Cum sa faci o textura knockdown

Crearea unei texturi de knockdown pe un perete sau tavan este o modalitate excelentă de a ascunde imperfecțiunile mici și de a adăuga un interes vizual la suprafață. Făcând dreptul de sarcină necesită tehnică adecvată, o mână constantă și un echipament specializat, inclusiv un pistol de pulverizare cu combustibil alimentat cu aer. Trucul este să pulverizați ușor textura și uniform, apoi să "bateți" ușor și repede. Cu o anumită practică, acesta este un proiect pe care majoritatea diyers se poate ocupa.

Pași

Partea 1 din 3:
Pregătirea camerei și a materialelor
  1. Imaginea intitulată face o textură de knockdown Pasul 1
1. Îndepărtați toate capacele de mobilier, corpuri și evacuări din cameră. Cu cât poți ieși mai mult, cu atât este mai ușor să faci textura knockdown pe pereți sau tavan. Deplasați-vă toate mobilierul pe care îl puteți, chiar dacă texturarea pereților - spray-ul va ajunge pe elemente chiar și în centrul camerei.
  • Dacă există mobilier în camera pe care nu vă puteți mișca, acoperiți-l complet cu folie de plastic care este securizată în poziție cu banda pictorului.
  • Opriți alimentarea la circuitul corect de la cutia de întrerupere, confirmați că este oprit cu un detector de tensiune și exercițiu atenția când îndepărtarea corpurilor de iluminat. Dacă nu sunteți încrezător în abilitățile dvs., contactați un electrician.
  • Imaginea intitulată face o textura knockdown Pasul 2
    2. Curat, plasture, și / sau vopsea pereți sau tavan după cum este necesar. Puteți face o textura knockdown pe pereții și plafoanele noi sau vechi, dar procesul de pregătire va varia în funcție de nevoile dvs. Păstrați în minte următoarele:
  • Dacă peretele sau tavanul este nou, nevăzut Tencuiala sau gips-carton, Asigurați-vă că suprafața este cât mai ușoară posibil.
  • Dacă existăante, găuri de unghii sau alte benzi într-un perete sau un tavan mai vechi, fixați-le cu spațială, nisipați-le netedă și primesc-le înainte de a continua.
  • Curățați pereții sau plafoanele mai vechi cu un cleanser adecvat bazat pe finisajul vopselei, apoi lăsați-le să se usuce complet înainte de a aplica o textura knockdown.
  • Deși persoanele vopsea sau repară de obicei peretele / plafonul după aplicarea texturii knockdown, puteți să-l pictați, de asemenea, o culoare alb-albă în prealabil. În acest fel, textura alb, neimportată va oferi un contrast subtil de culoare.
  • Imaginea intitulată face o textură knockdown Pasul 3
    3. Acoperiți sau bandă peste tot în cameră pe care nu doriți texturate. Acoperiți podeaua complet cu cârpe de cădere și utilizați folii de plastic și banda pictorului pentru a acoperi orice fel, ferestre sau alte zone care nu sunt texturate. După ce ați îndepărtat plăcile de acoperire din prizele și comutatoarele electrice, plasați banda peste orificiul în perete sau tavan.
  • Dacă introduceți tavanul, utilizați banda și folii de plastic subțire pentru a acoperi toate pereții. Dacă introduceți pereții, faceți același lucru cu plafonul.
  • Nu încercați să faceți o scurtătură aici! Având timp pentru a acoperi în mod corespunzător tot ceea ce nu doriți să texturi vă va economisi mult mai mult timp pe termen lung.
  • Imagine intitulată Faceți o textură de knockdown Pasul 4
    4. Asamblați arma de pulverizare conform instrucțiunilor produsului. Mergeți la un magazin de îmbunătățire la domiciliu și închiriați sau cumpărați un set de pistol de pulverizare, inclusiv un buncăr, duză de 8-12 mm, furtun de aer și compresor de aer 30-40 psi. Se bazează pe instrucțiunile care vin cu arma pentru ghidarea asamblării și cereți un demo când închiriați sau cumpărați pistolul de pulverizare. În general, veți face următoarele:
  • Atașați buncărul (unde veți adăuga compusul articulației) în partea superioară a pistolului de pulverizare.
  • Conectați furtunul de aer la pistolul de pulverizare și compresorul de aer.
  • Atașați duza de pulverizare la vârful pistolului de pulverizare.
  • Imaginea intitulată face o textura knockdown Pasul 5
    5. Se amestecă compusul și apa de îmbinare până când obțineți o consistență a batetorului de pancake. Adăugați 2 în (5.1 cm) de apă la un Gal (7 US Gal (7.6 l) găleată, apoi se toarnă într-un întreg 1.5 US Gal (5.7 l) găleată de amestec uscat compus comun. Blocați un atașament cu palete pe o foraj de putere și utilizați-l pentru a amesteca amestecul până când nu există bulgări. Așteptați 15 minute, apoi testați consistența mixului. Dacă este mai gros decât batterul de pancake, amestecați-vă în aproximativ 0.5 în (1.3 cm) de apă la un moment dat până când consistența este corectă.
  • Dacă nu sunteți sigur ce consistența aluatului de pancake este, apucați un mic cuțit de gips carton și scoateți o parte din amestec. Înclinați ușor lama cuțitului - dacă se toarnă amestecul imediat, este suficient de subțire.
  • Dacă introduceți o zonă mai mare de aproximativ 150 de metri pătrați (14 m), care este zona plafonului într-o cameră medie, rupeți camera în secțiuni și amestecați loturi individuale pentru fiecare secțiune. De exemplu, faceți jumătate din tavan dimineața, iar cealaltă jumătate în după-amiaza.
  • Puteți găsi toate aceste consumabile la un magazin de îmbunătățire la domiciliu.
  • Partea 2 din 3:
    Pulverizând textura
    1. Imaginea intitulată face o textura knockdown Pasul 6
    1. Umpleți partenerul de buncăr și configurați o zonă de testare a pulverizării. Scoateți sau turnați compusul mixt mixt în buncărul atașat al pistolului de pulverizare până când este de o jumătate până la două treimi. Configurați o bucată de gips-carton de 3 ft × 3 ft (91 cm × 91 cm) sau de placaj sau pur și simplu pe unele dintre foliile din plastic pe care le-ați tăiat în cameră. Porniți compresorul de aer și țineți apăsată pistolul de pulverizare 18 din suprafața de testare (46 cm) de la suprafața de testare.
    • Citiți instrucțiunile produsului pentru a vă asigura că știți cum să activați, utilizați și opriți compresorul de aer în mod corespunzător.
    • Înainte de a pulveriza, puneți protecția ochilor pentru a menține suprasolicitarea din ochi. Este, de asemenea, o idee bună să purtați o pălărie și mâneci lungi. Purtați o mască de praf dacă sunteți preocupat de eventual respirație în particulele de suprasolicitare.
  • Imaginea intitulată Faceți o textură knockdown Pasul 7
    2. Practicați tehnica de pulverizare pe suprafața de testare. Urmând instrucțiunile pistolului de pulverizare, strângeți declanșatorul pentru a elibera un spray liber de compus articulat. Păstrați pistolul de pulverizare de aproximativ 18 în (46 cm) de la suprafața de încercare și valorizați pistolul înainte și înapoi într-o mișcare netedă și stabilă pentru a asigura o acoperire uniformă peste suprafață. Păstrați practicarea până când aveți "simțul" pentru pulverizarea cantității corecte a amestecului.
  • Duza de pe pistolul de pulverizare este reglabilă. Puteți efectua ajustări pentru a mări sau micșora cantitatea de pulverizare.
  • Scopul dvs. este de a obține o acoperire "40/60". Cu alte cuvinte, 40% din zona pe care o pulverizați trebuie să fie acoperită cu globule mici, aleatoare ale compusului comun. Celelalte 60% din suprafață ar trebui să fie în continuare goale. Căutați online pentru "Imagini de pulverizare a textului knockdown" Pentru exemple vizuale.
  • Imaginea intitulată face o textură de knockdown Pasul 8
    3. Pulverizați textura pe perete sau pe plafon în secțiuni de 3 ft × 3 ft (91 cm × 91 cm). Dacă textrarea plafonului, de exemplu, nu trebuie să trageți literalmente o rețea pe ea. Cu toate acestea, imaginați-vă că este spart în pătrate și pulverizați-le unul câte unul folosind tehnica pe care ați stăpânit-o în timpul sesiunii de practică.
  • Lucrați la marginile fiecărei secțiuni pe măsură ce vă pulverizați, dar încercați să nu suprapuneți secțiunile pe măsură ce lucrați. În caz contrar, textura se va construi prea mult la suprapuneri.
  • Dacă pulverizați în timp ce fluturați arma într-o mișcare netedă, constantă, înapoi și înapoi, este destul de ușor să acoperiți un secțiune de 3 ft × 3 ft (91 cm × 91 cm) uniform.
  • Poate dura ceva timp de prima dată încercând o textura knockdown, dar veți putea acoperi un plafon mediu în numai 5-10 minute, cu un pic de practică.
  • Nu pulverizați mai mult de 10-15 minute înainte de a trece la utilizarea lamei de knockdown. Dacă este necesar, faceți doar jumătate din tavan sau un perete la un moment dat.
  • Imaginea intitulată face o textură de knockdown Pasul 9
    4. Așteptați 10-15 minute sau până când textura pulverizată se usucă doar ușor. Nu mergeți direct de la pulverizarea texturii la netezirea vârfurilor sale cu cuțitul de knockdown. În schimb, urmăriți și așteptați strălucirea umedă pe textura pulverizată pentru a disipa. De îndată ce se întâmplă acest lucru, apucați cuțitul de knockdown pentru a termina slujba.
  • Dacă textura pulverizată este încă prea umedă, ea va froma în loc de aplatizare când utilizați cuțitul knockdown. Dacă lasă-l să se usuce prea mult timp, totuși, nu veți putea să-l aplatizați în mod corespunzător cu cuțitul de knockdown.
  • Partea 3 din 3:
    Finalizarea aspectului knockdown
    1. Imaginea intitulată face o textură knockdown Pasul 10
    1. Rulați cuțitul de knockdown peste textura într-o linie dreaptă, folosind presiune ușoară. Utilizați un cuțit de knockdown cu o lamă de cauciuc de 18 în (46 cm) pentru acest loc de muncă. Atașați un pol de extensie la mâner Dacă aveți nevoie de ea pentru a vă extinde acoperirea, apoi puneți lama de cauciuc plat la un capăt sau colț al suprafeței pe care tocmai l-ați texturat. Aplicați o presiune blândă, chiar și trageți cuțitul într-o linie complet dreaptă peste suprafață, opriți aproximativ 2 ft (61 cm) departe de celălalt capăt sau colț.
    • Dacă textrarea unui perete, începeți în colțul de sus al peretelui, unde se întâlnește plafonul, trageți cuțitul de knockdown drept în jos până când este de aproximativ 2 ft (61 cm) de la podea, apoi ridicați-l departe.
    • Lumina, chiar și presiunea va aplatiza vârfurile globulelor de textură de pe perete, dar nu le va strica unul în celălalt. Dacă sunteți îngrijorat de tehnica dvs. aici, practicați mai întâi o bucată de gips carton sau placaj.
    • Puteți găsi un cuțit de knockdown la un magazin de îmbunătățire la domiciliu, probabil în apropierea amestecurilor compuselor articulare. Arată ca o racletă mare.
  • Imaginea intitulată face o textura knockdown Pasul 11
    2. Ștergeți lama cuțitului de knockdown după fiecare accident vascular cerebral. Umeziți o cârpă într-o apă curată și o rulați peste lama de cauciuc a cuțitului de knockdown pentru a șterge excesul de compus articulat pe care l-ați răzuit din zona texturată. Faceți acest lucru de fiecare dată când trageți lama de pe perete sau tavan, astfel încât cuțitul de knockdown este curat pentru fiecare trecere peste zona texturată.
  • Păstrați un stivă de cârpe umede la îndemână, astfel încât să puteți șterge rapid și ușor lama.
  • Imaginea intitulată Faceți o textură de knockdown Pasul 12
    3. Lucrați de la marginea opusă pentru a vă completa primul rând de knockdown. Cu prima lovitură, ați început la un capăt și ați "încurcat" o linie dreaptă până când ați fost 2 ft (61 cm) de la celălalt capăt al zonei texturate. Acum, începeți la celălalt capăt și terminați bătând că rămân 2 ft (61 cm).
  • Ușurați presiunea asupra lamei pe măsură ce vă îndepliniți punctul final anterior, astfel încât aceste două treceri ale amestecului cuțitului de knockdown se amestecă perfect.
  • Imaginea intitulată Faceți o textură de knockdown Pasul 13
    4. Continuați să netezi textura în rânduri drepte cu suprapunere minimă. Setați cuțitul de knockdown în poziție chiar lângă punctul de plecare original, cu 3 în (7.6 cm) sau mai puțin de suprapunere. Trageți-l peste zona texturată într-o linie dreaptă paralelă, folosind aceeași tehnică ca înainte. Repetați acest proces de proces până când ați bătut întreaga zonă texturată.
  • Lucrați la un ritm brisk. Veți avea aproximativ 10-15 minute până când textura se usucă prea mult pentru a fi ușor netezită.
  • Păstrați liniile de netezire cât mai drept posibil. Mergeți direct peste orice deschideri înregistrate pentru prizele electrice, corpuri sau întrerupătoare. Creați linii curbate în jurul obstacolelor permanente numai atunci când este absolut necesar.
  • Imaginea intitulată Faceți o textură de knockdown Pasul 14
    5. Lăsați textura să se usuce peste noapte înainte de a curăța camera. Textura knockdown poate fi uscată și setată în doar câteva ore, dar este mai bine să o dați cel puțin 8 ore. După aceea, puteți elimina toate foliile de plastic, banda pictorului și cârpele de cădere în cameră și puneți toate dispozitivele electrice și plăcile de acoperire înapoi în poziție.
  • Așteptați cel puțin 3 zile și, în mod ideal, o săptămână, înainte de a plasa orice mobilier chiar împotriva unui perete pe care tocmai l-ați textura sau agățați orice (ca o oglindă sau o opera de artă încadrată) pe ea.
  • De asemenea, așteptați 3 zile până la o săptămână înainte de a picta suprafața texturată, dacă intenționați să o pictați.
  • sfaturi

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Kitul de pistol de pulverizare, inclusiv buncăr, duză de 8-12 mm, furtun de aer și compresor de aer 30-40 psi
    • 18 în (46 cm) cuțit cu polul extensiei
    • 1.5 US Gal (5.7 l) găleată de amestec uscat compus comun
    • 2 US Gal (7.6 l) găleată de amestecare
    • Apă curată
    • Drill de putere cu atașare cu zbaturi
    • Cârpe
    • Pânză de picături și folii de plastic subțiri
    • Banda pictorului
    • Protecția ochilor (necesară) și masca de praf (opțional)
    • Cuțit mic de gips carton (opțional)
    • Scară sau stepladă (opțional)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar