Cum să-i convingeți pe părinți să vă lase să deveniți un câine walker

Convingerea părinților să vă lași să aveți un loc de muncă, cum ar fi câinele de mers pe jos, poate fi rafturi nervoase, mai ales dacă vă este frică că vor spune că nu. Cu toate acestea, prin dovedirea că sunteți gata și apropiați de părinții dvs. cu atitudinea corectă, puteți crește probabilitatea unui răspuns pozitiv de la părinții dvs. Dacă părinții dvs. spun că nu sau sunt indeciși, rămân calm și colectați. Încercați să vă dați seama de motivele pentru a spune nu. Odată ce știi motivele lor, poate că tu și părinții tăi poți face un compromis.

Pași

Metoda 1 din 3:
Dovedind că sunteți gata
  1. Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. să vă lase să deveniți un câine Walker Pasul 1
1. Să ia mai multe responsabilități în jurul casei. Înainte de a vă apropia de părinții dvs., asigurați-vă că vă faceți griji cu sârguință și responsabilă timp de cel puțin o săptămână sau două. De asemenea, încercați să luați responsabilități suplimentare în casă. În acest fel, aveți material să utilizați pentru a dovedi părinților dvs. că sunteți gata să vă asumați responsabilitatea de a avea un loc de muncă.
  • De exemplu, oferiți-vă să vă ajutați frații mai tineri cu temele sau babysitting.
  • Dacă aveți deja un câine, contribuiți mai mult din timpul dvs. pentru a avea grijă de el, hrănindu-l, luându-l pentru plimbări și pentru ao îmbăta mai des.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă lăsa să deveniți un câine Walker Pasul 2
    2. Obține o experiență relevantă. Prin obținerea experienței necesare, vă puteți dovedi părinților dvs. că sunteți pregătiți să aveți un loc de muncă în câini de mers pe jos. Încercați voluntariat la un adăpost pentru animale sau la o organizație de salvare. De multe ori, aceste organizații au nevoie de voluntari pentru a-și plimba câinii. Sau, programați și luați o pregătire câinilor sau o clasă comportamentală pentru câini la magazinul dvs. local de animale de companie.
  • De asemenea, vă puteți construi experiența prin voluntariat pentru a merge pe câinii vecinilor sau a membrilor familiei. Aceasta este o modalitate excelentă de a începe și de a construi baza de clienți, de asemenea.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. să vă lase să deveniți un câine Walker Pasul 3
    3. Înțelegeți ce înseamnă câini. Ca câine Walker, trebuie să fiți dispuși să lucrați în aer liber și în toate tipurile de condiții meteorologice. Prin urmare, trebuie să fiți în formă fizică. De asemenea, trebuie să aveți o înțelegere de bază a câinilor și îngrijirii câinilor, precum și bucurați-vă de a fi în jurul câinilor. Și, înțelegeți că va trebui să aveți un program flexibil pentru a vă adapta clienții.
  • Odată ce ați făcut cercetarea, organizați informațiile într-un mod clar și concis, astfel încât părinții dvs. să înțeleagă și să digeră.
  • Faceți o schiță care detaliază clienții dvs., responsabilitățile, orele dvs. și salariile dvs. De asemenea, includeți orice contribuție pe care părinții dvs. vor trebui să o facă, cum ar fi conducerea la o locație.
  • Metoda 2 din 3:
    Făcând cazul dvs
    1. Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. să vă lase să deveniți un câine Walker Pasul 4
    1. Pregătiți-vă pentru întrebările părinților dvs. Părinții dvs. vă vor întreba multe întrebări. Prin pregătirea pentru aceste întrebări, puteți face un caz mai bun și mai convingător. De asemenea, veți arăta responsabil dacă aveți răspunsurile la cele mai multe întrebări. Întrebări pe care părinții dvs. le-ar putea întreba sunt:
    • "Cui câini veți merge pe jos?"
    • "Când vei lucra?"Sau," Care va fi programul dvs. de lucru?"
    • "Cât veți plăti?"
    • "Cum vei ajunge acolo?"
    • "Cât de mult știi despre câini?"Sau," veți putea să vă ocupați de un câine dacă devine agresiv?"
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. să vă lase să deveniți un câine Walker Pasul 5
    2. Aduceți subiectul în timpul unui timp convenabil. Abordați-vă părinții atunci când nu sunt ocupați să facă ceva, cum ar fi gătitul, fixarea chiuvetei sau ajutându-vă fratele cu temele lor. De asemenea, asigurați-vă că ați adus subiectul atunci când sunt într-o stare bună. Nu aduceți subiectul atunci când sunt stresați sau supărați.
  • Conducerea în mașină, mergând la o plimbare sau după cină sunt exemple de momente bune pentru a vorbi.
  • Dacă vrei să vorbești, dar vezi că părinții tăi sunt ocupați, apoi întrebați: "Putem vorbi? Este acum un moment bun pentru a vorbi?"" Am ceva de vorbit cu tine. Când este un moment bun pentru a vorbi?"Și" mama (sau tata), ai un minut?"
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. să vă lase să deveniți un câine Walker Pasul 6
    3. Cereți un răspuns întârziat. Când părintele dvs. se simte ca și cum ar fi înconjurați, sau dacă simt că sunt s-au grabit, sunt mult mai probabil să spună nu decât da. Prin urmare, solicitând un răspuns întârziat, acesta va da tatălui sau mamei tale să ia în considerare cererea dvs. Acest lucru vă va face, de asemenea, să arătați pacient și, prin urmare, matur.
  • Cereți un răspuns întârziat spunând: "Nu aveți nevoie să spuneți da sau nu imediat. Vreau să faceți timp pentru a examina informațiile și gândiți-vă la cererea mea înainte de a decide."
  • Arată o recunoștință spunând: "Știu că amândoi voi lucrează cu adevărat greu de oferit pentru mine și sora mea. Dar, vreau să încep să mă asigur mai multă responsabilitate pentru unele dintre lucrurile mele și să încerc. Având această slujbă, voi fi capabil să plătesc pentru unele dintre hainele mele și jocurile video. Gandeste-te la asta."
  • Metoda 3 din 3:
    Care se ocupă de răspunsul lor
    1. Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă lăsa să deveniți un câine Walker Pasul 7
    1. Dau seama de ce au spus nu. Dacă părinții tăi spun că nu la început, nu este sfârșitul lumii. În loc să devină supărat sau frustrat, dați seama de motivele pentru care au decis. Apoi, întrebați-i ce puteți face pentru ao face un da.
    • De exemplu, "Cum pot schimba decizia?"Sau," Ce trebuie să fac pentru a vă schimba mintea?"
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă lăsa să deveniți un câine Walker Pasul 8
    2. Face un compromis. Dacă părinții dvs. sunt indeciși, oferta de a face un compromis. Poate că părinții dvs. sunt îngrijorați că nu veți avea timp pentru școala dvs. dacă aveți un loc de muncă. Sau, poate că sunt îngrijorați de siguranța dvs. generală. În loc să se certe cu ei, negociați cu ei.
  • Dacă sunt îngrijorați de școală, spuneți-le: "Dacă notele mele încep să scadă, voi renunța la câini de mers pe jos."
  • Dacă sunt îngrijorați de siguranța dvs., spuneți-le: "Voi merge doar câini de proprietari care vă cunosc și știu și am încredere."
  • Dacă sunt în general, în general, nemulțumiți de voi, spuneți-le: "Dacă voi vă permiteți să mergem la câine, voi lua mai multă responsabilitate în jurul casei. Știu că vrei să fiu mai responsabil și mai matur, dar și eu. Cum pot să vă arăt asta?"
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă lăsa să deveniți un câine Walker Pasul 9
    3. Rămân calm. Amintiți-vă să rămâneți calm dacă părinții dvs. decid asupra unei definiții. Nu vă supărați și începeți să strigați, plângând sau plângând. Acest lucru va dovedi doar punctul lor - că nu sunteți suficient de maturi pentru a avea un loc de muncă. Vrei să lași o impresie bună pentru data viitoare când le întrebi.
  • Între timp, ia mai multă responsabilitate în jurul casei. Ajutați-vă părinții făcând mai multe treburi, îngrijirea frațiilor și ascultarea și respectarea de regulile lor. Dacă văd o îmbunătățire, poate că își vor schimba mintea cu privire la decizia lor.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar