Cum să învingeți un gardian de ruină în impactul genshin

Un gardă de ruină este un dușman Genshin impact care poate provoca o deteriorare gravă a sănătății personajului dvs. și / sau blochează calea pentru un timp bun.Învingerea unui gardian de ruină nu este imposibil, deși cu strategia potrivită, veți putea evita daunele grave de sănătate, în timp ce în același timp progresează spre înfrângerea inamicului.

Pași

  1. Imagine intitulată înfrângerea unui gardă de ruină în Genshin Impact Pasul 1
1. Știți ce personaje de care aveți nevoie.Veți avea nevoie de un personaj care să poată trage săgețile (lupta variată) și veți avea nevoie de un personaj care poate participa la lupta cu Melee. Amber este un caracter gratuit care poate face primul, iar personajul călătorului poate face al doilea, dar alte combinații de caractere precum Fischl și Kaeya sau Venti și Jean pot, de asemenea, să lucreze.
Partea 1 din 2:
Evitând daunele
  1. Imagine intitulată înfrângerea unui gardă de ruină în Genshin Impact Pasul 2
1. Păstrați o distanță.Gărzile de ruină se pot ocupa de daune grave dacă sunteți prea aproape.Cel mai bine este să păstrați cel puțin 50 până la 100 de metri de un gardian de ruină pentru a evita pierderea multă sănătate.
  • Rețineți că dacă mergeți prea departe, barul HP al lui Ruin Guard va fi resetat.
  • Imagine intitulată înfrângerea unui gardă de ruină în Genshin Impact Pasul 3
    2. Evitați rachetele.Garda de ruină va trage rachete Pyro orientate spre tine.Dacă vedeți un crosshair pe caracterul dvs., înseamnă că rachetele lui Ruin Guard vă urmăresc.Rulați într-un model zig-zag pentru a confunda rachetele.După ce trecerea încrucișată dispare, mutați-vă din calea rachetelor și a exploziilor.
  • Imagine intitulată Învingerea unui gardian de ruină în Genshin Impact Pasul 4
    3. Țineți clar când se rotește.Această filare are potențialul de a vă bate jos.Dacă sunteți prea aproape, puteți pierde o sănătate gravă.Dacă se întâmplă acest lucru, atunci ar trebui să vă întoarceți de la garda de ruină.
  • Imagine intitulată Învingerea unui gardian de ruină în Genshin Impact Pasul 5
    4. Evitați alte forme de atac ale lui Ruin Guard.Alte lucruri pe care Garda Ruin ar putea face dacă sunteți prea aproape, includeți încercarea de a vă bate personajul, ceea ce poate face daune grave HP.Ei pot, de asemenea, să pună și să sară.Este important să vă păstrați distanța pentru a evita aceste două atacuri.

    Bacsis:Dacă un dușman sau alt obiect este pe punctul de a cădea pe tine, veți vedea un cerc portocaliu cu o frontieră umbrită care se mișcă spre exterior.Când granița interioară atinge marginea cercului, atunci obiectul va fi atins în acea zonă.

  • Imagine intitulată înfrângerea unui gardă de ruină în Genshin Impact Pasul 6
    5. Revigorați / vindecă arcașul tău.Dacă mor, va trebui să le reînvieți.Este întotdeauna o idee bună să păstrați alimentele în inventarul dvs. în cazul în care oricare dintre personajele dvs. mor în timpul luptei. Ouăle și fripturile prajite din Teyvat sunt ușor de făcut și pot revigora caracterele.
  • Partea 2 din 2:
    Tratarea daunelor
    1. Imagine intitulată Învingerea unui gardian de ruină în Genshin Impact Pasul 7
    1. Săgețile de foc la ochiul gardei ruinei.Acest lucru va ucide garda de ruină și va opri orice formă de atac pe care Garda Ruin se folosește în acest moment.În mod repetat, care se ocupă de deteriorarea aici, în timp ce nu va provoca daune grave la Garda Ruin, va dezactiva temporar păzitorul ruină, unde atunci puteți folosi alte forme de atac pentru a provoca daune și mai considerabile.
    • Utilizați atacuri ușor încărcate.Pentru a utiliza un atac arrow încărcat elemental, țineți apăsat butonul arc până când vedeți Pyro / Electro / ANEMO provenind de la capătul săgeții.Eliberați când criza este îndreptată spre ochiul gardei ruinei.
    • Dacă Garda de Ruin se arde rachete, puteți opri rachetele de la ardere prin lovirea crucii galbene pentru cele mai scurte trei secunde înainte de lansări de rachete.
    • Dacă faceți acest lucru a doua oară înainte ca un scut să formeze în jurul miezului său, atunci veți dezactiva efectiv garda de ruină.
  • Imagine intitulată înfrângerea un gardian de ruină în Genshin Impact Pasul 8
    2. Utilizați spargerea elementară.Acest lucru poate face o mulțime de daune atunci când este combinată cu alte atacuri.O modalitate ușoară de a face acest lucru este combinarea Pyro cu Electro, rezultând supraîncărcat, care se ocupă de cantități mari de daune.
  • Poate doriți să utilizați anumite atacuri elementare de spargere după ce Garda Ruin este dezactivată.De exemplu, atacul de ploaie al lui Amber și atacul de trandafiri al lui Lisa nu sunt super-eficiente dacă gardianul de ruină nu este dezactivat, deoarece acestea se pot îndepărta din intervalul atacului.
  • Imagine intitulată înfrângerea unui Gardă de Ruin în Genshin Impact Pasul 9
    3. Utilizați armele melee numai după ce Garda Ruin este dezactivată.După ce Garda Ruin este dezactivată, veți dori să utilizați arme melee pentru a face mai multe daune.Garda de ruină va rămâne dezactivată timp de 15-30 de secunde și apoi reactivează.Utilizați această fereastră pentru a face daune suplimentare.
  • Fugiți când vedeți reactivarea gardei ruinei.Garda poate face daune fizice masive dacă vă aflați în strânsă distanță.
  • Imagine intitulată înfrângerea unui gardian de ruină în Genshin Impact Pasul 10
    4. Repetați pentru a învinge garda de ruină.Dacă se face corect, garda de ruină va fi învinsă în mod eficient.Paznicul scade un dispozitiv de haos.De asemenea, puteți obține un piept deblocat care poate scădea materiale valoroase și / sau poate duce la nivelare.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Veți avea un timp mai bun dacă nivelul partidului (eu.E. Nivelul mediu al tuturor personajelor din partea dvs.) este același sau mai mare decât nivelul inamicului.
  • Anumite produse alimentare măresc apărarea și protejează împotriva daunelor pyro rezultate care rezultă din lovituri de rachete.
  • Pentru a învinge mai mulți gardieni de ruină, este posibil să doriți să utilizați un personaj cu un scut geo (cum ar fi Noelle) și un personaj cu Claymore (cum ar fi BEIDOU) pentru a face daune mai repede.
  • Anumite combine de artefact pot regenera sănătatea celorlalte caractere.Luați în considerare acest lucru la nivelarea personajelor în "Caractere" ecran.
  • Avertizări

    Dacă este evident că personajele dvs. pierd o mulțime de sănătate, teleportați la o statuie a celor șapte pentru a regenera sănătatea și a lua în considerare lupta când nivelul de partid și / sau de aventură este mai mare.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar