Cum să cumpărați un catelus de rasă pură

Cumpărarea unui catelus prafred este un angajament pe termen lung și implică un proces important de luare a deciziilor. Alegerea parteneriatului dvs. perfect Purebred necesită un timp, un efort și de cercetare. Ia în considerare ce rasă va potrivi cel mai bine stilul tău de viață. Să știți că temperamentul și calitățile rasei, astfel încât să puteți ști ce să vă așteptați. Când ați ales rasa dvs. ideală, luați timp pentru a găsi un crescător responsabil care își ridică câinii în condiții sănătoase, de înaltă calitate. Când ați ales catelul dvs., asigurați-vă că vă pregătiți casa pentru noul dvs. animal de companie și începeți să îl familiarizați cu casa și regulile dvs.

Pași

Partea 1 din 3:
Alegerea rasei corecte
  1. Imagine intitulată Cumpărați un catelus de pâine Pasul 1
1. Găsiți o rasă compatibilă cu stilul dvs. de viață. Luați în considerare de ce doriți un câine de pâine: căutați un câine de spectacol? Un animal de protecție? Un animal de familie? Rețineți cât de mult camera va avea câinele dvs., cât de mult exercițiu intenționați să oferiți zilnic și nevoi de îngrijire de bază.
  • Gândiți-vă la cât de mult o anumită rasă ar putea să drool sau să vărsați și cum ar putea factura acest lucru în decizia dvs. Dacă nu sunteți în Drool, evitați rasele ca buldogi sau st. Bernards. Dacă vărsarea este un factor, evitați câinii cu dublă acoperire, cum ar fi Huskies Siberiană sau Malamutes.
  • Aflați cum se comportă un câine tipic al rasei dvs. alese și dacă acesta este potrivit pentru stilul dvs. de viață și familia. De exemplu, dacă aveți copii, asigurați-vă că rasa dvs. prospectivă este bună cu copiii, cum ar fi Retrieverii Labrador sau Boxerii.
  • Dacă vrei un lapdog, gândește-te la rase precum Yorkshire Terriers, Chihuahuas, sau regele Charles Spaniels.
  • Imagine intitulată Cumpărați un catelus de pâine Pasul 2
    2. Uită-te la un ghid de rasă. Check out o librărie pentru ghiduri care prezintă caracteristici de rasă și temperamente. Pentru informații detaliate despre American Kennel Club (AKC) Rase înregistrate, căutați site-ul lor: https: // Akc.Org. Rasele AKC sunt tipuri de câini recunoscuți în Statele Unite.
  • De asemenea, puteți căuta alte cluburi de kennel, cum ar fi Westminster: http: // Westminsterkennelclub.Org /
  • Imagine intitulată Cumpărați un catelus de pâine Pasul 3
    3. Obțineți informații din clubul dvs. prospectiv de rasă. Dacă sunteți interesat de o anumită rasă, vă alăturați clubului de rasă. Uită-te pe site-ul AKC pentru a găsi un club de rasă locală sau pentru a căuta online pentru a găsi clubul părinte. Adresați-vă prietenilor dacă știu de cineva cu un câine de rasă pe care sunteți interesat și faceți aranjamente pentru a le vizita, mai ales dacă nu ați văzut niciodată această rasă în persoană.
  • Imagine intitulată Cumpărați un catelus de pâine Pasul 4
    4. Luați în considerare încurajarea pentru a vedea dacă o rasă sau o dimensiune a câinelui vă convine. Înainte de a se stabili pe o anumită rasă, încercați să încurajați. Nu aveți nevoie să promovați câini de rasă pentru a obține o idee pentru felul de câine cel mai bine să vă potriviți stilului dvs. de viață. Promovarea vă poate oferi o idee mai concretă de dimensiune și temperament pe care tu și familia ta le puteți ocupa.
  • Dacă nu sunteți sigur de ce fel de câine doriți, variind câinii pe care îi puteți ajuta să vă restrângeți selecția.
  • Contactați un adăpost local de animale și întrebați-le despre programele disponibile și mai multe informații despre cum puteți începe.
  • Partea 2 din 3:
    Găsirea unui crescător responsabil
    1. Imagine intitulată Cumpărați un catelus de pâine Pasul 5
    1. Luați în considerare adoptarea unui câine dintr-un grup de salvare a rasei. Mai degrabă decât să cumpărați un câine de la un crescător, gândiți-vă la contactarea unui grup de salvare a rasei din apropiere despre adopție. Luați în considerare grupurile de salvare a rasei, mai ales dacă respectiva rasă suferă de suprapopularea animalelor de companie.
    • Răsfoiți și adăpostite locale. Un sfert de câini în adăposturi sunt puredbred și ați putea să găsiți și să găsiți un câine sau un câine juvenil că sunteți interesat să adoptați.
  • Imagine intitulată Cumpărați un catelus de pâine Pasul 6
    2. Căutați un crescător uman și responsabil. Dacă sunteți setat la achiziționarea unui catelus de o rasă specifică, asigurați-vă că ați făcut temele. Asigurați-vă că găsiți un ameliorator responsabil care evită încrucișarea, menține condiții bune de canisare și îndeplinește și depășește toate standardele legale aplicabile.
  • Evitați să cumpărați un catel la magazinul dvs. local de animale de companie, deoarece acestea sunt adesea crescute de mori de catelus pentru un profit rapid.
  • Asigurați-vă că amelioratorul dvs. este interesat cu adevărat de bunăstarea câinilor lor. Ei vă vor pune o mulțime de întrebări despre acasa a catelusului și faceți eforturi recunoscute pentru a vă asigura că sunteți o potrivire bună.
  • Nu faceți afaceri cu un crescător care este dispus să ia pur și simplu bani fără a vă întreba despre fitness ca proprietar de câine.
  • Imagine intitulată Cumpărați un cățeluș de pâine Pasul 7
    3. Vizitați facilitatea de reproducere. Plătiți o vizită personală la facilitatea de reproducere pentru a inspecta facilitățile de curățenie și calitate a vieții. Nu aveți încredere în un crescător dacă nu sunt deschise și primitoare, sau dacă nu vă permit să vedeți întreaga instalație.
  • Evitați crescătorii care insistă să vă întâlnească într-o altă locație decât facilitatea lor. Aceasta indică faptul că ascund ceva sau nu doresc să vezi condiții nesatisfăcătoare.
  • Dacă aveți în minte un cățeluș specific, întâlniți câinele stud și cățea de pui, dacă este posibil. Dacă găsiți temperamentele părinților deranjeze, luați în considerare găsirea unui crescător diferit.
  • Imagine intitulată Cumpărați un catelus de pâine Pasul 8
    4. Întrebați crescătorul pentru înregistrarea de sănătate a catelusului. Creșerul ar trebui să vă ofere voluntar informațiile de contact ale medicului veterinar și ar trebui să ofere dovada că catelul a primit un examen complet veterinar. Dacă au vaccinat catelul, cereți o înregistrare care arată data vaccinării, data expirării, producătorul și numărul lotului.
  • Creditorii care pot oferi lucrări de vaccinare dintr-un veterinar licențiat sunt, în general, mai fiabile decât crescătorii care oferă tratamente în sine.
  • Cereți să vedeți înregistrări care arată că părinții catelusului au fost examinați pentru tulburări genetice, paraziți și alte probleme de sănătate.
  • Imagine intitulată cumpăra un cățeluș de rasă pură Pasul 9
    5. Așteptați o gunoi dacă ați găsit un mare crescător. Dacă ați aflat un mare crescător, dar nu există niciun pui disponibil în prezent, oferiți-le informațiile dvs. de contact și așteptați următoarea gunoi. Luați în considerare efectuarea unui acord de vânzări neobligatoriu, dar nu vă obligați să cumpărați un catelus înainte de a vă vedea, cel puțin, fotografia sa.
  • Cereți o cronologie brută de la crescător și păstrați legătura pentru a rămâne informată despre noile gunoi.
  • Partea 3 din 3:
    Adu-ți casa noua cățeluș
    1. Imagine intitulată Cumpărați un cățeluș de pâine Pasul 10
    1. Puppy-dovada casa ta. Înainte de a aduce noua dvs. casă de casă, asigurați-vă că ați pus toate obiectele periculoase, cum ar fi obiectele mici, spargerile și poștele potențiale. Căutați obiecte care ar putea dăuna catelului dvs. sau că catelul dvs. ar putea deteriora.
    • Împingeți cablurile electrice și păstrați un ochi asupra noului dvs. catelus în jurul ieșirilor și altor pericole electrice.
    • Asigurați-vă că achiziționați un pat, jucării, lesa, alimente și alte necesități. Întrebați amelioratorul pentru orice elemente specifice care ar putea fi utile pentru acea rasă de câine.
    • Consultați-vă crescătorul cu privire la faptul dacă vă va hrăni mâncarea de animale de companie uscată sau conservată.
  • Imagine intitulată Cumpărați un catelus de pâine Pasul 11
    2. Ridicați-vă catelul când sunt în jur de opt până la nouă săptămâni. Un crescător bun va păstra catelul cu așternutul pentru primele luni. Acest lucru oferă catelului cu o socializare timpurie necesară, deoarece va fi folosit pentru a fi în jurul lor.
  • Un catelus preluat prea devreme poate fi teama de alti caini si oameni.
  • Catelul beneficiază, de asemenea, de faptul că nu este înțărcat de laptele mamei sale prea devreme.
  • Imagine intitulată cumpăra un cățeluș de pâine Pasul 12
    3. Obțineți un examen veterinar în termen de 24 de ore de la ridicarea catelului dvs. Obțineți un examen complet de veterinar și începeți prevenirea inimii și bifați imediat. Asigurați-vă că aveți documentare a tuturor vaccinărilor necesare. Țineți minte că un crescător de reputație va oferi, de asemenea, o garanție că puteți returna catelul dacă medicul veterinar descoperă o stare de sănătate gravă în primele câteva zile de proprietate.
  • Imagine intitulată Cumpărați un catelus de pâine Pasul 13
    4. Începe Instruirea catelusului. Ia catelul dvs. pe un program de hrănire, de dormit și de baie cât mai curând posibil. Începeți pregătirea cu cuvintele de comandă, cum ar fi stați, rămâneți și veniți. Faceți distracție de antrenament și stres scăzut, mai ales atunci când vă primiți mai întâi noul animal de companie în casa dvs.
  • Luați în considerare luați-o la clasele de ascultare a puppy. Adresați-vă medicului veterinar sau crescătorului să sugerăm o facilitate.
  • Stabiliți aceleași așteptări pentru cățelușul dvs., așa cum veți avea de la un câine adult și să fiți în concordanță cu regulile casei dvs. de la început. De exemplu, dacă nu doriți ca câinele să ceară pentru mâncare, nu-i dați resturi de masă când este un catelus.
  • Asigurați-vă că o scoateți în afara pentru a utiliza baia la fiecare două până la trei ore. Puii nu au dezvoltat încă controlul asupra funcțiilor lor de baie, așa că nu vă supărați de ea dacă are un accident.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar