Cum să deveniți ultimul jucător în apel de datorie

Call of Duty este unul dintre cele mai populare jocuri jucate astăzi și cu asta vine concurența. Cu toate acestea, dacă doriți să vă ridicați deasupra restului concursului, va trebui să lucrați din greu. Dacă urmați acești pași, atunci veți câștiga mai mulți colegi de echipă și respectați ceilalți jucători.

Pași

  1. Imaginea denumită devenind jucătorul final în apel de serviciu de serviciu 1
1. Practică. Nimeni nu ajunge nicăieri fără practică. Trebuie să investiți o cantitate de timp de timp în apel de datorie de a deveni un "Player Ultimate." Acest lucru este, de asemenea, va ajuta cu dedicarea, având în vedere acest proces poate fi lung.
  • Imaginea denumită devenind jucătorul final în apel de serviciu de serviciu 2
    2. Jucați cele mai bune lucruri pe care le puteți. Mergeți întotdeauna după niveluri mai înalte, cum ar fi nivelul 55. Dacă este posibil, în timpul unui meci cum ar fi "Căutați și distrugeți", În timp ce vă ucideți cam, mergeți la nivelul 55. Făcând acest lucru, vă puteți urmări acțiunile și să preziceți mișcările viitoare.
  • Imaginea denumită devenind jucătorul final în apel de serviciu 3
    3. Cunoașteți jocul. Trebuie să cunoașteți armele, clasele, nivelele și tehnici. Acest lucru vă va permite cunoștințelor dvs. să vă transporte cu dvs. în timp ce în căldura bătăliei. O modalitate bună de a face acest lucru, altele decât jocul tradițional, se joacă cu un prieten și cu roaming nivelele. Utilizați mai multe arme pentru a vă simți mai bine pentru joc.
  • Imaginea denumită devenind jucătorul final în apel de serviciu de serviciu 4
    4. Cei trei. Războiul modern, lumea în război și Warfare Modern 2 sunt considerate "Cei trei". Aceste jocuri sunt ceea ce ar trebui să încercați să stăpâniți. Dacă aveți cunoștințe despre toate cele trei jocuri, atunci acest lucru ar trebui să vă îmbunătățească abilitățile în datoria sugerărilor diferite modalități de abordare a situațiilor / altor jucători.
  • Imaginea denumită devenind jucătorul final în apel de serviciu de serviciu 5
    5. Filmare. Fotografiile sunt ceea ce vă va face să fiți jucătorul pe care doriți să îl fiți. Trebuie să știți unde să plasați gloanțele și când să le împușcați. Uneori, fotografiere la țintă nu va funcționa, datorită țintelor posibilitatea de a muta un centimetru, care vă va face să pierdeți ammo.
  • Image denumită devenind jucătorul final în apel de serviciu de serviciu 6
    6. Dodging. O altă cheie este de a evita gloanțele la tine. Dacă nu puteți face acest lucru, atunci veți găsi mai mult decât în ​​viață.Două modalități minunate de a face acest lucru este urmărind persoana și deplasarea direcției opuse în care arderea lor rapid sau picătură.
  • Imaginea denumită devenind jucătorul final în apel de serviciu de serviciu 7
    7. Aruncând cuțite.Această tactică vă ajută să mergeți mai departe în joc. Permite o ucidere fără pierderi de ammo plus o creștere a abilităților în una dintre abilitățile mai puțin comune. Practica adesea pentru a ajuta la această tehnică.
  • Imaginea denumită devenind jucătorul final în apel de serviciu de serviciu 8
    8. Explozivi. Niciun jucător nu mai face mai departe fără a fi un arsonist maestru. Trebuie să știți cum să plasați grenade și bombe de stun. În acest fel, îl puteți folosi pentru avantajul dvs. Acest lucru poate fi stăpânit în aproape toate jocurile jocului.
  • Imaginea denumită devenind jucătorul final în apel de serviciu de serviciu 9
    9. Grenadele comune. Acest pas este același ca mai sus, dar puțin mai consumator de timp, deoarece este nevoie de mai multă practică pentru a plasa o grenadă împușcată în loc de unul aruncat.
  • Imaginea denumită devenind jucătorul final în apel de serviciu de serviciu 10
    10. Dedicare. Nu există nici o îndoială că vă veți plictisi în timp ce faceți acest lucru, dar cu o promisiune, va plăti totul în cele din urmă atunci când începeți să loviți un capăt din spate pe nivelul de joc. Creați un cont dummy unde puteți practica sau cunoașteți hărțile online prima mână, dacă faceți rău, atunci este OK pentru că practicați. După ce ați practicat și simțiți că sunteți suficient de buni și încrezători, atunci creați un alt cont, astfel încât să puteți avea drepturi de bragare prietenilor dvs. că aveți un KDR înalt.
  • sfaturi

    Practică, practică, practică, practică, practică, practică!
  • Fi dedicat
  • În cele din urmă, totul va plăti. iți promit.
  • Urmați toate pașii în consecință.
  • Au o bună conștientizare a împrejurimilor dvs. De exemplu: Când un dușman se lasă va apărea pe mini-ul dvs. dacă folosesc un pistol fără tăcere.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar