Cum de a alege o masă de cafea

Mesele de cafea pot fi complicate pentru a alege. O masă de cafea acționează ca o mașină de lucru într-o cameră. O masă de cafea tipică susține funcțiile titularului de cărți, deținătorului de băutură, suport pentru picioare și un milion de alte lucruri - să nu mai vorbim de acționarea ca o sală de gimnastică a junglei pentru cei mici. Folosind un pic de know-how, puteți găsi o masă de cafea care se potrivește tuturor dorințelor și nevoilor dvs. Trebuie să evaluați spațiul dvs. disponibil, să vă inspirați din casa dvs. și să determinați materialele pe care le preferați pentru tabelul dvs. ideal.

Pași

Partea 1 din 3:
Evaluând spațiul
  1. Imagine intitulată Alegeți o masă de cafea Pasul 1
1. Măsurați spațiul disponibil. Măsurați spațiul disponibil, precum și spațiul preferat. Acest lucru vă va informa cât de multă cameră de wiggle aveți dacă găsiți o masă pe care o iubiți, dar este în afara dimensiunilor preferate. Având măsurători în prealabil vă va ajuta, de asemenea, să evitați frustrarea de a returna un element.
  • Pentru a juca cu dimensionare și forme, plasați banda pictorului în diferite configurații și decideți care dintre ele vă place cel mai bine.
  • Când măsurați, asigurați-vă că există cel puțin 18 cm (46 cm) între marginea unor canapele sau scaune și mesa de cafea, astfel încât există loc pentru picioare când stați jos.
  • Imagine intitulată Alegeți o masă de cafea Pasul 2
    2. Măsurați înălțimea mobilierului. O regulă bună de degetul mare este de a alinia masa de cafea cu înălțimea canapelor sau scaunelor care o înconjoară pentru a evita bumping-ul sau căderea ciudată. Deși această regulă nu este greu și rapidă, este o bază bună pentru a lucra.
  • Imagine intitulată Alegeți o masă de cafea Pasul 3
    3. Identificați schema de culori. Determinați dacă camera dvs. are sau nu o schemă de culori specifică pe care o masă de cafea va trebui să o cadă. Dacă aveți toate culorile naturale, de exemplu, o masă cu bubblegum-roz poate fi prea jarring pentru spațiu.
  • Deși jocul cu culoarea este cu siguranță permis, asigurați-vă că nu creați o cameră fără nici o schemă de culori coezive, deoarece acest lucru poate face ca camera să se simtă separată și haotică.
  • Partea 2 din 3:
    Desenarea inspirației din casa dvs
    1. Imagine intitulată Alegeți o masă de cafea Pasul 4
    1. Uită-te la masa dvs. existentă. Dacă aveți o masă de cafea, înlocuiți-vă, faceți o privire la ceea ce este în prezent locuință. Este folosit pentru a stoca cărți? Este folosit ca o a doua masă de luat masa, poate? Este o captură pentru junk? Oricare ar fi cazul, identificând ceea ce utilizați (sau veți folosi) tabelul dvs. și cât de mult traficul primește pe o bază zilnică vă va ajuta să alegeți cea corectă.
    • Gândiți-vă la ceea ce vă place și nu vă placeți cu privire la masa de cafea curentă și utilizați-le pentru a vă ajuta să alegeți una nouă.
  • Imagine intitulată Alegeți o masă de cafea Pasul 5
    2. Identificați zonele care au nevoie de îmbunătățire. Dacă aveți o masă existentă, identificați oricare dintre problemele sale și scrieți-le în jos. În acest fel, atunci când căutați un înlocuitor, veți ști ce trăsături pentru a evita. Dacă primiți o masă, fără a înlocui unul, identificați ce are nevoie de spațiu, indiferent dacă este o piesă pentru a lega camera împreună sau un suport pentru zona de relaxare.
  • În cazul în care tableta dvs. curentă este acoperită permanent în articole, este posibil să doriți să investiți într-o masă de cafea cu spațiu de stocare.
  • Utilizați tabelul dvs. pentru câteva zile și faceți o notă de orice lucruri iritante pe care le descoperiți, cum ar fi tabelul fiind prea departe pentru a pune băuturi confortabile sau a fi suficient de scăzută pentru ca copiii să urce pe partea de sus.
  • Imagine intitulată Alegeți o masă de cafea Pasul 6
    3. Evaluați-vă nevoile dvs. de stocare. Unele mese de cafea vin cu depozitare încorporată, cum ar fi sertare, rafturi, coșuri sau depozitare sub masă. Determinați ce tip de stocare aveți nevoie, dacă există și faceți selecția pe baza acestor nevoi.
  • Mesele de cafea umplute cu depozitare sunt adesea excelente pentru familii, deoarece pot găzdui consumabile de artă și jucării, păstrând o cameră curată și ordonată.
  • Dacă găsiți o masă de cafea cu o margine de fund, puteți păstra coșurile de stocare pe ea.
  • Partea 3 din 3:
    Decizia asupra materialelor dvs. ideale
    1. Imagine intitulată Alegeți o masă de cafea Pasul 7
    1. Evaluați obiceiurile de curățare. Unele materiale sunt mai mari de întreținere decât altele. Dacă vă curățați casa pe o bază zilnică, o masă de cafea din sticlă ar putea funcționa bine pentru dvs. Dacă sunteți mai mult de un fel de curățenie o dată pe lună, un material mai robust, cum ar fi lemnul, ar putea fi un pariu mai bun. Dacă vă aflați la curățare, o masă de cafea tapițată poate fi cea pentru dvs.
  • Imagine intitulată Alegeți o masă de cafea Pasul 8
    2. Luați o privire sinceră la stilul tău de viață. Dacă aveți copii sau o mulțime de animale de companie (în special pisici), veți dori să obțineți o masă durabilă făcută cu lemn masiv sau metal, posibil într-o formă curbată pentru a evita marginile periculoase. Alte materiale pot deveni sparte sau marcate cu ușurință. Dimpotrivă, dacă trăiți singur sau trăiți doar cu un partener, puteți să vă bucurați pentru mese mai complexe sau delicate.
  • Deși puteți achiziționa un tabel care nu se potrivește în mod obișnuit stilului dvs. de viață, este posibil să fie necesar să curățați, să reparați sau să îl înlocuiți des.
  • Imagine intitulată Alegeți o masă de cafea Pasul 9
    3. Uită-te la mobilierul din jur. Ce culori, forme și linii sunt de obicei desenate? Dacă vă place linii netede, curate, un dreptunghi simplu va face probabil cea mai bună lucrare. Dacă sunteți un fan al marginilor mai naturale, o placă de lemn neterminat de pe câteva picioare simple metalice vă poate completa spațiul. Desenați inspirația de la mobilierul care înconjoară imediat tabelul.
  • Nu vă fie frică să jucați cu culoarea și textura. Deși un singur element de mobilier diferit ar putea părea ciudat, puteți găsi modalități de a lega bucăți de mobilier împreună pentru a le face să se potrivească bine camerei.
  • Dacă camera are o mulțime de curbe, o masă de cafea rotundă ar fi o alegere bună.
  • Dacă masa de cafea merge într-o cameră cu o mulțime de linii și unghiuri grele, o masă de cafea pătrată sau triunghi ar fi un accent frumos.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Păstrați întotdeauna chitanțele în cazul în care masa nu funcționează așa cum ați sperat.
  • Faceți o fotografie a spațiului dvs. de locuit când mergeți la cumpărături pentru o vizuală clară a zonei pe care o va ocupa.
  • Dacă nu sunteți sigur, întrebați showroom-ul mobilierului sau grefierul magazinului pentru ajutor.
  • Dacă vă aflați într-un buget, verificați în mod regulat magazinele locale.
  • Dacă căutați ceva pentru a pune lucruri pe care nu doriți o masă de cafea voluminoasă, luați în considerare obținerea unei otomani și puneți o tavă pe partea de sus a acesteia.
  • Avertizări

    Fiți atenți la achiziționarea de mese de sticlă sau de masă cu colțuri ascuțite dacă aveți copii.
  • Nu alegeți o masă pentru stilul dvs. de viață ideal, dar cel pe care îl trăiți de fapt.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar