Cum să cumpărați un catelus de la labrador retriever

Retrieverii labrador sunt câini prietenoși, ieși și dornici. Ele sunt cele mai cunoscute ca câini de preluare a apei de apă, dar sunt, de asemenea, foarte utilizate ca câini de serviciu, câini de ghidare și câini de căutare și de salvare. Ca câini inteligenți, atletici care pot fi instruiți pentru aproape orice sarcină, ele fac, de asemenea, animale de companie minunate pentru familiile active.

Pași

Metoda 1 din 3:
Obținerea unui catelus de la Labrador Retriever de la o salvare
  1. Imagine intitulată Cumpărați un catelus de la Labrador Retriever Pasul 1
1. Citiți pe Labradors. Labradorii pot fi câini de energie foarte mare și sunt animale destul de mari atunci când sunt cultivate complet. Există cărți pe piață care oferă orientări pentru a vă ajuta să faceți o gamă de rasă sau temperament. De exemplu, catelul perfect: Cum de a alege câinele dvs. prin comportamentul său, de medicii Benjamin și Lynette Hart pot fi de ajutor sau câinele drept pentru tine de Daniel Tortora este o altă resursă pentru a vă ajuta cu decizia dvs.
  • O altă modalitate de a afla despre laboratoare este să citiți despre istoria și standardul de rasă.
  • Educați-vă despre temperamentul de testare a unui câine sau cățeluș ca o metodă pentru a vă ajuta să alegeți un câine care se potrivește cu familia și stilul de viață. Există multe resurse acolo pe această temă.
  • Un catelus care este cu adevărat mare energie poate fi potrivit potrivit pentru o familie activă capabilă să-și exercite acest tip de animal de companie, dar poate fi prea multă energie pentru o altă familie. Puii care sunt extrem de timizi se pot dovedi prea multă teamă și necesită o atenție deosebită față de socializare pentru a preveni problemele de comportament serioase.
  • Imagine intitulată Cumpărați un Labrador Retriever Puppy Pasul 2
    2. Luați în considerare momentul în care aduceți un nou catelus în casa dvs. Veți avea timp să vă luați pe catelus și să socializați-o în mod corespunzător? Ești în vacanță când primești prima oară și apoi trebuie să te întorci la locul de muncă lăsând doar catelul toată ziua? Pregătiți-vă și educați-vă astfel încât pornirea catelului dvs. în casa dvs. să aibă succes.
  • Imagine intitulată Cumpărați un Labrador Retriever Pasul 3
    3. Găsiți un grup de salvare labrador retriever de rasă. Contactați grupurile de salvare a câinilor din zona dvs. Este posibil să puteți obține informații de contact de la societatea locală umană, ofițer de câini, biroul medicului veterinar sau alte întreprinderi legate de animale de companie despre organizațiile locale de salvare.Puteți vizita site-ul web al Clubului Kennel American (AKC) pentru informații de contact pentru grupurile de salvare specifice rasei din statul dvs.
  • Imagine intitulată Cumpărați un Labrador Retriever Pasul 4
    4. Completați o aplicație la un grup de salvare doriți. Multe grupuri de salvare au un proces extins de plasare. Acestea vor necesita o cerere, un interviu și o vizită la domiciliu pentru a asigura o adopție reușită. Unii pot chiar să ceară să vă consultați medicul veterinar curente pentru informații despre dvs. și despre animalele de companie anterioare.
  • Dacă nu vă dețineți casa dvs., fiți, de asemenea, pregătiți să aveți o scrisoare de la proprietarul dvs. care să afirmă că aveți dreptul să aveți un câine. Deși acest lucru poate părea excesiv pentru unii oameni, grupul de salvare încearcă să pună cainele cu o familie într-o casă pregătită și dispusă să se ocupe de noua responsabilitate de a adăuga un membru al familiei. Grupul de salvare nu dorește să adauge la tulburările câinelui cu destinații de plasare fără succes.
  • Dacă aveți un câine existent, acel câine va trebui să fie evaluat, de asemenea, pentru a vă asigura că câinii se vor înțelege.
  • Imagine intitulată Cumpărați un Labrador Retriever Pasul 5
    5. Asigurați-vă că aveți de-a face cu un grup legitim de salvare și întâlniți cu potențialul Puppy. Orice catelus provenind dintr-o salvare ar trebui să fie complet verificată de un medic veterinar pentru sănătatea de bază, paraziți și vaccinări înainte de a fi adoptate. În general, ei vor fi spayed sau sterilate înainte de a merge la noile lor case sau veți semna un contract pentru a face acest lucru în viitorul apropiat. Feriți-vă de orice grup de salvare care ignoră acești pași.
  • Imagine intitulată Cumpărați un catelus labrador Retriever Pasul 6
    6. Adoptă catelul. Asigurați-vă că înțelegeți cantitatea de muncă pe care o presupune un cățeluș, precum și munca suplimentară pe care un catelus cu un trecut dur ar putea necesita pentru a instrui sau socializa. De asemenea, fiți pregătiți pentru dragostea suplimentară pe care o vor oferi!
  • Metoda 2 din 3:
    Obținerea unui catelus de la Labrador Retriever de la un crescător
    1. Imagine intitulată Cumpărați un Puppy Labrador Retriever Pasul 7
    1. Faceți cunoștință cu un retriever labrador în persoană. În timp ce există o singură rasă de labradori, piscina genetică este mare și pot exista diferențe mari între câinii care sunt în mod special crescuți în anumite scopuri.
    • Prin participarea la un spectacol de conformație, veți ajunge să întâlniți laboratoarele spectacolului și crescătorii lor. Aceste laboratoare sunt crescute cu o atenție deosebită acordată aspectului lor fizic.
    • Dacă doriți să întâlniți laboratoarele selectate în special pentru vânătoare și abilități de lucru, vizitați un test de vânătoare sau un studiu de câmp. Acești câini de câmpuri de câmp sunt selectați pentru trăsături precum inteligența, ușurința de antrenament, abilitățile atletice și abilitățile naturale de vânătoare.
    • Puteți găsi laboratoare minunate de toate tipurile la agilitate, ascultare și teste de urmărire (și multe alte tipuri diferite de competiții). Contactați Clubul Labrador Retriever sau Clubul Labrador Retriever din Canada pentru detalii și înregistrări ale evenimentelor în care vor fi prezentate laboratoarele. Clubul american Kennel (AKC) are listarea pentru crescători și spectacole pe site-ul lor, în plus față de standardele de rasă AKC.
  • Imagine intitulată Cumpărați un catelus de labrador Retriever Pasul 8
    2. Pregătiți-vă bugetul. Obținerea unui nou catelus nu ar trebui să se facă pe un capriciu. Acesta este un angajament pe termen lung care are costuri asociate. Luați în considerare costul de a cumpăra un cățeluș de la un crescător, îngrijire veterinară, inclusiv elementele de bază, cum ar fi vaccinări, purici, bifați și prevenire a inimii, precum și spargerea / sterilarea în planificarea dvs. Alimentație, îngrijirea și costurile de instruire necesită bugetare.
  • Cazare pentru vacanță și călătorie, precum și garduri și locuințe Necesită planificarea.
  • Ești pregătit pentru urgențe medicale? Există numeroase companii de asigurări de sănătate pentru animale de companie care oferă planuri accesibile, dar necesită plăți lunare.
  • Vrei să-ți arăți câinele? Există costuri asociate și cu aceste activități.
  • Imagine intitulată Cumpărați un catelus de la Labrador Retriever Pasul 9
    3. Localizați crescătorii de crescători de reputație labrador la comandă pentru a achiziționa un laborator de rasă pură. Participați la spectacole de câine de zonă, încercări de ascultare sau teste de vânătoare în zona dvs. unde laboratoarele și proprietarii lor se adună. Descoperiți ce câini vă place și cereți să fiți referiți la amelioratorul lor.
  • Vizitați site-ul AKC pentru trimiteri la crescătorii Labrador Retriever la nivel național.
  • Imagine intitulată Cumpărați un catelus de la Labrador Retriever Pasul 10
    4. Faceți cunoștință cu crescătorul în persoană. Este o idee bună să vizitați mai mulți crescători locali înainte de a decide cine doriți să cumpărați catelul dvs. Nu cumpărați un catelus de la primul crescător pe care îl vizitați.
  • Poate doriți să vă extindeți căutarea în afara zonei dvs. locale pentru a găsi cel mai bun crescător și catelus pentru nevoile dvs.
  • Imagine intitulată Cumpărați un catelus de la Labrador Retriever Pasul 11
    5. Cereți oricăror potențiali de crescători întrebări despre rasa labrador. Aflați ce știu despre îngrijirea și reproducerea catelusilor din Labrador pentru a-și măsura nivelul de cunoaștere.
  • De asemenea, trebuie să întrebați dacă crescătorul oferă suport permanent dacă aveți nevoie de el și dacă vor lua câinele înapoi dacă nu mai puteți păstra.
  • Cumpărarea unui cățeluș de la un crescător cu toate documentele și testarea părintelor nu garantează un catelus sănătos, din păcate. Cu toate acestea, cumpărarea unui catelus fără practici de reproducere responsabile este foarte probabil să aducă puii în lume care au probleme de sănătate pe care tu (și câinele) să plătească mai târziu.
  • Imagine intitulată Cumpărați un Puppy Labrador Retriever Pasul 12
    6. Faceți cunoștință cu Potențialul dvs. Puppy în persoană. Cunoașteți puțin personalitatea lor înainte de a vă angaja să le plătiți pentru a le adopta. Dacă crescătorul nu vrea să vă întâlniți cu câinele înainte de a vă angaja să îl cumpărați, acesta ar trebui să fie un semn de avertizare că ceva este rău.
  • Încercați să jucați cu catelul și să vedeți cum reacționează la dvs. Noul dvs. catelus ar trebui să aibă un temperament bun. Un catelus bine temperat nu ar trebui să fie prea agresiv sau prea timid.
  • Imagine intitulată Cumpărați un catelus de la Labrador Retriever Pasul 13
    7. Adoptați-vă catelul. Plătiți amelioratorul pentru catelus și apoi luați noul membru al familiei! Nu uitați să fiți blând și calm cu noul dvs. catelus. Ei vor fi cel mai probabil un pic incert și speriat atunci când părăsesc crescătorii acasă.
  • Asigurați-vă că amelioratorul vă oferă toate documentele pe care le au pentru câinele dvs.
  • Metoda 3 din 3:
    Evitând situațiile de reproducere proaste
    1. Imagine intitulată Cumpărați un catelus de la Labrador Retriever Pasul 14
    1. Cerere de a vedea certificarea de sănătate a câinilor părinte pentru orice catelus pe care îl aveți în vedere. Nu vă mulțumiți pentru scuze. Meriți un catelus sănătos și acest lucru ia cunoștință și planifică pe partea crescătorului.
    • Verificați lucrările pedigree pentru a vedea dacă există un număr mare de câini intitulată în prima și a doua generație. Dacă un strămoș al unui cățel a fost intitulat, inițialele ASFC, JH, CH, CD, OTCH sau WC vor apărea înainte sau după numele câinelui. Deși majoritatea lucrărilor pedigree arată trei până la cinci generații, primele două sunt cele mai importante. Aceste titluri arată că câinele a reușit să îndeplinească standarde minime de performanță și este probabil un câine bine socializat, tratabil. Titlurile la nivel superior arată inteligența excepțională, munca în echipă și trainabilitatea, care ar însemna că descendenții au, de asemenea, o probabilitate mai mare de a fi inteligenți și ușor de antrenat.
  • Imagine intitulată Cumpărați un catelus de labrador Retriever Pasul 15
    2. Examinați înregistrările potențiale de sănătate ale câinilor, inclusiv toate imunizările, clearance-urile și garanțiile. Dacă obțineți câinele dvs. de la un crescător, cereți să vedeți ziarele pentru sire și barajul de gunoi.
  • Verificați că ambii părinți au cel puțin 2 ani. Clearanțele finale de șold nu pot fi date înainte de această vârstă. Chiar dacă câinele a avut un screening de șold la o vârstă mai mică, este încă posibil ca problemele de a dezvolta care să împiedice certificarea odată ce câinele a ajuns la 2 ani. Verificați lucrările părinților pentru a vă asigura că ambii câini au certificarea HIP de la Fundația Ortopedică pentru animale, precum și înregistrarea din Fundația de registru a ochilor caninului sau de la un curent anual anual de la un oftalmolog veterinar.
  • Imagine intitulată Cumpărați un catelus labrador Retriever Pasul 16
    3. Aflați cum vor fi ridicate puii înainte de a fi adoptați. Unde vor fi născuți și ridicați? Vor primi manipularea și socializarea regulată de la o vârstă fragedă? Ce fel de experiențe se vor întâlni? La ce vârstă vor avea dreptul să meargă la noile lor case? Puii nu ar trebui să meargă niciodată la o casă nouă până când nu au vârsta de cel puțin 8 săptămâni. În unele state, cum ar fi California, aceasta este legea.
  • Este o idee bună să vedeți catelul cu mama și colegii de gunoi. Astfel știți că câinele nu sa născut într-o moară de catelus și că amelioratorul crește de fapt câinii.
  • Imagine intitulată Cumpărați un catelus de la Labrador Retriever Pasul 17
    4. Evitați obținerea unui catelus de laborator la un magazin de animale de companie. Vândute ca Retrieveri la Labrador, câini încrucișați sau laboratoarele slab crescute sunt frecvent găsite în magazinele de animale de companie. Destul de des, magazinele de animale de companie primesc puii de la fabricile de catelus care se reproduc fără discriminare și fără a ține seama de sănătatea sau calitatea câinilor. Perechile de reproducere, în special barajele, sunt adăpostite în condiții proaste, iar puii rar socializați.
  • Unele state se crășesc pe mori de catelus și magazinele de animale de companie care cumpără de la ei, dar practica este încă destul de comună. Să fie avertizat că cumpărarea de la un magazin de animale de companie încurajează problema moara catelului și crește probabilitatea de a vă face mai târziu.
  • Unele magazine de companie oferă spațiu pentru a salva grupuri pentru adoptarea evenimentelor, aceasta este o situație diferită în întregime și ar trebui încurajată.
  • Încă o dată, este mai bine să vezi un cățeluș în timp ce este încă cu colegii săi mamă și de așternut. Acest lucru vă va arăta că câinele nu a fost ras într-o moară de catelus sau alte condiții oribile.
  • Imagine intitulată Cumpărați un catelus de la Labrador Retriever Pasul 18
    5. Nu cumpărați de la un crescător online fără a vizita locația amelioratorului. Chiar și unii crescători locali nu vă vor permite să vizitați și doriți să vă întâlniți într-o parcare sau undeva în afara site-ului. Acest lucru ar trebui să fie un steag roșu pentru a rămâne departe de acest crescător.
  • Gândiți-vă mai întâi înainte de a lua în considerare faptul că aveți un catelus expediat. Pui de transport maritim este foarte stresant pentru ei și adesea duce la un catelus bolnav când le ridici de la aeroport. O garanție de sănătate nu garantează de fapt împotriva tot ceea ce s-ar putea întâmpla cu catelul și, dacă catelul tău este bolnav când o primești, ce recurs ai dacă crescătorul este la mii de kilometri distanță?
  • Imagine intitulată Cumpărați un catelus de la Labrador Retriever Pasul 19
    6. Evitați adoptarea sau cumpărarea unui câine care este în stare de sănătate. Un câine sănătos ar trebui să fie curat, bine hrănit și energic, cu ochi limpezi, nas și urechi. Puppicul ar trebui să aibă un strat frumos de păr fără covorașe sau material fecal și unghii tăiate. Apetitul lor ar putea fi de câteva zile la început, dar catelul ar trebui să mănânce și să bea. Nici o vărsături, nu ar trebui să fie prezentă diaree.
  • Imagine intitulată Cumpărați un catelus de la Labrador Retriever Pasul 20
    7. Evitați să se ocupe de brokerii câinilor care nu sunt transparenți cu privire la crescătorii lor. Există oameni care nu-i ratează pe câini, ci acționează ca brokeri pentru cățeluși. Obținerea câinilor din diverse surse și publicitate și vânzarea de pui la oamenii care nu se întreabă este modul în care fac bani. Din nou, cereți să vizitați locația crescătorului dacă doriți să vă ocupați de un broker. Dacă acest lucru nu este posibil, continuați să căutați.
  • Imagine intitulată Cumpărați un catelus de la Labrador Retriever Pasul 21
    8. Evitați să cumpărați un câine din listele clasificate locale. Retrieverii labrador sunt frecvent crescuți și vânduți fără hârtii prin listări clasificate. Aceasta este o modalitate excelentă de a găsi un cățeluș ieftin care va avea nevoie de o mulțime de îngrijire a sănătății viitoare, deci începeți să economisiți pentru facturile VET acum.
  • În mod similar, nu adoptați un cățeluș vândut de caseta din fața unui magazin. Achizițiile de impuls nu sunt niciodată o idee bună. Amintiți-vă că cumpărarea unui catelus bolnav bolnav sau trist nu doar salva acel catelus, el finantează, de asemenea, o reproducere iresponsabilă. Nu este o idee bună pentru tine pentru susținerea practicilor de reproducere neetice nu este recomandată.
  • sfaturi

    Pentru a ajuta la trecerea la o casă nouă, amelioratorul sau salvarea ar trebui să vă ofere cel puțin cu numele dietei, cățelul a fost hrănit, dacă nu este o pungă de probă a alimentelor. Oferind noului dvs. câine, aceeași mâncare va minimiza tulburarea stomacului și va încuraja consumul unei diete familiare în noul lor loc. Dacă alegeți să schimbați mai târziu mâncarea, faceți acest lucru cu ajutorul medicului veterinar și treceți treptat pe o săptămână sau două.
  • Adoptați un laborator crescut de la societatea locală umană dacă sunteți în căutarea unui partener bun. Deși nu toate laboratoarele de salvare sunt puredate sau de la părinții certificați înregistrați sau de sănătate, pot fi animale minunate. Acești câini pot avea istorii nesigure de sănătate sau de comportament, dar salvarea sau societatea umană ar trebui să poată oferi câteva informații despre istoria câinelui.
  • Avertizări

    Toți câinii de reproducere ar trebui să aibă ochii examinați de un oftalmolog certificat de consiliu înainte de reproducere. Fiți conștienți de faptul că nu toți crescătorii se angajează în testarea pre-reproducerii și asigurați-vă că selectați un crescător care face toate testarea și este dispusă să vă arate rezultatele. Rezultatele testelor pot fi, de asemenea, vizualizate online la [Offa.org]
  • Nu cumpărați un catelus pentru altcineva. Aceasta este o decizie foarte personală și o decizie foarte costisitoare și nu ar trebui luată cu ușurință. Alegerea unui catelus face parte din procesul de lipire.
  • Laboratoarele sunt predispuse la mai multe boli ereditare care pot fi prevenite sau reduse cu screening-ul adecvat al câinilor de reproducere. Labradorii trebuie să fie testați pentru displazia șoldului, displazia cotului, colapsul indus de exerciții fizice, miopatia centronucleară, atrofia retinei progresivă și displazia retinală înainte de reproducere.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar