Cum se diferențiază între un retriever de laborator de aur și galben

Retrieveri de aur și Labrador Retrievers sunt unele dintre cele mai populare rase de câine.Retrieverul de aur și galben Labrador Retriever arată similar, astfel încât să le spui în afară poate fi un pic dificil. Din fericire, există câteva caracteristici pentru a căuta acest lucru vă poate ajuta să vă dați seama dacă aveți un retriever de aur sau un Retriever galben Labrador.

Pași

Metoda 1 din 3:
Notificarea diferențelor în structura și dimensiunea corpului
  1. Imagine intitulată de rasă Labradors Pasul 7
1. Știți că Retrieverii Labrador poate fi ușor mai mare decât retrieverii de aur. Nu este prea mult, dar Retrieverii masculi Labrador sunt de obicei între 22 de ani.5-24.5 inci (57-62 cm) înalt și cântărește oriunde între 65-89 de lire sterline (29-40 kg). Femeile de la Labrador Retrieverii pot fi oriunde între 21 de ani.5-23.5 inci (55-60 cm) înalți și cântării oriunde de la 55-70 de lire sterline (25-32 kg).Retrieverii de aur de sex masculin tind să fie oriunde de la 23-24 inci (58-61 cm) înalți și de obicei cântăresc între 65-75 de lire sterline (29-34 kg). Retrieverii de aur de sex feminin sunt oriunde de la 21.5-22.5 inci (55-57 cm) înalți și de obicei cântăresc între 55-65 de lire sterline (25-29 kg).
  • Retrieverii de aur pot fi uneori puțin mai lungi decât Retrieverii Labrador.
  • 2. Căutați un aspect mai elegant în retriverii de aur. Deoarece acestea tind să fie mai subțiri, retrimitele de aur pot părea că au mai mult o aspect grațios sau elegant în general pentru ei.Retrieverii labrador, pe de altă parte, tind să fie mai musculoși.
  • 3. Luați notă de un bot mai lung în retrieverii de aur. Retrieverii de aur tind să aibă un bot mai lung decât retrieverele labrador. În ciuda acestui fapt, Retrieverii Labrador tind să aibă o formă mai largă și mai robustă.
  • Imaginea intitulată Identificați un Puppy Pure Labrador Pasul 5
    4. Realizați că retrieverii de aur pot avea o culoare ochi mai întunecată. În timp ce prețul de la Labrador galben și retrieverii de aur au tendința de a avea ochi maro, este de preferat ca Retrieverii de Aur să aibă maro închis, sau ocazional mediu maro, ochi.
  • Imaginea intitulată Identificați un Retriever Labrador Pasul 6
    5. Observați an "Otter coada" În prețul de la Labrador galben. Aceasta este una dintre caracteristicile definitorii ale Retrieverului Labrador Rasa ca un întreg. Întreaga coadă este acoperită în stratul scurt al Retrieverului Labrador galben.Retrieverii de aur, pe de altă parte, au cozi mari, musculare la baza care sunt purtate la nivel de restul corpului sau, uneori, coada poate fi ușor în sus.Golden Retriever Cheile au, de asemenea, păr mai lung decât cozile Labrador Retriever și tind să fie "pene".
  • Metoda 2 din 3:
    Privind diferențele în haine
    1. Fiți conștienți de faptul că retrieverii de aur și labradorii galbeni au culori similare. Retrieverii de aur au haine de aur adevărate care vin într-o varietate de nuanțe, variind de la o blondă cremoasă la un aur roșcat. Retrieverele galbene labrador variază de la crema ușoară la un roșu-roșu.
    • Labradorii pot fi de asemenea văzuți în haine de ciocolată sau negru, în timp ce auriu sunt întotdeauna o nuanță de aur.
  • Imagine intitulată Diagnosticarea alergiilor cutanate în retrivei de aur Pasul 1
    2. Rețineți că retrieverii de aur au umbrire mai ușoare. Aurdens au evidențiat o pene care poate fi mai ușoară decât restul corpului, să nu fie confundată cu marcajele albe. Cu toate acestea, Labradorii au variante de umbrire pe urechi, înapoi și sub-a corpului, deși pot avea un mic loc alb pe piept.
  • Imaginea intitulată tratează hipotiroidismul în retrieverele de aur Pasul 9
    3. Luați observații că Labradorii au blană mai scurtă. Ambele rase au haine duble, dar ele sunt considerabil diferite în lungime. Stratul unui labrador este descris ca fiind scurt și drept, fiind o trăsătură distinctivă a rasei. Retrieverii de aur, pe de altă parte, au haine lungi, luxoase. Un strat de aur poate fi drept sau ondulat și include o pene pe picioare, gât și coadă.
  • Imaginea intitulată Identificați un Retriever Labrador Pasul 7
    4. Știți că Retrieverii Labrador au haine mai greu. Labradorii au haine foarte dense care se simt greu de mână, deși sub acoperișul rezistent la intemperii este moale. Retrieverii de aur au, de asemenea, haine dense, care sunt repetate ferme și apă, cu un substrat bun, dar un labrador se poate simți din greu.
  • Imagine intitulată Obțineți retrieverul de aur pentru a arunca mai puțin pasul 1
    5. Înțelegeți că retrieverii de aur necesită mai multă îngrijire. Retrieverii de aur și retriverii de la Labrador sunt ambele vărsate rase cu haine duble care necesită îngrijire regulată. Cu toate acestea, retrieverii de aur au haine lungi care trebuie să fie tăiate în mod regulat în jurul zonelor cu pene, cum ar fi gâtul și coada. Subaccesorii lor necesită îngrijiri pentru a le împiedica de la maturi. Retrieverii labrador au nevoie încă de întreținere obișnuită, dar cu păr mai scurt, acestea necesită o tăiere mai puțin.
  • Metoda 3 din 3:
    Examinarea diferențelor în temperamente
    1. Imagine intitulată Faceți-vă la Labrador Retriever mai fericit pasul 2
    1. Căutați mai multă energie în prețul de la Labrador galben. Retrieverii labrador tind să fie mult mai energică și au nevoie de mult mai mult exerciții fizice. În timp ce retriverii de aur au o anumită energie (și au nevoie încă de o cantitate decentă de exercițiu), ei tind să se poată relaxa mai ușor.
    • Plimbările sau jocurile de preluare sunt două modalități bune de a vă oferi exercițiul de câine.
  • Imagine intitulată Faceți o retriever de aur Opriți latrarea pasului 10
    2. Observați mai multă blândețe și sensibilitate la retrieverii de aur. Ambele rase tind să fie oarecum blând, dar retrieverii de aur au de obicei mai multă blândețe și sensibilitate față de oamenii lor decât labrador.
  • Retrieverii labrador, deși prietenosi, nu sunt cu adevărat cunoscuți că au multă sensibilitate.
  • Imaginea intitulată mergeți un câine mare ca un copil de copil 7
    3. Recunoașteți că reținetorii galbeni de labradori pot avea tendința de a face mai bine cu copiii mici decât cu retrieverii de aur. Ambele rase fac excelent cu copiii, dar de obicei, retrieverii de aur sunt cunoscuti ca prefer mediile mai calme.
  • Imagine intitulată trenul unui retriever de aur Pasul 10
    4. Luați notă de mai multă răbdare în retriverii de aur. Aceasta se referă la blândețea și sensibilitatea lor. Din nou, în timp ce Retrieverii Labrador au o răbdare, retriverii de aur sunt, în general, cunoscuți că au destul de puțin.
  • Imagine intitulată Faceți o retriever de aur Opriți latrarea pasului 9
    5. Căutați o clingină în retriverii de aur.În timp ce Retrieverii Labrador iubesc, de asemenea, că sunt aproape de proprietarii lor, au tendința de a fi mai independenți decât de la Aur Retrieves.Această independență poate duce ocazional la un pic de încăpățânare în prețul de la Labrador galben.
  • sfaturi

    Dacă doriți să știți sigur dacă un câine este un retriever de aur sau un retriever galben Labrador, apoi ia în considerare a Testul ADN de câine Pentru a obține un răspuns mai definitiv.
  • Puteți auzi ocazional galben Labrador de la Labrador la care se numește "Laboratoarele galbene", sau "Labradorii galbeni" (sau pur și simplu "Labs" sau "Labradors"), și puteți auzi ocazional retriverii de aur menționați ca "Goldens."
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar