Cum să fii cel mai bun student din clasa ta

Vrei să-ți impresionezi profesorul? Vrei să-ți impresionezi părinții? Vrei să-ți impresionezi prietenii? Poate vrei doar să profitați la maximum de anul școlar. Oricare ar fi motivul pentru care doriți să fiți cel mai bun student din clasa dvs., există câteva moduri diferite pe care doriți să le îmbunătățiți. Fiind cel mai bun student din orice clasă mare este mai mult decât făcând doar gradul - este, de asemenea, o persoană bună și arătând profesorul tău că îți iei serios clasa.

Pași

Metoda 1 din 3:
Obținerea cel mai mult din învățare
  1. Imaginea intitulată Fii cel mai bun student din clasa ta Pasul 1
1. Ia-ți creierul și corpul gata să învețe. Veți învăța cel mai bine și veți avea cel mai ușor timp în școală dacă corpul dvs. este gata să învețe! Există o mulțime de lucruri pe care le puteți face pentru a vă pregăti corpul. Încerca:
  • Obține o mulțime de somn. Va trebui să obțineți cantitatea potrivită de somn pentru corpul dvs. dacă doriți ca creierul să lucreze la cel mai bun. Ar trebui să vă simțiți alertă prin cea mai mare parte a zilei. Dacă vă aflați că aveți nevoie să vă închideți ochii prin prânz, nu dormiți suficient. Pentru majoritatea oamenilor, veți avea nevoie de aproximativ 8 ore de somn.
  • Corpul tău nu poate lucra corect dacă tot ce mănânci este junk ca chipsuri, bomboane și hamburgeri. Dacă doriți să fiți cel mai bun student, puteți fi, mâncați legumele (cum ar fi broccoli), unele fructe și proteine ​​slabe (cum ar fi puiul și peștele).
  • Bea multa apa. Creierul dvs. are nevoie de apă pentru a lucra corect. De fapt, întregul corp are nevoie de apă pentru a lucra corect. Beți mai multe pahare de apă pe zi, dar rețineți că unii au nevoie de mai multă apă decât alții.
  • Imaginea intitulată Fii cel mai bun student din clasa ta Pasul 2
    2
    Aflați într-un mod care funcționează pentru dvs. Toată lumea învață cel mai bine în diferite moduri - acest lucru se numește stil de învățare. Găsiți o modalitate care funcționează pentru dvs. și încercați să aflați așa cum puteți. Veți avea mai mult control asupra acestui lucru atunci când studiați acasă, dar puteți vorbi, de asemenea, cu profesorul dvs. despre ajustarea modului în care lecțiile sunt învățate pentru a include mai multă varietate pentru elevii diferiți de stil.
  • De exemplu, ați observat că este foarte ușor să vă amintiți diagrame sau imagini? Aceasta înseamnă că ați putea fi un cursant vizual, ceea ce înseamnă că ar trebui să utilizați mai multe imagini și imagini pentru a afla. Un exemplu de acest lucru ar fi dacă vă trageți o diagramă pentru a memora părțile de vorbire.
  • Poate că ați observat că aveți un timp mai ușor de studiat când ascultați muzică în liniște sau că nu vă puteți aminti ce a scris profesorul dvs. pe bord, dar puteți "auzi" Ce au spus în capul tău ca și cum ar fi în cameră acum. Aceasta înseamnă că ați putea fi un cursant auditiv, ceea ce înseamnă că învățați mai bine cu sunetul. Un exemplu de acest lucru ar fi dacă înregistrați profesorul dvs. când vorbesc astfel încât să îl puteți asculta în timp ce vă faceți temele sau studiați.
  • Poate că ați observat că, în timpul unei lecții, vă simțiți ca și cum doriți să vă acordați atenție, dar într-adevăr trebuie să vă ridicați sau să vă mutați în jur. Poate vă ritm în jurul camerei în timp ce studiați. Acest lucru ar putea însemna că sunteți un cursant kinesthetic, ceea ce înseamnă că învățați mai bine când faceți lucruri cu corpul vostru. Încercați să jucați cu o bucată de lut în mână în timp ce profesorul dvs. vorbește.
  • Imaginea intitulată Fii cel mai bun student din clasa ta Pasul 3
    3. Fiți atenți. Cel mai bun lucru pe care îl puteți face pentru a deveni cel mai bun student în orice clasă este să acordați atenție atunci când profesorul dvs. vorbește. Dacă vă distrați, ați putea pierde informații importante și veți avea o înțelegere mai dificilă ce să faceți sau când trebuie să studiați mai târziu.
  • Dacă aveți probleme cu șederea concentrată atunci când profesorul dvs. vorbește, încercați să stați în față și să participați mai mult în clasă. Ridicați-vă mâna și puneți întrebări atunci când nu înțelegeți ceva sau când profesorul dvs. spune ceva interesant și doriți să aflați mai multe despre asta.
  • Imaginea intitulată Fii cel mai bun student din clasa ta Pasul 4
    4
    Aflați cum să luați note. Luarea de note este în mod eficient, dar va face mult mai ușor să învățați și să studiați, ceea ce înseamnă că notele dvs. vor fi mai bune și scorurile dvs. de testare se vor îmbunătăți astfel încât să fiți cel mai bun student din clasa dvs. Amintiți-vă, nu trebuie să scrieți tot ceea ce spune profesorul dvs. Doar scrieți cele mai importante lucruri și lucrurile pe care le cunoașteți că veți avea un timp greu de amintit.
  • Imaginea intitulată Fii cel mai bun student din clasa ta Pasul 5
    5
    Faceți temele la timp și bine. Chiar dacă nu obțineți note foarte bune pe temele dvs., faceți-o la timp vă va ajuta să vă păstrați gradul cât mai mult posibil. Ar trebui să vă propunem să faceți ca temele să marcheze cel mai înalt din clasă sau nu încercați cu adevărat să fiți cei mai buni din clasa dvs. Dincolo de asta, faceți la fel de bine la temele pe care le puteți. Când nu înțelegeți, întrebați pe cineva pentru ajutor! Profesorul tău ar putea să te poată stabili cu un tutore sau chiar să te ajuți înșiși.
  • Programați suficient timp pentru a vă face temele. Acest lucru ar putea însemna să vizionați mai puțin televizor sau să cheltuiți mai puțin timp cu prietenii dvs., dar va merita în cele din urmă.
  • Obținerea unui mediu bun pentru a face temele vă va ajuta cu adevărat să faceți acest lucru. Du-te undeva liniștit în cazul în care nu aveți distrageri. Dacă puteți merge la o bibliotecă, este un loc bun. Dacă nu vă puteți părăsi casa și oamenii cu care locuiți sunt zgomotoși, încercați dormitorul dvs.
  • Imaginea intitulată Fii cel mai bun student din clasa ta Pasul 6
    6. Căutați modalități suplimentare de a învăța. Lucrurile de învățare care nu sunt incluse în clasele dvs. vă pot ajuta să înțelegeți informațiile pe care le acoperiți mult mai bine și puteți, de asemenea, să vă impresioneze cu adevărat profesorul. Urmărirea informațiilor într-un mod care urmează interesele dvs. vă poate ajuta, de asemenea, să vă concentrați în clasă. Căutați mai multe modalități de a afla despre toate subiectele pe care le studiați și veți descoperi că toată școala este mai interesantă și că sunteți din ce în ce mai reuși.
  • De exemplu, dacă studiați istoria americană, puteți viziona documentare online pentru a afla mai mult despre ERA pe care o aflați.
  • Puteți învăța prin studierea cărților din biblioteca locală și puteți învăța și o mulțime online. În timp ce Wikipedia nu este întotdeauna corect, este de obicei destul de bine. De asemenea, puteți găsi documentare și videoclipuri educaționale pe YouTube, cum ar fi populară spectacole Crash și Tedtalks. Acestea au o mulțime de informații pe care profesorul sau profesorul dvs. nu le-au explicat destul de bine pentru dvs.
  • Aflați când școala este în afara sesiunii. Păstrați învățarea în timpul verii, în weekend, și începeți să vă pregătiți pentru anul următor de școală cât mai curând posibil, găsind ce fel de lucruri veți studia. În ceea ce privește veri, examinând doar informațiile pe care le-ați învățat deja pentru doar două sau trei ore de trei sau patru ori pe parcursul întregii vară vă poate ajuta să vă asigurați că sunteți gata atunci când începe anul școlar.
  • Imaginea intitulată Fii cel mai bun student din clasa ta Pasul 7
    7. Studiu anterior. Când vedeți numărul de porțiuni chiar înainte de un test, vă puteți speria. Una dintre cele mai eficiente modalități de a obține scoruri mai bune pe teste este de a începe să studiezi și să se pregătească pentru testul cât mai curând posibil. Cu siguranta nu lasa pana la seara inainte.
  • Notați posibilele întrebări care pot veni pe test și pot începe să jobing puncte cheie. Încercați să vă treziți puțin în dimineața zilei de testare și să vă deplasați prin notele pe care le-ați făcut în timp ce studiați. Acesta vă poate ajuta cu adevărat să înțelegeți detaliile de ultimă oră, prin examinarea acestor note o dată. Cu cât este mai greu testul, cu atât mai devreme ar trebui să începeți să studiați. Două sau trei săptămâni este, de obicei, un bun punct de plecare.
  • Metoda 2 din 3:
    Fiind o persoană bună
    1. Imaginea intitulată Fii cel mai bun student din clasa ta Pasul 13
    1. Face oamenii să se simtă bine, nu rău. Fiind cel mai bun student dintr-o clasă este mai mult decât obținerea unor note bune. De asemenea, ar trebui să lucrați la a fi o persoană bună. Nu vrei să fii bully sau un clovn de clasă - care nu te va face cel mai bun student din clasă. Concentrați-vă pe faptul că oamenii se simt bine, oferindu-i complimente și le-au spus când fac o treabă bună. Nu fiți să vă gândiți la oameni și să-i tachinezi sau să spună lucruri dureroase.
  • Imaginea intitulată Fii cel mai bun student din clasa ta Pasul 14
    2. Fii de ajutor tuturor. Fii o persoană bună ajutând oamenii când poți. Dacă știți cum să faceți ceva sau aveți o modalitate mai ușoară de a face acest lucru, arătați-le cum. Nu te face să pară mai deștept sau mai bine, fii frumos și prietenos. De asemenea, puteți face lucruri mici, cum ar fi o ușă deschisă pentru ei sau ajutați-i să poarte ceva greu.
  • De exemplu, dacă cineva a plecat de câteva zile, oferta de a le ajuta să fie prinși și să vă împărtășească notele cu ei.
  • Imaginea intitulată Fii cel mai bun student din clasa ta Pasul 15
    3. Să fie respectuos pentru oameni, chiar și atunci când sunt meniți. Chiar și atunci când oamenii sunt răi pentru tine, ar trebui să fii respectuos. Nu striga la ei sau le răniți fizic. Nu le numiți nume sau tăiate în fața lor în linie, doar pentru a le spui. Pur și simplu ignorați-le și tratați-le ca și cum ați trata pe oricine altcineva.
  • Fiți respectuoși oamenilor, fără a vorbi despre ei și, cu siguranță, oferindu-le o șansă de a vorbi dacă vor. Respectați opiniile lor și nu vă faceți griji dacă cred că un pic diferit de tine. De asemenea, ar trebui să lăsați oamenii să fie ei înșiși și să nu-i facă să se simtă rău pentru a fi unici sau diferiți.
  • Imaginea intitulată Fii cel mai bun student din clasa ta Pasul 16
    4. Stai calm. Când sunteți în clasă, rămâneți la fel de calm cum puteți. Nu fugi în jurul și perturba oamenii. De asemenea, ar trebui să încercați să nu fiți stresați când școala devine dură. Acest lucru este rău pentru dvs. și ar putea să vă provoace și să vă loviți la alte persoane.
  • Ajutați-vă să vă liniștiți prin respirație încet. Amintiți-vă că totul va fi bine. Ești suficient de puternic pentru a face asta!
  • Evitați îngrijorarea cu privire la gradele perfecte. Gradurile perfecte doar contează numai anul trecut și jumătate din liceu și apoi când sunteți în colegiu (dacă intenționați să mergeți la școală absolvent mai târziu). În caz contrar, concentrați-vă doar pe învățarea materialului, cât și pe puteți și nu vă faceți griji cu privire la numerele sau literele pe care profesorul dvs. le atribuie. Cunoașterea materialului este mai important decât obținerea unui grad.
  • Imaginea intitulată Fii cel mai bun student din clasa ta Pasul 17
    5. Faceți lucrurile distractive pentru toată lumea. Încercați să ajutați pe toată lumea să se distreze. Fii entuziast și pozitiv când ești în clasă. Această emoție de a învăța va face ca toată lumea să se simtă mai bine despre învățare. S-ar putea chiar să obțină unii oameni să arate emoție atunci când nu vor lăsa în mod normal alte persoane să vadă că le pasă.
  • De exemplu, ați putea începe să învățați despre planetele din clasa științifică. Găsiți o imagine rece a planetei dvs. preferate și arătați-o altor persoane, apoi provocați-le să găsească o imagine rece a planetei lor preferate.
  • Imaginea intitulată Fii cel mai bun student din clasa ta Pasul 18
    6. Fii tu însuți! Cel mai important, fii tu însuți. Nu puteți fi cea mai bună persoană pe care o puteți fi dacă vă prefaceți că sunteți altcineva. Faceți lucrurile care vă fac fericiți. Distribuiți lucrurile pe care le iubiți. Fii prieteni cu oamenii care te aduc și te fac să te simți bine despre tine. Nu vă faceți griji cu privire la ceea ce gândesc ceilalți oameni. Adevărul este că de acum înainte, nu vă veți aminti nici măcar jumătate din numele lor. Dacă nu cred că sunteți cea mai tare persoană acum, nu vă veți îngriji în cinci sau șase ani. Ceea ce vă interesează este cât de nefericită sunteți că nu ați făcut lucruri care v-au făcut fericiți.
  • Metoda 3 din 3:
    Făcându-ți profesorul fericit
    1. Imaginea intitulată Fii cel mai bun student din clasa ta Pasul 8
    1. Fii respectuos. Dacă doriți să faceți profesorul dvs. fericit, fiind respectuos este într-adevăr cel mai bun mod de a începe. Mai ales dacă alți studenți sunt lipsiți de respect, veți ieși afară și deveniți rapid preferatul lor. Puteți face lucruri cum ar fi:
    • Nu fi perturbator. Nu treceți note, să discutați cu prietenii dvs., să faceți glume sau să vă deplasați prea mult în timp ce profesorul dvs. vorbește. Deși este bine să glumești cu profesorul tău dacă le place. Doar nu o face prea mult sau profesorul tău ar putea fi frustrat.
    • Să fie punctual (la timp sau chiar devreme) și cu siguranță nu treceți de clasa lor.
    • Când vorbești cu ei, fii politicos. Adresați-le ca doamnă sau domnule și folosiți cuvinte precum vă rog și vă mulțumesc. Fii serios când folosiți cuvintele și nu-i lăsați să se simtă ca și cum te distrezi de ei vorbind așa. Dacă nu le place, ar trebui să vă opriți.
  • Imaginea intitulată Fii cel mai bun student din clasa ta Pasul 9
    2. Întreabă întrebări. Profesorii le place când elevii pun întrebări. Există câteva motive pentru acest lucru. În primul rând, le spune că plătiți atenția. În al doilea rând, le arată că credeți că sunt interesante și că vă bucurați de subiect (chiar dacă nu sunteți). În al treilea rând, le face să se simtă inteligenți și de ajutor. Toată lumea îi place să se simtă inteligenți și de ajutor. Puneți întrebări atunci când le aveți și veți găsi profesorul dvs. care vă place din ce în ce mai mult.
  • De exemplu, dacă profesorul dvs. vorbește despre chimie și numărul lui Avogadro, întrebați-i cum memorează numărul.
  • Ca avertisment, totuși, încercați să nu întrebați întrebări inutile. Nu vrei să pun o întrebare doar ca să ai o întrebare de întrebat. În cele din urmă, acest lucru vă va deranja profesorul și vor crede că o faceți doar pentru atenția.
  • Nu puneți întrebări personale sau ceva care este important numai pentru dvs. Puteți întreba despre temele, datele de quiz sau ceva care nu te deranjează singur sau dacă nu înțelegi. "Ce pagini trebuie să citim mâine?" și "Doamnă, există o metodă mai bună de a memora acest lucru?" va fi potrivit. "De ce am primit un d?" și " Doamnă, care trupa băiețel este cea mai tare în funcție de tine?" sunt clinice NO. "Doamnă, aveți un prieten?" Tipul de întrebări legate de relațiile personale ale cadrelor didactice nu trebuie să fie întrebat la niciun cost. Profesorii devin bifați din cauza acestui lucru și vă pot fi suspendați.
  • Imaginea intitulată Fii cel mai bun student din clasa ta Pasul 10
    3. Întreabă pentru ajutor. S-ar putea să credeți că cereți-vă profesorului dvs. pentru ajutor să le facă nebuni pentru că te face să arăți prost. Acest lucru nu putea fi mai departe de adevăr. Solicitarea de ajutor vă face să arătați inteligent și vă va face profesorul fericit. Când puneți întrebări, profesorul dvs. știe că veți lucra din greu și veți înțelege ceea ce învață mult mai bine. Ei vor fi mândri de tine pentru a lua inițiativa de a obține ajutorul știți că aveți nevoie.
  • De exemplu, dacă există un test de matematică în câteva săptămâni și știi că nu ați înțeles pe deplin cum să Împărțiți fracțiunile, Apoi, întrebați-vă profesorul dacă pot trece peste instrucțiunile cu dvs. încă o dată și vor face două sau trei probleme cu dvs. până când îl înțelegeți.
  • Spune ceva de genul, "Domnul. Verde, am un timp greu cu temele. Din anumite motive, cazul genitiv este foarte greu pentru mine. Putem să ne întâlnim după școală sau în timpul prânzului, astfel încât să puteți încerca să o explicați într-un mod diferit?"
  • Imaginea intitulată Fii cel mai bun student din clasa ta Pasul 11
    4. Fi un student util. Fi un student care nu numai că ține de necazuri, ci face și clasă un loc mai bun. Aceasta este despre mai mult decât începerea luptelor și argumentelor (deși nu ar trebui să faceți aceste lucruri). Acest lucru este, de asemenea, despre a fi o persoană care ajută la rezolvarea problemelor atunci când apar. De exemplu:
  • Îi reamintesc pe alții (fără a fi bossy sau nepoliticos) pentru a păstra regulile de clasă.
  • Dacă o luptă izbucnește, primiți imediat cel mai apropiat profesor sau difuziți lupta sau orice este potrivit pentru situație.
  • Îi ajuți pe profesor cu sarcini cum ar fi predarea hârtiei, materialele, făcând copii, ajutând un student cu o întrebare sau orice altceva.
  • Îți ajuți colegii de clasă care au probleme. Dacă un coleg este clar supărat, încercați să-l ajutați. Deschideți ușa pentru un profesor care roade căruța AV. Nu treceți pe zvonuri urâte, chiar dacă este bârfă suculentă.
  • Imaginea intitulată Fii cel mai bun student din clasa ta Pasul 12
    5. Rămâi în partea de sus a muncii tale. Faceți-vă temele la timp. Obțineți ghiduri de studiu și cereți ajutor cu cel puțin două săptămâni înainte de un test, și nu cu două sau trei zile înainte. Ia notite. Când profesorul tău vă vede că lucrați din greu, chiar dacă nu sunteți cel mai deștept și chiar dacă nu obțineți cele mai bune scoruri de testare, vă vor plăcea cel mai bine.
  • Recompensați-vă și luați pauze regulate ori de câte ori studiați sau faceți temele pentru a vă ajuta să rămâneți motivați!
  • Dacă aveți nevoie de o motivație suplimentară pentru a studia pentru un test, cereți unui prieten să studieze cu dvs. Va studia mai plăcută și mai distractivă.
  • sfaturi

    Nu fi timid. Când profesorii vă pun o întrebare folosiți oportunitatea și răspundeți cu încredere, chiar dacă nu sunteți sigur dacă este răspunsul potrivit. Profesorul va observa încrederea în sine și, prin urmare, veți ajunge mai aproape de a fi unul dintre elevii de top.
  • Păstrați-vă răcoarea în timpul examenelor. Fiind nervos vă poate face să uitați lecțiile pe care le-ați revizuit. Să vă odihniți, să aveți un mic dejun sănătos înainte de a participa la orice încercare.
  • Chiar dacă nu știți un răspuns în încercare, încercați să îl răspundeți prin amintirea cât de mult puteți face despre ceea ce ați studiat. Chiar uita-te la celelalte întrebări din test, deoarece uneori o întrebare răspunde altui!
  • Rămâneți organizat. Organizați-vă temele în foldere sau lianți. Acest lucru face pentru o recuperare ușoară și ușor de reținut unde ați pus-o când trebuie să lucrați la el.
  • Când ajungi acasă, citiți munca pe care ați făcut-o în clasă. Acest lucru vă va ajuta să înțelegeți mai bine ce ați făcut în clasă și să revizuiți detaliile importante.
  • Dacă este posibil, treceți peste lecțiile în noaptea înainte de clasa. Acest lucru vă va permite Focus Pe detalii în timpul clasei și vă va oferi și mai multe lucruri de a contribui.
  • De fiecare dată când vii acasă de la studiul școlar un pic, așa că atunci când vine examenul, nu trebuie să stai toată noaptea revizuirea.
  • Încercați să revizuiți punctele principale învățate în clasă imediat după clasă. Se va ajuta cel mai mult în amintirea de mult timp.
  • Amintiți-vă că nu este nimic în neregulă cu o competiție prietenoasă. Dacă există alți studenți din clasa dvs. care se străduiesc, de asemenea, pentru un loc de sus, alimentați motivația lor. Aveți grijă să nu confundați concurența cu rudeness, totuși.
  • După ce ați realizat ceea ce doriți (de exemplu cel mai mare scor pe unul dintre examenele dvs.) nu uitați să vă recompensați pentru efortul pe care l-ați exercitat în pregătirea pentru examenul dvs.
  • Rămâi concentrat și ignorați oamenii care se distrează de tine. Nu trebuie să vă fie rușine să doriți să faceți bine în școală.
  • Fi sincer. Dacă sunteți într-adevăr sincer, atunci va reflecta în cartea dvs. de raport. Realizați această atitudine cu dvs. pe tot parcursul carierei dvs. de studiu și înainte. Veți apărea cu siguranță ca câștigător.
  • Nu încercați să vă arătați în fața prietenilor dvs. pentru a le face să râdă, deoarece vă puneți jos și întrerupeți oamenii care încearcă să învețe.
  • Când studiați, rescrieți notele, citiți mai multe ori în dimineața examenului de mai multe ori până când a rămas blocată.
  • Nu păstrați idei pentru tine, împărtășiți-le cu ceilalți.
  • Nu uitați să obțineți cel puțin opt ore de somn în fiecare noapte, cel mai bine dacă puteți obține nouă ore de somn. O odihnă bună face o mare diferență în școala ta.
  • Nu discutați niciodată cu profesorul dvs. Acest lucru lasă impresiile rele nu numai pe profesor, ci și pe colegii tăi de clasă.
  • Dacă vă simțiți prea timid să întrebați în fața clasei, amintiți-vă să fiți liniștiți. Puteți întreba întotdeauna după clasă sau în timpul nopții. Profesorii sunt întotdeauna gata să vă ajute.
  • Nu vă concentrați asupra a ceea ce vă temeți, concentrați-vă asupra locului în care doriți să mergeți.
  • Când ajungeți acasă, este mai bine să copiați din nou notele dvs. Doar pentru a vă asigura că vă amintiți și dacă pierdeți originalul, aveți alta!
  • Încercați să înțelegeți lucrurile. Fii atent în clasă. Odată ce înțelegeți ce sa învățat, va fi ușor pentru dvs. în examene.
  • Plătiți mai multă atenție subiectelor pe care profesorul dvs. le-a învățat mai detaliat. Este posibil să vină în examenele dvs. Deci, studiați nu numai greu, dar și inteligent.
  • Încercați să nu vă subliniați. O mulțime de greșeli sunt cauzate de stres. Doar amintiți-vă: dacă ați încercat cel mai bine, atunci indiferent de ce se întâmplă, nu ați eșuat.
  • Încercați să nu vă distrați în clasă. Te face să vizitați și în următoarea sesiune, nu veți putea urma. Citiți și faceți matematica și practica în fiecare zi!
  • Mergeți în camera dvs. în timp ce citiți cu voce tare sau învățați pe cineva (ca și fratele tău mic). Acesta este efectul de protége. Învățați mai bine când învățați pe cineva!
  • Începeți să studiați pentru un test în prealabil, astfel încât să nu fiți stresați în ultimul moment!
  • Avertizări

    Nu mă lansați. Mulți oameni cu semne mari le place să se laudă. Arată-ți mărcile altora, dacă întreabă, dar nu se laudă.
  • Nu vă copleșiți cu munca. Viața nu este doar despre munca școlară! Amintiți-vă că și tu ești omul.
  • Dacă înșeli, există o șansă bună să fiți prinși și dacă un profesor vă vede că sunteți înșelăciune, își va schimba mintea despre tine.
  • Există o linie fină între a fi un student cu adevărat util și unul care este o supra-entuziast "Bună ziua" care depășește prea mult de lauda și atenția profesorului. Asigurați-vă că alții să-i ajute pe profesor.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Hârtie
    • Pixuri sau creioane
    • Rigla
    • Liant
    • Caiet
    • Highlighters
    • Creioane sau markeri
    • Radieră
    • Cazul creionului
    • Agenda sau planificatorul
    • Bullet Journal / Tracker
    • Urmăriți (pentru a fi la timp)
    • Zâmbet
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar