Cum se formează un llc în pennsylvania

O societate cu răspundere limitată (LLC) este un hibrid al unei corporații și un parteneriat. Dacă un LLC încurajează datorii sau este acționat, activele unui proprietar sunt de obicei scutite și nu pot fi luate. Cu toate acestea, în realitate, datoriile sunt adesea asigurate folosind activele personale ale unuia sau mai multor proprietari. Aceasta înseamnă că activele personale sunt adesea în joc, chiar și atunci când creați un LLC. De exemplu, o bancă nu va împrumuta de obicei un banii LLC, cu excepția cazului în care un proprietar asigură personal împrumutul, ceea ce înseamnă că activele personale ale persoanei vor fi în joc dacă împrumutul nu va fi rambursat. LLC sunt acum disponibile în aproape fiecare stat, dar fiecare stat are propriile legi care restricționează activitatea LLC.

Pași

Partea 1 din 3:
ANGING-ul dvs. LLC
  1. Imagine intitulată formează un LLC în Pennsylvania Pasul 1
1. Alegeți un nume. Gândiți-vă la un nume care este distinctiv, comunicativ și proiectează o imagine pozitivă și profesională a afacerii dvs. Legea din Pennsylvania necesită nume LLC să includă cuvintele "Companie," "Limitat," sau "Societate cu răspundere limitată," sau o abreviere a oricăreia dintre aceste opțiuni, cum ar fi "Ltd." "LLC" sau "Co."
  • Imagine intitulată formează un LLC în Pennsylvania Pasul 2
    2. Verificați disponibilitatea numelui dvs. Uită-te online pentru a vedea dacă numele dvs. de LLC ales a fost deja luat. Căutați numele dvs. la Departamentul de date al numelui de stat din Pennsylvania de stat. Introduceți numele în spațiul etichetat "Nume entitate de afaceri / ID," Apoi selectați "Numele corporativului disponibil" În meniul derulant.
  • Căutați nume similare pentru a vă asigura că afacerea dvs. va fi ușor de distins de alte LLC locale. Cererile pentru întreprinderi cu nume care sunt prea asemănătoare cu întreprinderile existente vor fi respinse de statul Pennsylvania.
  • Sunați la Biroul de corporații la (717) 787-1057 pentru ajutor.
  • Imagine intitulată formează un LLC în Pennsylvania Pasul 3
    3. Rezervați-vă numele. Când ați ales un nume, rezervați-l prin depunerea unui formular de rezervare a numelui (Formular DSCB: 15-208) cu Departamentul de Stat din Pennsylvania. Rezervarea dvs. va conține timp de 120 de zile în timp ce vă înregistrați afacerea. Cu formularul dvs., plătiți o taxă de depunere de 70 USD.
  • Puteți completa acest formular online la http: // Dos.pa.Gov / Businessharities / Afaceri / Inregistrare Forme / Documente / Regons / 15-208% 20Rearsertation_transfer% 20% 20Reservatii.pdf Sau tipăriți-l și trimiteți-l prin poștă la Departamentul de Stat al Biroului de Stat din Corporațiile și Organizațiile Caritabile, P.O. Box 8722, Harrisburg, PA 17105-8722.
  • Utilizați cerneală neagră sau albastră dacă umpleți formularul cu mâna.
  • Cererile bancare sunt deținute timp de șase luni.
  • Partea 2 din 3:
    Organizarea dvs. LLC
    1. Imagine intitulată formează un LLC în Pennsylvania Pasul 4
    1. Determinați o structură de management. Decideți dacă LLC dvs. va fi gestionat de membri sau gestionați manager. Un membru al LLC gestionat este condus de toți membrii săi, în timp ce un LLC gestionat de management are, de asemenea, investitori pasivi care nu participă la funcționarea afacerii. Când depuneți certificatul de organizare, va trebui să specificați ce este structura dvs. de management.
  • Imagine intitulată formează un LLC în Pennsylvania Pasul 5
    2. Alegeți un sediu social. Toate LLC-urile Pennsylvania trebuie să numească o entitate individuală sau de afaceri responsabilă de acceptarea lucrărilor juridice pentru LLC dacă LLC este acționat în judecată. Sediul dvs. înregistrat trebuie să fie un rezident Pennsylvania sau o entitate de afaceri autorizată să facă afaceri în Pennsylvania. Această persoană sau entitate trebuie să aibă o adresă de stradă fizică în Pennsylvania. Consultați lista furnizorilor de birouri comerciale înregistrați la Departamentul de Stat din Pennsylvania.
  • Sediul dvs. înregistrat trebuie să mențină orele de lucru regulate. Alegeți un sediu înregistrat care oferă redirecționarea prin poștă și ecranarea informațiilor. Dacă sunteți citată, adresa lor va fi listată mai degrabă decât a ta.
  • Imagine intitulată formează un LLC în Pennsylvania Pasul 6
    3. Determinați o adresă de stradă. Alegeți o adresă stradală Pennsylvania pentru a vă primi poșta. O cutie poștală nu este validă. Dacă nu ați închiriat spațiu de birouri, utilizați casa unuia dintre membrii dvs. Orice adresă din Piennsylvania sau adresa rutei rurale este valabilă.
  • Imagine intitulată formează un LLC în Pennsylvania Pasul 7
    4. Face un acord de funcționare. Acordurile de exploatare nu sunt solicitate de statul Pennsylvania, dar sunt extrem de utile, mai ales dacă lucrați cu mai mulți membri. Acordul dvs. de exploatare este un document intern care precizează procentul de proprietate al fiecărui proprietar în cadrul LLC, cota fiecărui membru din profituri și pierderi, drepturile și responsabilitățile fiecărui membru și ce se va întâmpla cu afacerea dacă orice membru pleacă.
  • Dacă sunteți singurul membru al LLC, având un acord de funcționare vă va ajuta să vă mențineți starea dvs. LLC dacă începeți să arătați prea mult ca un singur proprietar.
  • Căutați online pentru șabloanele de operare Pennsylvania LLC. Veți găsi opțiuni ample de comparat.
  • Partea 3 din 3:
    Înregistrarea LLC
    1. Imagine intitulată formează un LLC în Pennsylvania Pasul 8
    1. Obțineți un EIN din serviciul de venituri interne (IRS). Va trebui să solicitați un ein dacă LLC dvs. are mai mult de un membru, dacă intenționați să angajați orice angajați sau dacă alegeți să fiți impozitați ca o corporație în loc de un singur proprietar. Ia-ți ein prin intermediul site-ului IRS. Nu există taxă de depunere.
  • Imagine intitulată formează un LLC în Pennsylvania Pasul 9
    2. Trimiteți un certificat de organizare. Creați oficial LLC prin depunerea unui certificat de organizare a societății interne de răspundere limitată (Formular DSCB: 15-8913) cu Departamentul de Stat. Completați articolele din Pennsylvania online la http: // Dos.pa.Gov / Businessharities / Business / Inregistrare / Documente / Regons / 15-8913% 20Cert% 20F% 20ORG-DOM% 20LLC.pdf, sau prin tipărirea și trimiterea la poștă "Departamentul de Stat, Biroul Corporației, P.O. Caseta 8722 Harrisburg, PA 17105-8722." Dacă vă completați formularul cu mâna, faceți cu cerneală albastră sau negru.
  • Cu certificatul dvs., trimiteți noua declarație de docking entitate (Formular DSCB: 15-134A). Va trebui să cunoașteți EIN pentru a finaliza acest pas.
  • Cu certificatul și declarația dvs., trimiteți o taxă de depunere de 125 USD.
  • Imagine intitulată formează un LLC în Pennsylvania Pasul 10
    3. Înregistrați-vă la Departamentul de Venit. Majoritatea LLC din Pennsylvania trebuie să depună formularul RCT-101 (PA Raport privind impozitul pe profit), disponibil pe site-ul Departamentului de Venituri la http: // Dos.pa.Gov / BusinessHarities / Business / Inregistrare / Documente / Regons / 15-134a% 20docketing% 20 de% 20creation.pdf. Dacă doriți ca LLC să aibă angajați sau să vândă bunuri și să colecteze impozitul pe vânzări, va trebui să vă înregistrați la Departamentul de Venit al Pennsylvania (DOR). Înregistrați-vă online prin Centrul de servicii electronice de venituri sau prin poștă în formularul PA-100.
  • Imagine intitulată formează un LLC în Pennsylvania Pasul 11
    4. Obțineți licențe de afaceri relevante. În funcție de tipul de LLC, vă deschideți, este posibil să aveți nevoie de licențe suplimentare pentru a vă desfășura afacerea. Dacă afacerea dvs. se ocupă de alimente, agricultură sau pesticide și alte substanțe chimice, de exemplu, va trebui să obțineți permise suplimentare. Puteți găsi rezultate federale pe site-ul web pentru administrarea de afaceri mici la https: // Sba.Gov / Conținut / Ce licențe federale-and-Permits-do-your-business-nevoie.
  • Imagine intitulată formează un LLC în Pennsylvania Pasul 12
    5. Fișiere rapoarte anuale dacă sunteți un profesionist LLC (PLLC). Pennsylvania nu necesită majoritatea LLC să depună rapoarte anuale. Cu toate acestea, PLLCS trebuie să depună o înregistrare anuală la Departamentul de Stat. Formularele pot fi găsite online la Departamentul de Stat de Stat: http: // Dos.pa.Gov / Businessharities / Business / Inregistrare / Pagini / Implicit.ASPX #.Vpachmark2y. De asemenea, este posibil să primiți un formular prin apelarea 717-787-1057, vizitând camera de recepție DOS în persoană, vizitând un magazin staționar sau formular în Pennsylvania sau comandand un CD pentru $ 52 DOLAR: http: // Dos.pa.Gov / Businessharities / Business / Forme / Documente / Formular.pdf.
  • Data scadentă a înregistrărilor anuale este 15 aprilie, iar taxa de depunere este de 200 USD.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar