Cum se poate obține mai bine la golful de disc

Ați început să jucați golf de disc și acum doriți să obțineți puțin mai bine la Sport.Poate că aveți un prieten care vă zdrobește de fiecare dată când jucați cu ei sau poate doriți să începeți să jucați unele turnee pentru a merge pentru un pic de bani și premii.Oricum - acesta este un loc bun pentru a obține o anumită direcție pentru căutarea dvs. de a deveni un jucător de golf mai bun.

Pași

  1. Imagine intitulată obține mai bine la discul Golf Pasul 1
1. Determinați cât de bun / rău sunteți.O resursă bună pentru aceasta ar fi site-ul PDGA (Professional Disc Golf Association).Uită-te la calitatea de membru / clasificare.Cheia aici este de a arăta și de a vedea unde puteți rata.Un jucător de agrement va face 30% - 50% din 20 de picioare (6.1 m) punți și conduceți 150 până la 300 de picioare (45.7 la 91.4 m).Un jucător intermediar va face 50% -70% din 20 de picioare (6.1 m) punți și unitate de la 200 la 350 de picioare (61.0 la 106.7 m).
  • Imaginea intitulată Obțineți mai bine la discul Golf Pasul 2
    2. Determină un realist poartă - și să se angajeze.Poate că aveți un picior de 150 de picioare (45.7 m).Acesta este un dezavantaj semnificativ asupra unui jucător mediu care va lansa discul de 250 de picioare (76.2 m).Dacă aceasta este - concentrați-vă pe îmbunătățirea distanței unității dvs.Dacă puteți conduce peste 200 de picioare (61.0 m) - atunci trebuie să deveniți un expert Putter.
  • Imaginea intitulată Obțineți mai bine la discul Golf Pasul 3
    3. Punerea este abilitatea care va separa un jucător avansat de la un jucător de agrement de fiecare dată.Este cea mai bună zonă singura care se concentrează pentru a lua accidentele vasculare cerebrale de joc.Pentru a determina ce impactul ar putea fi pe jocul dvs. - faceți o urmărire.
  • Imaginea intitulată Obțineți mai bine la discul Golf Pasul 4
    4. Țineți scorul data viitoare când jucați.Când înregistrați numărul de accident vascular cerebral, puneți-l pe lângă numărul de picioare pentru a fixa, ați fost departe când pentru cursa înainte de ao face în coș.Deci, dacă nu faceți un Deuce sau un as, fiecare gaură ar trebui să aibă o distanță în care ați pierdut ceea ce ar fi putut fi redus scorul dvs. cu 1 accident vascular cerebral.
  • Imaginea intitulată Obțineți mai bine la discul Golf Pasul 5
    5. Aruncați o privire la Numere.Aveți deloc sub 20 de picioare?Acest lucru puteți corecta într-o săptămână sau două practici.Ce mai sub 30 de picioare?Un jucător bun va face peste 70% din putturi sub 30 de picioare (9.1 m).Ești foarte bun?
  • Imagine intitulată obține mai bine la discul Golf Pasul 6
    6
    Practică Acum, dacă aveți nevoie pentru a practica unitățile sau puts - du-te.Faceți-vă să ieșiți la un câmp vacant sau un câmp de fotbal și să practicați 100 de unități.Înainte de a merge - Du-te la YouTube și verificați videoclipurile de asistență instructive create de Discraft. (căutare pentru golf de disc)
  • Imaginea intitulată obține mai bine la discul Golf Pasul 7
    7. Luați A bandă de măsurare și marchează 10 picioare (3.0 m), 15 picioare (4.6 m), 20 de picioare (6.1 m), 25 de picioare (7.6 m) și 30 de picioare (9.1 m) (schimbați scara în ceea ce privește nivelul dvs. de calificare).Utilizați roci sau discuri sau minis pentru a marca distanțele.Dacă vă simțiți foarte curajoși, luați un hoe și niște cărămizi și instalați markeri permanenți.
  • Imaginea intitulată Obțineți mai bine la Golful Disc Pasul 8
    8
    Recompenseaza-te jucând cursul dvs. regulat, după câteva sesiuni de practică,
  • Imaginea intitulată obține mai bine la discul Golf Pasul 9
    9. Bask în îmbunătățirea ta!
  • Imaginea intitulată Obțineți mai bine la discul Golf Pasul 10
    10
    Golf de disc - Singurul sport pe care îl veți avea vreodată!
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Au mai mult de un disc pentru orice practică - dar aveți grijă să amestecați prea multe tipuri diferite pentru punerea dvs.
  • Ia un prieten de-a lungul călătoriei.
  • Joacă cu alte persoane.Prietenul tău pe care l-ai jucat pentru ultimii 2 ani nu te va învăța nimic nou.Faceți o căutare a cluburilor de golf de disc locale și ieșiți pentru o noapte dublă.Veți fi asociat întâmplător cu cineva - lăsați învățarea să înceapă!
  • Aflați cum să conduceți backhand / forehand corect și nu vă întoarceți la un mod vechi pe care ați folosit-o anterior.
  • Avertizări

    Practica este o șansă de a încerca lucruri noi - dar nu vă dezactivați cu forma dvs. de bază.
  • Echilibru între practică și joc.Nu face prea mult din unul sau altul.
  • Amintiți-vă - golful de disc este un joc!Este distractiv în primul rând.
  • Practicați într-un câmp deschis mare.Un disc sălbatic pare mereu să meargă de două ori pe cât distanța dvs. normală de acționare.Căutați un câmp care are un alt câmp de lângă el în loc de un râu / aeroport / autostradă / alt spațiu inaccesibil.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar