta la menținerea acelor lucruri din mâini și guri de copii sau animale. Aceste dulapuri sunt bune pentru stocarea substanțelor chimice de gazon, cum ar fi pesticidele și erbicidele, precum și unelte cu bord. Un dulap robust vă va ajuta să organizați lucrurile și să le păstrați în siguranță.
  • Imagine intitulată Adăugați spațiu de stocare în garajul dvs. Pasul 11
    3. Atârnă lucrurile din tavan. Dacă aveți niște obiecte mai ușoare care ar putea să ia prea mult spațiu de raft, ați putea dori să le luați în considerare pe tavan. Puteți instala cârlige ieftine de la magazinul dvs. de hardware local în garniturile de garaj pentru a atârna crede ca biciclete, canoe și caiace. De asemenea, puteți avea rafturi industriale grele instalate profesional. Aceste rafturi mari vă vor permite să profitați de spațiul de sus.
  • Scările sunt un articol minunat pentru a atârna, Pentru că sunt mari și voluminoase, dar relativ ușoare.
  • Pentru rafturile mai mari, va trebui să angajați profesioniști pentru a instala sistemul în garaj.
  • Înainte de a atârna nimic de la tavan, ar trebui să vă asigurați că totul este instalat în siguranță și că lucrurile nu vor cădea pe cineva.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar