Cum să solicitați o licență de căsătorie în pennsylvania

Pennsylvania necesită ca toate cuplurile angajate să îndeplinească anumite cerințe. Dacă intenționați să vă căsătoriți în Pennsylvania, dvs. și altul semnificativ va trebui să depuneți o cerere comună pentru o licență de căsătorie înainte de ceremonia de nuntă pentru ca Uniunea să fie recunoscută în mod legal de către stat. Continuați să citiți pentru a afla cum să solicitați o licență de căsătorie în Pennsylvania.

Pași

Partea 1 din 2:
Pregătirea pentru a aplica pentru o licență de căsătorie
  1. Imaginea intitulată Aplică pentru o licență de căsătorie în Pennsylvania Pasul 1
1. Asigurați-vă că dvs. și altele semnificative îndeplinesc cerințele de vârstă pentru a vă căsători în Pennsylvania. Pentru a se căsători în Pennsylvania, tu și cealaltă semnificativă trebuie să aveți cel puțin 18 ani, cu un ID de fotografie emis de guvern ca dovadă de vârstă sau urmați procedurile pentru o căsătorie minore.
  • Este legal să se căsătorească în Pa, dacă aveți 16 sau 17 ani, dar consimțământul parental este necesar înainte ca o licență de căsătorie să poată fi emisă. Este necesară, de asemenea, o copie originală a certificatului de naștere a mirelui sau mirelui.
  • Dacă oricare dintre părți este sub 16 ani, este necesar consimțământul părintească, împreună cu un ordin de aprobare al unui judecător al Curții Orfane.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru o licență de căsătorie în Pennsylvania Pasul 2
    2. Strângeți toate documentele necesare înainte de a aplica pentru licența dvs. de căsătorie. În plus față de un ID de fotografie emis de guvern, există mai multe alte documente pe care le-ați putea avea nevoie în funcție de situația dvs.
  • Ambele părți trebuie să posede un număr de securitate socială valabil.
  • Ambele părți trebuie să furnizeze, de asemenea, dovezi că toate căsătoriile anterioare s-au încheiat legal prin divorț, anulare sau deces. Mireasa și mirele nu pot fi căsătoriți legal cu orice alt individ la momentul aplicării.
  • Dacă v-ați căsătorit înainte, va trebui să aduceți documentația adecvată pentru a dovedi că nu mai sunteți căsătoriți. Această documentație ar putea fi un decret oficial de divorț, decret de anulare sau certificat de deces.
  • Imaginea intitulată se aplică o licență de căsătorie în Pennsylvania Pasul 3
    3. Fiți conștienți de regulile speciale care se pot aplica situației dvs. Există câteva reguli speciale pe care ar trebui să le cunoașteți în cazul în care unul dintre ele se aplică situației dvs.
  • Aceeași căsătorie sexuală este legală în Pennsylvania din 20 mai 2014.
  • Dacă dvs. sau altcineva dvs. este un cetățean străin, trebuie să prezentați un pașaport valid și neexpirat în momentul în care aplicați pentru licență.
  • Dacă unul dintre reclamanți nu vorbește engleza, un traducător terț care are cel puțin 18 ani, trebuie să fie prezent la momentul cererii. Solicitanții nu au voie să se traducă unul pentru celălalt.
  • Primii veri care sunt rude de sânge nu sunt eligibili să se căsătorească sub legile din Pennsylvania.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru o licență de căsătorie în Pennsylvania Pasul 4
    4. Planificați să vă prezentați cererea de licență de căsătorie cu cel puțin trei zile înainte de nunta. Majoritatea județelor Pennsylvania necesită o perioadă de așteptare de 72 de ore după data celei mai recente aplicații. Consultați biroul local de statistici vitale pentru termenele specifice de aplicare și timpul de procesare estimat.
  • Partea 2 din 2:
    Aplicarea pentru o licență de căsătorie
    1. Imaginea intitulată se aplică o licență de căsătorie în Pennsylvania Pasul 5
    1. Vizitați județul dvs. Courthouse sau Oficiul de Justiție District pentru a finaliza și trimite cererea de licență de căsătorie. Atât dvs. cât și pe alții semnificativi trebuie să fie prezenți în momentul semnării licenței de căsătorie. Amintiți-vă să aduceți toate documentele și oamenii pe care ați determinat-o, veți avea nevoie pentru a solicita o licență de căsătorie.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru o licență de căsătorie în Pennsylvania Pasul 6
    2. Finalizați aplicația. Trebuie să utilizați cerneală albastră sau neagră și imprimați clar. Asigurați-vă că toate informațiile pe care le scrieți în timp ce completați aplicația sunt adevărate și corecte. Citiți prin aplicație după ce ați terminat-o pentru a vă asigura că nu există greșeli.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru o licență de căsătorie în Pennsylvania Pasul 7
    3. Plătiți taxa de cerere de licență. Taxa tipică este de 80 USD, cu toate acestea, trebuie să confirmați cerințele de plată cu biroul județean specific la care vă trimiteți cererea.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru o licență de căsătorie în Pennsylvania Pasul 8
    4. Ridicați licența de căsătorie când este gata. Deoarece PA necesită o perioadă de așteptare de 72 de ore, va dura cel puțin trei zile pentru a obține licența dvs. Poate dura patru sau cinci zile în funcție de momentul în care aplicați pentru o licență. De exemplu, dacă aplicați pentru licența dvs. într-o zi de miercuri, este posibil să nu obțineți licența până luni, deoarece biroul va fi închis pentru weekend.
  • Imaginea intitulată se aplică o licență de căsătorie în Pennsylvania Pasul 9
    5. Să se căsătorească în termen de 60 de zile de la primirea licenței de căsătorie. Licențele de căsătorie din Pennsylvania sunt valabile timp de 60 de zile, timp în care căsătoria trebuie să fie solemnizată, iar licența de căsătorie completă a revenit la Registrul Județean al Wills.
  • Adăugați o nouă întrebare

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Din moment ce Pennsylvania a fost fondată de Quakers (William Penn), nu este necesară ceremonia de căsătorie. Puteți pur și simplu să vă căsătoriți prin aplicarea unei licențe Quaker sau Auto-uniting. Rețineți că poate exista o taxă suplimentară pentru acest tip de licență.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar