Cum se descărcă un pachet de textură în minecraft

Doriți să schimbați aspectul lumii dvs. Minecraft? Un pachet de texturi poate merge mult spre a face ca Minecraft să arate ca un joc complet nou. Urmați acest ghid pentru a instala pachete de textură pe orice sistem de operare.

Pași

Metoda 1 din 4:
Obținerea pachetelor de textură
  1. Imagine intitulată Descărcați un pachet de textură în Minecraft Pasul 1
1. Înțelegeți pachetele de texturi. Pachetele de textură schimbă aspectul fizic al obiectelor minecraft, dar nu afectează gameplay-ul. Pachetele de textură pot fi create de oricine și există mii de a alege de la.
  • Imagine intitulată Descărcați un pachet de textură în Minecraft Pasul 2
    2. Găsiți pachete de textură. Există o varietate de site-uri online care oferă pachete de textură pentru descărcare gratuită. Mulți au clasamente și categorii pe care le puteți căuta. Căutați doar "Minecraft Texture Pachete" și începeți să verificați câteva site-uri. Căutați texturi care fac apel la dvs. - multe au previzualizări disponibile.
  • Încercați să găsiți site-uri de renume pentru a descărca de la. Căutați recenzii, astfel încât să nu descărcați accidental software rău intenționat
  • Imagine intitulată Descărcați un pachet de textură în Minecraft Pasul 3
    3. Descărcați pachetul de textură. Fiecare site va avea proceduri de descărcare ușor diferite. Fișierele de pachet de texturi pe care le descărcați ar trebui să fie în .Formatul zip.
  • Metoda 2 din 4:
    Instalarea în Windows
    1. Imagine intitulată Descărcați un pachet de texturi în Minecraft Pasul 4
    1. Copiați pachetul de textură. Deschideți dosarul unde ați descărcat pachetul de textură. Faceți clic dreapta pe acesta și selectați Copiere.
  • Imagine intitulată Descărcați un pachet de textură în Minecraft Pasul 5
    2. Deschideți directorul ambalajului Minecraft Texture. Pentru a face acest lucru, deschideți comanda RUN prin apăsarea tastei Windows și r. Tipul "% AppData% /.Minecraft / TexturePacks "și apăsați Enter. O fereastră se va deschide, arătând conținutul directorului pachetului de texturi.
  • Imagine intitulată Descărcați un pachet de texturi în Minecraft Pasul 6
    3. Lipiți pachetul. Faceți clic dreapta în directorul deschis și selectați Paste. Noul pachet de textură va apărea acum în directorul de pachete de texturi.
  • Imagine intitulată Descărcați un pachet de textură în Minecraft Pasul 7
    4. Deschis Minecraft. Pentru a rula noile texturi, deschideți Minecraft și selectați pachetele de textură din meniu. Noul pachet de textură va fi listat. Selectați-l și faceți clic pe Terminat.
  • Metoda 3 din 4:
    Instalarea în Mac OS X
    1. Imagine intitulată Descărcați un pachet de textură în Minecraft Pasul 8
    1. Deschideți directorul ambalajului Minecraft Texture. Acesta este situat în mod normal la ~ / bibliotecă / suport pentru aplicații / minecraft / texturăpacks /.
    • Puteți accesa ~ / bibliotecă / prin deschiderea meniului Go, ținând apăsată tasta de opțiuni și selectarea bibliotecii.
  • Imagine intitulată Descărcați un pachet de texturi în Minecraft Pasul 9
    2. Deplasați pachetul de textură. Faceți clic și trageți pentru a muta .Fișier zip în directorul de pachete de texturi.
  • Imagine intitulată Descărcați un pachet de texturi în Minecraft Pasul 10
    3. Deschis Minecraft. Pentru a rula noile texturi, deschideți Minecraft și selectați pachetele de moduri și textura din meniu. Noul pachet de textură va fi listat. Selectați-l și faceți clic pe Terminat
  • Metoda 4 din 4:
    Instalarea în Linux
    1. Imagine intitulată Descărcați un pachet de texturi în Minecraft Pasul 11
    1. Copiați pachetul de textură. Deschideți dosarul unde ați descărcat pachetul de textură. Faceți clic dreapta pe acesta și selectați Copiere.
  • Imagine intitulată Descărcați un pachet de textură în Minecraft Pasul 12
    2. Deschideți directorul ambalajului Minecraft Texture. Pentru a face acest lucru, deschideți terminalul și tipul ~ /.Minecraft / TexturePacks /. O fereastră se va deschide indicând conținutul directorului pachetului de texturi.
  • Imagine intitulată Descărcați un pachet de textură în Minecraft Pasul 13
    3. Lipiți pachetul. Pastă .Fișierul zip în folderul pachetului de texturi.
  • Imagine intitulată Descărcați un pachet de texturi în Minecraft Pasul 14
    4. Deschis Minecraft. Pentru a rula noile texturi, deschideți Minecraft și selectați pachetele de textură din meniu. Noul pachet de textură va fi listat. Selectați-l și faceți clic pe Terminat.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar