Cum să aduceți un câine blând și plăcut

Câinii pot face animale de companie minunate și compasiune, mai ales când se comportă bine. În timp ce unii proprietari de câini preferă o rasă de mare energie, de înaltă întreținere - sau chiar un câine agresiv pentru a servi ca vânător sau gardă-alții se bucură de un câine mai docil și mai blând. Dacă doriți ca un câine blând să servească ca un partener plăcut, va trebui să vă uitați la o rasă adecvată înainte de a adopta sau cumpăra un câine. De asemenea, ar trebui să-ți antrenezi câinele pentru a nu rupe sau mușcă. Dacă preferați să nu vă faceți acest lucru, puteți plăti un antrenor profesionist pentru a vă învăța câinele. Dați întotdeauna câinelui tău o armare afectuoasă și pozitivă atunci când se comportă bine.

Pași

Partea 1 din 3:
Selectarea unui câine blând
  1. Imaginea intitulată aduce un câine blând și plăcut pas 1
1. Câinii de cercetare care au dispoziții blânde. Deși orice rasă de câine poate avea o dispoziție și înclinată spre blândețe, diferite rase au dispoziții comportamentale diferite datorită trasaturilor de reproducere și genetice. Cercetări de cercetare online sau vorbind cu indivizi informați la magazinele de animale de companie sau la clinici veterinare din zona dvs. Rasele de câine care au dispoziții blânde includ: Marele Danes, Beagles, Newfoundlands și Pugs.
  • Luați în considerare ceea ce doriți într-un câine: ați prefera un animal de companie leneș, sau un câine care este atletic și de mare energie?
  • Dacă sunteți setat pe obținerea unui animal de rasă pură, uitați-vă în istoria rasei. Dacă căutați un animal de companie blând, evitați câinii care au fost crescuți pentru activități violente, cum ar fi paza sau vânătoarea de animale.
  • Imaginea intitulată aduce un câine blând și plăcut pasul 2
    2. Selectați o rasă prietenoasă. Pentru a vă asigura că găsiți un câine blând și plăcut, optați pentru un câine a cărui rasă este considerată prietenoasă și ușoară. Rasele cunoscute a fi ridicate, sau care necesită o pregătire excesivă sau o întreținere ridicată, nu se pot dezvolta în câinele blând pe care îl căutați. Câteva rase de ieșire, distracție sunt: ​​Setters Irlandez, Beagles, Boxeri și Corgis Welsh.
  • Rasele care sunt frecvent considerate afectuoase includ: Retrieverii de aur, Retrieverii Labrador, Wolfhounds irlandez, Collies, Bulldogii englezi și Danezii Mare.
  • Imaginea intitulată aduce un pas de câine blând și plăcut pas 3
    3. Căutați un câine afectuos. În afară de caracteristicile de rasă, doriți să faceți tot posibilul pentru a vă asigura că câinele dvs. specific este un animal de companie afectiv, blând și plăcut. Dacă este posibil, petreceți ceva timp cu un potențial animal de companie înainte de ao aduce acasă. Acest lucru este deosebit de important dacă adoptați un animal cultivat dintr-un adăpost de animale de companie, deoarece câinii adulți vor fi mai puțin probabil să își schimbe comportamentul într-o casă nouă.
  • Asigurați-vă că obțineți câinele dvs. de la un crescător de reputație sau salvare care socializat în mod corespunzător. Câinii care nu sunt socializați au mai multe șanse de a avea probleme comportamentale.
  • Dacă aduceți acasă un cățeluș, ar trebui să încercați încă să petreceți timp cu ea înainte de adoptare pentru a vă asigura că este blând.
  • Dacă aveți alegerea dvs. de un număr de cățeluși (de exemplu, un gunoi întreg), petreceți timp cu puii și alegeți una care pare a fi efectuată și personalizată.
  • Partea 2 din 3:
    Aducând un câine ascultător
    1. Imaginea intitulată aduce un câine blând și plăcut pas 4
    1. Antrenează câinele dvs. folosind armarea pozitivă. Mai degrabă decât să vă pedepsiți câinele pentru greșeli pe care le-au făcut, ceea ce vă va învăța câinele să vă temeți, să vă consolideze pozitiv comportamentele bune. Când câinele dvs. ascultă o comandă sau completează corect o sarcină, laudă câinele dvs. și le dați un tratament sau o bucată de mâncare.
    • Luarea câinelui dvs. la un curs de formare a ascultării este o modalitate excelentă de a vă antrena câinele rapid și eficient. Asigurați-vă că instructorii de formare folosesc însăși armături pozitive și alte metode de formare blândă.
  • Imaginea intitulată aduce un câine blând și plăcut pasul 5
    2. Socializați câinele dvs. devreme și adesea. Pentru a vă asigura că câinele dvs. se va face bine cu alți câini și alți oameni (proprietarii câinilor) și va avea o dispoziție plăcută, evitați să vă retrageți câinele. După aproximativ o lună de a învăța comportamentul câinelui, lăsați-l să interacționeze frecvent cu alte animale și de oameni în spații sigure, unde câinele dvs. nu se va simți amenințat sau inconfortabil. Aceste interacțiuni vă vor ajuta câinele să dezvolte relații sociale și interacțiuni sănătoase cu oamenii și ceilalți câini.
  • O modalitate de a socializa un nou câine - în special un catelus - este de a avea o "partidă de catelus."Invitați diverși prieteni, mai ales oameni care sunt calm și bucurați-vă să fiți în jurul câinilor.
  • De asemenea, puteți invita și alți proprietari de câini să-și aducă câinii să se întâlnească cu dvs. sau să fie de acord să se întâlnească la un parc de câine pentru a lăsa câinii să ruleze împreună. Câinele dvs. ar trebui să se bucure de ea înșiși în timpul acestor interacțiuni - dacă se pare subliniat, poate deveni mai îngrijorător. Nu invitați atât de mulți câini peste ca câinele dvs. să fie copleșit.
  • Imaginea intitulată aduce un câine blând și plăcut pasul 6
    3. Învățați câinele dvs. cum să meargă pe o lesa. Câinii pot fi remarcabil de neplăcute atunci când merg necorespunzător pe o leșie și refuză să meargă cu proprietarul lor sau să-și tragă proprietarul de-a lungul lor. Faceți plimbarea pe jos de partea dvs. și nu lăsați-o să tragă pe lesa.
  • Când vă plimbați câinele și treceți un alt câine, opriți și lăsați cele două interacționați timp de aproximativ 3 secunde înainte de a vă deplasa. Acest lucru vă poate ajuta să devină mai confortabil în jurul altora.
  • Dacă câinele dvs. este încântat sau agresiv când un alt câine este aproape, continuați plimbarea. Dacă vă dați și lăsați câinele să se apropie de câinele ciudat, câinele dvs. cu acest comportament este acceptabil.
  • Partea 3 din 3:
    Descurajând comportamentul negativ
    1. Imaginea intitulată aduce un pas de câine blând și plăcut
    1. Împiedicați câinele dvs. de la redarea. Deși bugfousingul și jocul de joc pot părea drăguț și afectuos atunci când câinele dvs. este un cățeluș, pe măsură ce câinele se maturizează, acest comportament devine neplăcut și poate fi chiar dureros. Împiedicați câinele dvs. de la mușcătură trăgând înapoi sau strigând "Ouch!"Când se joacă mușcăturile. Deplasați-vă de catelul dvs. pentru câteva minute. Când vă întoarceți, reluați ușor jucând.
    • Acest comportament imită modul în care puii învață să se topească și să se joace unul cu altul în așternuturile lor.
    • Prevenirea câinelui dvs. de la mușcătură va lăsa să știe cum să se comporte ușor.
  • Imaginea intitulată aduce un câine blând și plăcut pasul 8
    2. Nu vă tachinează câinele când jucați jocuri. Dacă jucați un joc-preluați, de exemplu - și în mod repetat, tachinează câinele dvs., riscul de ao învăța că timpul de joc este neplăcut și ar trebui evitat. Acest lucru poate diminua legătura dintre câine și proprietar și va duce la un câine de adult mai puțin blând.
  • Evitați să jucați alte jocuri dur cu câinele dvs. Chiar și un joc ca Tug-of-Război poate să-ți învețe câinele că este în regulă să faci lucrurile departe de oameni și că distrugerea obiectelor din înțelegerea voastră este potrivită.
  • Imaginea intitulată aduce un câine blând și plăcut pas 9
    3. Nu vă pedepsiți câinele după ce a greșit greșit. După ce pedeapsa de fapt sa dovedit a funcționa ineficient. De exemplu, nu este util să strigi la câinele tău după ce a încălcat un obiect de uz casnic sau a plecat la baie înăuntru, dacă nu o vei prinde în actul de rău. În schimb, folosiți formarea și armarea pozitivă pentru a vă învăța câinele propriu-zis de comportament interior. Apoi, când câinele face ceva bun, laudă-l cu un tratament și arătând atenție IT.
  • Pedepsirea câinelui dvs. după comportamente necorespunzătoare poate fi contraproductivă, deoarece mulți câini vor lua atenția fiind nemulțumiți asupra lor ca un semn pozitiv. Câinii se simt adesea ca și cum o atenție este o atenție bună și poate fi mai înclinată să se rătăcească dacă cred că vă va atrage atenția.
  • Imaginea intitulată aduce un câine blând și plăcut pasul 10
    4. Învățați câinele dvs. bun în interior maniere. Un câine bine pregătit și bine comportat va fi un partener plăcut și blând și un prieten. Învățați câinele să se comporte bine în interiorul casei de la o vârstă fragedă și veți avea mai puține cazuri de neascultare și comportament neplăcut. Dacă câinele dvs. vă cunoaște clar așteptările dvs. comportamentale, se va comporta bine și va fi un animal de companie plăcut.
  • Nu lăsați câinele dvs. să sară pe prieteni sau pe vizitatori.
  • Când hrăniți câinele, dați-i mâncare după ce ați mâncat deja.Dacă câinele cerșește și plânge în timp ce pregătiți masa, spuneți ceva de genul "Lăsați-mă singur" într-o voce fermă.Când câinele vă lasă singur, iar masa este pregătită, atunci o puteți hrăni.
  • sfaturi

    Tratați câinele ușor și cu dragoste și încredere, iar câinele dvs. va învăța să fie loiali, blând și afectuos.

    Avertizări

    Niciodată nu pleacă sau lovi cu piciorul câinele. Acest tip de comportament este abuziv, iar câinele dvs. va învăța să vă teamă. Acest lucru poate duce la un câine agresiv, mai ales dacă câinele crede că trebuie să se apere de atacurile dvs.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar