Cum se adaugă stilul la o canapea maro

Canapele maronie nu trebuie să aducă o cameră în jos, dar făcându-i elegante implică luminarea restului camerei. Cea mai bună parte este că orice de la vopsea de perete la mobilier suplimentar poate fi folosit pentru a oferi contrast. Culori ușoare, cum ar fi alb, galben, sau albastru adăugați culoare și luminozitate într-o cameră. Decorațiuni vibrante cum ar fi arta, plantele și pernele moderate oferă, de asemenea, varietate. Cu o planificare atentă, puteți remake o canapea brună obișnuită într-o piatră elegantă din orice cameră.

Pași

Metoda 1 din 3:
Styling canapeaua
  1. Imagine intitulată Motivați-vă pentru a pierde în greutate Pasul 10
1. Liniați canapeaua cu perne colorate. Pernele sunt cea mai ușoară modalitate de a adăuga stilul la canapea. Culorile luminoase, cum ar fi crema sau tan, se scot împotriva maro și puteți trece la mai multe culori vibrante, cum ar fi roșu sau albastru, după cum este necesar. Pernele și capacele pernei vin într-o varietate atât de largă încât veți putea întotdeauna să vă personalizați canapeaua cu ei.
  • Pentru puncte de stil extra, amestecați în unele perne moderate.
  • Imagine intitulată Deal cu cineva care pornește foile Pasul 4
    2. Arunca o pătură colorată peste canapea. Pături de culoare deschisă Masca maro, în timp ce pături și aruncări colorate luminos se adaugă vibrații la o canapea plictisitoare. Trageți pătură peste spatele canapelei. O puteți răspândi, de asemenea, pe una dintre pernele de canapele. Fiecare pătură are propria combinație de culori și textură, astfel încât toți vor oferi un fler unic pe canapea ta.
  • Imaginea intitulată participă la adunările familiale atunci când sunteți cu autism pas 18
    3. Seturi separate de mobilier maro. Separarea noului dvs. set de mobilier sună ciudat, dar se rupe colorarea monotonă. Dacă aveți o canapea brună și o grămadă de scaune maro solide, veți ajunge cu prea mult maro. Mutați scaunele în altă cameră. Înlocuiți-le cu mobilier colorat care completează canapeaua.
  • Imaginea intitulată Economisiți bani când mișcați pasul 4
    4. Completați camera cu mobilier de culoare deschisă sau vopsit. Restul mobilierului din camera dvs. are o mare diferență în modul în care camera este percepută. Căutați mobilier care complimentează maro. Otomani, mese de capăt și bibliotecii sunt toate personalizabile. Căutați pe cele care sunt un lemn maro sau alb deschis sau alegeți bucăți puteți picta culori strălucitoare.
  • O altă opțiune este de a umple tabelele și rafturile cu obiecte colorate. Chiar și câteva cărți roșii și albastre fac o mare diferență. Brown este o culoare neutră, deci aproape orice stil sau nuanță de decor poate face pop.
  • Imaginea intitulată Fii calm Pasul 21
    5. Găsiți scaune colorate sau modelate. Căutați niște scaune care sunt mai mult decât o culoare solidă, întunecată. Scaunele colorate luminos adaugă o anumită levitate într-o cameră întunecată. De asemenea, puteți alege cele cu culori specifice, cum ar fi albastru, care promovează o temă de culoare. Setați scaunele din apropierea canapelei și veți observa rapid că fac canapeaua să arate mai puțin drab.
  • Puteți utiliza un scaun de culoare închisă. De exemplu, un scaun încadrat de lemn arată plăcut lângă canapea, dar trebuie să fie accentuat cu amortizare colorată sau modelată.
  • Dacă alegeți să aveți toate mobilierul de culoare închisă, poate doriți să pictați pereții o culoare mai deschisă sau să utilizați un covor ușor pentru a ancora și echilibra camera.
  • Imagine intitulată Selectați Propuneri pentru baie Pasul 5
    6. Adăugați plante pentru decorare. Plantele servesc ca un accent colorat și organic. Poziționați câteva plante pe mese de capăt de lângă canapeaua dvs. Există multe varietăți diferite de plante interioare, astfel încât să puteți găsi cele care arată plăcute în camera dvs. De asemenea, nu subestimați modul în care o vază plină de flori proaspete schimbă o cameră.
  • Unele plante interioare pe care le puteți obține sunt pothos, aloe, plante jad și crini de pace, toate necesită o întreținere mică.
  • Asigurați-vă că cercetați o soi de plante înainte de ao cumpăra. Unele sunt toxice pentru copii și animale de companie. De asemenea, puteți opta pentru plantele Faux pentru a evita aceste pericole sau pentru a găzdui pe cineva care are alergii de plante.
  • Metoda 2 din 3:
    Adăugarea stilului prin decorarea pereților
    1. Imagine intitulată Aranjați opera de artă la domiciliu Pasul 10
    1. Vopsea pereții o culoare mai ușoară. Culoarea zidurilor sunt ceea ce simți primul când intrați într-o cameră. Dacă intenționați să adăugați o canapea brună într-o cameră de culoare închisă, vopsiți pereții și tavanul alb, albastru deschis sau o altă culoare care adaugă un anumit contrast. S-ar putea să germinezi să pictezi, dar când ai terminat, vei observa imediat cum luminează camera.
  • Imagine intitulată Construiți o casă de casă 38
    2. Adăugați accente din lemn și ornamente la pereți. Lemnul poate, de asemenea, să acorde o anumită personalitate în camera dvs. Textura brută a Shiplapului sau a unui perete de accent din lemn recuperat contrastează bine cu canapele maro. Mai moale maro, cum ar fi din lemn gri sau de culoare deschisă, înmoaie maro adâncă a canapelei. De asemenea, încorporează maro în tema camerei.
  • Dacă utilizați lemn, va trebui să adăugați culori în altă parte în cameră, cum ar fi cu artă sau mobilier din lemn alb.
  • Imagine intitulată Construiți o casă de casă 35
    3. Decora cu perete pictat tunde care se remarcă. Închiderea, în timp ce nu este necesar, este un detaliu remarcabil care descompune suprafețele plane. Trim-ul poate fi vopsit în orice culoare vă place. Trim-ul alb, de exemplu, luminează o cameră și oferă contrast chiar și atunci când îl înconjoară cu o mulțime de mobilier brun.
  • Imagine intitulată Aranjați opera de artă la pasul de acasă 8
    4. Atârnă decorațiuni colorate pe perete. Lucrurile de artă colorate se remarcă într-o cameră maro. Un peisaj luminos, de exemplu, aduce plăcerea și căldura. Atrage ochii în sus. De asemenea, puteți adăuga un ceas de perete frumos, decorațiuni tematice sau fotografii încadrate pentru a adăuga stilul la canapea.
  • Încercați să potriviți decorațiunile la tema camerei. O pictura cu o mulțime de cer albastru se potrivește bine cu perne albastre, de exemplu.
  • Ramele de imagine vin într-o varietate de culori. Un cadru roșu, de exemplu, ar ieși și se potrivește cu alte obiecte roșii din cameră.
  • Imaginea intitulată începe o nouă zi Pasul 4
    5. Atârnă perdelele de culoare deschisă în cameră. S-ar putea să nu vă gândiți la asta, dar perdelele afectează camera dvs. Perdelele moi, ușoare se potrivesc bine împotriva aspectului greu al unei canapele maronii. Albii echilibrează întotdeauna colorarea, dar puteți obține și alte culori, cum ar fi albastru.
  • De exemplu, setați canapeaua lângă fereastră și atârnați perdele subțiri, albe. Albul contrastează maro, lăsând, de asemenea, lumina în cameră.
  • Perdelele mai colorate funcționează bine în camerele tematice. Perdele albastre, de exemplu, se pot potrivi pernelor albastre.
  • Dacă nu doriți perdele, optați pentru jaluzele sau nuanțe colorate mai ușoare. Puteți, de asemenea, să atârnați o vocală de culoare deschisă pentru a vă complimenta canapeaua.
  • Metoda 3 din 3:
    Alegerea temelor de culoare
    1. Imaginea intitulată Fiți recunoscător Pasul 11
    1. Reîmprospătați camera cu culori reci. Mișcă-ți camera cu niște decorațiuni ușoare albastre sau verzi. Culori cool ca acestea pot face un arata maro mai sofisticat si vibrant. Aceste culori nu trebuie să fie o umbră neonică orbită pentru a sparge monotonia de maro. Perne, picturi și alte accente fac pentru un mediu calmant care provoacă canapeaua să arate mai elegantă.
  • Imagine intitulată Construiți o casă de casă 36
    2. Luminează camera cu culori calde. Culori vibrante, cum ar fi roșu, portocaliu și galben, întotdeauna se află într-o cameră. Perne foarte luminoase și decorațiuni sunt summerie, în timp ce cele cu nuanțe mai adânci sunt amintite de cădere. Indiferent de stilul pe care îl alegeți, oferă căldură la canapeaua maro.
  • Culorile calde merg foarte bine cu Browns atunci când sunt folosite în rustic, toscan și alte stiluri de decor tradiționale.
  • Imagine intitulată Aranjați opera de artă la pasul 1
    3. Creați culori consistente în întreaga cameră. Faceți culorile pe care alegeți o parte din tema dvs. Dacă aveți perne albastre, atârnați niște decorațiuni albastre pe perete. Adăugați niște mobilier alb pentru a se potrivi cu tăierea peretelui alb. Colorarea consistentă atrage ochii departe de canapeaua brună. În schimb, canapeaua servește ca o parte a întregii camere, făcându-l să pară elegantă.
  • Imagine intitulată Selectați Propuneri pentru baie Pasul 4
    4. Creați contrastul cu textul și modelele. O altă modalitate de a sparge monotonia unei canapele maronii este cu suprafețe diferite. Plante, sticlă, metal și țesături au texturi unice care adaugă varietate în cameră. Pernele și păturile modelate, de asemenea, descompun aspectul solid, greu al canapei.
  • De exemplu, încercați să puneți o pernă dungată sau o bucată de mobilier lângă canapea.
  • Când adăugați texturi și modele, ochii dvs. se învârte în jurul camerei. Aceasta înseamnă că canapeaua brună va părea mai puțin ca o piesă focală și mai mult ca o parte a decorului general gratuit.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar