Cum de a decora panourile din lemn fără pictura

În timp ce panourile din lemn a fost o alegere populară de design în mijlocul secolului al XX-lea, aspectul a căzut cu siguranță din favoare astăzi. În timp ce puteți picta panouri din lemn pentru a le oferi un aspect actualizat, există mai multe modalități de a decora panourile din lemn fără a modifica sau elimina acest lucru. Puteți să-l acoperiți cu rafturi, draperii sau arta de ao folosi ca fundal sau puteți reduce impactul vizual prin alegerea mobilierului și decoratiunilor potrivite. De asemenea, puteți să vă sprijiniți în stilul panourilor din lemn pentru a crea un aspect rustic sau vintage pentru casa dvs!

Pași

Metoda 1 din 2:
Acoperind panoul pentru ao ascunde
  1. Imagine intitulată Decorează panourile din lemn fără pictura Pasul 1
1. Liniați pereții cu rafturi pentru a ascunde cea mai mare parte a lemnului. Panoul din lemn servește ca fundal excelent pentru rafturile standard - mai ales dacă sunt făcute dintr-o culoare solidă. Cerealele din lemn vor înconjura rafturile solide și le vor face să fie vizual fără a face ca zidurile să se simtă goale. Dacă doriți să încorporați lemnul în sine, găsiți rafturi de perete cu o grădină similară și instalați-le de-a lungul pereților din lemn.
  • Dacă nu aveți suficiente cărți pentru a acoperi rafturile, puteți utiliza înregistrări, trinket-uri sau lumânări pentru a completa spațiile goale.
  • Imagine intitulată Decorează panourile din lemn fără pictura Pasul 2
    2. Atârnă tijele de perdea de-a lungul fiecărui perete pentru a le acoperi cu draperii colorate. Măsurați fiecare perete cu o bandă de măsurare și Instalați tijele de perdea pentru a se potrivi fiecărui perete în camera din lemn. Instalați tijele și închideți draperile distincte și colorate de-a lungul fiecărui perete. În acest fel, puteți schimba impresia generală a unei încăperi fără a utiliza niciun mobilier. Puteți chiar să schimbați draperii atunci când vă plictisiți un model sau o culoare!
  • Aceasta este o alegere deosebit de bună pentru camerele cu ferestre în care draperii nu par a fi într-adevăr în afara locului în condiții normale de lumină.
  • Utilizați o varietate de culori și modele diferite pentru a adăuga varietate în țesături.
  • Imagine intitulată Decorează panourile din lemn fără pictura Pasul 3
    3. Creeaza o Galerie Wall Pentru a ascunde complet panourile în artă. Un perete de galerie se referă la un perete care este complet acoperit de artă, cu doar 1-2 inci (2.5-5.1 cm) de spațiu între bucăți. Creați un zid de galerie prin gunoi de artă pe podea într-un model care reflectă dimensiunea peretelui dvs. Atârnă fiecare piesă folosind unghii și un ciocan. Un perete de galerie este o alegere excelentă dacă aveți o tona de artă pe care o puteți atârna și trebuie să acoperiți câteva ziduri de accent.
  • Galeria pereților reprezintă o modalitate excelentă de a închide și fotografiile personale. Dacă aveți o grămadă de fotografii mai vechi, un zid de galerie este modalitatea perfectă de a le încorpora în decorațiunile dvs. fără a face restul artei în casa dvs. să se simtă în afara locului.
  • Imagine intitulată Decorează panourile din lemn fără pictura Pasul 4
    4. Utilizați panouri ca fundal pentru textile mari sau artă antică. Panoul din lemn poate servi ca un fundal bun, subtil pentru steaguri minimaliste, elaborate tapiserii sau arta antică cu un cadru mare. Panoul nu va ieși la fel de mult în contrast cu piesa impresionantă, masivă atârnată pe perete. Contrastul dintre cerealele de lemn și piesa dvs. mai mare poate aduce, de asemenea, culorile să fie mai vibrante.
  • Așezați piesa mai mare în centrul peretelui panoul din lemn pentru a pune mai mult accent pe el.
  • Pentru efectul adăugat, puneți câteva lumini sub piesă. Conectați unele becuri cu LED-uri cu putere redusă de 1-2 picioare (30-61 cm) pe podea de pe ambele părți ale artei sau textilului.
  • Imagine intitulată Decorează panourile din lemn fără pictura Pasul 5
    5. Montați arta unică și ciudată pentru a atrage ochiul departe de lemn. Dacă aveți o artă extrem de ciudată sau unică, o cameră cu panouri din lemn poate accentua unicitatea artei dvs. Orice făcut într-un mediu texturat, cum ar fi firul sau stucul, va fi potrivit într-o cameră cu panouri din lemn. Picturile cu culori ciudate, modele puternice sau obiecte ciudate pot lovi spectatorul ca fiind unic puternic într-o cameră cu ziduri distincte.

    Bacsis: Panele de lemn este o mare potrivire a animalelor impozidermizate sau pentru munții europeni, de asemenea. Acest lucru va da camera dvs. o țară arată ca și cum ar fi chiar din vestul american.

  • Metoda 2 din 2:
    Decorarea în jurul panourilor din lemn
    1. Imagine intitulată Decorează panourile din lemn fără pictura Pasul 6
    1. Stick la culori solide, pământ pentru a raționaliza aspectul camerei tale. Stick până la mobilier și corpuri de culori solide pentru a crea impresia că lemnul este un fundal pentru culorile dominante din mobilierul dvs. Du-te cu verde pădure, rugină roșie sau alte culori naturale pentru a completa culoarea lemnului.
    • Stai departe de lămpi antice sau ornamentale sau de fixare.
  • Imagine intitulată Decorează panourile din lemn fără pictura Pasul 7
    2. Utilizați o mulțime de plante pentru a crea un aspect rustic sau natural. Puteți juca panoul de lemn adăugând o mulțime de plante pentru a crea un aspect naturalist. Umpleți camera cu plante de suspendare și de podea pentru a crea o vibrație pământului. Panoul de lemn se va potrivi cu restul camerei și se va simți total adecvat pentru stil. Se amestecă și se potrivesc cu o varietate de plante înfloritoare și verdeață cu frunze pentru a obține o paletă de culori pe care o bucurați.
  • Plantele suculente și cactus sunt elemente de plante ușor de a încerca.
  • Avertizare: Dacă camera nu are ferestre, poate fi extrem de dificil să păstreze plantele în viață dacă nu sunt plastice. Această alegere este probabil cea mai bună pentru intrări sau camere de zi.

  • Imagine intitulată Decorează panourile din lemn fără pictura Pasul 8
    3. Stick la covoare distincte, strălucitoare pentru a păstra focalizarea de pe panouri. Covoarele solide de culoare nu vor determina modelul sau textura pereților din lemn. Pentru a desena ochiul departe de panouri, optați pentru covoarele modelate cu scheme de culori puternice. Zebra falsă, persană tulbure și modele optice pot face toate alegeri excelente într-o cameră cu panouri din lemn.
  • Imagine intitulată Decorează panourile din lemn fără pictura Pasul 9
    4. Păstrați un perete cu panouri de lemn ca un zid de accent. Dacă doriți să utilizați panourile din lemn, dar sunteți confortabil cu scoaterea o parte din ea, alegeți un perete pentru a păstra ca un zid de accent. Având un singur perete cu panouri din lemn, va face ca panoul să iasă în evidență ca o alegere de design izbitoare. Selectați un perete cu o fereastră sau o ușă pe ea pentru ao face să se simtă ca și cum nu este tocmai în camera dvs. ca o ulterioară.
  • Un perete de accent se referă la orice perete unic care este vopsit sau conceput pentru a fi diferit de ceilalți pereți din camera dvs.
  • sfaturi

    Articolele de alamă de bronz și lustruit vor arăta grozav cu pereți din lemn.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar