Cum să cumpărați un pomeranian

Aducerea unui câine în casa dvs. este un angajament pe termen lung.În funcție de câine, acest lucru poate fi, de asemenea, un potențial costisitor, dar valoros, investiții.S-ar putea să vă gândiți la un câine nou pentru casa dvs. și aveți în vedere un Pomeranian.Ca proprietar responsabil de animale de companie, trebuie să faceți cercetări pe rasa Pomeraniană, să localizați cel mai bun loc pentru a obține catelul și determinați cum să vă îngrijiți corect noul prieten înainte de a vă decide să vă adoptați noul membru al familiei. Cu cât faceți mai multe cercetări în prealabil, cu atât mai bine experiența dvs. va fi cu noul dvs. Pomeranian.

Pași

Partea 1 din 3:
Având în vedere stilul dvs. de viață
  1. Imagine intitulată Cumpărați un Pasul Pomeranian 1
1. Evaluați-vă stilul de viață. Orice rasă de câine pe care o adoptați va cere timpul și energia dvs. și, deși Pomeranii sunt mici, nu fac excepție.Este important să evaluați sincer programul dvs. pentru a determina dacă aveți suficient timp liber pentru a vă oferi Pomeranianul.De asemenea, luați în considerare dacă stilul dvs. de viață este potrivit pentru această rasă energetică, mică.
  • Câinii trebuie să se plimbe frecvent sau în casă instruiți pentru a elimina într-un loc desemnat.
  • Pomeranii au nevoie de perie frecvente sau părul lor va ninge.
  • Dacă vă bucurați de drumeții lungi și imaginați-vă să vă aduceți câinele cu dvs., de exemplu, o rasă mai mare poate fi mai potrivită.
  • Imagine intitulată Cumpărați un pas poleranian 2
    2. Luați în considerare familia dvs.Pomeranii sunt de obicei plecați și energici și pot face un animal de familie fantastic.Ei au nevoie de formare, totuși, și nu pot fi de așteptat să fie un câine mare de familie în mod natural.Dacă aveți copii mici și puțin timp pentru a instrui un cățeluș sau pe cineva în casă, care nu va tolera o mare energie a lui Pomeranian, ați putea face bine să luați în considerare o altă rasă.
  • Acesta este un moment minunat pentru a vă întreba familia ce își imaginează când se gândesc la obținerea unui câine.Își imaginează un protector mare? Sau poate un câine la care pot arunca bile de tenis? Poate că ei vizează un câine de turnă sau unul pe care îl pot îmbrăca în costume distractive. Aflați ce se așteaptă vă poate ajuta să decideți ce rasă este cea mai bună pentru familia dvs.
  • Pur și simplu întrebați-le: "Pomeranii sunt mici și plini de energie.Ei necesită o mare investiție de timp și va trebui să lucrăm împreună.Credeți că programul dvs. vă va permite să vă periați, să vă hrăniți, să mergeți, să jucați și să vă antrenați câinele?"
  • De asemenea, le liniștești: "Este bine să fii perfect cinstit cu privire la ceea ce vrei și crezi că poți face pentru un câine.Este mai bine să vorbim acum despre asta și sunt cât mai realiste posibil, mai degrabă decât să fim surprinși după ce vom aduce un câine în casa noastră."
  • Imagine intitulată Cumpărați un Pasul Pomeranian 3
    3. Evaluați-vă finanțele.Puii de pâine sunt scumpe, în special rase de jucărie ca Pomeranii.Acesta nu este singurul cost legate de pomeranian pe care trebuie să-l gândești.Câinele dvs. va avea nevoie de îngrijire adecvată, cum ar fi vizitele veterinar regulate, fotografiile și medicamentele preventive pentru purici, căpușe și vierme de inimă.Pomerania dvs. va avea nevoie, de asemenea, de alimente, vase, un guler, o etichetă, microcip și jucării.În plus, veți avea nevoie de buget pentru urgențele PET.
  • Puteți alege să vă îngrijească Pomerania la domiciliu, ceea ce va reduce unele costuri - cu toate acestea, va trebui să achiziționați consumabilele dvs.
  • De asemenea, puteți să vă luați Pomerania la un groomer profesionist.Acest lucru este mai scump, dar vă economisește timp.
  • O opțiune de reducere a costurilor este de a achiziționa asigurarea de companie, care poate ajuta la plata medicamentelor, vizitelor VET și urgențelor.
  • Partea 2 din 3:
    Decizia de unde să-ți cumperi Pomerania
    1. Imagine intitulată Cumpărați un pas poleranian 4
    1. Evitați mile de catelus.Puppy Mills sunt exact ceea ce sugerează numele - site-uri care generează cantități de cățeluși cu puțin în niciun caz pentru calitatea vieții sau a rasei standard.De multe ori câinii părinte sunt ținute în condiții murdare, de boală și în stare de sănătate.Puppy Mill Puppies poate fi drăguț, dar de obicei au o listă de condiții de sănătate care pot fi destul de scumpe pentru noile lor familii.Există câteva steaguri roșii care pot căuta acest lucru care ar putea indica că aveți de-a face cu o moară de catelus.
    • Puppy Mills aproape întotdeauna se ascund ca o crescătorie legitimă sau o organizație de salvare, deci merită să cercetăm locația înainte de a cumpăra.
    • Anunțuri care apar în mod regulat în secțiunea clasificată sau online.
    • Un crescător care nu vă va spune informațiile medicului veterinar.
    • Un ameliorator sau o organizație care pare să aibă întotdeauna câini disponibili pentru cumpărare.
  • Imagine intitulată Cumpărați un Pasul Pomeranian 5
    2. Stai departe de magazinele de animale de companie.Cu excepția cazului în care un magazin de animale de companie oferă câini pentru adoptarea de la un adăpost local de animale, este aproape garantat că vinde câini de câini.Nici o afacere nu va admite acest lucru și puteți merge chiar la un magazin de animale de companie care vă spune că folosesc numai crescători de reputație.Acest lucru nu este cazul. Nici un crescător nu ar putea ține pasul cu cererea unui magazin de animale de companie, nici un crescător responsabil nu ar permite ca puii să fie vânduți printr-o terță parte ca un magazin de animale de companie.
  • Dacă magazinul de animale de companie insistă că folosesc crescători de reputație, obțineți numele și adresa și verificați informațiile pentru dvs.Orice crescător de reputație vă va invita pentru o inspecție a site-ului.
  • Imagine intitulată Cumpărați un Pasul Pomeranian 6
    3. Distinge între crescătorii de hobby și curte.Rasele populare, în special în clasa de jucărie, cum ar fi Pomeranii, sunt pervazive în mori de catelus și în crescătorii din spate din întreaga țară.Numele crescătorului de backyard nu înseamnă că cineva rasează câini în curtea lor.În schimb, înseamnă că cineva care rasează un număr mare de câini sau îi permite câinilor să se reproducă fără griji.Hobby crescători, pe de altă parte, de obicei, au doar câini pe care ei monitorizează foarte atent, au testat genetic câinii pentru a se asigura că nu reproduc genele rele și iubesc rasa.
  • Ruferii din curte nu sunt de obicei interesați să facă bani, nu-și fanteze crescătorii și nu au câinii lor testați pentru condiții genetice. De obicei, ei nu au multe cunoștințe despre standardele sau formarea de rasă.
  • Primitorii de hobby sunt, de obicei, destul de pasionați de cea a rasei cu care lucrează și sunt atenți la animalele pe care le ratează și au prudență pentru a nu supraviețui animalelor.Hobby-ul crescători sunt familiarizați cu standardele de rasă, nevoile de instruire, nevoile medicale și vor avea puii în mod corespunzător înainte de vânzare.
  • Imagine intitulată Cumpărați un Pasul Pomeranian 7
    4. Contactați un crescător înregistrat.Un crescător bun se va înregistra la o organizație, cum ar fi Clubul American Kennel.Ei vor, de asemenea, să creeze doar câinii foarte buni, uneori lucrează cu alți crescători pentru a aduce împreună doi câini exemplificați.Un crescător de pomeranici înregistrați și reputați va fi fericit să vă arate facilitățile lor, să vă permiteți să vă întâlniți câinii și să vă plimbați de ce câinii lor merită reproducere.
  • Majoritatea crescătorilor vor intervieva, de asemenea, cumpărătorii potențiali pentru a se asigura că câinii vor fi plasați într-o casă pentru totdeauna.
  • Mulți crescători de pomeranici vor cere să semnați un contract la momentul achiziției care prevede totul din condițiile de viață la re-.
  • Site-ul AKC are o listă de crescători de pomeranți înregistrați.
  • Imagine intitulată Cumpărați un Pasul Pomeranian 8
    5. Salvați un Pomeranian.Există organizații din întreaga lume dedicate salvarea câinilor, iar unele sunt în mod specific pentru salvarea Pomeraniană.Veți găsi o serie de veacuri, dimensiuni și condiții de sănătate în salvați.Salvările sunt, de asemenea, pasionate de câinii lor și vă vor cere probabil să semnați un contract și să completați un chestionar despre condițiile dvs. de viață.Există mai multe avantaje pentru adoptarea unui Pomeranian de la o salvare:
  • Ele sunt de obicei housebroken.
  • Salvarea vă va spune cum câinele interacționează cu câini, pisici și copii.
  • Veți cunoaște orice condiții medicale în față.
  • Taxa de adopție este semnificativ mai mică decât achiziționarea de la un crescător.
  • Puteți adopta un câine mai în vârstă, care poate fi instruit, dacă nu doriți să îndurezi faza "catelus".
  • Partea 3 din 3:
    Să cunoaștem rasa
    1. Imagine intitulată Cumpărați un Pasul Pomeranian 9
    1. Cercetarea Pomeranii.Familiarizați-vă cu rasa Pomeraniană, astfel încât să puteți decide cu încredere dacă aceasta este rasa pentru dvs. sau nu.Citiți cărți și efectuați cercetări pe Internet despre rasa Pomeraniană, astfel încât să știți cum să vă îngrijiți în mod corespunzător și să cunoașteți trăsăturile comune de personalitate și posibilele ciudate.
    • Pomeranii sunt o rasă de jucării, ceea ce înseamnă că sunt destul de mici, variind de la 3-7 kilograme.
    • Ele sunt foarte energice, aparente să aibă o cantitate nelimitată de energie.
    • Ei tind să se înțeleagă bine cu alți câini și oameni.
    • Ele sunt incredibil de alerte și atente.
    • Ei pot lătra foarte mult, mai ales dacă au auzit un sunet nefamiliar sau văd o persoană necunoscută.
  • Imagine intitulată Cumpărați un Pasul Pomeranian 10
    2. Să mențină așteptări rezonabile.În cercetarea dvs., veți afla exact ce nu este un Pomeranian.S-ar putea să aveți așteptări ale câinelui tău viitor și este bine să afli dacă un poleranian tipic se va potrivi facturii.Amintiți-vă, totuși, că fiecare câine are propria sa personalitate unică și poate sfidea regulile.
  • Pomeranii nu sunt câini de lucru și tind să fie relativ fragili.
  • Întreținerea redusă - Pomeranii necesită scăldat și periaj regulat.
  • Liniștii - Pomeranii au tendința de a lătra frecvent la oameni nefamiliari, câini sau alte animale din afara cercului familiei. Dacă te-a lătrat de zi cu zi să te deranjeze, un Pomeranian nu este probabil câinele pentru tine.
  • Ușor de ocupat de tren - câinii mai mici sunt de obicei mai dificil de a găzdui trenul decât omologii lor mai mari.
  • Imagine intitulată Cumpărați un pas poleranian 11
    3. Aflați standardele de rasă. Clubul american Kennel a stabilit standardul de rasă pentru Pomeranii și alte canini de rasă de rasă și au făcut ca informațiile disponibile pe site-ul lor.Este bine să fiți familiarizați cu standardele de rasă, astfel încât să știți ce să căutați atunci când faceți cumpărături pentru un Pomeranian și, de asemenea, pentru a putea observa orice problemă care apar ca câine se maturizează.
  • Pomerania are o haină dublă, dublă și o coadă puternic plină.
  • Câinele va avea un bot scurt și ochii întunecați, rotunzi.
  • Lungimea superioară și inferioară a picioarelor trebuie să fie aproximativ egală.
  • Câinele va avea un nas negru cu panouri naturale.
  • sfaturi

    Pentru a preveni o trachea care se prăbușește, cumpărați un ham pentru atașarea unei leve în locul de a atașa o leșie la gulerul său. Acest lucru vă împiedică să puneți presiuni asupra traheei sale, ceea ce poate fi deteriorat doar cu câteva trageri.
  • Pomeranii sunt o rasă de jucării, ceea ce înseamnă că sunt mai mici decât majoritatea celorlalți câini. Deoarece nu se intimidiază în statură, Pomeranii fac sunt un câine ideal pentru familiile cu vârsta elementară și mai în vârstă. Adoptarea unui Pomeranian nu poate fi o idee bună pentru familiile cu copii mici, deoarece copiii mai tineri nu pot înțelege importanța de a fi blând cu noul catel. Cu toate acestea, Pomeranii fac mari tovarăși pentru copiii mai mari și cetățenii în vârstă.
  • Avertizări

    Dacă aveți deja alți câini, în special câini de rase mai mari, noul câine va trebui să fie socializat cu câinii existenți pentru a asigura o tranziție lină. Câinii mai mari ar putea dăuna unui Pomeranian dacă se permite jocul dur. Monitorizați toate activitățile de joc între noile câini Pomeranian și mai mari.
  • Pomeranii sunt predispuși la oasele rupte, hipotiroidismul, traheeul colaps și patellasul de lux.
  • Nu cumpărați Pomerani de la magazinele de animale de companie, mori de catelus sau crescători de curte informale care nu sunt înregistrați la un club de kennel. Patronarea oricăruia dintre aceste unități încurajează în continuare agricultura catelului, care este probabil să fie cauza unor probleme grave de sănătate și comportamentale ale catelusilor lor în anii următori. Cumpărați numai de la crescători de pomeranți de reputație care dedică timpul și efortul tuturor câinilor lor.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar