Cum să vă schimbați numele în pennsylvania

Mulți oameni doresc să-și schimbe numele, sau numele copilului lor minor, pentru a obține un nou început în viață. Legea Pennsylvania reglementează procedurile prin care numele unei persoane poate fi schimbat în statul Pennsylvania.Biroul protrohonotarului (numit și el "Biroul de înregistrări judiciare" În unele locuri) în județul dvs. de reședință este locul unde veți trimite documentele necesare pentru a vă schimba numele. Acest birou este de obicei localizat în tribunalul fiecărui județ.Există proceduri diferite care urmează, în funcție de motivul schimbării numelui dvs. și dacă implică un adult sau un copil minor. Depinde de instanță, dacă să comande o schimbare de nume.

Pași

Metoda 1 din 5:
Schimbarea numelui dvs. din motive personale
  1. Imaginea intitulată Schimbă numele dvs. în Pasul 1 din Pennsylvania
1. Fișier o petiție pentru schimbarea numelui în biroul local al lui Prodhonotar. Ar trebui să vă depuneți documentele în județul în care locuiți. Unele birouri prohonotare au petiții de probă pentru a completa. Alte birouri necesită să vă scrieți petiția proprie. Acest pas începe procesul de schimbare a numelui.Petiția dvs. trebuie să conțină următoarele informații:
  • Dorința și intenția dvs. de a vă schimba numele
  • Motivul dvs. pentru a solicita o schimbare de nume, care poate fi orice motiv pentru care instanța va aproba. Cu toate acestea, este posibil să nu vă schimbați numele pentru a evita creditorii, comiterea fraudei sau pentru că nu doriți ca alții să știe că ați comis crime în trecut.
  • Adresa ta curenta
  • Toate adresele dvs. pentru cei cinci ani înainte de a vă depune petiția
  • Imagine intitulată Schimbați numele dvs. în Pennsylvania Pasul 2
    2. Fișier orice alte formulare necesare. Aceste forme diferă în fiecare județ. Cu toate acestea, acestea pot include o foaie de acoperire civilă, o foaie de programare a biroului de administrare a instanțelor și o comandă de publicare și o notificare. Oficiul Prodhonotar al județului dvs. poate avea aceste forme pentru a vă completa sau este posibil să aveți nevoie să vă scrieți propriile formulare. Aceste formulare sunt, de obicei, doar pentru a vă asigura că cazul dvs. se mișcă corect prin sistemul Curții și că completați toți pașii necesari pentru a vă schimba numele.
  • Imagine intitulată Schimbați numele dvs. în Pennsylvania Pasul 3
    3. Plătiți taxa de depunere a instanței. Valoarea acestei taxe variază foarte mult de la județ în județ, de la aproximativ 97 USD.00 la $ 328.00. Puteți depune o petiție și o comandă în formată (IFP), dacă este necesar. Această petiție solicită Curții să renunțe la o taxă normală deoarece primiți asistență publică sau altfel nu puteți permite taxa sau sunt considerate a fi venituri reduse. Dacă judecătorul este de acord să renunțe la taxa Curții, veți primi o comandă semnată renunțarea la taxa de depunere prin poștă.
  • Imaginea intitulată Schimbă numele dvs. în Pasnsylvania Pasul 4
    4. Luați amprentele digitale. Când depuneți petiția dvs. pentru schimbarea numelui, Curtea va emite o comandă care vă direcționează să aveți amprentele digitale. Este posibil să puteți primi această comandă de la Curte în aceeași zi în care depuneți petiția dvs. sau îl puteți primi mai târziu în poștă. Folosind această comandă, puteți crea o întâlnire cu departamentul dvs. local de poliție pentru a obține amprentele digitale. Departamentul de Poliție este probabil să vă perceapă o taxă pentru a vă lua amprentele digitale. Curtea va folosi amprentele dvs. pentru a vă verifica istoria penală cu poliția din Pennsylvania. Dacă ați fost condamnat pentru anumite crime, este posibil să nu fiți eligibil pentru a vă schimba numele.
  • Imaginea intitulată Schimbă numele dvs. în Pennsylvania Pasul 5
    5. Obțineți o comandă de publicare și o notificare semnată de judecător. După depunerea amprentelor dvs., instanța va programa o audiere. Veți primi o dată de audiere prin poștă, împreună cu o comandă completă pentru publicare și notificare. Această ordine vă direcționează să publicați notați că doriți să vă schimbați numele.
  • Imagine intitulată Modificați-vă numele în Pasnsylvania Pasul 6
    6. Publicarea anunțului de modificare a numelui dorit. De asemenea, anunțul dvs. va conține data ședinței care a fost programată la solicitarea dvs. de a vă schimba numele. Acest lucru permite oricărei persoane interesate să participe la audierea și obiectul la schimbarea numelui propusă.Notificarea dvs. de publicare trebuie să respecte aceste orientări:
  • Anunțul trebuie publicat o singură dată în două ziare de circulație generală în județul dvs. de reședință sau într-un județ din apropiere. Puteți utiliza orice ziar în acele locații. Deoarece taxele pot varia, puteți dori să verificați cu mai multe ziare pentru a vedea care costă mai puțin. Biroul dvs. Prodhonotary vă poate spune că ziarele sunt utilizate în general și cum să le contactați.
  • O copie a anunțului de ziare va servi ca dovadă că ați publicat în mod corespunzător anunțul despre modificarea numelui dorită.
  • Curtea poate renunța la cerința de publicare dacă constată că notificarea de publicare ar pune în pericol siguranța.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Pasul 7 din Pennsylvania
    7. Prezentă dovada situației financiare către instanță. În mod obișnuit, satisfaceți această cerință prin trimiterea unei judecăți oficiale sau a unui control de garanție care nu prezintă judecăți restante. Acest document trebuie semnat de biroul lui Prodhonotar. În funcție de cerințele județului dvs., ar trebui, de asemenea, să aveți nevoie de căutări efectuate de funcționarul Curții și înregistratorul Oficiului de fapte. Trebuie să furnizați dovada acestor căutări către Curte.
  • Trebuie să solicitați ca aceste căutări să fie efectuate individual de către fiecare birou. Fiecare birou poate avea o formă diferită pentru a face această solicitare. Unele birouri din unele județe pot chiar să vă solicite să vă căutați căutarea.
  • Biroul Prodhonotarului și grefierul Curții sunt de obicei localizați în tribunalul județului. Înregistrarea faptelor de la fapte poate fi, de asemenea, în instanța de judecată sau într-o altă clădire guvernamentală locală, în funcție de județul dvs.
  • Fiecare birou poate percepe o taxă pentru solicitările de căutare. Valoarea acestei taxe este diferită în fiecare birou și variază de la un județ la alta.
  • Odată ce ați plătit taxa și căutarea este completă, biroul vă va oferi un document semnat care afirmă rezultatele căutării. Acesta este documentul pe care îl veți prezenta Curții când participați la audiere.
  • Imaginea intitulată Schimbă numele dvs. în Pennsylvania Pasul 8
    8. Să participe la o audiere a instanței. Curtea dvs. audierea de obicei va fi de aproximativ una până la trei luni de la data la care se depune o petiție pentru schimbarea numelui. Acest lucru vă oferă mult timp pentru a publica notificările necesare. La ședința de judecată, instanța va determina dacă sunteți eligibil pentru o schimbare de nume. Dacă vă calificați în conformitate cu Legea Pennsylvania, instanța va ordona schimbarea numelui. Unii oameni nu se califică pentru o schimbare de nume. Dacă judecătorul neagă petiția dvs. pentru schimbarea numelui, aveți dreptul de a face apel. Cu toate acestea, procesul de apel este complex și probabil că ar trebui să consultați un avocat înainte de a încerca să depuneți un apel pe cont propriu. Nu veți fi eligibil pentru o modificare a numelui din următoarele motive:
  • Pentru a evita creditorii sau datoriile pe care le datorați
  • Să comită fraude sau acte criminale similare
  • Pentru a evita oamenii să știe despre condamnările penale din trecut
  • Metoda 2 din 5:
    Schimbarea numelui dvs. atunci când sunteți divorțați recent
    1. Imagine intitulată Modificați-vă numele în Pasul 9 din Pennsylvania
    1. Obțineți formularele necesare. O alegeri sau o notificare pentru a relua formularul de nume de familie pentru un adult care dorește să-și schimbe numele după ce divorțul este disponibil în general în majoritatea birourilor protromotare din fiecare județ. Depunerea acestui formular vă va permite să vă schimbați numele de la un nume de familie căsătorit la un prenume anterior dacă sunteți nou divorțat.Biroul lui Prodhonotary va percepe o taxă pentru a-ți schimba numele. Această taxă variază de obicei de la 19 $.00 Pentru o persoană care a fost divorțată în județul său de reședință, la 42 USD.00 Pentru o persoană care a fost divorțată într-un alt județ sau stat. Cu toate acestea, aceste taxe variază în funcție de județ.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Pennsylvania Pasul 10
    2. Obțineți o copie a certificatului dvs. de naștere. Dacă doriți să vă reluați folosind numele dvs. de fată după un divorț, trebuie să oferiți o copie a certificatului de naștere care vă arată numele dvs. de fată.
  • Imagine intitulată Modificați-vă numele în Pasul 11 ​​din Pennsylvania
    3. Obțineți o copie certificată a decretului dvs. de divorț, dacă este necesar. Dacă divorțul dvs. a fost depus într-un alt județ sau stat, va trebui să plasați o copie certificată a decretului dvs. de divorț în dosarul Biroului Prothonotar. Puteți obține o copie certificată a Decretului de divorț de la biroul prohonotar din județul în care ați fost divorțați sau de la biroul grefierului județului dacă ați fi divorțat într-un alt stat. Dacă divorțul dvs. a fost acordat în județul în care depuneți pentru o schimbare de nume, nu este nevoie să oferiți o copie a decretului dvs. de divorț la biroul lui Prodhonotar.
  • Imagine intitulată Schimbați-vă numele în Passylvania Pasul 12
    4. Fișier alegerea completă sau notificarea pentru a relua formularul de nume de familie, certificatul de naștere și decretul de divorț în biroul lui Prodhonotar. Odată ce ați depus lucrările necesare, ați primit efectiv o notificare a intenției dvs. de a reveni la utilizarea unui nume prealabil. Acesta este tot ce trebuie să faceți pentru a începe să utilizați numele dvs. prealabil în conformitate cu Legea Pennsylvania.
  • Metoda 3 din 5:
    Schimbarea numelui dvs. când sunteți recent căsătoriți
    1. Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Pasnsylvania Pasul 13
    1. Schimbați-vă numele cu Administrația Securității Sociale. Puteți schimba numele dvs. pe cartea dvs. de securitate socială la numele de familie al soțului dvs., aducând certificatul de căsătorie la biroul dvs. de administrație socială socială. De asemenea, va trebui să prezentați o copie a unei cartele de identitate foto valide, cum ar fi licența de conducere. Nu există nici o taxă pentru schimbarea numelui dvs. cu Administrația Securității Sociale. Veți primi noul card de securitate socială în poștă.
  • Imaginea intitulată Schimbă numele dvs. în Pasul 14 din Pennsylvania
    2. Schimbați numele dvs. în permisul de conducere. Puteți să vă schimbați numele în permisul de conducere la numele de familie al soțului dvs., aducând certificatul de căsătorie la centrul local de licențe de conducere și completarea formularului DL-80.Nu există nicio taxă pentru a vă schimba pur și simplu numele în permisul de conducere.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Pennsylvania Pasul 15
    3. Schimbați-vă numele pe alte documente importante. Odată ce ați obținut un nou card de securitate socială și licență de conducere care arată noul dvs. nume căsătorit, puteți lua aceste documente la alte birouri pentru a vă schimba numele acolo, de asemenea. Unele locuri vor dori să vadă certificatul de căsătorie împreună cu noul dvs. card de securitate socială și permis de conducere și pot solicita să completați propriile forme interne pentru a vă schimba numele. Alte locuri unde este posibil să fie necesar să vă schimbați numele includ:
  • Angajatorul dvs
  • Instituții care își furnizează conturile de pensionare
  • Bănci și uniuni de credit
  • Conturi de carduri de credit
  • Politici de asigurare, inclusiv medicale, dentare, viziune, viață și handicap
  • Metoda 4 din 5:
    Schimbarea numelui copilului dvs. minor când ambii părinți sunt de acord
    1. Imagine intitulată Schimbați numele dvs. în Pasul 16 din Pennsylvania
    1. Completați și semnați partea din spate a certificatului de naștere al copilului. Când ambii părinți biologici sunt de acord să-și schimbe numele copilului, nu trebuie să o facă prin sistemul judiciar. Există o formă situată pe spatele certificatului de naștere al fiecărui copil în acest scop. Ambii părinți biologici trebuie să semneze acest formular pentru a-și arăta acordul.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Pasul 17 din Pennsylvania
    2. Trimiteți formularul la Departamentul de Statistică vitală. Trebuie să includeți o copie lizibilă a cărții de identitate emise de guvernarea unui părinte cu formularul. Dacă doriți ca certificatul inițial de naștere să fie returnat, trebuie să includeți și o taxă de 4 USD. Singura excepție este dacă furnizați dovada calității de membru în forțele armate. În acest caz, nu trebuie să plătiți taxa de 4 USD.
  • Imaginea intitulată Schimbă numele dvs. în Pennsylvania Pasul 18
    3. Primiți un nou certificat de naștere cu numele nou al copilului. Puteți utiliza noul certificat de naștere pentru a schimba numele copilului cu Administrația Securității Sociale. De asemenea, trebuie să arătați noul certificat de naștere la alte birouri care necesită numele corect al copilului, cum ar fi școala sa și biroul medicului.
  • Metoda 5 din 5:
    Schimbarea numelui copilului minor când părinții nu sunt de acord
    1. Imaginea intitulată Schimbă numele dvs. în Pennsylvania Pasul 19
    1. Consultați un avocat. Schimbarea numelui unui copil minor poate fi complicată. Curtea nu trebuie să acorde solicitarea dvs. de a schimba numele copilului dumneavoastră. Un avocat vă poate evalua situația și vă poate sfătui dacă este posibil să aveți succes în schimbarea numelui copilului.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Passylvania Pasul 20
    2. Fișier o petiție pentru a schimba numele copilului. Trebuie să depuneți petiția în curtea de motive comune în județul în care locuiți.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Pennsylvania Pasul 21
    3. Plătiți taxa de depunere a instanței. Valoarea acestei taxe poate varia. Puteți depune o petiție IFP (în formată Pauperis) și o comandă, dacă este necesar. Această petiție solicită Curții să renunțe la o taxă normală, deoarece nu puteți să vă permiteți taxa sau să fiți considerați venituri reduse. Dacă judecătorul este de acord să renunțe la taxa Curții, veți primi o comandă semnată renunțarea la taxa de depunere prin poștă.
  • Imaginea intitulată Schimbă numele dvs. în Pasul 22 din Pennsylvania
    4. Serviți celălalt părinte al copilului cu notificare. O instanță nu poate schimba numele unui copil minor fără notificarea celuilalt părinte. Trebuie să trimiteți o notificare a petiției pentru schimbarea numelui la celălalt părinte prin poștă înregistrată sau certificată. Trebuie să cereți o primire de returnare la trimiterea anunțului. Trebuie să depuneți chitanța de returnare împreună cu un certificat de serviciu cu instanța. Acest lucru demonstrează că ați observat în mod corespunzător celuilalt părinte.
  • Imaginea intitulată Schimbă numele dvs. în Pasul 23 Pennsylvania
    5. Dovedi că schimbarea numelui este în interesul cel mai bun al copilului. Curtea va organiza o audiere pentru a determina dacă numele copilului ar trebui schimbat. Cel mai bun interes al standardului pentru copii include un număr de factori diferiți de luat în considerare.
  • Legătura naturală dintre părinte și copil
  • Istoria părintelui de vizită cu copilul
  • Dacă părintele a plătit sprijinul pentru copii
  • Dacă părintele a fost implicat în mod constant în viața copilului
  • Fie că există legături între copil și familia extinsă a părintelui
  • Impactul social sau respectul conform numelui actual al copilului în Comunitate
  • Vârsta și capacitatea copilului de a înțelege semnificația schimbării numelui său
  • Avertizări

    O instanță nu este obligată să vă schimbe numele.
  • O instanță nu vă va schimba numele dacă o faceți pentru a evita problemele de credit, istoricul dvs. penal anterior sau pentru a comite fraudă.
  • Ori de câte ori se schimbă numele unui adult, numele de familie al unui copil minor sub îngrijirea sa va fi, de asemenea, schimbat automat împreună cu numele adultului, cu excepția cazului în care este indicat altfel.
  • În cazul în care instanța comandă schimbarea numelui dvs., încă va trebui să luați măsuri pentru a vă schimba numele cu alte birouri guvernamentale pentru a obține un nou card de securitate socială și permis de conducere sau carte de identitate.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar