Cum se creează un bara de acasă într-un spațiu mic

Chiar dacă nu beți alcool, un bar de acasă este un plus frumos la casa dvs. pentru oricând vă distrați oaspeții. Configurarea unei bare de acasă poate părea dificilă atunci când aveți spațiu limitat. Aflați cum să utilizați bine spațiul cu câteva trucuri simple. Configurați un mic bar pe un raft sau într-un vechi armoire. Du-te chiar mai mic cu un cărucior de bar sau o valiză de epocă. Stocați-vă barul cu o cantitate mică de băuturi pentru a economisi spațiu și pentru a ajuta oaspeții să aleagă o băutură oferind mai puține opțiuni. Păstrați totul organizat pe tăvi și păstrați uneltele de bare aproape într-un borcan.

Pași

Metoda 1 din 3:
Utilizarea mobilierului de economisire a spațiului
  1. Imaginea intitulată Creați o bară de acasă într-un spațiu mic Pasul 1
1. Alegeți o cameră pentru a vă configura bara în. Uitați-vă în jurul casei dvs. și alegeți camera în care sunteți cel mai probabil să vă distrați oaspeții sau să petreceți o mulțime de timp agățat. Dacă aveți un subsol mobilat, este un punct minunat pentru un bar. Dacă vă distrați în camera de zi, puneți-vă barul acolo. Este, de asemenea, ușor să vă stabiliți barul în sau în apropierea bucătăriei, astfel încât să aveți acces la apă.
  • Cărucioarele de bar vor fi explicate mai târziu, dar acestea vă permit să setați bara oriunde. Cărucioarele de bare sunt versatile, deoarece puteți schimba în ce cameră se află barul în fiecare zi, dacă doriți.
  • Imaginea intitulată Creați un bară de acasă într-un spațiu mic de spațiu 2
    2. Ștergeți un spațiu de raft pentru un mic bar. Utilizați un raft existent sau configurați unul nou. Acest lucru este util pentru că utilizează spațiul vertical disponibil și nu are o lățime prea mare sau adâncime. Clar două sau trei rafturi pe un raft în zona barului.
  • Utilizați un raft pentru băuturi, un raft pentru sticlărie și un raft pentru extra cum ar fi agitatorii sau o găleată de gheață.
  • Pentru un raft existent, lăsați-l pe restul lui plin de cărți sau orice altceva pentru a adăuga un pic de atmosferă în zona barului.
  • Dacă ați creat un nou raft, faceți totul într-un bar extins sau utilizați o parte din spațiul pentru decorațiuni.
  • Imaginea intitulată Creați o bară de origine într-un spațiu mic Pasul 3
    3. Transformați un armoire de epocă într-un bară completă de service. Utilizați un vechi armoire care deja ocupați spațiu în casa dvs., mutați-l în zona de bar. Completați-l cu băuturile, sticlele și alte instrumente de bare. Beneficiul unui armoire este că vă puteți deschide și închideți-l după cum este necesar.
  • Când barul nu este în uz, închideți-l astfel încât arată ca orice altă piesă de mobilier.
  • Imaginea intitulată Creați o bară de acasă într-un spațiu mic de spațiu 4
    4. Alegeți un cărucior pentru a face orice spațiu într-un bară improvizată. Cărucioarele de bar sunt perfecte pentru baruri mici, deoarece abia nu mai iau spațiu. Aveți multe opțiuni în ceea ce privește dimensiunea și designul. Asigurați-vă că alegeți un cărucior cu cel puțin două nivele, unul pentru alcool și unul pentru sticlărie.
  • Cărucioarele de bar sunt ușor de mutat, deci este posibil să setați o bară pentru o perioadă scurtă de timp și să mutați coșul atunci când nu mai aveți nevoie de ea. Deplasați-l pe terasă sau pe punte pentru cookouts de vară.
  • Dacă este posibil, asigurați-vă că alegeți un cărucior care vine cel puțin până la talie. Tu și oaspeții tăi nu doresc să se aplece pentru a amesteca o băutură.
  • Imaginea intitulată Creați o bară de domiciliu într-un spațiu mic Pasul 5
    5. Plasați un contor de machiaj într-un colț neutilizat. Configurarea unui bar liber, o insulă sau chiar o tavă de televiziune poate transforma orice colț neutilizat într-un bar. Găsiți un colț în camera de bar care nu are nimic în el și a înființat un contor. Asigurați-vă că este în afara căii de mers pe jos a camerei.
  • Alegeți un bar sau o insulă care are spațiul contorului dorit și, de asemenea, are un depozit sub contor. Veți găsi multe opțiuni pentru a se potrivi decorului camerei.
  • Dacă utilizați o tavă de televiziune pentru bar, veți dori să aveți un fel de rafturi sau dulapuri în apropiere pentru spațiul suplimentar de stocare.
  • Imaginea intitulată Creați o bară de origine într-un spațiu mic Pasul 6
    6. Repuneți o valiză de vintage sau un trunchi într-un mini bar. Luați o bucată veche de bagaje pe care nu o puteți scăpa sau una pe care ați găsit-o la un magazin de viață și o puneți pe un stand ca un bară. Lăsați capacul deschis și stocați-l cu cât mai multe sticle și ochelari, după cum puteți. Acest lucru poate fi afișat pe o insulă pentru afișare sau poate fi întregul dvs. bar.
  • Scoateți orice tapițerie sau curele, astfel încât să aveți doar coaja de valiză. Acest lucru va face mai ușor să stocați tot ce doriți.
  • Combinați ideea tavă de televiziune cu valiza pentru o opțiune elegantă și de economisire a spațiului.
  • Metoda 2 din 3:
    Stocarea băuturilor și a sticlei
    1. Imaginea intitulată Creați o bară de domiciliu într-un spațiu mic de spațiu 7
    1. Cumpărați lichior pe care îl cunoașteți că veți bea. Când aveți spațiu limitat, nu vă puteți stoca barul cu fiecare lichior disponibil. Alegeți o varietate de lichior, astfel încât oaspeții să aibă opțiuni, dar amintiți-vă că veți fi cel care utilizează cel mai adesea barul. Stocați un fel de alcooli de bază, inclusiv vodcă, rom, gin, tequila și whisky.
    • Vinul și bere sunt, de asemenea, bine să aibă la îndemână, dar ar putea fi necesar să fie răciți.
    • Un spațiu mic nu vă va permite să aveți patru sau cinci tipuri de fiecare tip de alcool. Unul dintre fiecare sau două dintre unele, este suficient pentru a da oamenilor opțiuni multiple de băutură.
  • Imaginea intitulată Creați o bară de origine într-un spațiu mic de spațiu 8
    2. Includeți o mână de mixere în selecția băuturii. În timp ce unii oameni își iau alcoolul drept, alții preferă să-și taie alcoolul cu ceva blând sau amestecat cocktail-uri. Soda clubului, sucul portocaliu sau de afine, apă tonică, 7 în sus și cocs sunt amestecuri comune care au la îndemână.
  • Dacă este necesar, puteți să le stocați în bucătărie și să le fixați numai când este necesar.
  • Deoarece unele mixere trebuie să fie recitate și nu durează mult timp, nu trebuie să păstrați întotdeauna aceste stocate. Cumpărați-le când știți că ați venit oaspeții.
  • Imaginea intitulată Creați o bară de domiciliu într-un spațiu mic Pasul 9
    3. Selectați o varietate de ochelari. Alcooli diferiți sunt în mod tradițional serviți în sticlă diferită. Berea este adesea servită într-o cană sau o sticlă de pildă. Whisky este servit într-o sticlă scurtă de roci. Cocktailurile sunt adesea servite în ochelari înalți. Includeți o selecție eficientă de sticlă din bara de acasă. Nu aveți nevoie de o duzină de fiecare sticlă, dar stocați cel puțin câteva dintre fiecare.
  • De asemenea, depinde de cât de des vă distrați oaspeții și cât de mulți sunt probabil să fie. Pentru uz personal, un pahar fiecare dintre cele cinci sau șase tipuri este o mulțime. Depozitați extras pentru oaspeți în altă parte și scoateți-le doar atunci când aveți nevoie.
  • Metoda 3 din 3:
    Organizarea și stocarea articolelor dvs. de bare
    1. Imaginea intitulată Creați o bară de pornire într-un spațiu mic Pasul 10
    1. Atârnă un raft sau un suport pentru depozitarea pe perete. Este posibil să nu aveți loc pentru un set mare de dulapuri. În schimb, atârnă câteva rafturi pe perete pentru a bea și stocarea sticlei. Adăugați un suport care atârnă din sticlă cu susul în jos până la cabinetul existent pentru mai multă stocare.
    • Atârnă rafturile la nivelul pieptului, astfel încât este ușor de accesat. Rafturile nu trebuie să fie mari. Un raft lung de două picioare, care este de șase centimetri adânc va avea mai mult decât credeți.
    • Uită-te la magazinele de antichitate sau la magazinele de îmbunătățire la domiciliu pentru opțiunile de stocare de perete.
    • Folosind un cabinet vechi de medicamente vă va oferi o cantitate bună de depozitare și nu va lua mult spațiu pe perete. Aveți, de asemenea, opțiunea de ao închide când bara nu este utilizată.
  • Imaginea intitulată Creați o bară de acasă într-un spațiu mic de spațiu 11
    2. Organizați băuturi și ochelari pe tăvi. Indiferent de tipul de bar pe care l-ați înființat, tăvi reprezintă o modalitate excelentă de a păstra zona organizată. Utilizați tăvi de servire din lemn de bază sau cele metalice strălucitoare, în funcție de aspectul dorit. Tăvițele sunt ușor de mutat, deci sunt minunate pentru înființarea unui bar pe termen scurt pentru un eveniment.
  • Când aveți spațiu, ați înființat o tavă pentru băuturi, o tavă pentru sticlărie și o tavă pentru lucruri suplimentare, cum ar fi agitatorii și agitatorii.
  • Păstrați o tavă suplimentară sau două la îndemână pentru a le folosi pentru a purta băuturi pentru a servi oaspeților.
  • Imaginea intitulată Creați o bară de origine într-un spațiu mic Pasul 12
    3. Stabiliți câteva instrumente de bare de bază. Obțineți o lingură de bară, care este mult timp, sau un stick Swizzle pentru amestecarea cocktail-urilor. Au câteva pahare de împușcare sau cupe mici de măsurare pentru măsurarea ingredientelor. Au un cuțit de paring pentru tăierea fructelor. Au un agitator și un filtru pentru amestecarea cocktail-urilor agitate.
  • Imaginea intitulată Creați o bară de pornire într-un spațiu mic de spațiu 13
    4. Depozitați uneltele de bară de ustensile într-un borcan sau canistru. Plasați unelte pentru agitare, zdrobire sau măsurare într-un container deschis. Asigurați-vă că nu le înghesuiți prea strâns sau că vor fi greu să ieșiți. Setați-le undeva în vizualizare simplă pe bar, așa că oricând aveți oaspeți că vor fi ușor de găsit.
  • Jiggers, Shakers și alte articole mai mari nu se vor potrivi în recipient. Setați-le chiar lângă el pentru a menține o configurație ordonată.
  • Imaginea intitulată Creați o bară de origine într-un spațiu mic de spațiu 14
    5. Păstrați câteva prosoape la bar în orice moment. Gândiți-vă cât de des vărsați ceva în bucătărie, apoi traduceți că într-un loc în care singura activitate se toarnă lichide. Păstrarea prosoapelor la barul dvs. va ajuta să păstrați mesele conținute. Fără un prosop, pierdeți timpul să alergați pentru a găsi unul frecvent.
  • Dacă configurarea barei permite un suport de prosoape, acesta este întotdeauna util. Dacă nu, setați prosoapele pe raft în care sunt păstrate instrumentele de bare asortate.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar