Cum se rupe într-o mănușă de softball

Pentru un jucător de softball, nimic nu este mai interesant decât obținerea unei mănuși noi - până când o puneți și simțiți cât de rigid este. Piele rigid, neincluzând mișcarea și capturarea dificilă și nu aveți întotdeauna luxul de a rupe într-o mănușă nouă în mod natural în timp. Din fericire, există câteva metode recunoscute pe scară largă pentru a vă ajuta să faceți noua dvs. mănușă moale, flexibilă și grippy. Încercați câteva dintre acestea și mitt-ul tău o dată-rigid va fi ca un magnet pentru bilele de zbor.

Pași

Metoda 1 din 3:
Ruperea într-o mănușă folosind presiune sau impact
  1. Imagine intitulată Pauză într-o mănușă softball Pasul 1
1. Utilizați mănușa pentru a reda captura. Cea mai sigur modalitate de a sparge o nouă mănușă de softball este de ao folosi pentru a juca frecvent. În acest fel, îl folosiți pentru ceea ce a fost proiectat și nu va trebui să vă faceți griji cu privire la deteriorarea materialelor mănușilor folosind metode neortodoxe. Dezavantajul pur și simplu de a se juca pentru a se rupe în mănușă este că poate dura mai multe ore de a prinde pentru a înmuia mănușa suficient.
  • Când prindeți un softball cu o mănușă nouă, concentrați-vă pe înconjura și strângeți mingea cu zona din jurul degetului mare și a plăților pentru a forma ceea ce este cunoscut sub numele de "buzunar."Aceasta va da mănușii un contur natural dimensiunea și forma unui softball și face mai ușor ca rezultat.
  • Imagine intitulată pauză într-o mănușă de softball Pasul 2
    2. Frământați mănușa cu mâna. Utilizați ambele mâini pentru a vă îndoi, trageți, întinde, strângeți și rotiți mănușa. Lucrul manual poate fi, de asemenea, un mod consumator de timp de ao sparge, dar partea superioară este că se poate face absent în timp ce sunteți ocupat cu alte lucruri. După un timp, contactul repetitiv va cauza pielea mănușii să se slăbească.
  • Încercați să vă frământați noul dvs. mănușă în timp ce vă uitați la televizor, vorbind cu prietenii sau ședința în trafic.
  • Uleiurile naturale de pe mâini pot fi, de asemenea, bune pentru condiționarea unei mănuși rigidă.
  • Imagine intitulată pauză într-o mănușă de softball Pasul 3
    3. Dur mănușa. Scoate-ți agresiunea pe noua ta mănușă și înmoaie-o în proces. Puneți-o, loviți-o, stomp pe ea, loviți-o cu o bâtă sau aruncați-o pe perete. Poate părea ciudat să fie atât de distructiv pentru o nouă mănușă, dar abuzul pe care îl dați afară va simula lovirea pe care o va lua în cele din urmă pe teren. Doar asigurați-vă că nu deteriorați zonele mai slabe ale mănușii, ca și cusătura.
  • Mănușile de softball sunt de modă din piele groasă, durabilă, deci este puțin probabil să deteriorați mănușa, atâta timp cât nu folosiți măsuri extreme cum ar fi o mașină într-o mașină sau o scăpați de o stâncă.
  • Imagine intitulată pauză într-o mănușă de softball Pasul 4
    4. Dormi pe mănușă. O metodă tradițională de rupere într-o mănușă nouă este să o pliați în jurul unei minge, să o lipiți sub saltea și să dormiți pe ea pentru o noapte sau două. Ceea ce face acest lucru eficace este căldura și presiunea constantă de a avea greutatea corporală pe o perioadă lungă de timp. Pe măsură ce mănușă se încălzește, va începe să se conformeze formei mingii, în timp ce poziționați masa de schimbare a acestuia, în timp ce dormiți, se va masca o tensiune în piele nouă.
  • Asigurați-vă că există o minge în mănușă înainte de a dormi pe ea. Punctul este de a forma un buzunar definit, nu pentru a aplatiza mănușile.
  • Redați captura cu noua dvs. mănușă și dormiți pe ea noaptea. Între cele două, mănușa ar trebui să fie bine ruptă în cel mai scurt timp.
  • Metoda 2 din 3:
    Ruperea într-o mănușă folosind alte instrumente
    1. Imagine intitulată Pauză într-o mănușă de softball Pasul 5
    1. Aplicați ulei pentru a înmuia mănușa. Cumpărați o sticlă de ulei de condiționare pentru a utiliza pe mănușă. Squirt O cantitate de dimensiuni de dimensiuni de dimensiuni de ulei într-o spălare sau un burete de aplicator și o frecați în zona de palmier, degetele și cusătura mănușii. Uleiurile mănușilor servesc pentru a înmuia pielea și, odată ce au avut ocazia să se pună în aplicare, pot să-l protejeze de efectele dure, murdăria, zgârieturi și alte elemente ale jocului greu.
    • Este important să se trateze cusătura și să coborâți mănușa cu ulei, deoarece aceste părți absorb cea mai mare parte a tulpinii de la capturare și prindere și trebuie să fie pliabile.
    • Du-te ușor pe petrol. Utilizați suficientă pentru a acoperi ușor mănușa și ștergeți orice ulei în exces care trece pe piele. Prea mult ulei poate supraviețui pielea, făcându-l greu și susceptibil la crăpare.
  • Imagine intitulată Pauză într-o mănușă de softball Pasul 6
    2. Înfășurați mănușa strâns cu o bandă. Așezați un softball ferm în buzunarul mănușii, pliați mănușa în jurul mingii și apoi fixați-o cu benzi groase de cauciuc, sfoară sau un set de șirete neutilizate. Întindeți sau legați benzile într-o formă "x", astfel încât mănușa să fie constrictată atât la partea superioară, în apropierea degetelor, cât și la fund, la baza palmei. Păstrați mănușa peste noapte, lăsându-l să se odihnească în jurul mingelor. Cu timpul, mănușă se va relaxa și începe să ia forma minge.
  • Deoarece rupeți într-o mănușă de softball, asigurați-vă că nu înfășurați mănușa folosind nimic mai mic decât o softball de reglare.
  • Imagine intitulată Pauză într-o mănușă de softball Pasul 7
    3. Loviți mănușa cu un ciocan sau o bâtă. Dacă nu aveți pe nimeni să se joace cu, și nu vă simțiți ca să vă loviți în mod repetat o minge în mănușă, puteți utiliza un mallet cu bile, bat baseball sau alt obiect în formă similar pentru a simula impactul mingelor. Utilizați suprafața izbitoare pentru a bate mănușa în centrul palmei și în spațiul dintre degetul mare și arătătorul unde se va odihni mingea. Uleiul mănușa atunci când nu îl utilizați pentru ao proteja împotriva impactului continuu.
  • În baseball-ul profesional, acest lucru este cunoscut sub numele de "Manhandling" și poate fi folosit pentru a sparge mănuși noi sau pentru a le menține suplă între jocuri.
  • Prindeți ferm implementarea fermi, pe măsură ce faceți impact pentru a vă obișnui să strângeți în jurul unui obiect, așa cum ați fi prindeți o minge. Acest lucru va da, de asemenea, cusăturii un pic de întindere.
  • Imagine intitulată Pauză într-o mănușă de softball Pasul 8
    4. Lăsați o minge în mănușă atunci când nu o utilizați. Ori de câte ori nu folosiți mănușa pentru jocuri sau practică, plasați un softbal de dimensiuni mari în buzunar și lăsați-l departe. Dacă faci un obicei de acest lucru, mănușa se va conforma definitiv în jurul valorii de minge. Aceasta este o modalitate de bază de a sparge o mănușă nouă, dar se dublează ca o formă de întreținere, deoarece pielea unei mănuși tinde să schimbe forma și textura în timp.
  • Puteți alege dacă să înfășurați mănușa și mingea cu benzi când îl puneți departe. Odată ce mănușa este în mare parte ruptă, nu va mai fi nevoie să o împachetați. Doar păstrarea unei minge în buzunar va fi suficientă pentru ao ajuta să-și țină forma.
  • Metoda 3 din 3:
    Ruperea unei mănuși folosind căldură
    1. Imagine intitulată Pauză într-o mănușă de softball Pasul 9
    1. Puneți mănușa în cuptorul cu microunde. Scufundați noua mănușă în apă, agitați sau strângeți excesul și apoi așezați mănușa în cuptorul cu microunde. Doar lăsați mănușa în cuptorul cu microunde pentru mai puțin de un minut la un moment dat, în caz contrar, pielea se poate împrăștia, topia sau urzeală. Aceasta este o strategie bizară și potențial distructivă, care este totuși susținută de unii dintre primii jucători din MLB.
    • În ciuda faptului că această metodă este folosită de jucători profesioniști, nu este recomandat dacă sunteți îngrijorat de păstrarea mănușii în formă bună pentru lunga tracțiune. Încălzirea poate provoca micșorarea sau fisurarea mănușii și, ca rezultat, se poate deteriora mai repede cu utilizarea.
    • Nu încercați să microbiți mănușa dacă conține părți metalice.
  • Imagine intitulată Pauză într-o mănușă de softball Pasul 10
    2. Se încălzește mănușa în cuptor. Preîncălziți cuptorul la aproximativ 300 de grade. Frecați niște cremă de ulei sau de ras în mănușă pentru ao condiționa. Puneți-l în cuptor timp de aproximativ 3 minute, suficient de lung pentru a înmuia pielea și lăsați uleiul să se înmoaie. După ce luați mănușa din cuptor, lăsați-o să se răcească la atingere și apoi să o pună și să joace câteva treceri de captură cu ea.
  • Aceasta este o metodă mai sigură de încălzire a unei mănuși noi decât cu microundele, dar o ședere îndelungată în căldură intensă poate deteriora materialele mănușii.
  • Imagine intitulată Pauză într-o mănușă de softball Pasul 11
    3. Abur mănușa. Aburul este, fără îndoială, cea mai sigură și mai fiabilă modalitate de a trata cu căldură o mănușă de softball. Luați mănușile unui profesionist pentru a fi făcut în siguranță pentru o mică taxă sau faceți-o acasă. Pur și simplu umpleți o oală de stoc cu apă, adu-o la fierbere și țineți mănușa peste oală pentru a permite aburul să-l lovească. Întoarceți-vă încet mâna pentru a expune fiecare parte a mănușii la abur și asigurați-vă că puneți o minge în buzunar, astfel încât mănușa să se conformeze în jurul lui așa cum se înmoaie.
  • Purtând mănușa în timp ce vă veți ajuta să se formeze în mână și să vă protejați mâna de căldura aburului.
  • Abordarea va infuza în mod treptat umiditatea în mănuși, fără a fi nevoie să se înmoaie sau să o scufundă, ceea ce poate distruge pielea.
  • Imagine intitulată Pauză într-o mănușă de softball Pasul 12
    4. Lăsați mănușa într-o mașină fierbinte. Dacă rupeți într-o nouă mănușă de softball în timpul lunilor de vară, așteptați până la următorul scorcher și lăsați mănușa pe tabloul de bord sau în trunchi pentru câteva ore. Asta este! Căldura va începe să lucreze pe piele, iar umiditatea din atmosferă va slăbi mănușa și va crește flexibilitatea. Aceasta este una dintre cele mai ușoare modalități de a sparge o mănușă folosind căldură și există foarte puține șanse de ao deteriora în acest proces.
  • Poate fi cel mai bine să lăsați mănușa din lumina directă a soarelui, deoarece intensitatea razelor soarelui poate urca pielea sau poate cauza să se scufunde.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Nu pierdeți banii "spargere" Kituri pentru noi mănuși. Cele mai multe dintre acestea conțin doar ulei de bază și benzi scumpe folosite pentru a înfășura mănușa.
  • Utilizați aceeași mănușă pentru jocuri și practici pentru a le supune unui tratament mai dur.
  • Ori de câte ori prindeți sau bateți mănușa pentru a-l înmuia, concentrați-vă pe stoarcerea zonei din jurul buzunarului pentru ao face suficient de moale pentru a se muta în jurul mingii.
  • Când vă bateți mănușa, trebuie să utilizați numai ulei de copil, lanolină sau un ulei special conceput pentru a fi utilizate pe mănuși de baseball și softball. Recomandările producătorului sunt uneori incluse cu noi mănuși.
  • Chiar și cu aceste metode, mănușa dvs. va dura ceva timp pentru a se rupe complet. Nu-l grăbiți. Fiți răbdători sau puteți ajunge la deteriorarea mănușii.
  • Avertizări

    Păstrați un ochi pe o mănușă pe care ați pus cuptorul cu microunde sau cuptor. În plus față de deteriorarea pieii, încălzirea mănușii dvs. poate crea și un pericol de incendiu dacă mergeți și uitați de el.
  • Aveți grijă să nu vă ardeți mâna sau încheietura mâinii dacă purtați mănușa în timp ce o aburați peste o oală de apă clocotită.
  • Nu lăsați niciodată mănușa în cuptorul cu microunde timp de 30-40 de secunde la un moment dat. Dacă cuptorul cu microunde nu pare să aibă un efect, opriți și încercați alte metode. Puteți ruina foarte ușor o mănușă nouă, punându-l în cuptorul cu microunde.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Mănușă nouă
    • Minge moale
    • Mănuși de ulei
    • Mallet, Ball sau Bat (pentru izbitoare)
    • Benzi de cauciuc, șirețe, șiruri sau centură (pentru ambalare)
    • Cuptor cu microunde
    • Cuptor
    • Hot Car
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar