Cum să acopere un plafon de popcorn

Popular pentru accesibilitatea lor și aplicația ușoară, plafoanele Popcorn au fost toate furia la sfârșitul anilor 1950. Astăzi, mulți consideră că textura ridicată și împrăștiată este un ochi care diminuează sistemele de decor contemporane. Din păcate, îndepărtarea completă a unui strat de popcorn este foarte consumatoare de timp, dezordonată și poate fi chiar periculoasă datorită potențialului de azbest din material. Dacă sunteți în căutarea de a șterge tavanul dvs. datat, există mai multe opțiuni pentru acoperirea texturii de popcorn cu un material nou care adaugă stilul și flerul în spațiul dvs!

Pași

Metoda 1 din 3:
Acoperirea cu gips-carton
  1. Imagine intitulată acoperă un plafon de popcorn Pasul 1
1. Localizați și marcați grinzile de tavan. Plasați un detector de știft în diferite puncte de-a lungul tavanului pentru a localiza grinzile de tavan. Un Finder Stud este un dispozitiv portabil care detectează electronic când este plasat pe partea superioară a bolțurilor de tavan - plăcile care țin plafonul în poziție. Marcați locația grinzilor de tavan cu o linie de creion sau cu cretă.
  • Este important să localizați știfturile în tavan, deoarece doriți să înșurubați direct gips-carton direct în aceste plăci.
  • Gips-carton poate fi în cele din urmă slăbiți și căderea dacă nu este atașat la grinzile de tavan.
  • Deși mai puțin fiabile, puteți încerca, de asemenea, să atingeți plafonul cu mâna pentru a găsi știfturile. S-ar putea să observați un sentiment subtil și dens atunci când întâlniți un știft. Porțiunile ne-întărite ale tavanului vor simți și sună mai mult gol.
  • Imagine intitulată acoperă un plafon de popcorn Pasul 2
    2. Achiziționați /8 sau /2 inch (0.95 sau 1.27 cm) foi de gips-carton și pregătiți-le pentru agățare. Utilizați o măsură de bandă pentru a găsi distanța exactă între grinzile de tavan, apoi măsurați și marcați locația pe gips-carton cu un creion. Utilizați un instrument plat, standard de șlefuit Surform pentru a netezi orice margini brute de pe gips-carton pentru a minimiza numărul de cusături pe care le veți crea.
  • Când măsurați și marcați locația grinzilor de tavan pe gips-carton, rețineți că distanța standard dintre grinzile de tavan este de 16 sau 24 inci (41 sau 61 cm)
  • Dacă există locuri în care aveți nevoie pentru a tăia găuri pentru corpurile de iluminat sau ventilii, utilizați o măsură de bandă pentru a găsi locația lor pe tavan, apoi marcați acele locații de pe gips-carton. Nu trebuie să tăiați găurile în gips-carton până când este instalat, astfel încât este posibil să fie necesar să eliminați corpurile de iluminat sau acoperirea de aerisire de pe tavan înainte de a instala foile de gips-carton.
  • Imagine intitulată acoperă un plafon de popcorn Pasul 3
    3. Au un prieten vă ajută să țineți gips-carton sau să închiriezi un ascensor de gips carton. Nu veți putea ține gips cartonul în poziție și instalați-l în același timp. Adresați-vă unui prieten să vă ajute în timp ce instalați panourile pentru a vă asigura că gips-carton nu se încadrează în timp ce îl înșelați în poziție.
  • De asemenea, puteți lua în considerare închirierea unui ascensor de gips-carton de la magazinul dvs. de hardware local. Acest lucru va ține gips-carton în loc pentru tine, pe măsură ce atașați șuruburile de gips.
  • Imagine intitulată acoperă un plafon de popcorn Pasul 4
    4
    Sigur Perimetrul gips-cartonului la glisare cu tavan cu elemente de fixare. Începând cu un colț al foii de gips carton, utilizați un burghiu de putere sau un pistol de unghii pentru a începe agățarea gips-cartonului cu șuruburi sau cuie. Asigurați-vă că conduceți dispozitivele de fixare direct în grinzi de tavan, aproximativ 3.75 inci (9.5 cm) departe de marginea foii. Continuați să conduceți dispozitivele de fixare în tavanul din jurul întregului perimetru al foii de gips carton, distanțându-le aproximativ 7 inci (18 cm).
  • Imagine intitulată acoperă un plafon de popcorn Pasul 5
    5. Drive de fixare în jos lungimea grinzilor de tavan interior. Folosind marcajele pe care le-ați făcut mai devreme, conduceți unghiile sau șuruburile în mijlocul gips-cartonului pentru ao asigura pe grinzile de tavan. Spațiu aceste elemente de fixare aproximativ 12 inci (30 cm).
  • Continuați acest proces, asigurându-vă că liniați foile de gips-carton cât mai aproape de unul pe altul, până când întregul plafon este acoperit. Pe măsură ce vă apropiați de capătul de acoperire a plafonului, probabil că va trebui să măsurați și să tăiați foile finale cu un cuțit sau o ferăstrău de mână pentru a crea o potrivire perfectă.
  • Imagine intitulată acoperă un plafon de popcorn Pasul 6
    6. Tăiați găurile pentru orificiile sau corpurile de iluminat dacă aveți nevoie. Dacă ați marcat locația oricăror orificii de aerisire, corpuri de iluminat, găuri de ventilator sau orice altceva care se extinde prin tavan, tăieau acele găuri acum. Utilizați o lamă de siguranță pentru a tăia prin gips-carton de-a lungul liniilor pe care le-ați tras.
  • Imagine intitulată acoperă un plafon de popcorn Pasul 7
    7. Utilizați un cuțit de uscare de 12 în (30 cm) pentru a aplica un strat de deplasare peste gips-carton. Se amestecă un compus articulat cu tavan într-o găleată mare. Îndepărtați cuțitul de gipswall sau mistria de pasterer în noroi și începeți să răspândiți un strat subțire peste gips-carton, acoperind întregul plafon. Păstrați nivelul cuțitului sau al mistriei la plafon pentru a aplica în mod egal noroiul. Utilizați neted, chiar și lovituri pentru a minimiza imperfecțiunile.
  • Luați în considerare plasticul agățat peste vârfurile pereților adiacenți cu banda pictorului pentru a evita obținerea accidentală a compusului articulat pe pereții vopsite.
  • Compusul articulat, numit și noroi de gipswall, poate fi achiziționat la majoritatea magazinelor hardware. Urmați instrucțiunile enumerate pe eticheta containerului pentru a afla cât de mult de amestecat pe baza tavanului dvs FOOGUL PACHETE.
  • Imagine intitulată acoperă un plafon de popcorn Pasul 8
    8. Aplicați un al doilea strat Skim. Permiteți ca primul strat să se usuce peste noapte, apoi aplicați un al doilea strat de noroi. Aplicați cel de-al doilea strat prin mutarea mistriei perpendiculare pe direcția loviturilor dvs. de la primul strat. Acest lucru vă va ajuta să creați o suprafață netedă, uniformă.
  • A doua haină este șansa dvs. de a completa orice imperfecțiuni pe care le puteți observa în primul tău haină.
  • Lăsați cel de-al doilea strat să se usuce peste noapte.
  • Imagine intitulată acoperă un plafon de popcorn Pasul 9
    9. Nisip și completați orice imperfecțiuni. Utilizați un șlefuitor de pol pentru a netezi orice crestături din stratul de noroi uscat. Un șlefuitor de pol este compus dintr-un tampon care deține șmirghel la capătul unui pol lung. Este conceput pentru a vă ajuta să ajungeți la plafon cu ușurință și să vă oferiți o mai mare pârghie. Începeți cu un șmirghel de gresie mai mare, care variază de la 100 la 180 pe numărul de gresie pentru a elimina orice bucăți mari de noroi deplasat. Treceți la un șmirghel de grindă mai fină, care variază de la 180 la 320 odată ce bucățile mari de tencuială au dispărut pentru a crea o suprafață netedă, finalizată.
  • Dacă observați zonele încastrate, aplicați uniform un strat subțire de noroi cu mistria dvs. între trecerile de șlefuire. Lăsați patch-urile de noroi să se usuce înainte de a le întoarce peste ele cu șmirghel.
  • De asemenea, puteți utiliza un Sander de gipswall alimentat pentru rezultate mai rapide. Puteți închiria Sanders Powered la cele mai multe magazine hardware.
  • Asigurați-vă că purtați ochelari de protecție și un aparat respirator în timp ce șlefuiți.
  • Imagine intitulată acoperă un plafon de popcorn Pasul 10
    10. Prime și vopsea peste haina degresată. Permiteți stratul de skim să se usuce complet înainte Pictura plafonului. Utilizați o perie cu role cu un mâner lung pentru a aplica un strat de grund la tavan.
  • Asigurați-vă că acoperiți podeaua cu o cârpă de picătură a pictorului înainte de a picta.
  • Utilizați o perie de vopsea la marginea perimetrului camerei, fiind atenți să nu atingeți pereții cu vopsea. Puteți aplica benzi subțiri de bandă de pictor în jurul vârfurilor pereților, unde se întâlnesc cu plafonul, pentru protecția suplimentară (dacă nu ați atârnat deja plastic peste ele).
  • Odată ce grundul sa uscat, veți fi gata să aplicați una sau două straturi de vopsea de tavan. Timpul de uscare ar putea varia în funcție de umiditatea și temperatura camerei, deci este mai bine să testați dacă vopseaua este uscată prin atingerea acestuia. Dacă vopseaua se simte lipicioasă sau se rupe ușor pe degete, nu este complet uscată înainte de a aplica vopseaua dvs. peste stratul de grund.
  • Așteptați ca vopseaua să se usuce complet, apoi reinstalați orice corpuri de iluminat sau acoperiri de aerisire pe care le-ați scos în timpul procesului de instalare a gips-cartonului. Pentru a vă asigura că nu vă deteriorați noul vopsea, cel mai bine este să lăsați-l să se usuce peste noapte înainte de a încerca să reinstalați toate corpurile.
  • Metoda 2 din 3:
    Folosind plăci de tavan din tablă
    1. Imagine intitulată acoperă un plafon de popcorn Pasul 11
    1. Măsura și tăierea /8 inch (0.95 cm) placi de placaj. Utilizați o măsură de bandă pentru a măsura lungimea și lățimea tavanului. Înainte de a vă agăța plăcile, va trebui să construiți o schele de lemn pe tavan pentru a ține gresie. Pentru a calcula câte plăci veți avea nevoie pentru schele, trageți o rețea pe o bucată de hârtie care reprezintă dimensiunile plafonului.
    • Măsurați lățimea plăcilor și numărați cât de mulți se vor potrivi de-a lungul lungimii tavanului. Acest lucru va determina numărul de plăci de care veți avea nevoie, deoarece va trebui să plasați o bord între fiecare două plăci.
    • Utilizați măsurarea lățimii plafonului pentru a tăia plăcile. Tăiați fiecare dintre plăci pentru a se potrivi lățimii tavanului.
    • În timp ce puteți folosi o mână ferăstrău pentru a tăia placajul, un ferăstrău circular va crea o tăiere chiar mai repede. Puteți închiria ferăstraie circulară din cele mai multe magazine hardware.
  • Imagine intitulată acoperă un plafon de popcorn Pasul 12
    2. Localizați și marcați grinzile de tavan. Utilizați un detector pentru a localiza și marca grinzile de tavan cu o linie de creion sau de cretă. Un detector de știft detectează în mod electronic prezența grinzilor de tavan - plăcile din lemn care țin plafonul în poziție - sub gips-carton.
  • Este important să localizați grinzile de tavan, deoarece va trebui să vă așezați plăcile de placaj dând șuruburi prin ele.
  • Numai gips-carton al tavanului dvs. nu este suficient de robust pentru a susține greutatea plăcilor de placaj.
  • Imagine intitulată acoperă un plafon de popcorn Pasul 13
    3. Îndepărtați corpurile de iluminat și creați o schele de placaj. Îndepărtați cu atenție orice corpuri de iluminat sau capace de aerisire, apoi fixați plăcile la tavan, conducând un cui în tavanul unde se suprapunurile cu șuruburile de tavan. Veți avea nevoie să poziționați plăcile de placaj perpendicular pe direcția grinzilor de tavan. Acest lucru se va asigura că plăcile rămân în siguranță în poziție.
  • Va trebui să înscrieți asistența pentru a ține simbolurile în siguranță în timp ce le bateți.
  • Placajul creează o bază securizată pe care vă veți fixa plăcile de tablă.
  • Este posibil să trebuiască să utilizați un șlefuit sau mici bucăți de lemn, cunoscute sub numele de Shims, pentru a completa orice spații neuniforme între panouri și plafonul. Aceasta va crea o suprafață de nivel pentru a vă agăța plăcile.
  • Asigurați-vă că nu acoperiți niciun dispozitiv sau găuri de aerisire cu plăcile de placaj.
  • Imagine intitulată acoperă un plafon de popcorn Pasul 14
    4. Utilizați o măsură de bandă pentru a localiza centrul exact al camerei. Se referă la dimensiunile plafonului, împărțind atât lungimea și lățimea camerei cu două. Aceste numere vă vor oferi locația centrului camerei dvs.
  • Măsurați jumătate din lungimea camerei dvs., rulându-vă măsura de bandă de-a lungul marginii superioare a peretelui. Plasați un semn unde plafonul și peretele se întâlnesc.
  • Începând de la acest semn pe perete, măsurați jumătate din distanța lățimii tavanului prin rularea dreptului de bandă direct în centrul tavanului. Asigurați-vă că păstrați banda de măsurare pătrată pe perete care rulează lățimea camerei pe măsură ce măsurați.
  • Plasați o marcă în centrul exact al camerei.
  • Imagine intitulată acoperă un plafon de popcorn Pasul 15
    5. Așezați prima dvs. țiglă în centrul camerei. Plasarea plăcii dvs. peste marcajul central, poziționați marginile plăcii în linie cu placile de placaj. Utilizați liniile perpendiculare de cretă care marchează grinzile de tavan pentru a pătrați marginile de sus și de jos ale plăcii dvs. Asigurați cele patru colțuri ale plăcilor la placajul cu unghiile de finisare.
  • Luați în considerare utilizarea unui pistol de unghii pentru a accelera procesul.
  • Imagine intitulată acoperă un plafon de popcorn Pasul 16
    6. Unghii plăcile rămase în linii drepte pe fiecare parte a țiglă a centrului. Aliniați și atașați plăcile ulterioare în rânduri drepte emise în toate direcțiile din piața centrală. Este posibil să aveți nevoie să utilizați un nivel pentru a vă asigura că plăcile sunt aliniate perfect.
  • Odată ce ajungeți la marginile tavanului, este posibil să fie necesar să tăiați plăcile pentru a crea o potrivire perfectă. Snipsurile de tablă vor fi tăiate cu ușurință prin gresie, care poate fi prea groasă pentru alte unelte de tăiere.
  • Reinstalați orice corpuri de iluminat sau capace de aerisire pe care le-ați îndepărtat în timpul instalării plăcilor dvs.
  • Placile de tavă oferă un aspect frumos, retro care adaugă caracterul, detaliile și căldura în spațiul dvs!
  • Metoda 3 din 3:
    Țesătură agățată
    1. Imagine intitulată acoperă un plafon de popcorn Pasul 17
    1. Selectați o culoare și un model de țesătură. Alegeți o țesătură din magazinul dvs. de țesături locale sau de la un vânzător de țesături online. Acoperirea plafonului dvs. cu țesături este o opțiune ideală dacă închiriați și nu puteți acoperi plafonul dvs. de popcorn cu metode mai permanente. Acoperirea plafonului de țesături poate fi ușor îndepărtată și nu va lăsa în urmă niciun fel de deteriorare.
    • Ia în considerare utilizarea foi de pat plat sau cârpe de cădere ale pictorului, care pot fi mai ieftine decât tesatura.
    • Alegeți o culoare din țesături închisă pentru a crea iluzia de deschidere, mai ales dacă aveți un plafon cu suspendare scăzut. Un tavan mai întunecat decât pereții tăi poate imita cerul de noapte, dând impresia unui spațiu deschis.
    • Căutați modele de țesături interesante pentru a adăuga interesul vizual și caracterul în camera dvs. Un plafon modelat poate ancora designul oricărei camere.
  • Imagine intitulată acoperă un plafon de popcorn Pasul 18
    2. Măsurați plafonul pentru a ști cât de multă țesătură la cumpărare. Folosind o măsură de bandă, măsurați dimensiunile tavanului. Deoarece țesăturile sunt vândute în lățimi diferite, va trebui să verificați dimensiunea șurubului țesăturii. Făcând niște matematică rapidă, puteți să vă dați seama cât de multe șantiere de țesătură va trebui să vă acoperiți complet plafonul.
  • De exemplu, dacă plafonul măsoară 10 până la 10 picioare (3.0 cu 3.0 m), atunci veți ști că trebuie să cumpărați suficientă țesătură pentru a acoperi 100 de picioare (30 m).
  • Veți avea nevoie de un asistent pentru a vă ajuta să țineți un capăt al măsurii de bandă în timp ce luați dimensiunile plafonului.
  • Nu vă faceți griji cu privire la achiziționarea de țesături pentru a se potrivi cu dimensiunea exactă a tavanului. Va trebui să tăiați piesele pe măsură ce vă atârnați pentru a crea potrivirea perfectă.
  • Cel mai bine este să comandați mai multe țesături decât veți avea nevoie în cazul în care faceți reduceri accidentale.
  • Imagine intitulată acoperă un plafon de popcorn Pasul 19
    3. Asigurați țesătura la tavan cu un pistol de capse. Folosind un asistent, țineți țesătura până la tavan pentru a mapa unde veți plasa primele capse. Dacă utilizați o singură coală de țesătură, începeți captarea în centrul camerei. Continuați captarea în rânduri în mișcare spre exterior la marginile plafonului. Staple de-a lungul marginilor țesăturii în care plafonul întâlnește peretele.
  • Asigurați-vă că eliminați corpurile de iluminat sau orificiile de plafon înainte de a vă agăța țesăturile. Este posibil să fie necesar să măsurați locația corpurilor cu o bandă și să tăiați găurile corespunzătoare în țesătură înainte de a fi atârnată. Acestea pot fi reinstalate după ce țesătura dvs. este ferm în poziție.
  • Dacă utilizați mai multe benzi de țesătură, începeți captarea la marginea camerei. Line colțul țesăturii în sus cu colțul tavanului și plasați mai multe capse apropiate împreună de-a lungul marginilor. Continuați captarea la o distanță uniformă de-a lungul marginilor țesăturii. Aliniați benzi ulterioare, permițând marginilor să se suprapună ușor și să continue captarea în același mod până când plafonul este acoperit complet.
  • Pentru a crea un interes vizual suplimentar, puteți să strângeți ușor sau să îndoiți țesătura înainte de capsare. Rețineți că acest lucru poate necesita o țesătură suplimentară. Calculați numărul și dimensiunea faldurilor pentru a determina cât de mult echipa de cumpărare.
  • Dacă preferați plafonul pentru a avea un aspect asemănător corturilor, puteți capta centrul țesăturii și lăsați-l să se drapeze spre pereți. Apoi puteți capta marginile țesăturii la perete de aproximativ 1 inch (2.5 cm) sub plafon. Crearea acestui capac de tavan de tip cort va necesita aproximativ 1 sau 2 inci (2.5 sau 5.1 cm) de țesătură suplimentară. Cea mai mică pe perete pe care o atașați țesăturii, pentru a crea o drapere mai dramatică, cu atât mai multă țesătură de care aveți nevoie.
  • sfaturi

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    Acoperirea cu gips-carton

    • Plăcuța lui Plasterer
    • Cuțit de gips
    • Pole Sander
    • Detector de metale
    • Respirator
    • Ochelari de protecție
    • Foi de gips-carton
    • Materialul de îmbinare
    • Nails
    • Ciocan sau pistol de unghii
    • Power Drill
    • Pânză de picătură a pictorului
    • Banda pictorului
    • Foi din plastic
    • Bandă
    • Gipswall lift

    Folosind plăci de tavan din tablă

    • Placaj
    • Ruletă
    • Detector de metale
    • Nails
    • Ciocan sau pistol de unghii
    • Chalk linie-marker
    • Snips de tablă
    • Placi de tablă
    • Scară
    • Ferăstrău sau ferăstrău circular
    • Ochelari de protecție

    Țesătură agățată

    • Fabric sau foi de pat
    • Foarfece
    • Pistol de pistoale
    • Ruletă
    • Scară
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar